Liste over vannkraftverk i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.

Liste over vannkraftverk i Norge viser de fleste norske kraftverk registrert av NVE som å være i drift. Listen blir kontinuerlig oppdatert av PeltonMan.

NVE tilbyr sin Vannkraftdatabase på nett i flere formater. Det har vist seg at den har inneholdt en god del feil og mangler, både på beliggenhet og status. Har hatt samarbeid med NVE siden mai 2016, vi korrigerer fortløpende det vi oppdager. Får også en del hjelp fra eiere som vi kontakter.

Det mangler enkelte registrerte kraftverk som det ikke kan verifiseres hvor faktisk befinner seg. Og det kan finnes kraftverk i drift som ikke er tatt inn i NVE database eller registrert i drift.

Noen har ukjent årsproduksjon, startår, eller fallhøyde. Det gjelder kun små, private kraftverk.

Noen har flere årstall. Det skyldes at det har vært stor oppgradering, eller det er bygd et helt nytt kraftverk.

Noen kraftverk bygges samlokalisert, dvs det ligger to separate kraftverk på ett sted. Det er ikke helt konsekvent om de da er oppført som ett eller to kraftverk, hverken hos NVE eller her.

Sorterbar og skjulbar tabell
Navn Fylke Effekt MW Årsproduksjon GWh Startår Fallhøyde
Bingsfoss kraftverk Akershus 33 170 1977 5
Bøhnsdalen kraftverk Akershus 3 15 1986 19
Børter 1 kraftverk Akershus 0,45 2 1914 45
Børter 2 kraftverk Akershus 0,25 1 1922 32
Flaen mølle kraftverk Akershus 0,02 0,1 2006 5
Fossen kraftverk Akershus 0,07 0,2 1972 15
Fosstun kraftverk Akershus 0,09 0,39 2006 11
Funnefoss kraftverk Akershus 40 195 1975 10
Horka kraftverk Akershus 0,2 1 1998 30
Kvernstufossen kraftverk Akershus 0,5 2 1997 30
Lundsfoss Kraftstasjon Akershus 0,75 3 1919 17
Mago A kraftverk Akershus 0,77 4,8 1984 5
Mago B kraftverk Akershus 0,86 7,8 1960 8
Mago C kraftverk Akershus 0,79 6 1978 9
Mago D kraftverk Akershus 1,6 8 1980 8
Mobekk Mølle kraftverk Akershus 0,03 0,1 1942 10
Nordre Mangen kraftverk Akershus 0,144 0,4 2008 3
Rotnes Bruk kraftverk Akershus 0,18 1 1906 / 1940 9
Rånåsfoss kraftstasjon Akershus 125 560 1922 / 1983 / 2016 12
Sagfossen kraftverk (Hakadal) Akershus 0,35 2 2008 10
Spikerbrukfallet kraftstasjon Akershus 0,38 1,1 1914 29,5
Tisjøen kraftverk Akershus 0,08 0,5 2009 108
Verksfossen kraftverk Akershus 0,45 2 1914 / 2002 10
Bjørgum kraftverk Aust-Agder 5,5 18,7 2004 295
Brokke kraftverk Aust-Agder 330 1400 1965 303
Brufjell kraftverk Aust-Agder 0,08 0,6 2004 5
Bøylefoss kraftverk Aust-Agder 65 388 1913 62
Eikeland Verk kraftverk Aust-Agder 0,425 1 1917 / 1951 50
Evenstad kraftverk Aust-Agder 25 123 1939 17
Flatenfoss kraftverk Aust-Agder 12,6 77 1927 / 1981 / 2009 10
Fosstveit kraftverk Aust-Agder 2 8 2008 14
Gurebo kraftverk Aust-Agder 0,18 1 1995 18
Haavard T. Lien mikrokraftverk Aust-Agder 0,02 0,1 2002 15
Hanefoss kraftverk Aust-Agder 21 103 1961 71
Harstveitbekken kraftverk Aust-Agder 1,8 5,5 2009 240
Hekni kraftverk Aust-Agder 56 230 1995 38,5
Heldøla kraftverk Aust-Agder 0,31 1,3 2004 23
Holen II kraftverk Aust-Agder 230 584 1981 316
Holen III kraftverk Aust-Agder 160 246 1987 651
Hommsåne kraftverk Aust-Agder 1,8 4,6 2016 271
Hovatn kraftverk Aust-Agder 45 78 1971 485
Hundtjønnsbekken kraftverk Aust-Agder 0,01 0,1 2000 40
Iveland kraftverk Aust-Agder 87 500 1949 / 2016 50,5
Jørundland kraftverk Aust-Agder 55 190 1970 282
Kaldsåni kraftverk Aust-Agder 2,8 6,3 2015 206
Kveaså kraftverk Aust-Agder 5,5 12,5 2010 367
Kvernhusdalsbekken kraftverk Aust-Agder 0,1 2005 80
Langerak kraftverk Aust-Agder 1,5 7 1916 300
Lindåna kraftverk Aust-Agder 1,45 4,4 2011 130
Lislevatn kraftverk Aust-Agder 4,2 17,6 2015 97
Mone kraftverk Aust-Agder 0,06 0,2 2006 15
Nasvatn kraftverk Aust-Agder 0,99 7 2008 365
Nomeland kraftverk Aust-Agder 28,7 170 1920 20
Nordåni kraftverk Aust-Agder 1,2 4,5 2006 175
Nånes & Mele mikrokraftverk Aust-Agder 0,35 1,3 1997 23
Rygene kraftverk Aust-Agder 56 280 1978 38
Rygene miniaggregat Aust-Agder 0,11 0,4 1992 15
Skarg kraftverk Aust-Agder 24,6 70 2014 80
Skripelandsfossen kraftverk Aust-Agder 2,7 12,5 2014 12
Stedjeåna kraftverk Aust-Agder 1,2 3,5 2006 240
Stifoss kraftverk Aust-Agder 0,77 3,5 1939 17
Storebekk kraftverk Aust-Agder 2,3 7,4 2004 265
Straume kraftverk Aust-Agder 5 14,8 2017 397
Uleberg kraftverk Aust-Agder 9,4 38 2006 180
Vassfossen kraftverk Aust-Agder 5,5 29 2008 134
Åmli-Gjøv kraftverk Aust-Agder 18,4 86 1983 54
Åmli-Nidelv kraftverk Aust-Agder 6 30 1983 5
Askerudfoss kraftverk Buskerud 13 78 1956 20
Begna kraftverk Buskerud 6 38 1954 8
Brekkefoss kraftverk Buskerud 1,6 9 1957 38
Deveggåe kraftverk Buskerud 3 7,3 2011 395
Djupdal kraftverk Buskerud 14,3 76 1976 16
Dyrbakk kraftverk Buskerud 0,57 2,6 1913 438
Døvikfoss kraftverk Buskerud 14 109 1975 6
Embretsfoss kraftverk Buskerud 70 335 1916 / 1954 / 2013 16
Finnesetbekken kraftverk Buskerud 1,4 4 2011 299
Gamlebrofoss kraftverk Buskerud 18 81 1971 14
Geithusfoss kraftverk Buskerud 14 112 1961 9,5
Gire kraftverk Buskerud 2,2 7 2008 192
Gjuva kraftverk Buskerud 10 30 1957 410
Gravfoss I kraftverk Buskerud 19 47 1931 20
Gravfoss II kraftverk Buskerud 30 194 1996 20
Grytefoss kraftverk Buskerud 0,86 3,5 1907 69
Grønhovdelva kraftverk Buskerud 0,07 0,5 2004 120
Grøslandselva kraftverk Buskerud 5,3 9,9 2018 209
Grøtte kraftverk Buskerud 0,04 0,1 1913 5
Hakavik kraftverk Buskerud 7 21 1922 389
Haugfoss kraftverk Buskerud 4,5 21 1989 37
Heieren kraftverk Buskerud 0,32 1,7 1981 58
Heierenfossen kraftverk Buskerud 0,6 4,5 1981 9,7
Hellefoss kraftverk Buskerud 11 81 1952 6
Helveteskraft kraftverk Buskerud 0,03 0,06 2005 20
Hemsil I kraftverk Buskerud 70 293 1960 540
Hemsil II kraftverk Buskerud 82 518 1960 370
Hensfoss kraftverk Buskerud 17 119 1946 24
Herad kraftverk Buskerud 0,085 0,7 2008 85
Hofsfoss kraftverk Buskerud 28 157 1978 27
Hol I Urunda kraftverk Buskerud 106 372 1955 380
Hol I Votna kraftverk Buskerud 114 380 1949 408
Hol II kraftverk Buskerud 26 95 1957 48
Hol III kraftverk Buskerud 60 228 1958 98
Horga kraftverk Buskerud 7,2 31 1990 205
Hulbak kraftverk Buskerud 0,05 0,2 2001 100
Hølseter kraftverk Buskerud 2,3 9 1980 70
Hønefoss kraftstasjon II Buskerud 26 124 1978 22
Iungsdalshytta kraftverk Buskerud 0,05 0,1 2017 25
Kaggefoss kraftverk Buskerud 88 550 1951 74
Kittilsviken kraftverk Buskerud 2 6,8 2007 153
Kongsfoss kraftverk Buskerud 2,9 10 2004 15
Kulu kraftverk Buskerud 2,6 7,2 2014 235
Kvennhølet kraftverk Buskerud 0,01 0,06 2003 90
Kvernerud kraftverk Buskerud 0,5 2,7 1917 / 2008 57
Lielva kraftverk Buskerud 2 3,5 2012 180
Lya kraftverk Buskerud 5,5 19 2008 184
Medåe kraftverk Buskerud 0,7 2 2007 74
Mykstufoss kraftverk Buskerud 48 264 1964 62
Nes kraftverk Buskerud 250 1330 1967 285
Nore I kraftverk Buskerud 206 1137 1928 361
Nore II kraftverk Buskerud 63 285 1946 100
