Maldiskusjon:Dødsdato og alder

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fjerner halvhjertet forsøk på navngitte parametre[rediger kilde]

Det ser ut som om det er gjort et forsøk på å bruke parametre dag, måned og år – som alternativ måte å spesifisere både fødselsdato og dødsdato! Det virker vel after a fashion, så lenge man ikke forsøker å oppgi begge på denne måten. For fødselsdato i alle fall. Neppe for dødsdato, med mindre man spesifiserer fødselsdatoen med de eksplisitt navngitte parametrene 4, 5 og 6.

Litt leting i historikken tilsier at dette ble hentet fra enwp, som igjen fjernet det fra sin versjon i 2008 en:Template talk:Death date and age#Parameters.

Nå kan det jo hende det er brukt (mot all fornuft), selv om det ikke er dokumentert, men det må i så fall rettes uansett. Slik malen står, er den ikke kun unødvendig komplisert – den oppfordrer også til ufornuftig bruk og gjenbruk.

Så jeg gjør som de gjorde på enwp i 2008: Fjerner disse navngitte parametrene. — the Sidhekin (d) 11. aug 2010 kl. 17:46 (CEST)

Jeg fjernet parameteren df også, siden norske datoer alltid presenteres med «dag først». (Og så snek jeg meg til å legge en {{nowrap}} rundt dag/måned – det var egentlig det jeg kom hit for å gjøre ... kjedelig når datoer kommer over to linjer ...) — the Sidhekin (d) 11. aug 2010 kl. 17:54 (CEST)