Mimi Kennedy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Mimi Kennedy
Født25. september 1948 (70 år)
Rochester
Utdannet ved Smith College
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet USA

Mary Claire «Mimi» Kennedy (født 25. september 1949 i Rochester i New York) er en amerikansk skuespiller og regissør. Kennedy debuterte som skuespiller i mars 1977 i den kortvarige TV-serien 3 Girls 3, sammen med Debbie Allen og Ellen Foley som spilte de to andre jentene i serien.

Kennedys mest nevneverdige roller var imidlertid rollen som Dharmas mor, Abby O'Neil, i TV-serien Dharma & Greg og rollen som Ruth Sloan i Homefront. Hun spilte også på Broadway i showet Hair. I mars og april 2009 har hun bli sett på Cleveland Play House i Ohio med rollen som journalisten Ann Landers i teaterstykket «The Lady with All the Answers» av som ble produsert av regissør David Rambo. Kennedy er involvert i flere progressive organisasjoner som aktivist, inkludert Progressive Democrats of America, der hun fungerer som leder for styret.

Kennedy var en av de skuespillerne som underskrev på 9 / 11 Truth Statement som mener at det ikke var terrorister som forsårsaket terrorangrepet den 11. september 2001.[1] Hun er den nasjonale styrelederen i Progressive Democrats of America, og var et charter-medlem av Artists United To Win without a War og hun var en av de ledende støttespillerne for Dennis Kucinich anti-krig presidentkampanjen i 2004. Hun har arbeidet mye med spørsmål knyttet til menneskerettigheter og global oppvarming.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]