Nybrufoss kraftverk Buskerud 3 12,2 1911 / 1957 / 2012 11,9
Nybuelvi kraftverk Buskerud 3,6 7,1 2016 540
Nørståe kraftverk Buskerud 1,5 5 2006 130
Ole Kristian Sylling kraftverk Buskerud 0,015 0,1 2004 176
Pikerfoss kraftverk Buskerud 16 75 1983 13
Pålsbu kraftverk Buskerud 6,2 21,8 2007 5 - 10
Ramberg kraftverk Buskerud 0,08 0,3 2010 43
Ramfoss kraftverk Buskerud 30 169,5 1961 23
Ridøla kraftverk Buskerud 1,9 5 2010 172
Rime kraftverk Buskerud 1,5 4 2014 160
Rud Gårdskraftverk Buskerud 0,09 0,3 1935 25
Rødberg kraftverk Buskerud 3,2 15 2009 60
Sevre kraftverk Buskerud 4,8 17 2008 190
Sireåne kraftverk Buskerud 0,08 0,2 2004 188
Skjærdalselva kraftverk Buskerud 0,16 1,2 2016 18
Skollenborg kraftverk Buskerud 97 400 1983 60
Skotselv kraftverk Buskerud 1 3,1 1992 20
Smådøla kraftverk Buskerud 1,4 4,5 2008 172
Strandeelva kraftverk Buskerud 0,37 1,6 2005 197
Svarttjern kraftverk Buskerud 0,135 1,2 2008 100
Sønsteby kraftverk Buskerud 0,1 0,12 2010 192
Tossevikelva kraftverk Buskerud 2,6 7,1 2014 307
Tronstad kraftverk Buskerud 1,26 6,5 2012 100
Tverråni kraftverk Buskerud 3 7,9 2016 308
Ufysja kraftverk Buskerud 1,5 6 2005 163
Usta kraftverk Buskerud 180 780 1965 540
Ustekveikja kraftverk Buskerud 36 80 1983 110
Uvdal I kraftverk Buskerud 90 320 1966 585
Uvdal II kraftverk Buskerud 44 190 1966 196
Verja kraftverk Buskerud 0,24 1,6 2004 90
Vesleåni kraftverk Buskerud 1,5 5 2009 353
Vestfossen kraftverk Buskerud 2,8 10,5 1984 16,2
Vikaåne kraftverk Buskerud 1,25 4,7 2011 82
Vittingfoss kraftverk Buskerud 34 150 1920 19,5
Viulfoss kraftverk Buskerud 10 64 1958 17
Vrenga kraftverk Buskerud 12 84 1960 380
Ørteren kraftverk Buskerud 12 26 1966 160
Øynan kraftverk Buskerud 1,95 5,8 2010 88
Ål kraftverk Buskerud 3 13 1914 30
Åsa kraftverk Buskerud 1,44 3 1912, 2012 330
Adamselv kraftverk Finnmark 50 199 1973 208
Adamselv II kraftverk Finnmark 0,4 2 2007 200
Alta kraftverk Finnmark 150 655 1987 185
Bergsfjord kraftverk Finnmark 1,1 4 1959 86
Breivikbotn kraftverk Finnmark 0,84 4 1950 70
Čábardasjohka kraftverk Finnmark 0,7 4 1953 5,5
Djupvika kraftverk Finnmark 0,04 0,2 2001 70
Gandvik kraftverk Finnmark 4,5 20 1952 176
Hakkstabben kraftverk Finnmark 0,8 2 1994 80
Hammerfest kraftverk Finnmark 1,1 5 1947 88
Kobbholm kraftverk Finnmark 3,1 16,5 1930 / 2010 106
Kongsfjord kraftverk Finnmark 4,4 20 1947 65
Kåven kraftverk Finnmark 3,5 17,3 1950 99
Luostejok kraftverk Finnmark 1,7 10 1956 31
Mattisfoss kraftverk Finnmark 2,3 8 1993 56
Melkefoss kraftverk Finnmark 22 128 1978 10
Mølleelva kraftverk Finnmark 4,5 11,9 2018 389
Mårøyfjord kraftverk Finnmark 4,4 29,5 1956 225
Nedre Porsa kraftverk Finnmark 12,8 46 1959 215
Offervann kraftverk Finnmark 2,2 7 2015 10
Repvåg kraftverk Finnmark 5,6 22 1953 170
Skogfoss kraftverk Finnmark 48 258 1964 20
Valvatn kraftverk Finnmark 1,1 4,5 2010 42
Øvre Porsa kraftverk Finnmark 3,3 10 1962 55
Austvass Kraft As kraftverk Hedmark 0,05 0,15 2002 14
Bedafors kraftverk Hedmark 1,2 4,8 1985 19
Bjørnebykverna kraftstasjon Hedmark 0,09 0,5 2000 8
Braskereidfoss kraftverk Hedmark 36 170 1978 9
Brødbølfoss kraftverk Hedmark 2,7 13 1921 40
Einunna kraftverk Hedmark 9,6 60 1955 125
Ellingsbekken Kraftverk Hedmark 0,038 0,08 2004 22
Glesåa kraftverk Hedmark 2,1 6,6 2009 195
Hanestadnea kraftverk Hedmark 2,4 7 2012 91
Hofkvern kraftverk Hedmark 0,06 0,275 2000 7
Hylla kraftverk Hedmark 2,7 11 1945 330
Kongsvinger kraftverk Hedmark 21 136 1975 10
Kvernfallet kraftverk Hedmark 1,25 6 1999 18
Kverninga kraftverk Hedmark 2,5 6,2 2013 306
Litjfossen kraftverk Hedmark 70 160 1982 289
Lutufallet kraftverk Hedmark 14,7 71 1964 14
Løa kraftverk Hedmark 0,35 1,3 1999 167
Løpet kraftverk Hedmark 29 149 1971 19,3
Moelv kraftverk Hedmark 1,1 6 2001 57
Nedre Kivfallet kraftverk Hedmark 2,1 7,6 2003 80
Osa kraftverk Hedmark 90 256 1981 198
Osfallet kraftverk Hedmark 5,5 16 1947 41
Rendalen kraftverk Hedmark 100 715 1971 210
Røstefoss kraftverk Hedmark 4,6 20 1913 / 1971 / 1986 9,5
Sagnfossen kraftverk Hedmark 6,2 32 1946 / 2004 9,5
Savalen kraftverk Hedmark 57 163 1971 230
Skjefstadfoss kraftverk Hedmark 22,5 129 1910 / 1972 12
Spetal Verk As kraftverk Hedmark 0,06 0,025 1977 7
Storfallet kraftverk Hedmark 2,7 9,3 1915 / 1990 71,4
Strandfossen kraftverk Hedmark 22,5 131 1979 12
Strandfossen Minikraftverk Hedmark 0,13 0,6 1981 3
Syversætre Foss kraftverk Hedmark 2,6 10,5 2012 7
Sæteråa kraftverk Hedmark 0,032 0,1 1998 5
Søkkunda kraftverk Hedmark 9 25 2017 239
Sølna kraftverk Hedmark 5,35 15,7 1916, 2016 63
Tyria I kraftverk Hedmark 3,3 15 1949 176
Tyria II kraftverk Hedmark 2,2 11 1958 114
Ulset kraftverk Hedmark 35 140 1985 325
Varalden kraftverk Hedmark 0,57 1,5 1985 8
Veslefallet kraftverk Hedmark 5 16,5 2010 136
Øvre Kivfallet kraftverk Hedmark 1,2 5 2009 183
Aarskog kraftverk Hordaland 0,83 2,8 1937 / 1996 172
Aga kraftverk Hordaland 0,05 0,3 2007 65
Akslandselva kraftverk Hordaland 1,7 6,2 2013 333
Alsaker kraftverk Hordaland 1,2 5 2009 157
Ardalen kraftverk Hordaland 2,7 10,4 1955 120
Arna kraftverk Hordaland 2,2 7,5 1934 61
Austdøla kraftverk Hordaland 1,3 10 2003 149
Bergstø kraftverk Hordaland 2,9 9 2009 240
Bjølvo kraftverk Hordaland 95 387 1918 / 2004 863
Bjørgjo kraftverk Hordaland 0,6 2,3 2009 349
Bjørsvik kraftverk Hordaland 0,5 1,5 1952 50
Blådalselva kraftverk Hordaland 2,7 6,4 2010 246
Blåfalli IIIH kraftverk Hordaland 110 460 1968 310
Blåfalli IIIL kraftverk Hordaland 5 16 1976 66
Blåfalli IV kraftverk Hordaland 13 70 1981 168
Blåfalli V kraftverk Hordaland 8 24 2002 56
Blåfalli Vik kraftverk Hordaland 230 710 2007 375
Boge 1 kraftverk Hordaland 1 6 2007 210
Boge 2 kraftverk Hordaland 1,25 5,5 2008 263
Botnaelva kraftverk Hordaland 0,86 3,2 2007 159
Botneelva kraftverk Hordaland 0,4 1,2 2005 310
Bratthus kraftverk Hordaland 0,68 2 2012 190
Bråberg kraftverk Hordaland 2 5,3 2018 161
Budalselva kraftverk (Modalen) Hordaland 0,3 1,5 2004 107
Bulko kraftverk Hordaland 2,35 7,6 2008 131
Byro kraftverk Hordaland 3,2 9,4 2016 488
Børtveit kraftverk Hordaland 2,4 9,7 1920 360
Dale kraftverk Hordaland 146 677 1927 / 1990 375
Dalelva kraftverk Hordaland 3,1 9 2010 143
Dalsbekken kraftverk Hordaland 0,7 2,7 2010 425
Dyrhovden kraftverk Hordaland 0,07 0,3 1998 120
Eide kraftverk (Stord) Hordaland 0,09 0,38 2008 210
Eidesfossen kraftverk Hordaland 3,8 11,7 1954 69
Eidsland 1 kraftverk Hordaland 0,48 2,8 2015 123
Eimstad kraftverk Hordaland 0,02 0,08 2002 135
Eikelandsosen kraftverk Hordaland 30 78 1986 506
Eitro kraftverk Hordaland 4,3 12,9 2013 510
Ekkjestølen kraftverk Hordaland 4 17 2009 461
Erdal kraftverk Hordaland 0,725 4,5 2005 132
Espeelvi kraftverk Hordaland 4,6 12 2018 615
Espeland kraftverk Hordaland 1 4,2 2012 150
Evanger kraftverk Hordaland 330 1267 1969 770
Fagerdalen kraftverk Hordaland 0,8 3,5 2007 42
