Meltwater Group

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Meltwater Group
Bransje SaaS
Antall ansatte ca. 900
Salgsinntekter ukjent
Nettside meltwater.com

Meltwater Group er et privateid programvareselskap, startet i Norge i 2001. Selskapet har i dag over 900 ansatte, og mer enn 23 000 kunder fordelt på over 50 kontorer i hele verden. Meltwater tilbyr digitale løsninger som hjelper kundene å navigere i den digitale verdenen, og å maksimere ROI (Return on Investment) på nettet.

Meltwater Group mottok i 2012 prisene Great Place to Work i Norge, Finland, Sverige, og Tyskland, samt Britain Top Employer i England.[trenger referanse]

Meltwaters ideelle organisasjon, Meltwater Foundation, driver Meltwater Entrepeneurial School of Technology (MEST), som ble grunnlagt i Accra, Ghana, i 2007. Målet med programmet er å lære MEST-studentene ferdigheter de trenger for å lansere globale selskaper, og dermed gjøre dem i stand til å skape arbeidsplasser lokalt for å stimulere den afrikanske økonomien.

Forretningsenheter[rediger | rediger kilde]

  • Meltwater News – elektronisk medieovervåkningstjeneste som overvåker over 180 000 nyhetskilder i 100 land. Meltwater News er modulbasert og tilbyr newsfeed, nyhetsbrev, oversettelse og analysefunksjon.
  • Meltwater Buzz – overvåkning, analyse, og verktøy for publisering i sosiale medier.
  • Meltwater Press – web-basert distribusjonsverktøy som gjør det mulig å identifisere de mest egnede journalistene innen gitte temaer.
  • Meltwater Public Documents - overvåkning av offentlige protokoller og postlister fra kommuner, fylkeskommuner, direktorater, departementer, etater og utdanningsinstitusjoner

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]