Mimi Kennedy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Mimi Kennedy
Født25. sep. 1948[1]Rediger på Wikidata (75 år)
Rochester
BeskjeftigelseSkuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller Rediger på Wikidata
Utdannet vedSmith College
NasjonalitetUSA

Mary Claire «Mimi» Kennedy (født 25. september 1948 i Rochester i New York) er en amerikansk skuespiller og regissør. Kennedy debuterte som skuespiller i mars 1977 i den kortvarige TV-serien 3 Girls 3, sammen med Debbie Allen og Ellen Foley som spilte de to andre jentene i serien.

Kennedys mest nevneverdige roller var imidlertid rollen som Dharmas mor, Abby O'Neil, i TV-serien Dharma & Greg og rollen som Ruth Sloan i Homefront. Hun spilte også på Broadway i showet Hair. I mars og april 2009 har hun bli sett på Cleveland Play House i Ohio med rollen som journalisten Ann Landers i teaterstykket «The Lady with All the Answers» av som ble produsert av regissør David Rambo. Kennedy er involvert i flere progressive organisasjoner som aktivist, inkludert Progressive Democrats of America, der hun fungerer som leder for styret.

Kennedy var en av de skuespillerne som underskrev på 9 / 11 Truth Statement som mener at det ikke var terrorister som forsårsaket terrorangrepet den 11. september 2001.[2] Hun er den nasjonale styrelederen i Progressive Democrats of America, og var et charter-medlem av Artists United To Win without a War og hun var en av de ledende støttespillerne for Dennis Kucinich anti-krig presidentkampanjen i 2004. Hun har arbeidet mye med spørsmål knyttet til menneskerettigheter og global oppvarming.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Discogs, Discogs artist-ID 2021479, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ «Respected Leaders and Families Launch 9/11 Truth Statement Demanding Deeper Investigation into the Events of 9/11» (PDF). Arkivert fra originalen (PDF) 30. januar 2019. Besøkt 29. januar 2019. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]