Fatland kraftverk Hordaland 0,98 3 2014 157
Fjellanger kraftverk Hordaland 0,8 3,2 2006 100
Fjellhaugen kraftverk Hordaland 0,16 0,88 2008 175
Flatråker kraftverk Hordaland 0,9 3,6 2003 40
Folkedal kraftverk Hordaland 5 18 1939 / 2013 336
Fossabekken kraftverk Hordaland 0,46 1,7 2011 240
Fosseelvo mikrokraftverk Hordaland 0,01 0,04 2000
Fosse kraftverk Hordaland 25 141 1954 99
Fossmark kraftverk Hordaland 9 39 1917 440
Freim kraftverk Hordaland 0,7 3,6 2013 220
Friheim kraftverk Hordaland 0,03 0,42 2005 235
Frøland kraftverk Hordaland 21 138 1912 151
Furegardane kraftverk Hordaland 5,5 15,5 2014 276
Geitåni kraftverk Hordaland 4,6 15,6 2018 264
Gjerde kraftverk Hordaland 1,8 5,7 2007 438
Gjetingsdalen kraftverk Hordaland 2,2 9,7 2007 248
Gjønaelva kraftverk Hordaland 3,2 10,1 2018 238
Gosland kraftverk Hordaland 3,7 11 2016 326
Grasdalen kraftverk Hordaland 0,64 2,9 2000 94
Grimo kraftverk Hordaland 0,99 4,5 2011 363
Gryto kraftverk Hordaland 3,5 16,5 2006 355
Grønhaug kraftverk Hordaland 1 5 2000 150
Grønsdal kraftverk Hordaland 36 141 1948 165
Gråklubben kraftverk Hordaland 1,1 3,5 2014 319
Hardeland H kraftverk Hordaland 22 89 1950 423
Hardeland K kraftverk Hordaland 12 46 1958 325
Haugafossen kraftverk Hordaland 0,3 1,5 1915 41
Haugaelva kraftverk Hordaland 2 7 2010 206
Hellandfoss kraftverk Hordaland 31,5 151 1992 72
Hellandsfossen kraftverk Hordaland 2,5 8,2 1977 31
Herlandsfoss kraftverk Hordaland 13,8 54 1919 / 1995 138
Hodnaberg kraftverk Hordaland 30 90 1953 300
Hommelfoss kraftverk Hordaland 2,8 13 1944 / 1986 186
Hopselva kraftverk Hordaland 4,6 18 2010 161
Hopsfossen kraftverk Hordaland 0,22 0,4 1939 11
Håra kraftverk Hordaland 4,95 16,8 2014 211
Håvardsvann kraftverk Hordaland 5 20 2006 60
Ilaget kraftverk Hordaland 1,7 7,8 2008 440
Jordalen kraftverk Hordaland 0,45 2,3 2005 90
Jordalen 2 kraftverk Hordaland 7,5 16 2017 87
Jukla kraftverk Hordaland 40 64 1974 230
Jåstad kraftverk Hordaland 0,99 4,5 2010 254
Kaldestad kraftverk (Kvam) Hordaland 6,3 30 1936 584
Kaldestad kraftverk Hordaland 24 90 1964 83
Kaldheim Bruk kraftverk Hordaland 0,02 0,1 1995 80
Kaldåni kraftverk Hordaland 0,05 0,13 2003 190
Kambe Kraft kraftverk Hordaland 0,05 0,2 2002 32
Kinnali kraftverk Hordaland 0,07 0,6 1995 180
Kinnali II kraftverk Hordaland 0,1 0,8 1996 180
Kinso kraftverk Hordaland 3,1 23,9 1917 110
Kjeldebekken kraftverk Hordaland 0,285 1,6 1998 80
Kjetland kraftverk Hordaland 1,5 6,3 2004 130
Kleivafoss kraftverk Hordaland 0,2 1 1946 23
Kleivane kraftverk (Samnanger) Hordaland 0,1 0,4 2008 90
Kløvkraft kraftverk Hordaland 1,4 4,9 2013 222
Kroka kraftverk Hordaland 0,47 2,1 2008 125
Kvitelva kraftverk Hordaland 0,45 2,25 2011 212
Kvitno kraftverk Hordaland 9 32,5 2015 390
Kvittingen kraftverk Hordaland 42 160 1984 251
Landakraft kraftverk Hordaland 2 8 2010 182
Lang-Sima kraftverk Hordaland 500 1088 1980 1158
Leiro kraftverk Hordaland 5 8,4 2011 80
Liarelva kraftverk Hordaland 1,9 6,2 2013 430
Litledalen kraftverk Hordaland 17 55 1920 130
Lothe kraftverk Hordaland 0,09 0,45 2007 203
Lundsæter kraftverk Hordaland 0,75 2,4 1934 / 2009 111
Madalen kraftverk Hordaland 0,12 0,56 2003 170
Matre H kraftverk Hordaland 180 637 2016 525
Matre M kraftverk Hordaland 150 818 1962 463
Mauranger kraftverk Hordaland 250 1150 1974 825
Medås Kraft kraftverk Hordaland 0,02 0,09 2000 85
Middyr kraftverk Hordaland 1,5 5 1981 56
Midtlæger kraftverk Hordaland 3,5 13,7 2016 153
Muradalen kraftverk Hordaland 5 24 1920 / 1954 / 2011 160
Myklebustdalen kraftverk Hordaland 0,23 1 2007 135
Myra kraftverk Hordaland 3,7 13 1988 20
Myster kraftverk Hordaland 107 307 1987 240
Møllefossen kraftverk Hordaland 0,95 3,5 1991 9
Mågeli kraftverk Hordaland 33 171 1956 610
Måge kraftverk Hordaland 0,55 2,4 2009 147
Nedre Bersåvatn kraftverk Hordaland 4 19,5 2005 65
Nipo kraftverk Hordaland 0,95 5 2000 100
Novle kraftverk Hordaland 48 209 1967 280
Nygard kraftverk Hordaland 56 91 2005 450
Oksarelva kraftverk Hordaland 1,2 3,7 2011 320
Oksebotn kraftverk Hordaland 11 44 1988 125
Oksla kraftverk Hordaland 215 1033 1980 465
Oma kraftverk Hordaland 1,4 5 2011 163
Osavatnet kraftverk Hordaland 0,6 2,3 2012 98
Osvatn kraftverk Hordaland 2,3 13 1951 206
Otro mikrokraftverk Hordaland 0,02 0,1 1998 160
Palmafossen kraftverk Hordaland 0,31 1,8 1919 14
Porkegjel kraftverk Hordaland 0,7 2,2 2008 64
Rafdal (Heimeelva) kraftverk Hordaland 2 7,6 2008 497
Rafdal (Ø-Rafdal) kraftverk Hordaland 0,7 2 2008 187
Rasdalen kraftverk Hordaland 5,2 17,9 2009 280
Reisæter (Bleieelvi) kraftverk Hordaland 0,45 1,7 2009 131
Reisæter (Strutåni) kraftverk Hordaland 1 4,3 2009 208
Rimbareid kraftverk Hordaland 1 2,2 2000 210
Ringedalen kraftverk Hordaland 23 60 2017 517
Ringheim kraftverk Hordaland 0,04 0,13 2015 175
Rognsfossen kraftverk Hordaland 6 32 1989 19
Rosendal kraftverk Hordaland 0,5 4,2 1939 / 1999 76
Russagjela Mikrokraftverk Hordaland 0,04 0,2 2003 80
Røldal kraftverk Hordaland 161 791 1966 382
Safa-Samnanger kraftverk Hordaland 2,8 20 1941 / 2006 21,5
Saltåno kraftverk Hordaland 0,25 1 2011 92
Sandneselva kraftverk (Masfjorden) Hordaland 2,3 6,9 2018 213
Sekkelva kraftverk Hordaland 0,74 4,3 2015 278
Selland kraftverk Hordaland 0,02 0,08 2006 100
Skulafossen kraftverk Hordaland 4,5 24 1949 176
Skålheim kraftverk Hordaland 1,4 5 2008 155
Sleveåne kraftverk Hordaland 5,5 17 2017 742
Staffi kraftverk Hordaland 4 16 2000 214
Steinsland kraftverk Hordaland 150 768 1981 455
Stend kraftverk Hordaland 0,9 1,5 1913 / 1985 33
Storelvi kraftverk Hordaland 4 11,2 2017 645
Stølsdalselva kraftverk Hordaland 5 23 2009 170
Svandalsflona kraftverk Hordaland 20 39 1977 217
Svartdalen kraftverk Hordaland 7,5 30 2006 367
Sy-Sima kraftverk Hordaland 620 1640 1980 905
Syrifossen kraftverk Hordaland 2,8 8,2 2010 113
Sævareid kraftverk Hordaland 0,8 3,8 2006 12
Sørdalen kraftverk Hordaland 0,55 1,9 2009 132
Sørdalselva kraftverk Hordaland 1,15 4 2008 50
Tesgjolo kraftverk Hordaland 1 5,6 2018 190
Torsnes kraftverk Hordaland 7,4 25 2013 288
Trengereid kraftverk Hordaland 3,5 15,2 1895 206
Tveitafoss kraftverk Hordaland 2,2 8,5 1948 60
Tveitaskar kraftverk Hordaland 4,2 10 2009 310
Tveitelva kraftverk Hordaland 4,2 10 2011 234
Tveitelvfallet kraftverk Hordaland 0,1 2,1 1997 205
Tverrelva kraftverk (Kvinnherad) Hordaland 5 20 2017 492
Tverrgjuvlo kraftverk Hordaland 5,7 18 2016 387
Tysso II kraftverk Hordaland 220 915 1967 735
Tøsse kraftverk Hordaland 3,5 13 1920 / 1981 75
Ulvik I kraftverk Hordaland 1,4 8 1921 60
Ulvik kraftverk Hordaland 20 102 1974 380
Utne kraftverk Hordaland 0,4 1,3 2008 80
Vaksdal kraftverk Hordaland 2 9,5 1977 90
Valen kraftverk Hordaland 3,8 20 1910 / 1939 / 2008 294
Vangjolo kraftverk Hordaland 8,85 26,7 2018 495
Vassvikelva kraftverk Hordaland 2,6 7,7 2014 266
