Maldiskusjon:Infoboks toppnivådomene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor har denne malen mulighet for et bilde? Hva slags bilde så man for seg? Om den ikke fjernes burde den ihvertfall programmeres slik at dersom den ikke er definert så skal den ikke vises. Slik det er nå står det {{bilde}} i artikkelen dersom det ikke er presisert bilde=| i malen. -- Smith 22. feb 2009 kl. 12:28 (CET)

Dette er nok noe som er blitt dratt med fra enwiki som bruker dette til domenelogoen, noe som ikke er mulig for oss pga copyright (fair use). Enig i at den enten bør fjernes eller kobles ut, slik du skisserer. Skal se på saken. Mvh Geanixx 22. feb 2009 kl. 12:43 (CET)
OK nå? Geanixx 23. feb 2009 kl. 01:14 (CET)

Bilde (igjen)[rediger kilde]

Jeg har sett igjennom wiki-sidene for .sj og .bv toppnivådomenene og finner at bildene for toppnivådomenene er utdaterte, men jeg finner ikke riktig måte å bytte dem ut på. Kilden til de nye bildene/logoene er fra Norid, se .sj og .bv som kan sammenlignes med de gamle logoene på Wikipedia sidene, henholdsvis .sj og .bv.

Om noen vet hvordan man får oppdatert bildene så svar gjerne :) Robin Kristiansen (diskusjon) 17. des. 2023 kl. 22:28 (CET)[svar]