Shake It Up (TV-serie)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Shake It Up (tv-serie))
Jump to navigation Jump to search
Bella Thorne & Zendaya under en promoteringsevent for serien

Shake It Up er en amerikansk komiserie for barn og ungdom som gikk på Disney Channel fra 2010 til 2013. Serien handlet om to 13-årige dansere som var bestevenninner. Hovedrollene ble spilt av Bella Thorne) og Zendaya Coleman.

Om serien[rediger | rediger kilde]

De tretten år gamle bestevenninnene CeCe Jones og Raquel "Rocky" Blue har drømt om å bli profesjonelle dansere siden de var småjenter, og det store gjennombruddet kommer når de får opptre på Shake It Up, et lokalt TV-danseshow i Chicago! CeCe og Rocky bryter alle regler for å slå gjennom, setter vennskapet på prøve og opplever nye eventyr underveis.

Rollefigurer[rediger | rediger kilde]

CeCe Jones (spilt av Bella Thorne): CeCe er en rufsete indiejente. Hun kler seg eksentrisk. Hun er konfronterende, sta, har sterkt konkurranseinstinkt, og et svært dårlig forhold til autoriteter. Hun er en naturlig leder, men til tider usikker på intelligensen sin. Hun har danset hele livet og vil gjerne gjøre det til en karriere.

Rocky Blue (spilt av Zendaya): Rocky er CeCes bestevenninne. Hun er smart, morsom, følsom og åpenhjertig. Hun er en gløgging som bare får A-er på skolen, mens CeCe strever for å få en C. Hun jobber hardt, er perfeksjonist, og ganske så gal etter gutter.

Deuce Martinez (spilt av Adam Irigoyen): Deuce er Rocky og CeCes gatesmarte kompis, kul og med kontakter, som gjør et poeng av å vite noe om alt. Han er fyren med innsideinformasjon.

Ty Blue (spilt av Roshon Fegan): Rockys storebror Ty er kul, hip og sarkastisk. (Ja, særlig.) Han er en god danser, men enda bedre med damene ... det liker han i hvert fall å tro.

Flynn Jones (spilt av Davis Cleveland): Selvfølgelig ser CeCes lillebror Flynn søt ut, men han er også smartere enn du tror, vet hvordan han kan utnytte enhver situasjon, og har stor appetitt på bacon, videospill og å irritere storesøsteren sin.

Gunther & Tinka: Gunther og Tinka Hessenheffer er toeggede tvillinger fra et lite fjell-land med et navn det ikke går an å uttale. Med karakteristiske aksenter og en forkjærlighet for glitrende klær, glir de to absolutt ikke inn i folkemengden. De er både venner og fiender av Rocky og CeCe på Shake It Up, Chicago! og på skolen.

Lydspor[rediger | rediger kilde]

  • 2011: Shake It Up: Break It Down
  • 2011: Shake It Up: Dance Dance (Europaversjon)
  • 2012: Shake It Up: Live 2 Dance
  • 2012: Shake It Up: Made In Japan EP

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]