Vemundsbotn kraftverk Hordaland 45 165 1976 163 / 234
Vikaelva kraftverk Hordaland 4,1 14,4 2010 404
Vinjadalen kraftverk Hordaland 0,08 0,6 1933 15
Vistvik kraftverk Hordaland 0,2 1,2 1995 165
Vollakvernfallet kraftverk Hordaland 0,15 1,2 2000 14
Vossedalselvi kraftverk Hordaland 7,5 20,3 2016 550
Ytre Alsåker kraftverk Hordaland 6 19,4 2008 214
Ytre Matre kraftverk Hordaland 3,3 11,5 2006 265
Øvre Bersåvatn kraftverk Hordaland 5,5 23 2005 159
Øyrabekken kraftverk Hordaland 2 8,8 2007 300
Åkraelva kraftverk Hordaland 4,7 15,5 2013 289
Årvik kraftverk Hordaland 5,25 18 2008 202
Åsebotn kraftverk Hordaland 15 64 1994 305 / 419
Aklestad kraftverk Møre og Romsdal 0,01 0,1 2008 80
Alnes Vannbehandlingsanlegg kraftverk Møre og Romsdal 0,06 0,2 1997 250
Angvik kraftverk Møre og Romsdal 1,1 3 1990 56
Aura kraftverk Møre og Romsdal 290 1623 1953 783
Bele kraftverk Møre og Romsdal 2,7 8,5 2013 377
Bele mikrokraftverk Møre og Romsdal 0,08 0,6 2007 91
Berdalselva kraftverk Møre og Romsdal 4,5 18 2011 304
Bergelva kraftverk Møre og Romsdal 0,3 1,4 2008 160
Berild kraftverk Møre og Romsdal 12 45 1999 276
Birkedal kraftverk Møre og Romsdal 0,055 0,1 2017 93
Bjørdal kraftverk Møre og Romsdal 4,3 31 1931 293
Bjøråa kraftverk Møre og Romsdal 0,04 1,4 1997 200
Brandåa kraftverk Møre og Romsdal 3,94 15,8 2009 373
Brattvåg kraftverk Møre og Romsdal 0,8 3 1912 80
Bruelva kraftverk Møre og Romsdal 1 3 2014 237
Brunstad kraftverk Møre og Romsdal 3,5 14 2010 225
Buset kraftverk Møre og Romsdal 1,2 6 2002 170
Bæverfjord Gård kraftverk Møre og Romsdal 0,02 0,1 1971 205
Dale kraftverk (Volda) Møre og Romsdal 5,2 24 1990 619
Dalegjerdet kraftverk Møre og Romsdal 2,3 6 2012 191
Dokkelva kraftverk Møre og Romsdal 5,49 18,6 2012 138
Draura kraftverk Møre og Romsdal 2,5 6 2013 195
Dravlaus kraftverk Møre og Romsdal 4,18 14,7 2016 236
Driva kraftverk Møre og Romsdal 140 655 1973 565
Drivdalselva kraftverk Møre og Romsdal 0,35 1,1 2002 133
Dyrkorn kraftverk Møre og Romsdal 2,8 10 2011 122
Eidsdal kraftverk Møre og Romsdal 5,4 23 2006 196
Eikedalsvatten kraftverk Møre og Romsdal 0,032 0,1 1986
Embla kraftverk Møre og Romsdal 4,9 18,9 2012 412
Engeset kraftverk Møre og Romsdal 5,1 19 2007 128
Eidsetelva kraftverk Møre og Romsdal 1,7 6 2011 390
Fausa kraftverk Møre og Romsdal 7,8 40 1929 330
Folkestad kraftverk Møre og Romsdal 1,85 7 2006 208
Furset kraftverk Møre og Romsdal 4,8 18 2007 289
Gaudøla kraftverk Møre og Romsdal 2 8,5 2005 156
Gjerdsvika kraftverk Møre og Romsdal 5,2 11 1954 194
Glutra kraftverk Møre og Romsdal 0,9 2,8 2009 34
Gravvold kraftverk Møre og Romsdal 0,1 0,46 2007 150
Gryta kraftverk Møre og Romsdal 1,49 4,5 2009 223
Grytdalen kraftverk Møre og Romsdal 1,3 5,3 2012 50
Grytneselva kraftverk Møre og Romsdal 5,9 13,4 2016 571
Grytten kraftverk Møre og Romsdal 143,5 553 1975 953
Grøa Kraftverk Møre og Romsdal 35 94 1999 358
Grønnedal kraftverk Møre og Romsdal 1,8 6,7 1947 60
Gråsjø kraftverk Møre og Romsdal 15 72 1970 61
Gyl kraftverk Møre og Romsdal 1,4 5 2007 319
Hatlemark kraftverk Møre og Romsdal 0,22 0,75 2009 47
Heidelva kraftverk Møre og Romsdal 0,5 2,5 1998 220
Heina kraftverk Møre og Romsdal 2,8 8,5 2008 280
Helgøy kraftverk Møre og Romsdal 0,4 2 1997
Herje kraftverk Møre og Romsdal 4,4 13 2015 350
Herje mikrokraftverk Møre og Romsdal 0,09 0,65 2001 165
Hoelsfossen elverk Møre og Romsdal 0,4 1,32 2007 14
Hole kraftverk Møre og Romsdal 0,24 0,9 2013 67
Holmem kraftverk Møre og Romsdal 0,65 2,7 2009 260
Høydal kraftverk Møre og Romsdal 1 6 1998 140
Håvik kraftverk Møre og Romsdal 0,008 0,04 2007 30
Indreitselva kraftverk Møre og Romsdal 0,43 1,15 2008 151
Istad kraftverk Møre og Romsdal 4,8 24 1919 / 2013 160
Jordal kraftverk Møre og Romsdal 4,9 21,4 2006 196
Jordal kraftverk kv879 Møre og Romsdal 0,99 4,2 2004 40
Juvfossen kraftverk Møre og Romsdal 7 24 2002 172
Kanndalen kraftverk Møre og Romsdal 5,49 20,5 2012 262
Kolfossen kraftverk Møre og Romsdal 2,8 14 1920 / 2003 46
Kopa kraftverk Møre og Romsdal 2,6 17 1937 / 1993 83
Kvalvaag kraftverk Møre og Romsdal 0,5 3 2010 157
Kviven kraftverk Møre og Romsdal 1,55 5,6 2006 223
Kyrkjevollgrova kraftverk Møre og Romsdal 0,3 0,9 2010 230
Kysinga kraftverk Møre og Romsdal 1,25 6,5 2010 135
Langedalen kraftverk Møre og Romsdal 4,5 22 2011 82
Langevåg kraftverk Møre og Romsdal 0,125 0,2 1939 18
Langli kraftverk Møre og Romsdal 0,75 3,5 1944 42
Ljøsåa kraftverk Møre og Romsdal 2,4 7 2008 375
Meisal I kraftverk Møre og Romsdal 0,9 2 1939 222
Meisal II kraftverk Møre og Romsdal 4,1 24 1999 605
Misfjord kraftverk Møre og Romsdal 1,4 4,4 2012 248
Mulvik kraftverk Møre og Romsdal 0,37 1,8 2010 110
Myklebust kraftverk Møre og Romsdal 1,9 7,3 2009 256
Nesset kraftverk Møre og Romsdal 0,4 2,5 1947 195
Nibbedalen kraftverk Møre og Romsdal 1,7 4,9 2011 62
Nordsvorka kraftverk Møre og Romsdal 2,34 12,5 2007 39
Nordvik kraftverk Møre og Romsdal 4,6 16 2006 375
Nøringset kraftverk Møre og Romsdal 0,2 0,6 2004 150
Osbu kraftverk Møre og Romsdal 20 80 1958 56
Steinsvik kraftverk Møre og Romsdal 8,3 35,7 2009 694
Ramstaddal kraftverk Møre og Romsdal 1,3 4,6 1983 380
Reinset kraftverk Møre og Romsdal 6 15 1948 263
Riksheim kraftverk Møre og Romsdal 5,5 28 1918 / 2013 259
Riksheimdal kraftverk Møre og Romsdal 4,5 27 2003 395
Ringdal kraftverk Møre og Romsdal 5,8 19 2011 151
Rodal kraftverk Møre og Romsdal 1,7 5 2011 155
Rovde kraftverk Møre og Romsdal 0,05 0,1 2004 30
Ryssdal kraftverk Møre og Romsdal 2 7,1 2006 205
Rødset kraftverk Møre og Romsdal 2,15 6,7 2015 38
Rødstøl kraftverk Møre og Romsdal 0,07 0,5 2001 180
Råssåfoss kraftverk Møre og Romsdal 5,3 23 2010 400
Sandneselva kraftverk Møre og Romsdal 0,012 0,1 2001 70
Sesselva kraftverk Møre og Romsdal 5 16,7 2016 271
Seterkraft kraftverk Møre og Romsdal 4,7 14,5 2014 253
Sjølset kraftverk Møre og Romsdal 0,6 1,5 2009 280
Skar kraftverk Møre og Romsdal 3,3 11,4 1920 149
Skinvik kraftverk Møre og Romsdal 1 5 2008 96
Skjåstad kraftverk Møre og Romsdal 2 6,5 2004 226
Skår kraftverk Møre og Romsdal 1,4 5 2015 319
Solnør Gård kraftverk Møre og Romsdal 0,012 1913 6
Stadheim kraftverk Møre og Romsdal 4,5 24,5 2002 64
Standal kraftverk Møre og Romsdal 5,5 17,1 2012 258
Sundal kraftverk Møre og Romsdal 4,2 11,2 2006 270
Svorka kraftverk Møre og Romsdal 25 111 1963 260
Sørbrandal kraftverk Møre og Romsdal 9,5 40 1951 366
Sørdalselva kraftverk (Vanylven) Møre og Romsdal 2,7 7,7 2016 183
Tafjord 1 kraftverk Møre og Romsdal 27 72 1923 / 1989 152
Tafjord 2 kraftverk Møre og Romsdal 32 142 1952 387
Tafjord 3 kraftverk Møre og Romsdal 19 92,7 1958 324
Tafjord 4 kraftverk Møre og Romsdal 130 421 1969 450
Tafjord 5 kraftverk Møre og Romsdal 95 320 1982 823 / 709
Tafjord 6 kraftverk Møre og Romsdal 2 3,6 1993 40
