Power Rangers: Mystic Force

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Power Rangers: Mystic Force
Generell informasjon
SjangerAction / Eventyr / Science fiction
Prod.landAmerikansk
Episoder32
Lengde22 min. (per episode)
SpråkEngelsk
Basert påMahou Sentai Magiranger
Foran kamera
MedvirkendeFirass Dirani
Angie Diaz
Nic Sampson
Richard Brancatisano
Melanie Vallejo
Peta Rutter
John Tui
Antonia Prebble
Barnie Duncan
Kelson Henderson
Bak kamera
ProdusentSally Campbell
Charles Knight
RegiJohn Laing
MusikkBruce Lynch
Prod.selskapSaban Entertainment, Touchstone Television
Sending
Periode20. februar13. november 2006 (2006-11-13)
TV-kanalJetix
Eksterne lenker
IMDb

Power Rangers Mystic Force er en amerikansk TV-serie, og er en del av Power Rangers. Serien ble i Norge sendt på Jetix.

Handling[rediger | rediger kilde]

For tjue år siden, i en magisk dimensjon, kom mørkets krefter til makten - og en konflikt kalt «den store kampen» mellom godt og ondt begynte. Men alle innbyggerne i den menneskelige verden forblir uvitende. En hær av monstre, ledet av en kriger ved navn Morticon, ankommer for å ta kontroll over både det magiske riket og det menneskelige riket. Hæren til Morticon, motarbeidet av fem trollmenn, kastet en trolldom for å presse de mørke kreftene tilbake. Dette lukker veggene til underverdenen for alltid. Lysets hær forpurrer de mørke styrkenes forsøk på å ta overflate-verdenen, men de fem trollmennene mistet livet.

I nåtiden blir byen Briarwood rammet av et kraftig jordskjelv, som viser seg å være kraftig nok til å knekke forseglingene og la ondskapen gjøre ett nytt forsøk på å invadere jordkloden. Trollkvinnen Udonna varsler om deres retur, og oppsøker legendens krigere: Briarwood-tenåringene Nick, Chip, Xander og søstrene Madison og Vida, begynner som Power Rangers sammen med Udonna. Nick er motvillig i begynnelsen, men innser sin skjebne, og slutter seg snart til de andre i kampen mot underverdenens mester.

Når Udonna mister Ranger-kreftene sine til den mystiske Koragg, er det opp til resten av teamet å redde jorden på egen hånd. De får hjelp av Udonnas lærling, Clare, og til slutt «Jenji the Genie Cat» og dens mester Daggeron. Ved å bruke deres kraftige magi og utrolige kampsport-ferdigheter, må Mystic Force Rangers stole på lag-arbeid for å redde situasjonen. Senere, i en sjokkerende overraskelse, avsløres det at Koragg er ingen ringere enn Leanbow - den største og sterkeste av de fem originale trollmennene.

Power Rangers[rediger | rediger kilde]

Nick RussellRed Mystic Ranger/Red Mystic Warrior. Han var den siste i gruppen som endelig trodde på magi. Når han var på vei ut av Briarwood, så han de fire andre kjempe mot Koragg. Da snudde han, og kom tilbake. Som Red Mystic Ranger har han kontroll over ild og kan transformere til Mystic Phoenix, Mystic Dragon og Mystic Firebird.

Vida RoccaPink Mystic Ranger/Pink Mystic Warrior. Hun er den mest temperamentsfulle av de to Rocca-søstrene. Hun vil bli en DJ. Som Pink Mystic Rangerhar hun kontroll over elementet luft, og kan transformere til Mystic Elf, Mystic Dragon og Mystic Lion.

Charlie «Chip» ThornYellow Mystic Ranger/Yellow Mystic Warrior. Han er den som tror mest på magi, vampyrer og monstre, og har mer kunnskap om de magiske formlene enn noen andre av de fire. Som Yellow Mystic Ranger har han kontroll over lyn og kan transformere seg til Mystic Garuda, Mystic Dragon og Mystic Lion.

Xander BlyGreen Mystic Ranger/Green Mystic Warrior. Han flyttet til USA fra Australia da han var liten, og har blitt mobbet for måten han snakket på. Som Green Mystic Ranger har han kontroll over natur, og kan transformere til Mystic Minotaur, Mystic Dragon og Mystic Lion.

Madison RoccaBlue Mystic Ranger/Blue Mystic Warrior. Hun er den glupeste i gruppen, og kan bli venn med enhver. Hun får krefter fra vannelementet, og kan transformere til Mystic Mermaid, Mystic Dragon og Mystic Lion.

UdonnaWhite Mystic Ranger. Hun er mentoren til Power Rangers, men er også White Mystic Ranger. Hun har kontroll over snø og is. Hun er gift med Leanbow, og er moren til Nick.

DaggeronSolaris Knight, han var stengt i en frosk's kropp i mange år, og ble fri takket være Madison som kysset ham. Kreftene hans kommer fra solen, og han har kontroll over Solar Streak. Han har også en lampe med en jinn i, som heter Jenji.

LeanbowThe Wolf Warrior – hjernevasket av Mesteren til å bli Koragg The Knight Wolf. Etter å ha reddet Udonna fra Mesteren's krefter, får han minnene tilbake, og blir med Rangerne i deres kamp mot det onde. Han er gift med Udonna, og er Nick's far.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]