Lloyd Lawrence Lorenz

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Lloyd Lawrence Lorenz
Lloyd Lawrence
Født1. nov. 1991Rediger på Wikidata (32 år)
London
BeskjeftigelseSanger, låtskriver, DJ Rediger på Wikidata
NasjonalitetStorbritannia
Musikalsk karriere
SjangerElektronisk dansemusikk, rapping, popmusikk
InstrumentVokal
Aktive år2011
IMDbIMDb

Lloyd Lawrence Lorenz (født 1. november 1991), også kjent som Lloyd Lawrence, er en norsk TV-personlighet, DJ, sanger og låtskriver.

Biografi[rediger | rediger kilde]

I 2012 fikk Lawrence sitt første gjennombrudd som sanger og låtskriver under artistnavnet Love Daddy, da han bidro på flere sanger som toppet de spanske radioavspillingslistene i flere uker.[1] Sangen "Honey", fremført sammen med Jose AM, lå på topp 10 Spania i flere uker hos Máxima FM.[1] DJ Chuckie har også utgitt flere remixer med Lawrence, blant andre Soundwave og EMPOs "Electronic Meeting Point"

I 2013 hadde Lawrence en av hovedrollene i den trønderske barne- og eventyrforestillingen "Eventyrmann i eventyrland" sammen med Mona Grudt, Charite Viken, Geir Tosaunet og Hallgeir Rustan fra Stargate. Det samme året deltok han også i TV2s niende sessong av Farmen.

Lawrence er også kjent som en landsomfattende kommerisell DJ som produserer, skriver og gir ut musikk for flere norske TV-personligheter, blant annet Iselin Michelsen[2][3] fra Paradise Hotel. I 2015 bidro Lawrence til låta "Dej ja vu" på albumet "4walls" av den sørkoreanske jentegruppen "f(x)" som toppet World Album Billboard Chart i flere uker. [4] [5]

I tillegg til Farmen og annen norsk riksdekkende TV har Lawrence deltatt i ITVs Canonball[6], et vannbasert gameshow som går på britisk fjernsyn. Lawrence er nå aktuell som en av de åtte hoved-deltakerne i den første norske sesongen av Ex on the Beach (Norge).[7] [8]

Lloyd Lawrence Lorenz er opprinnelig fra London, Storbritannia, men vokst opp store deler av livet i Trondheim, Norge.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]