Hopp til innhold

Stephanie McMahon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Stephanie McMahon
FødtStephanie Marie McMahon
24. sep. 1976[1][2]Rediger på Wikidata (47 år)
Hartford
BeskjeftigelseProfesjonell bryter, forretningsdrivende, direktør, skuespiller, fjernsynsskuespiller, manusforfatter, filmskuespiller Rediger på Wikidata
Embete
Utdannet vedBoston University
Boston University College of Communication
Greenwich High School
Greenwich Country Day School
Robert Morris University
EktefellePaul Levesque (2003–)
FarVince McMahon
MorLinda McMahon
SøskenShane McMahon
PartiDet republikanske parti
NasjonalitetUSA

Stephanie Marie McMahon-Levesque (født 20. september 1976 i Hartford, Connecticut) er mest kjent som kommentator og fribryter i World Wrestling Entertainment. Hun er datter av WWE-formann Vince McMahon og Linda McMahon, søsteren til Shane McMahon og gift med fribryteren Triple H.

World Wrestling Entertainment

[rediger | rediger kilde]

Stephanie McMahon opptrådte for første gang på skjermen tidlig i tenårene som en del av en «Rowdy» Roddy Piper vignett. Hun ble for alvor en del av TV-programmene tidlig i 1999 da hun ble involvert i den programmerte konflikten mellom hennes foreldre Linda og Vince McMahon. Linda og Stephanie tok parti med Vince sin største nemesis Stone Cold Steve Austin og Vince svarte med på få Undertaker til å kidnappe Stephanie. Undertaker forsøkte å gifte seg med Stephanie i ringen, men Stephanie ble reddet av Steve Austin.

Stephanie innledet et forhold til wrestleren Test, noe som ledet frem til en heftig feide mellom Test og hennes bror Shane som mente at Test ikke var bra nok for Stephanie. Etter at Test vant over Shane i en «love her or leave her» kamp på SummerSlam 1999 endret Shane sitt syn og gjorde sitt beste for at Stephanie og Test skulle få hverandre. Paret ble etterhvert forlovet, men deres opprinnelige bryllup måtte utsettes etter at British Bulldog ved et uhell påførte Stephanie en hjernerystelse og påfølgende hukommelsestap ved å kaste en søppelkasse på henne. Det utsatte bryllupet ble forstyrret av Triple H som viste en video der han allerede hadde giftet seg med Stephanie etter å ha dopet henne ned og tatt henne med til Las Vegas. Stephaine hatet Triple H i begynnelsen, men tok etterhvert hans side. Stephanie og Triple H har nå fått et barn.

Referanser

[rediger | rediger kilde]
  1. ^ GeneaStar, oppført som Stephanie Mcmahon, GeneaStar person-ID mcmahons[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ ČSFD, ČSFD person-ID 221438[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]