Skogsvåg Idrettslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Skogsvåg Idrettslag (stiftet i 1980) er et idrettslag i Øygarden kommune i Vestland. Klubben har om lag 600 medlemmer og tilbyr aktiviteter som fotball, håndball, badminton, volleyball, friidrett og taekwondo. Slagordet til klubben var lenge «Best i bygda», men dette er nå bytta ut med «Eit hakk betre», og klubbens logo viser en spent hvalfangerbue med navnet Skogsvåg IL over og årstallet klubben ble grunnlagt, 1980, under.

Fotball[rediger | rediger kilde]

A-laget i fotball spiller til daglig i 6. divisjon, og spiller sine hjemmekamper på Skogsvåg Stadion. Stadion består av en kunstgressbane, som ble lagt i 2003. Fotballaget spiller med grønne overdeler, sorte bukser og sorte strømper.

A-laget rykket opp fra 5. divisjon i 2003. Overlevde i 4. divisjon i 2004, men rykket ned sesongen etter. Spilte 5. divisjon igjen i 2006, før 2007-sesongen endte med nedrykk til 6. divisjon.

Kjente utøvere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Flaming soccer ball 01.svgDenne sports- og Vestlandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.