Marvell Wynne

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Marvell Wynne
Marvell Wynne II
Marvell Wynne.jpg
Født8. mai 1986 (31 år)
Beskjeftigelse Fotballspiller
NasjonalitetUSA
Høyde1,75 m
Vekt85 kg
PosisjonHøyreback, Midtstopper
Klubbinformasjon
Spiller forSan Jose Earthquakes

Marvell Wynne (født 8. mai 1986 i Pittsburgh, Pennsylvania, USA) er en amerikansk fotballspiller som nå spiller for det amerikanske fotballaget San Jose Earthquakes i Major League Soccer.

Han ble draftet som nummer 1 i MLS Superdraft 2006 av New York Red Bulls. Det ble bare 29 kamper for New York Red Bulls før han ble byttet til Toronto F.C. i april 2007. I Toronto ble han fort en publikumsfavoritt, og det endte med 67 kamper på tre sesonger. Han skåret sitt første MLS-mål i en kamp mot Houston Dynamos den 27.september 2008. I 2010 gikk veien videre til Colorado Rapids, i et bytte mot Nick LaBrocca og en tredjerunde draftvalg for MLS Superdraft 2011. I Colorado ble han omgjort fra høyreback til midtstopper, og hadde suksess øyeblikkelig når laget allerede i hans første sesong vant MLS Cup i 2010, en finale som ble spilt på hans gamle hjemmebane i Toronto. Etter fem sesonger, og 140 kamper gikk kontrakten hans ut, og han havnet i MLS Re-Entry Draft 2014. Der ble han valgt av San Jose Earthquakes som nummer 2 i runde 2. I San Jose har han havnet tilbake på høyreback.

Wynne er kjent for sin høye toppfart, og er rangert som en av de raskeste i ligaen. Han har fått 5 A-landskamper for USA mellom 2007 og 2011.

Han har også blitt lagt merke til på de siste utgavene av EA Sports FIFA for sine lange innkast og hurtighet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


fotballspillerstubbDenne biografien om en fotballspiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.