Tafjord 7 (Fagerbotnvatn) kraftverk Møre og Romsdal 1,1 3,9 2006 225
Tafjord 7 (Fetvatn) kraftverk Møre og Romsdal 2,15 8,2 2006 128
Tafjord 8 kraftverk Møre og Romsdal 2,8 11,6 2013 83
Tesra kraftverk Møre og Romsdal 0,22 0,7 2011 175
Torjul kraftverk Møre og Romsdal 0,04 0,2 1995 225
Trandal kraftverk Møre og Romsdal 8 25 2005 442
Trollheim kraftverk Møre og Romsdal 130 805 1968 402
Tussa kraftverk Møre og Romsdal 60 276 1961 637
Tverå kraftverk Møre og Romsdal 1 4,6 2004 140
Ulsteindalen kraftverk Møre og Romsdal 1,2 5 1917 / 2000 196
Ulvund kraftverk Møre og Romsdal 18 65 1939 / 1988 85
Unhjemskraft kraftverk Møre og Romsdal 0,85 4,2 2004 370
Urke kraftverk Møre og Romsdal 9,95 35 2008 353
Usma kraftverk Møre og Romsdal 4,6 17 2010 127
Valgermo/Giskemo kraftverk Møre og Romsdal 1 3 2010 26
Valsøyfjord kraftverk Møre og Romsdal 4,28 17 1942 / 1994 187
Vartdal kraftverk Møre og Romsdal 0,4 3,5 1934 392
Vatne kraftverk Møre og Romsdal 2,5 13 1987 93
Vedeld kraftverk Møre og Romsdal 3,9 15 2003 260
Verma kraftverk Møre og Romsdal 9,3 70 1949 416
Viddal kraftverk Møre og Romsdal 5,49 16 2012 243
Vikdalskraft Møre og Romsdal 1,1 3,2 2001 436
Våge kraftverk Møre og Romsdal 0,1 0,5 2003 85
Vågen kraftverk Møre og Romsdal 4,9 20 2007 267
Øvstedal kraftverk Møre og Romsdal 1,2 4,3 2012 301
Øyadalen kraftverk Møre og Romsdal 2 9 2008 408
Ålmo kraftverk Møre og Romsdal 0,95 4 2006 215
Åmela kraftverk Møre og Romsdal 33 128 1977 536
Åsgårdselva kraftverk Møre og Romsdal 0,23 1,6 2007 137
Andåsfossen kraftverk Nordland 2 6,5 1908 - 1932 - 2001 50
Arneselv kraftverk Nordland 2,4 8 2004 412
Arstadfossen kraftverk Nordland 1 5 2003 20
Baggfossen kraftverk Nordland 0,13 0,7 2015 24
Bjerka kraftverk Nordland 20 144 1972 371
Bjørkåsen kraftverk Nordland 4,2 15 1921 / 1987 76
Bjørnstokk kraftverk Nordland 8,2 24,6 2016 264
Båtsvatn kraftverk Nordland 30 130 1977 204
Cermaq Dyping kraftverk Nordland 0,15 0,9 2002 125
Daja kraftverk Nordland 30 157 1958 151
Djupfjord I kraftverk Nordland 5,4 23 1952 144
Djupfjord II kraftverk Nordland 2,7 9 1957 103
Dragefossen kraftverk Nordland 3,3 8 1987 100
Dversetelva kraftverk Nordland 3,7 9 2011 108
Fagerli kraftstasjon Nordland 48 252 1975 232
Fagervollan kraftverk Nordland 21 56 1990 180 / 280
Fiskefjord kraftverk Nordland 1,5 4 1937 / 1979 60
Forsanvatn kraftverk Nordland 8,8 34 2013 254
Forsanvatn minikraftverk Nordland 0,7 4 2013 203
Forsland kraftverk Nordland 7 28 2003 80
Forså kraftverk Nordland 12 48 1963 266 / 314
Fykanvannet kraftverk Nordland 2,4 12 2014 88
Gangsbekken kraftverk Nordland 0,09 0,2 2007 90
Glomfjord kraftverk Nordland 20 85 1920 464
Govddesåga kraftverk Nordland 28 58 2016 220
Grytåga kraftverk Nordland 48 240 1963 198
Grytåga Småkraftverk Nordland 1,3 6,5 2008 189
Gåsvasselva kraftverk Nordland 0,9 3,6 2007 99
Heggmoen kraftverk Nordland 10 52 1924 / 1981 124
Heimerdalen kraftverk Nordland 0,25 1 1948 / 2009 210
Hjertvatn kraftverk Nordland 2,5 6,3 1957 193
Husbyelva mikrokraftverk Nordland 0,04 0,4 2002 230
Høglielva kraftverk Nordland 0,018 0,1 2004 140
Håkvik kraftverk Nordland 12 41 1954 220,6
Ildgrubfossen kraftverk Nordland 6,5 28 1916, 1950 220
Kaldåga kraftverk Nordland 15 62 1958 565
Kangsliåga kraftverk Nordland 3 11 2010 254
Kinnforsen kraftverk Nordland 3 8 2014 163
Kistafossen kraftverk Nordland 1,6 5,5 2008 69
Kjeldåga kraftverk Nordland 0,47 2,7 2004 132
Kjensvatn kraftverk Nordland 14 75 2014 67
Kobbelv kraftverk Nordland 300 743 1987 611
Kolsvik kraftverk Nordland 128 504 1979 519
Kongsfossen kraftverk Nordland 0,6 2,4 1911 / 1929 270
Kongsmarka kraftverk Nordland 2,5 8,5 1920 / 1994 196
Krokvatn kraftverk Nordland 2,4 12,5 1954 / 1994 344
Krutvatnet kraftverk Nordland 0,01 0,08 2002 10
Kvannvatn kraftverk Nordland 4 16 2008 301
Kvarv kraftverk Nordland 1,8 8,3 1987 225
Kvassteinåga kraftverk Nordland 4,4 15 2011 156
Kvitfossen kraftverk Nordland 1,8 5,1 1956 240
Laksen kraftverk Nordland 5 22,5 2012 80
Lakshola kraftverk Nordland 35 110 1999 314
Langfjord kraftverk Nordland 9 33 1949, 2005 260
Langvann kraftverk Nordland 5 21 1979 64
Langvatn kraftverk Nordland 90 242 1964 42
Lappvikelva kraftverk Nordland 2,7 6,6 2010 310
Leirelva kraftverk Nordland 4,6 14,4 2014 254
Leirfossen kraftverk Nordland 0,45 1,5 1908 20
Leiråa kraftverk Nordland 5,5 26,2 2017 332
Lomi kraftverk Nordland 120 362 1979 580
Lovik kraftverk Nordland 1,2 6 1952 82
Lysvatn kraftverk Nordland 4,1 28 1963 298
Mofjellet minikraftverk Nordland 0,6 2,6 2011 287
Moskenes Fiskeindustri kraftverk Nordland 0,075 0,2 200
Muoidejohka kraftverk Nordland 5,5 18 2014 481
Mølnbekken kraftverk Nordland 1,55 0,7 2015 148
Mørnbekken kraftverk Nordland 0,04 0,2 1998
Nedre Røssåga kraftverk Nordland 350 2150 1955 246
Neverdalsåga kraftverk Nordland 2,1 11 1955 195
Niingen kraftverk Nordland 17,3 74 1913 / 1954 / 2008 502
Norddalen kraftverk Nordland 7,5 32 1983 91
Nordfjordbekkan kraftverk Nordland 0,25 0,6 2007 150
Nordlandselva kraftverk Nordland 2 9,5 2006 172
Nygård kraftverk Nordland 25 110 1932 250
Oldereid kraftverk Nordland 15 72 1953 / 2015 321
Oterbekken kraftverk Nordland 0,3 0,4 2005 158
Rana kraftverk Nordland 500 1975 1968 525
Ravnåga kraftverk Nordland 1,2 5,7 2011 38
Reinforsen kraftverk Nordland 3,4 28 1925 24
Reingardsåga kraftverk Nordland 2,1 7,3 2009 196
Reinskar kraftverk Nordland 10 44 2008 126
Reinåga kraftverk Nordland 2,6 12,8 2014 567
Rekvatn kraftverk Nordland 25 86 1953 200
Rendalselva kraftverk Nordland 2,8 7,5 2010 251
Reppa kraftverk Nordland 11 74 1956 560
Røyrvatn kraftverk Nordland 2,7 13,5 2006 110
Sagelva 1 kraftverk Nordland 0,56 3,1 2001 150
Sagelva 2 kraftverk Nordland 0,44 1,65 2002 85
Sagfossen kraftverk (Hamarøy) Nordland 11 43 1979 40
Sakrisåga kraftverk Nordland 0,86 1,6 2004 165
Saksenvik kraftverk Nordland 2,5 5,6 2012 38
Saupstadfossen kraftverk Nordland 0,45 1,4 1935 / 1980 120
Sildhopen kraftverk Nordland 0,5 3,5 2010 73
Sildvik kraftverk Nordland 63,5 220 1982 620
Sirkelvann kraftverk Nordland 0,7 4,2 1999 5
Siso kraftverk Nordland 180 957 1968 645
Sjona kraftverk Nordland 55 224 1973 275
Sjøfossen kraftverk Nordland 3,5 27 1950 60
Sjønstå kraftverk Nordland 70 282 1983 126
Skarelva kraftverk Nordland 5 12 2012 437
Skjomen kraftverk Nordland 313 1257 1973 589
Skravelåga kraftverk Nordland 5 19,3 2014 259
Skromma kraftverk Nordland 2,5 9,7 2008 280
Slunkajavrre kraftverk Nordland 26 76 1983 276
Snefjellå kraftverk Nordland 2,7 7,6 2014 233
Solbjørn kraftverk Nordland 4,5 9,6 1956 / 2012 84
Steinbekken kraftverk Nordland 0,01 0,05 2010 20
Steinåga kraftverk Nordland 5 25 2013 420
Storelvvatn kraftverk Nordland 5,4 19 2015 70
Storrøvatnet kraftverk Nordland 0,65 4 2002 70
Storvatnet kraftverk Nordland 2 8,7 2015 103
Storå kraftverk Nordland 1,9 4,5 2011 136
