Maldiskusjon:Bruker no

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Riksmål[rediger kilde]

Jeg foretrekker riksmål fremfor bokmål, men jeg ser at denne malen kun nevner bokmål. Ettersom både riksmål og bokmål er godkjente målformer her, bør vel også riksmål nevnes på et eller annet vis. –Peter J. Acklam 5. mai 2006 kl.07:22 (UTC)

Tiltres. -- Duffman, 5. mai 2006 kl.07:30 (UTC)
La det inn. nsaa (disk) 29. jan 2009 kl. 21:43 (CET)
Det er en fin mal, men den burde vel egentlig hete nb for å harmonere med de prosjektene som bruker brukerspråkkategorier på en logisk måte, deriblant Meta. Disse malene varierer både språk og prosjekter imellom og det burde de ikke.Gamlevegen 4. feb 2009 kl. 00:03 (CET)
Jeg gjorde det nok litt kort her. Malen med dette utseendet burde nok hete nb, men vi kan fortsatt ha en som heter no og som bare refererer til norsk. Og ja, dette kan gjøres uansett utfall av en avstemning som pågår nå. Gamlevegen 4. feb 2009 kl. 03:23 (CET)
La det ligge. Vi trenger ikke flere tråder på dette temaet som nå strengt tatt er utdiskutert (og som fyller nok sider). nsaa (disk) 4. feb 2009 kl. 06:47 (CET)
Så dette har altså noe med det temaet å gjøre? Debatten og stemmegivningen tyder ikke på at noen er opptatt av dette eller i det hele tatt ser en sammenheng. Men jeg skal ikke prakke på noen en boks de ikke vil ha. Tror ikke jeg klarer å lage en heller. Skulle gjerne hatt en selv, men lar det ligge hvis jeg er en eneste.Gamlevegen 4. feb 2009 kl. 14:02 (CET)
Jeg synes Gamlevegen skisserer en mye bedre løsning, no bør gjelde for de som behersker «alle» former for norsk. Jeg har endret nb fra å omdirigere hit til å være egen mal, de færreste av brukerne av bokmålsboksene skriver riksmål. Boksene er til for å informere om brukernes språkegenskaper. Btd 4. feb 2009 kl. 14:52 (CET)
Så lenge bokmåls'pedia ligger på domenet no, bør malen no referere til bokmål/riksmål, slik at det er symmetri mellom kodene. Under ingen omstendigheter er det ønskelig at vi får en ny språkdebatt, denne gangen om hva innholdet av babelboksene skal være. De som vil kan jo nå benytte seg av nb-malen. V85 4. feb 2009 kl. 15:10 (CET)
Nynorsk er også norsk språk. Hva med å bare fjerne ", og skriver på bokmål/riksmål" som på brukerboksen på andre språk som for eksempel nynorsk og engelsk? --Berntisso 13. aug 2011 kl. 00:20 (CEST)