South Park (sesong 12)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er en oversikt over South Park-episoder i sesong 12:

Tonsil Trouble[rediger | rediger kilde]

Etter å ha fjernet mandlene, får Eric Cartman HIV. Men når han finner ut at folk ikke lenger bryr seg om AIDS, forsøker han å finne på en medisin på egen hånd. Kyle synes det er utrolig morsomt at Cartman har fått AIDS, som karma for alt Cartman har funnet på tidligere. Derfor finner Cartman på en måte å gi Kyle AIDS som hevn.

Britney's New Look[rediger | rediger kilde]

Guttene forsøker å ta et fotografi av Britney Spears som skal befinne seg i området, for å tjene penger. Men når Britney overlever et selvmordsforsøk som gjør at hun mangler det meste av hodet, oppdager guttene snart sannheten og forsøker å redde Britney fra ytterligere problemer.

Major Boobage[rediger | rediger kilde]

I denne hyllesten til filmen Heavy Metal fra 1981 bekymrer guttene seg når Kenny blir avhengig av å snuse urin fra katter for å bli ruset. I mellomtiden tar Eric Cartman inn alle kattene i hele South Park. Kyles pappa blir også avhengig av å snuse katteurin.

Canada on Strike[rediger | rediger kilde]

Lederen for World Canadian Bureau (med kallenavnet WGA) leder Canada inn i en streik fordi de ønsker å tjene mer penger fra Internett. I mellomtiden forsøker barna fra South Park å gjøre Butters Stotch til en viral stjerne på Youtube, for å tjene penger som de ønsker å donere til Canada.

Eek, a Penis![rediger | rediger kilde]

Frøken Garrison ønsker å reversere kjønnsendringen sin, og bli til Mr. Garrison igjen. I mellomtiden begynner Eric Cartman som en streng lærer, hvis uortodokse metoder blir tatt i bruk ved en annen barneskole.

Over Logging[rediger | rediger kilde]

Hele Marsh-familien forsøker å reise vestover til California, etter at det blir vanskeligere å koble seg til Internett over hele USA.

Super Fun Time[rediger | rediger kilde]

Barna fra South Park reiser til et museum, men Eric Cartman forsøker å tvinge Butters til å snike seg vekk fra resten av klassen. Samtidig som de stikker av, blir de ansatte ved museet og resten av klassen tatt som gissel av kriminelle.

The China Probrem[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 175 av TV-serien South Park. Denne episoden tar opp OL i Kina, og voldtekten av Indiana Jones.

Cartman mener kineserne planlegger å ta over USA, og overbeviser Butters til å hjelpe seg med å finne ut hva kinesernes plan er. I mellomtiden forsøker Kyle Broflovski å komme over voldtekten av en nær venn av dem. I diverse flashbacks får man se hvordan George Lucas og Steven Spielberg voldtok Indiana Jones i Kingdom of the Crystal Skull. De oppsøker statsadvokatens kontor for å få gjennom en sak mot Spielberg og Lucas.

Breast Cancer Show Ever[rediger | rediger kilde]

Wendy Testaburger blir lut lei av Eric Cartmans ufine vitser når han gjør narr av hennes rapport om brystkreft, og hun utfordrer ham til en slåsskamp.

Pandemic[rediger | rediger kilde]

Episode 1 av 2. Verden står overfor en bølge av panfløyte-band fra Peru. Guttene i South Park forsøker å grunnlegge deres eget panfløyte-band, samtidig som den amerikanske regjeringen forsøker å bestemme seg for hvordan de burde håndtere denne situasjonen.

Pandemic 2 - The Startling[rediger | rediger kilde]

Episode 2 av 2. Guttene blir savnet i Andesfjellene, hvor de oppdager den oppsiktsvekkende hemmeligheten bak angrepet til de gigantiske marsvinene.

About Last Night...[rediger | rediger kilde]

Etter det amerikanske president-valget i 2008, overrasker Barack Obama når han plutselig ankommer Det hvite hus for tidlig. I mellomtiden feirer Barack Obama-tilhengerne over hele South Park at Obama vant. Samtidig som John McCain-tilhengerne er bekymret for at verdens ende er nær.

Elementary School Musical[rediger | rediger kilde]

Guttene innser at de er de eneste studentene ved hele skolen, som ikke bryr seg om High School Musical som har blitt veldig populært i det siste.

The Ungroundable[rediger | rediger kilde]

Alle studentene ved South Park Elementar blir opptatt av vampyrer på grunn av film-serien Twilight. Butters påstår at studentene som er interessert i denne kulturen, er virkelige vampyrer - og han blir fristet til å slå seg sammen med dem.