Strandjordselva kraftverk Nordland 0,75 2,5 2005 211
Strielva kraftverk Nordland 1,5 5 1984 312
Stublielva kraftverk Nordland 3 8,3 2014 230
Sundsfjord kraftverk Nordland 96 535 1963 317
Svabo kraftverk Nordland 3,2 20 1996 105
Svartevatn kraftverk Nordland 0,76 3,2 2008 47
Svartisen kraftverk Nordland 600 2200 1993 543
Svartvasselva minikraftverk Nordland 0,9 5 2006 190
Svartvatn kraftverk Nordland 1,8 6 2012 53
Sætra kraftverk Nordland 0,7 2,4 1949 100
Søberg kraftverk Nordland 5,4 16,2 2011 185
Sørfjord I kraftverk Nordland 67 260 1983 515
Sørfjord II kraftverk Nordland 4 10 1983 62
Tapstad kraftverk Nordland 0,09 0,66 2005 200
Taraldsvik kraftverk Nordland 1,4 10 1985 427
Tennesvatn kraftverk Nordland 1,5 4,3 1936 / 1993 238
Tosdalen kraftverk Nordland 19,3 40 2017 531
Trollfjord I kraftverk Nordland 3,1 14 1952 178
Trollfjord II kraftverk Nordland 1,4 3,2 1956 446
Tverråa kraftverk (Tosen) Nordland 4,7 16 2018 105
Tverråga kraftverk Nordland 2,9 9,1 2014 424
Tørrbekken kraftverk Nordland 0,7 0,8 2010 265
Undfossen kraftverk Nordland 0,8 4 1953 / 1995 160
Urdsdalselva kraftverk Nordland 3 8,9 2012 193
Urlandåga kraftverk Nordland 1,6 6,6 2005 240
Valken kraftverk Nordland 9,9 29 2015 210
Vangpollen kraftverk Nordland 3,5 14 1942 313
Virakelva kraftverk Nordland 5 10,6 2009 320
Ørtvatn kraftverk Nordland 4,3 13 2012 54
Øvre Forsland kraftverk Nordland 9,9 33 2015 157
Øvre Røssåga kraftverk Nordland 160 830 1961 135
Ågskar kraftverk Nordland 2,4 6 2011 202
Bagn kraftverk Oppland 66 350 1963 89
Bergerfoss kraftverk Oppland 3,3 16 1938 / 1988 5
Bessa minikraftverk Oppland 0,1 0,7 1996 135
Breiskallen kraftverk Oppland 1 4,5 1988 29
Brufoss kraftverk Oppland 2,3 7,5 1982 31
Dokka kraftverk Oppland 44,6 154 1989 130
Eid kraftverk Oppland 10 53 2000 12
Eidefossen kraftverk Oppland 12,5 85 1983 19
Eidsfoss kraftverk Oppland 4,2 21,5 1956 49
Fall kraftverk Oppland 5,3 22 2009 238
Faslefoss kraftverk Oppland 17,8 73 1980 38
Follebu bruk kraftverk Oppland 0,4 2 1950 10
Fossbråten kraftverk Oppland 2,9 7 2014 232
Fossheimfoss kraftverk Oppland 1,9 11 1995 7
Framruste kraftverk Oppland 85 290 2005 325
Fønhus kraftverk Oppland 0,62 2,5 2004 355
Grove kraftverk Oppland 0,08 0,4 2006 50
Grytfossen kraftverk Oppland 1,1 4,2 2005 52
Harpefossen kraftverk Oppland 92 427 1965 34
Hestbekken kraftverk Oppland 0,06 1972 111
Holsfossen kraftverk Oppland 2,2 10 1913 / 1930 / 2013 24
Hunderfossen kraftverk Oppland 120 600 1963 47
Høgfallet kraftverk Oppland 1 4 1989 37
Hølera kraftverk Oppland 0,8 4,8 2013 44
Jorda kraftverk Oppland 2,4 7,7 2012 335
Kalvedalen kraftverk Oppland 20 106 1967 240
Kistefoss kraftverk Oppland 6,1 36 1918 / 1955 10
Kjøljua kraftverk Oppland 0,7 4,6 1990 29
Koparvike kraftverk Oppland 0,5 3,6 2003 5
Kvernåi kraftverk Oppland 2,8 7,6 2017 366
Kvitvella Elektricitetsverk Oppland 1,55 5 2014 15
Lauvlielva kraftverk Oppland 0,8 2,6 2012 145
Liaelva kraftverk (Valdres) Oppland 1,5 4,3 2016 263
Lomen kraftverk Oppland 54 159 1983 308
Lomsdalselva kraftverk Oppland 0,03 0,1 1998 5
Mesna kraftverk Oppland 37,5 151 1986 360
Midtre Tessa kraftverk Oppland 7 18,3 1954 159
Moksa kraftverk Oppland 15 45 1990 550
Nedre Tessa I kraftverk Oppland 7 18 1942 146
Nedre Tessa II kraftverk Oppland 14 95 1963 310
Nedre Vinstra kraftverk Oppland 300 1070 1958 448
Raua kraftverk Oppland 1 5 1941 390
Reinli kraftverk Oppland 3,2 10,6 2008 331
Roppa kraftverk Oppland 5 31 1976 473
Rosten kraftverk Oppland 80 192 2018 103
Ryddøla kraftverk Oppland 3,4 9 2014 252
Sagelva kraftverk (Lesja) Oppland 0,63 3,5 2006 110
Sikkelsdalseter kraftverk Oppland 0,09 0,3 1997 65
Skjåk kraftverk Oppland 33 118 1965 685
Skoltefoss kraftverk Oppland 0,96 2,6 1988 28
Smådøla kraftverk (Lom) Oppland 14,4 45 2015 125
Stuttgongfossen kraftverk Oppland 1,2 7,5 2007 24
Svatsum 1 kraftverk Oppland 0,9 3 1915 135
Svatsum 2 kraftverk Oppland 1,75 6 2009 303
Tisleifjord kraftverk Oppland 1,95 6,5 2014 10
Torpa kraftverk Oppland 150 389 1989 470
Toverud kraftstasjon Oppland 6 17 1915 236
Valåe kraftverk Oppland 1,9 5 2014 248
Vestbakken kraftverk Oppland 1,2 5 1915 / 1986 45
Vigga kraftstasjon Oppland 0,04 0,3 2009 9
Vinkelfallet kraftverk Oppland 7,1 25 1910 / 1983 109
Ylja kraftverk Oppland 65 140 1973 693
Øvre Tessa kraftverk Oppland 16 86 1956 175
Øvre Vinstra kraftverk Oppland 140 625 1959 330
Øvre Åvella kraftverk Oppland 0,4 2,2 1984 45
Øyberget kraftverk Oppland 105 360 2005 325
Åbjøra kraftverk Oppland 94 519 1951 / 2002 442
Åkvisla kraftverk Oppland 3,6 10 2016 122
Åmot kraftverk Oppland 1,8 8 1986 56
Åvella kraftverk Oppland 4,2 21 1924 / 2009 338
Hammeren kraftstasjon Oslo 5 16 1900 105
Ask kraft kraftverk Rogaland 0,2 0,8 2007 140
Aurdal kraftverk Rogaland 0,02 0,1 2002 40
Biskopstien kraftverk Rogaland 0,04 0,3 1999 120
Bjelland kraftverk (Nedstrand) Rogaland 0,63 2,2 2011 165
Bjergaelva kraftverk Rogaland 0,65 3 2004 120
Bjordal II kraftverk Rogaland 0,14 0,6 2009 70
Bjordal kraftverk Rogaland 0,1 0,8 2004 80
Bjørheimsbygd kraftverk Rogaland 0,9 3,6 2005 176
Blikraåna kraftverk Rogaland 0,25 0,85 2006 235
Bog mikrokraftverk Rogaland 0,09 0,39 2008 100
Bordalsbekken kraftverk Rogaland 1,8 5,9 2012 220
Borgåna kraftverk Rogaland 1,95 4,9 2017 346
Breiava kraftverk Rogaland 14,4 55 2006 60
Brekkestøl kraftverk Rogaland 1,5 6,5 2000 315
Byrkjedal kraftverk Rogaland 0,63 2,1 1999 115
Bøen I kraftverk Rogaland 1,6 5,5 2006 90
Bøen II kraftverk Rogaland 2,7 9 2016 260
Dalen 1 kraftverk Rogaland 5 21 2010 181
Dalselva kraftverk Rogaland 0,3 1,2 2010 35
Dalvatn kraftverk Rogaland 35 200 1922 / 1978 / 2006 190
Dirdal kraftverk Rogaland 1,6 6 2007 413
Djuv kraftverk Rogaland 0,05 0,3 1999 9
Drarvik kraftverk Rogaland 0,02 0,1 2000 116
Drivdal kraftverk Rogaland 2,3 8,3 2008 100
Duge kraftverk Rogaland 200 248 1979 215
Epteland kraftverk Rogaland 0,2 0,82 2006 90
Erfjord kraftverk Rogaland 0,09 0,4 2008 / 2014 140
Fiskå Mølle kraftverk Rogaland 0,1 0,5 1984 20
Fjelde kraftverk Rogaland 0,01 1998 130
Flørli kraftverk Rogaland 80 290 1918 / 1999 777
Foss kraftverk Rogaland 0,11 0,7 2003 220
Fossane minikraftverk Rogaland 0,18 1,5 1950 / 2001 30
Fossane - Molla kraftverk Rogaland 0,33 0,7 2006 265
Fossekallen kraftverk (Moi) Rogaland 0,2 1,3 2014 3,5
Fossmark kraftverk Rogaland 2 6 2007 140
Fossåno kraftverk Rogaland 1,8 7 2006 160
Fuglestein kraftverk Rogaland 0,03 0,1 2009 60
Gilja kraftverk Rogaland 1,5 7,8 2001 227
Gjedrem & Holmen kraftverk Rogaland 0,28 1,5 2004 9
Gryte I kraftverk Rogaland 0,96 3,8 2006 339
Gryte II kraftverk Rogaland 0,5 2,4 2018 182
Grødem mikrokraftverk Rogaland 0,02 0,1 2001 110
Grødemfoss kraftverk Rogaland 4 17,5 1939 62
Grøndal kraftverk Rogaland 0,022 0,1 1999 44
Gursli kraftverk Rogaland 0,22 1 2009 115
