Portaldiskusjon:Gulen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Bra![rediger kilde]

Veldig fin portal, Nina! Jeg lurer på om det kunne vært en ide å flytte bildet og stedene til høyre kolonne, og gjøre den litt bredere, sånn at det ikke blir så mye tomrom på høyresida? Det ville gjøre den litt mer balansert. Jon Harald Søby 15. nov 2010 kl. 15:39 (CET)

Jeg vil gjerne ha et kategoritre på høyresiden om du vil lage det. Det vil ta litt mere plass enn det jeg fikk opp i natt. Jeg lurer også på om vi skal legge bildekategorien som vil komme etterhvert som jeg får tid til å rydde på commons på portalen. Der er et sted mellom 7 og 800 bilder på commons som jeg er begynt så smått å rydde i. Jeg har eksperimentert med portalen litt på kunsthistorie og fått tilbakemeldinger. Jeg tror denne er ganske bra for å hjelpe til med å finne frem i stoffet. Folk jeg har snakket med liker at den er bredere til venstre. Portaloppsettet er laget av en dyktig arkitekt på svensk wp, og jeg syns han er heldig med proposjonene, så jeg tror ikke vi skal endre på dette. Det vil jo forhåpentlig også bli skrevet flere artikler som kan ligge i kategoriene til høyre over tid. --Nina 15. nov 2010 kl. 16:12 (CET)
Mhm, ser den. Det er bare det at jeg syns bildene forsvinner under alt annet, og det er jo synd, for det er veldig mye bra der av det jeg har sett. Kategoritre kan fikses, ja. Jon Harald Søby 15. nov 2010 kl. 16:48 (CET)
Da har jeg satt inn kategoritre i stedet for de lenkene som var, men det ble de samme lenkene. Er det ikke penere med vanlige lenker da kanskje? Forresten, en annen ting: Hva med å endre skriftfargen i tittelen til den samme som i kommunevåpenet? Bare et forslag. Jon Harald Søby 15. nov 2010 kl. 16:58 (CET)
Du må gjerne endre fargen. Jeg går nå over flere steder i Gulen og de mest sentrale skal inn i portalen , og når kvaliteten på artiklene er god nok så kommer der flere bilder da vil de ikke se så bortkommet ut. Fikk bare ikke tid til mer i natt. --Nina 15. nov 2010 kl. 17:37 (CET)
Overskrifter, tekst og lenker glir litt inn i hverandre, etter mitt syn, så det er ikke dumt å se på farger. Innholdet begynner å bli bra. Mvh Ooo86 15. nov 2010 kl. 17:47 (CET)
Jeg syns fargen på portalen ble litt skarp. Den skriker litt i mine øyne, så litt mer forsiktig blåfarge? --Nina 15. nov 2010 kl. 18:55 (CET)
Jeg synes fargen var forfriskende og fin og vil ikke tilrå forandring. I tillegg er jeg glad for at noen fikset portal-malen, det ble mye mer oversiktlig. --Harald Haugland 15. nov 2010 kl. 19:00 (CET)
Dempet den bittelitt med samme blåfarge som resten. Tanken min var at det flotte bildet skulle spille hovedrollen her og portalen er bare et redskap til å samle informasjon på ett sted. Ønsker en nynorsk utgave av den slik at vi kan ha iw-lenke også her. Portaler er lettere å lenke til for kommunen som de ønsker det på sine nettsider, og dette er en nynorsk kommune. --Nina 15. nov 2010 kl. 19:07 (CET)

Kommunen[rediger kilde]

Hvem er med og vedder på at Gulen kommune kommer til å lenke til denne portalen når de skal promotere kommunen sin!? Kjempefin portal! Mvh, Bjoertvedt 16. nov 2010 kl. 01:28 (CET)