South Park (sesong 11)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «South Park-episoder sesong 11»)

Dette er en oversikt over South Park-episoder i sesong 11:

With Apologies to Jessie Jackson[rediger | rediger kilde]

Randy Marsh blir utstøtt fra resten av samfunnet, etter at han sier «niggers» i løpet av en episode av Wheel of Fortune. Denne hendelsen fører også til problemer mellom Token og Randys sønn Stan. I mellomtiden forårsaker Eric Cartman og hans synspunkter irritasjon for Dr. David Nelson, en dverg som kommer for å holde et foredrag ved barneskolen deres.

Cartman Sucks[rediger | rediger kilde]

Butters Stotch blir sendt til en religiøs leir for seksuelt forvirrede barn og ungdommer, etter at faren hans oppdager Butters i en spesiell situasjon med Eric Cartman.

Lice Capades[rediger | rediger kilde]

Hodelus plager alle studentene ved South Park Elementary. Eric Cartman leder en kampanje for å finne ut hvem av dem som har lus, slik at de kan gjøre narr av den uheldige eleven. Samtidig forsøker alle luene på hodet til Clyde å rømme fra hodet hans, etter at de fleste lusene blir drept av en sjampo mot lus.

The Snuke[rediger | rediger kilde]

Hillary Clinton er på besøk i South Park. Men det blir oppdaget at skjeden hennes har blitt rigget med en bombe. Eric Cartman mistenker at en ny muslimsk gutt på skolen kan være ansvarlig for bomben som ble plantet.

Fantastic Easter Special[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 158 av TV-serien South Park. Denne episoden parodierer Da Vinci-koden, og tuller med Vatikanet, paven og Jesus.

Handling[rediger | rediger kilde]

Stan stiller spørsmål ved påsken og hva forbindelsen mellom Jesu død og gjenoppståelse og egg og harer er. På vei hjem oppdager Stan at flere og flere utkledde påskeharer følger etter ham, han løper hjem og oppdager at faren Randy er et medlem av The Hare Club for Men. Randy tar Stan med til "The Hare Club for Men", men den blir angrepet av ninjaer og Randy blir kidnappet med resten av harene. Før han blir tatt gir Randy Stan haren "Snowball" og sier han må beskytte den. Stan må sammen med Kyle finne ut sannheten om påsken og paven.

D-Yikes[rediger | rediger kilde]

I en parodi på filmen 300 fra 2007 utvikler fru Garrison romantiske følelser for en kvinne på en lesbisk bar. De forsøker å forhindre at baren deres blir renovert. I mellomtiden leier Stan, Kyle, Cartman og Kenny ulovlige immigranter for å gjøre hjemmeleksene sine for dem. Men planen deres går ikke helt som planlagt.

Night of the Living Homeless[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 160 av TV-serien South Park. Denne episoden tar opp tiggere. Tittelen er en parodi på den klassiske zombie-filmen Night of the Living Dead.

Handling[rediger | rediger kilde]

South Park oversvømmes av tiggere i en morsom zombie-parodi. Mens folk søker tilflukt fra uteliggerne som strømmer til byen, forsøker guttene å finne ut hvorfor alle tiggerne plutselig har dukket opp i South Park.

Le Petit Tourett e[rediger | rediger kilde]

Eric Cartman later som om han har fått Tourettes syndrom, slik at han kan si hva han vil uten å bli straffet. Men denne tilstanden fører også til en rekke problemer.

More Crap[rediger | rediger kilde]

Dette er episode 162 av TV-serien South Park. I denne episoden gjør de narr av verdenskjente Bono.

Handling[rediger | rediger kilde]

Etter tre uker med forstoppelse, gir Randy Marsh slipp på den største dritten han noensinne har sett. Han viser den til venner på baren, og de overbeviser ham om at han må kontakte Guinness og se om han har rekorden. Noen professorer fra European Fecal Standards and Measurements i Zürich (i Sveits) reiser til South Park for å sjekke størrelsen, og de konkluderer med at den er den største dritten i hele verden. Det blir holdt en stor parade og feiring ved pris-utdelingen. Men under seremonien kommer Bono, som hadde den tidligere rekorden, og viser et bilde av dritten sin på storskjerm. Den er enda større enn Randys. Randy gir opp, men vennene hans overbeviser ham om å prøve igjen.

Imaginationland Episode 1[rediger | rediger kilde]

Episode en av tre. Terrorister angriper Imaginationland, i et forsøk på å overta menneskehetens fantasi. I mellomtiden inngår Eric Cartman et veddemål med Kyle om at hvis leprechaun viser seg å eksistere i virkeligheten, skal Kyle suge Cartmans penis. Cartman vinner veddemålet, men Kyle har overhodet ikke lyst til å opprettholde sin del av veddemålet.

Imaginationland Episode 2[rediger | rediger kilde]

Episode to av tre. Stan March og Kyle blir holdt fanget av Pentagon, frem til de går med på å fortelle den amerikanske regjeringen hvordan de kan komme seg inn i Imaginationland. I mellomtiden strekker Eric Cartman seg veldig langt for å få Kyle til å suge ballene hans etter leprechauns-veddemålet.

Imaginationland Episode 3[rediger | rediger kilde]

Episode tre av tre. Inne i Imaginationland engasjerer Stan og Butters Stotch seg tik deres livs kamp, når de slåss mot hæren av onde imaginære krefter. De står på samme side som Aslan fra Narnia. Kyle forsøker å redde Stan og Butters fra Imaginationland. Samtidig som Eric Cartman gjør alt han klarer for å Kyle til å gjennomføre sin del av veddemålet.

Guitar Queer-O[rediger | rediger kilde]

Både Stan og Kyle er opphengt i det nye videospillet Guitar Hero. Men dette forårsaker også problemer i vennskapet deres.

The List[rediger | rediger kilde]

Alle jentene i fjerde klasse samarbeider om å skrive en hemmelig liste for å vurdere utseendet til guttene, fra de søteste til styggeste. Men noen av guttene i fjerde klasse oppdager dette, og forsøker å stjele listen. De er imidlertid ikke forberedt på å håndtere resultatene.