Hamrabø kraftverk Rogaland 0,07 0,5 1997 60
Haugsland mikrokraftverk Rogaland 0,02 0,14 2012 32
Haukali kraftverk Rogaland 1,3 6 2000 330
Haukland kraftverk Rogaland 5,5 20 1949 / 2013 250
Hauskje kraftverk Rogaland 0,6 4 1990 344
Havrevoll kraftverk Rogaland 0,08 0,43 2010 260
Helganes kraftverk Rogaland 3,47 12 2003 208
Hetland minikraftverk Rogaland 0,35 1 2008 145
Hetland kraftverk Rogaland 1,5 6 1915 57,5
Hjelmeland kraftverk Rogaland 6 17 1993 148
Hjorteland kraftverk Rogaland 2,2 5,3 2009 210 / 125
Holmane kraftverk Rogaland 0,08 0,5 2005 220
Hommafossen kraftverk Rogaland 0,95 3 2009 150
Honnefoss kraftverk Rogaland 3 10 1956 39
Hundseid kraftverk Rogaland 0,08 0,6 2007 48
Husstøl kraftverk Rogaland 0,55 2,2 2013 134
Hustveit mikrokraftverk Rogaland 0,01 2011 60
Hylen kraftverk Rogaland 160 538 1981 68,5
Imsland kraftverk Rogaland 5,4 18,2 2010 105
Jøssang kraftverk Rogaland 34 93 2011 281
Jøssingfjord kraftverk Rogaland 4,5 16 2009 220
Kaldåna kraftverk Rogaland 2,5 8 2014 325
Kalsabø kraftverk Rogaland 0,09 0,6 2000 90
Kjølvik kraftverk Rogaland 0,34 0,9 2010 160
Kjøsstånå minikraftverk Rogaland 0,09 0,6 1997 150
Kleiva kraftverk Rogaland 3,9 13 2009 74
Kleivane kraftverk Rogaland 0,75 3,9 2004 199
Krutlet kraftverk Rogaland 0,045 0,1 1999 44
Kvanndal kraftverk Rogaland 40 181 1967 314
Kvilldal kraftverk Rogaland 1240 3028 1982 538
Laugaland kraftverk Rogaland 0,08 0,6 2006 60
Lindland kraftverk Rogaland 8,1 36 2002 101
Luren kraftverk Rogaland 0,003 0,012 1998 45
Lysebotn I kraftverk Rogaland 210 1194 1953 610
Lysebotn II kraftverk Rogaland 370 1500 2018 633 og 685
Løgjen kraftverk Rogaland 0,5 1,7 2007 35
Madland kraftverk Rogaland 1,9 8,5 2010 84
Maribu kraftverk Rogaland 0,09 0,55 2008 110
Marvik kraftverk Rogaland 0,8 2,2 2008 207
Maudal kraftverk Rogaland 25 97 1930 300
Moi kraftverk Rogaland 0,5 2 1997 3
Molla kraftverk Rogaland 0,44 1,9 2003 130
Monabekken kraftverk Rogaland 0,048 0,21 1987 172
Mosbakka kraftverk Rogaland 4 12 2010 385
Myrbekk kraftverk Rogaland 0,2 0,8 2005 225
Møyskrev kraftverk Rogaland 0,17 1 1998 130
Nedre Eiane kraftverk Rogaland 0,04 0,1 2002 275
Nedre Neset kraftverk Rogaland 2,56 7,8 2012 118
Nedrebø kraftverk (Bjerkreim) Rogaland 0,1 0,7 2001 30
Nessa kraftverk Rogaland 0,06 0,3 2008 40
Nordbekken kraftverk Rogaland 0,03 0,1 2000 70
Oltedal kraftverk Rogaland 9,6 29 1909 / 1994 69
Oltesvik kraftverk Rogaland 5,2 17 1935 35
Ottar Holta kraftverk Rogaland 0,02 0,09 1997 40
Døvik kraftverk Rogaland 0,75 5 2004 260
Risvollfossen mikrokraftverk Rogaland 0,01 0,1 1995 44
Rogheien kraftverk Rogaland 0,15 0,6 2006 80
Rødne kraftverk Rogaland 9 36 2006 245
Rørheim kraftverk Rogaland 0,01 0,4 2004 150
Rørtveit Mikrokraftverk Rogaland 0,07 0,6 2003 240
Sajå kraftverk Rogaland 0,11 0,4 2001 22
Sand kraftverk Rogaland 3,5 14 1916 327
Sandvik kraftverk Rogaland 1 3,5 2018 132
Saurdal kraftverk Rogaland 640 952 1986 465
Skjæveland kraftverk Rogaland 0,1 0,96 2005 28
Skogkraft kraftverk Rogaland 0,11 0,75 2003 10
Slagstad kraftverk Rogaland 0,08 0,4 2002 200
Steine kraftverk Rogaland 1,9 6,5 2006 190
Storli kraftverk Rogaland 0,68 3,2 2009 20
Storlivatn kraftverk Rogaland 48 284 1967 215
Stråpa kraftverk Rogaland 4,4 13,5 2007 454
Stølsdal kraftverk Rogaland 17 51 1986 103
Stølsvatn kraftverk Rogaland 1,34 10 2003 106
Suldal I kraftverk Rogaland 160 1049 1965 306
Suldal II kraftverk Rogaland 150 751 1965 559
Svanedal kraftverk Rogaland 0,4 0,6 2003 9
Svanedal kraftverk (Gjesdal) Rogaland 0,45 2,3 1996 365
Svartkulp kraftverk Rogaland 4 21 2001 50
Sviland kraftverk Rogaland 2,5 9 1909 / 1998 67
Sønnå L kraftverk Rogaland 60 330 2008 253
Sønnå H kraftverk Rogaland 212 1015 2008 550
Tendeland kraftverk Rogaland 0,02 0,1 20
Tjodan kraftverk Rogaland 110 327 1985 892
Tjørn kraftverk Rogaland 0,21 1 2010 90
Tjøstheim kraftverk Rogaland 3,9 13,7 2005 405
Tou Mølle kraftverk Rogaland 1,2 3,9 1903 / 1986 13,5
Trodla-Tysdal kraftverk Rogaland 0,015 0,1 1990 5
Tveit kraftverk (Suldal) Rogaland 0,36 1,3 1998 60
Tveiteåno kraftverk Rogaland 1,45 4,5 2005 331
Tverråni kraftverk (Hjelmeland) Rogaland 3 10 2016 335
Tysseelva kraftverk Rogaland 5,44 16,6 2017 340
Tysseland kraftverk Rogaland 4,8 24,5 2003 225
Ullestadåni kraftverk Rogaland 5 21 2016 215
Vaage kraftverk Rogaland 0,49 1,58 2007 125
Vaka kraftverk Rogaland 1,1 4,65 2014 260
Vanvik kraftverk Rogaland 0,15 1,1 2003 85
Vasstøl kraftverk Rogaland 5,1 28 2012 149
Veka kraftverk Rogaland 3 9,5 2009 506
Vestre Neset kraftverk Rogaland 1,5 4,2 2014 155
Vik kraftverk Rogaland 1,5 10 2011 158
Vika mikrokraftverk Rogaland 0,1 0,24 2008 130
Vikeså kraftverk Rogaland 4,4 17 2004 106
Vågaåna kraftverk Rogaland 3,3 9,8 2012 427
Øgreyfoss kraftverk Rogaland 15,6 65 1905 / 1969 66
Økstra kraftverk Rogaland 0,58 2 2009 160
Ølmedal kraftverk Rogaland 4,5 16 2010 150
Ølselva kraftverk Rogaland 0,56 1,65 2010 86
Østabø kraftverk Rogaland 0,23 0,8 2002 60
Østerhus kraftverk Rogaland 0,02 2003 160
Østre Neset kraftverk Rogaland 1,6 4,7 2014 209
Øystad mikrokraftverk Rogaland 0,08 0,28 2004 120
Ålgård kraftverk Rogaland 0,3 1,7 1912 8
Åvedal kraftverk Rogaland 0,25 1 2004 25
Aaning kraftverk Sogn og Fjordane 0,016 0,1 1999 115
Aurland I kraftverk Sogn og Fjordane 840 2015 1973 870
Aurland IIL kraftverk Sogn og Fjordane 70 178 1982 110
Aurland IIH kraftverk Sogn og Fjordane 72 218 1983 480
Aurland III kraftverk Sogn og Fjordane 270 70 1979 400
Aurland IV (Vangen) kraftverk Sogn og Fjordane 35 105 1980 55
Aurland V (Reppa) kraftverk Sogn og Fjordane 9 24 1983 400
Bakkefossen kraftverk Sogn og Fjordane 0,07 0,4 1994 38
Befring kraftverk Sogn og Fjordane 4,4 21 2003 270
Berge kraftverk Sogn og Fjordane 8 22,3 2018 425
Birkås kraftverk Sogn og Fjordane 0,7 2,5 2006 153
Bjørndal kraftverk Sogn og Fjordane 4,95 27 2007 102
Bjørndalselva kraftverk Sogn og Fjordane 5,3 17 2006 327
Bjåstad kraftverk Sogn og Fjordane 5,19 14,4 2018 386
Blålid kraftverk Sogn og Fjordane 0,7 3 2007 95
Blåsvagrova mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,02 0,07 2005 130
Borgund kraftverk Sogn og Fjordane 212 985 1974 873
Botnabakken kraftverk Sogn og Fjordane 0,16 0,7 2009 115
Breidalselva kraftverk Sogn og Fjordane 0,99 6 2016 350
Brekkefossen kraftverk Sogn og Fjordane 3,9 18 2005 68
Brekkefossen kraftverk (Fjaler) Sogn og Fjordane 3,8 9 2017 89
Briksdal minikraftverk Sogn og Fjordane 0,27 1 2007 68
Budalselva kraftverk (Flora) Sogn og Fjordane 0,54 3 2010 107
Brulandsfossen kraftverk Sogn og Fjordane 12,5 55 1914 / 1934 / 1989 20
Byrkjelo kraftverk Sogn og Fjordane 12,8 60 2007 137
Dalane kraftverk Sogn og Fjordane 0,6 4,5 1920 100
Dale kraftverk (Balestrand) Sogn og Fjordane 3 10 2005 265
Daleelva kraftverk Sogn og Fjordane 2,5 9,1 2017 97
