Rio das Ostras

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Rio das Ostras

Flagg

Våpen

Kart over Rio das Ostras
Beliggenheten i delstaten Rio de Janeiro

LandBrasil Brasil
DelstatRio de Janeiro
Grunnlagt10. april 1992
TidssoneUTC-3
Areal228,04 km²[1]
Befolkning141 117 (2017)
Bef.tetthet618,81 innb./km²
Høyde o.h.4 meter
KlimaTropisk

Rio das Ostras
22°31′37″S 41°56′42″V

Rio das Ostras er en kommune i delstaten Rio de Janeiro i sørøstregionen av Brasil.[2]

Den by har lidd miljøpåvirkninger fra forurensning av strender, elver og innsjøer for mangel på grunnleggende sanitære og miljøskader på grunn av ulovlig okkupasjon av miljøvern områder (TFO) for beskyttelse og bevaring av biotiske egenskaper (fauna og flora). Den underjordiske kloakkrenseanlegget i natura boliger og bedrifter har ført til eutrofiering i aggressivt økosystemet.

Systemisk korrupsjon av byen startet fra sin politiske og administrative frigjøring den 10. april 1992 og ødela mye av Rio das Ostras at selv i dag er det ingen form for sanitærforhold. Mangelen på drikkevann, kloakk, rydder veier og offentlig transport er gamle og systemiske problemer for en kommune som mottas billioner i oljeroyalties.

Foreløpig mye av kysten av Rio das Ostras lider forkant av havet, erosjon og uordentlig uregelmessige bygninger. I byområdet er det en betydelig økning i slum, vold, arbeidsledighet og sosial ulikhet. Mangelen på grunnleggende sanitet påvirker hver kommune.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Brasilstubb
Denne artikkelen om en kommune i Brasil er foreløpig kort eller mangelfull. Om du vet mer om temaet kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den.