Liste over verdenscupvinnere i skiskyting

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over aller World Cup vinnere i skiskyting siden 2000/2001 sesongen.

Resultater[rediger | rediger kilde]

Total-Cupen[rediger | rediger kilde]

Sesong Kvinner Menn
1977/78 Øst-Tyskland Frank Ullrich
1978/79 Øst-Tyskland Klaus Siebert
1979/80 Øst-Tyskland Frank Ullrich
1980/81 Øst-Tyskland Frank Ullrich
1981/82 Øst-Tyskland Frank Ullrich
1982/83 Norge Gry Østvik Vest-Tyskland Peter Angerer
1983/84 Norge Mette Mestad Øst-Tyskland Frank-Peter Roetsch
1984/85 Norge Sanna Grønlid Øst-Tyskland Frank-Peter Roetsch
1985/86 Sverige Eva Korpela Øst-Tyskland André Sehmisch
1986/87 Sverige Eva Korpela Øst-Tyskland Frank-Peter Roetsch
1987/88 Norge Anne Elvebakk Vest-Tyskland Fritz Fischer
1988/89 Sovjetunionen Elena Golovina Norge Eirik Kvalfoss
1989/90 Tsjekkoslovakia Jirina Adamitsjkova Sovjetunionen Sergej Tsjepikov
1990/91 Sovjetunionen Svetlana Davidova Sovjetunionen Sergej Tsjepikov
1991/92 Russland Anfisa Reztsova Norge Jon Åge Tyldum
1992/93 Russland Anfisa Reztsova Sverige Mikael Löfgren
1993/94 Hviterussland Svetlana Paramygina Frankrike Patrice Bailly-Salins
1994/95 Frankrike Anne Briand Norge Jon Åge Tyldum
1995/96 Frankrike Emmanuelle Claret Russland Vladimir Dratsjov
1996/97 Sverige Magdalena Forsberg Tyskland Sven Fischer
1997/98 Sverige Magdalena Forsberg Norge Ole Einar Bjørndalen
1998/99 Sverige Magdalena Forsberg Tyskland Sven Fischer
1999/00 Sverige Magdalena Forsberg Frankrike Raphaël Poirée
2000/01 Sverige Magdalena Forsberg Frankrike Raphaël Poirée
2001/02 Sverige Magdalena Forsberg Frankrike Raphaël Poirée
2002/03 Tyskland Martina Glagov Norge Ole Einar Bjørndalen
2003/04 Norge Liv Grete Poirée Frankrike Raphaël Poirée
2004/05 Frankrike Sandrine Bailly Norge Ole Einar Bjørndalen
2005/06 Tyskland Kati Wilhelm Norge Ole Einar Bjørndalen
2006/07 Tyskland Andrea Henkel Tyskland Michael Greis
2007/08 Tyskland Magdalena Neuner Norge Ole Einar Bjørndalen
2008/09 Sverige Helena Jonsson Norge Ole Einar Bjørndalen
2009/10 Tyskland Magdalena Neuner Norge Emil Hegle Svendsen
2010/11 Finland Kaisa Mäkäräinen Norge Tarjei Bø
2011/12 Tyskland Magdalena Neuner Frankrike Martin Fourcade
2012/13 Norge Tora Berger Frankrike Martin Fourcade
2013/14 Finland Kaisa Mäkäräinen Frankrike Martin Fourcade

Kvinner[rediger | rediger kilde]

Sesong Sprint Jaktstart Fellesstart Normaldistanse Stafett Nasjon
2000/01 Sverige Magdalena Forsberg Sverige Magdalena Forsberg Sverige Magdalena Forsberg Sverige Magdalena Forsberg Norge Norge Tyskland Tyskland
2001/02 Sverige Magdalena Forsberg Sverige Magdalena Forsberg Sverige Magdalena Forsberg Sverige Magdalena Forsberg Tyskland Tyskland Tyskland Tyskland
2002/03 Frankrike Sylvie Becaert Tyskland Martina Beck Russland Albina Akhatova Norge Linda Grubben Russland Russland Russland Russland
2003/04 Norge Liv Grete Poirée Norge Liv Grete Poirée Norge Liv Grete Poirée Russland Olga Medvedtseva Norge Norge Russland Russland
2004/05 Tyskland Kati Wilhelm Frankrike Sandrine Bailly Russland Olga Zajtseva Russland Olga Medvedtseva Russland Russland Russland Russland
2005/06 Tyskland Kati Wilhelm Tyskland Kati Wilhelm Tyskland Martina Beck Russland Svetlana Ishmouratova Russland Russland Tyskland Tyskland
2006/07 Sverige Anna Carin Zidek Tyskland Kati Wilhelm Tyskland Kati Wilhelm Tyskland Andrea Henkel Frankrike Frankrike Tyskland Tyskland
2007/08 Tyskland Magdalena Neuner Frankrike Sandrine Bailly Tyskland Magdalena Neuner Tyskland Martina Beck Tyskland Tyskland Tyskland Tyskland
2008/09 Sverige Helena Ekholm Tyskland Kati Wilhelm Sverige Helena Ekholm Tyskland Magdalena Neuner Tyskland Tyskland Tyskland Tyskland
2009/10 Sveits Simone Hauswald Tyskland Magdalena Neuner Tyskland Magdalena Neuner Sverige Anna Carin Zidek Russland Russland Tyskland Tyskland
2010/11 Tyskland Magdalena Neuner Finland Kaisa Mäkäräinen Hviterussland Darja Domratsjeva Sverige Helena Ekholm Tyskland Tyskland Tyskland Tyskland
2011/12 Tyskland Magdalena Neuner Hviterussland Darja Domratsjeva Hviterussland Darja Domratsjeva Sverige Helena Ekholm Frankrike Frankrike Russland Russland
2012/13 Norge Tora Berger Norge Tora Berger Norge Tora Berger Norge Tora Berger Norge Norge Norge Norge
2013/14 Finland Kaisa Mäkäräinen Finland Kaisa Mäkäräinen Hviterussland Darja Domratsjeva Tsjekkia Gabriela Soukalová Tyskland Tyskland Norge Norge

Menn[rediger | rediger kilde]

År Sprint Jaktstart Fellesstart Normaldistanse Stafett Nasjon
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]
Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?] Ikke-eksisterende flaggmal[?]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Resultatsider IBU