Marvell Wynne

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Marvell Wynne
Marvell Wynne II
Født 8. mai 1986 (29 år)
Pittsburgh
Nasjonalitet USA
Høyde 1,75 m
Vekt 85 kg
Posisjon Høyreback, Midtstopper
Klubbinformasjon
Spiller for San Jose Earthquakes

Marvell Wynne (født 8. mai 1986 i Pittsburgh, Pennsylvania, USA) er en amerikansk fotballspiller som nå spiller for det amerikanske fotballaget San Jose Earthquakes i Major League Soccer.

Han ble draftet som nummer 1 i MLS Superdraft 2006 av New York Red Bulls. Det ble bare 29 kamper for New York Red Bulls før han ble byttet til Toronto F.C. i april 2007. I Toronto ble han fort en publikumsfavoritt, og det endte med 67 kamper på tre sesonger. Han skåret sitt første MLS-mål i en kamp mot Houston Dynamos den 27.september 2008. I 2010 gikk veien videre til Colorado Rapids, i et bytte mot Nick LaBrocca og en tredjerunde draftvalg for MLS Superdraft 2011. I Colorado ble han omgjort fra høyreback til midtstopper, og hadde suksess øyeblikkelig når laget allerede i hans første sesong vant MLS Cup i 2010, en finale som ble spilt på hans gamle hjemmebane i Toronto. Etter fem sesonger, og 140 kamper gikk kontrakten hans ut, og han havnet i MLS Re-Entry Draft 2014. Der ble han valgt av San Jose Earthquakes som nummer 2 i runde 2. I San Jose har han havnet tilbake på høyreback.

Wynne er kjent for sin høye toppfart, og er rangert som en av de raskeste i ligaen. Han har fått 5 A-landskamper for USA mellom 2007 og 2011.

Han har også blitt lagt merke til på de siste utgavene av EA Sports FIFA for sine lange innkast og hurtighet.

fotballspillerstubbDenne biografien om en fotballspiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.