Rayman Origins

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Rayman Origins
UtviklerUbisoft Montpellier
UtgiverUbisoft
Distributør
RegissørMichel Ancel
KomponistChristophe Heral
SerieRayman
Plattform
Utgivelse15. november 2011
SjangerPlattformspill
ModusEnspiller, flerspiller, samarbeid
Nettstedraymanorigins.ubi.com

Rayman Origins er et plattformspill utviklet og gitt ut av Ubisoft på PlayStation 3, Wii, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo 3DS og Microsoft Windows.[1]

Spillet kom ut 15. november 2011 i Nord-Amerika, og 25. november 2011 i EuropaPlayStation 3, Xbox 360 og Wii. Det ble senere gitt ut på PlayStation Vita, Microsoft Windows og Nintendo 3DS. Handlingen i spillet følger Rayman og venner mens de slåss mot vonde fiender som har tatt over verdenen de bor. En oppfølger til spillet, Rayman Legends, kom ut i 2013.

Handling[rediger | rediger kilde]

I begynnelsen av spillet er Bubble Dreamer, Rayman, hans beste venn Globox, og et par andre venner ved hvilestedet Snorking Tree. Men en ond hær av fryktelige skapninger og Darktoons har blitt sendt over hele verden. Heltene forsøker derfor å slå tilbake, men de blir snart beseiret og tatt til fange.

Hvis spilleren også klarer å samle inn 10 forskjellige gjenstander i løpet av spillet, kan man få tilgang til Land of the Livid Dead, hvor et annet monster, Big Mama, holder til og må beseires.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Rayman Origins sur 3DS et Vita». Gamekyo.com. Besøkt 30. mars 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]