Dalelva kraftverk (Fjaler) Sogn og Fjordane 0,9 3,2 2006 125
Dauremål kraftverk Sogn og Fjordane 4,95 14 2007 172
Dvergsdaldalen kraftverk Sogn og Fjordane 1,7 6 2010 285
Dyrnesli kraftverk Sogn og Fjordane 6,5 47 1907 317
Dyrstad kraftverk Sogn og Fjordane 1 5 1999 260
Døsen mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,09 0,8 2004 93
Egge kraftverk Sogn og Fjordane 5 19 2007 311
Eidsfossen kraftverk Sogn og Fjordane 7 43 1917 32
Eiriksdal kraftverk Sogn og Fjordane 80 320 2014 570
Eldrevatn kraftverk Sogn og Fjordane 4,9 24 2013 140
Espeland kraftverk (Hyllestad) Sogn og Fjordane 0,27 0,9 2015 113
Evebøfoss kraftverk Sogn og Fjordane 0,4 3 1909 6
Fagerelva mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,04 0,1 2001 55
Fagerlid minikraftverk Sogn og Fjordane 0,32 0,96 2008 75
Fivlemyr kraftverk Sogn og Fjordane 2 9 1962 230
Fløtre Microkraftverk Sogn og Fjordane 0,1 0,2 2000 55
Fossekallen kraftverk (Gloppen) Sogn og Fjordane 0,08 0,3 1999 35
Fossekallen kraftverk (Svelgen) Sogn og Fjordane 0,09 0,65 2007 110
Fossheimgardane mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,09 0,3 2013 115
Fossheim kraftverk Sogn og Fjordane 10 24,5 1995 326
Frammarsvik kraftverk Sogn og Fjordane 2,4 9,4 2008 308
Fremstedalen kraftverk Sogn og Fjordane 0,07 0,5 2007 100
Furebø kraftverk Sogn og Fjordane 1,25 5,8 2002 205
Geisdøla kraftverk Sogn og Fjordane 1,3 4,4 2005 79
Gjerland mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,02 0,18 2007 125
Gjesdal kraftverk Sogn og Fjordane 3,7 10 2011 145
Glomnes kraftverk Sogn og Fjordane 0,35 3,3 2001 40
Grovane kraftverk Sogn og Fjordane 0,5 2,1 1998 240
Grunnevatn kraftverk Sogn og Fjordane 1,13 3,5 2016 86
Grytten mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,07 0,4 2000
Grøneng kraftverk Sogn og Fjordane 0,95 5 2006 125
Grøvla kraftverk Sogn og Fjordane 2,5 7 2011 337
Gunnar Jan Gjerland kraftverk Sogn og Fjordane 0,18 0,8 1995 70
Harastølen minikraftverk Sogn og Fjordane 0,2 2 2002 216
Hatlestad kraftverk Sogn og Fjordane 4,5 12,1 2017 626
Hauge kraftverk Sogn og Fjordane 0,48 1,82 2010 67
Heimseta kraftverk Sogn og Fjordane 1 5,5 2008 50
Helgheim kraftverk Sogn og Fjordane 2,7 7,4 2018 242
Hellevang kraftverk Sogn og Fjordane 2,2 5,7 2003 107
Herva kraftverk Sogn og Fjordane 32 150 1962 257
Hestenes kraftverk Sogn og Fjordane 1,88 6,3 2016 292
Hjelle kraftverk Sogn og Fjordane 2,85 12 2008 19
Hjelledøla kraftverk Sogn og Fjordane 1,2 6,8 2006 67
Holmen kraftverk Sogn og Fjordane 25 80 2016 279
Holsbru kraftverk Sogn og Fjordane 49 89 1943 / 2012 692
Holsen kraftverk Sogn og Fjordane 8,6 25 2017 451
Hopland kraftverk Sogn og Fjordane 5,9 23 2016 340
Horneelva kraftverk Sogn og Fjordane 0,11 0,64 1999 96
Horpedal kraftverk Sogn og Fjordane 6,9 23 2004 174
Hove kraftverk Sogn og Fjordane 68 369 1969 318
Hovland kraftverk Sogn og Fjordane 3 9,5 2012 400
Hugla kraftverk Sogn og Fjordane 1,5 5,5 2004 142
Husefest mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,06 0,6 2014 17
Hyelva kraftverk Sogn og Fjordane 1,4 4,4 2003 77
Hågjøla Mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,1 0,3 2007 200
Høyanger K2 kraftverk Sogn og Fjordane 25 117 1938 496
Høyanger K5A kraftverk Sogn og Fjordane 90 649 1965 597
Høyanger K5B kraftverk Sogn og Fjordane 16 106 1978 730
Hålandsfossen kraftverk Sogn og Fjordane 4,3 20 1918 / 1955 60
Indre Norddal kraftverk Sogn og Fjordane 0,09 0,4 2008 31
Indrebø kraftverk Sogn og Fjordane 0,9 3,6 2010 25
Innvik kraftverk Sogn og Fjordane 15,5 50 2007 512
Jardøla Kraftverk Sogn og Fjordane 5 20 2008 322
Joka kraftverk Sogn og Fjordane 1,5 7,5 2005 66
Jordal kraftverk (Sogndal) Sogn og Fjordane 6,1 20,8 2018 256
Jostedal kraftverk Sogn og Fjordane 290 874 1990 1186
Jølstraholmen kraftverk Sogn og Fjordane 0,14 2 2003 8
Jølåna kraftverk Sogn og Fjordane 1,68 4,5 2011 294
Kanalen mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,01 0,03 2005 40
Kandal kraftverk Sogn og Fjordane 4,8 18 2009 198
Karstad minikraftverk Sogn og Fjordane 0,39 2,56 2009 302
Kaupanger kraftverk Sogn og Fjordane 0,055 0,4 1996 115
Kaupanger 3 kraftverk Sogn og Fjordane 5 10,3 2010 370
Kjosfoss kraftverk Sogn og Fjordane 3,5 24 1944 97
Kjørstad kraftverk Sogn og Fjordane 2,5 7,7 2016 209
Kjøsnesfjorden kraftverk Sogn og Fjordane 84 247 2010 785
Kløvtveit kraftverk Sogn og Fjordane 8,9 41,8 2006 380
Krokevatn kraftverk Sogn og Fjordane 3,3 13 2009 73
Kråkenes kraftverk Sogn og Fjordane 2,16 9 2007 294
Kupe kraftverk Sogn og Fjordane 3,2 11 2017 324
Kvamselva kraftverk Sogn og Fjordane 2,6 8,8 2016 247
Kvangreelva kraftverk Sogn og Fjordane 0,48 5,5 2012 232
Kvemma kraftverk Sogn og Fjordane 5 13 2015 540
Kvemma minikraftverk Sogn og Fjordane 0,23 1,1 2004 70
Kvernhuselva kraftverk Sogn og Fjordane 0,3 1 2000 85
Kvernhusfossen kraftverk (Førde) Sogn og Fjordane 0,14 1,3 1997 33
Kvitefella Kraftverk Sogn og Fjordane 1,3 6,2 2004 203
Kvåle kraftverk Sogn og Fjordane 5,1 17,6 2009 112
Lauki og Melei kraftverk Sogn og Fjordane 0,1 0,75 1917 / 2003 6
Leinafoss kraftverk Sogn og Fjordane 4,8 23 1994 55
Leirdøla kraftverk Sogn og Fjordane 125 451 1978 454
Leknesvatn kraftverk Sogn og Fjordane 3,8 12,9 2016 254
Lidal kraftverk Sogn og Fjordane 7,8 24 2017 636
Lotsberg kraftverk Sogn og Fjordane 1,45 7 2010 271
Makkoren kraftverk Sogn og Fjordane 4,1 18 2013 93
Mandelid kraftverk Sogn og Fjordane 0,13 0,8 2000 73
Mannsberg kraftverk Sogn og Fjordane 2,9 15 2016 160
Marifjøra kraftverk Sogn og Fjordane 0,09 0,32 2001 6
Meierifossen kraftverk Sogn og Fjordane 1,36 5,25 2008 36
Mel kraftverk Sogn og Fjordane 52 175 1989 810
Melheim kraftverk Sogn og Fjordane 0,05 0,3 2013 11
Midtun kraftverk Sogn og Fjordane 0,65 2 2014 111
Mo kraftverk Sogn og Fjordane 10 37 2000 540
Myklebost kraftverk Sogn og Fjordane 5 18 2018 192
Myraelva mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,08 0,2 2007 25
Målset kraftverk Sogn og Fjordane 20 64 1967 175
Måren kraftverk Sogn og Fjordane 5,5 21 2010 292
Naddvik kraftverk Sogn og Fjordane 112 424 1987 963
Nedre Markevatn kraftverk Sogn og Fjordane 2,8 11 1955 42
Nedre Svultingen kraftverk Sogn og Fjordane 8,4 33 1965 71
Nedrebø kraftverk Sogn og Fjordane 1,4 3,5 2012 129
Neselva kraftverk Sogn og Fjordane 5 20 2004 132
Neselva kraftverk (Førde) Sogn og Fjordane 0,27 1,3 2004 290
Nivla kraftverk Sogn og Fjordane 4,9 12 2016 183
Norvald Hestad kraftverk Sogn og Fjordane 0,02 0,1 1997 110
Nydal kraftverk Sogn og Fjordane 1,44 7,3 2005 180
Nydalselva kraftverk Sogn og Fjordane 5,25 22 2011 605
Nyset kraftverk Sogn og Fjordane 5 12 1988 77
Ortnevik kraftverk Sogn og Fjordane 1,2 5,5 2004 44
Ortnevik Mikrokraftverk Sogn og Fjordane 0,04 0,2 1999 30
Osland kraftverk Sogn og Fjordane 0,75 2 2008 143
Oslandsbotn kraftverk Sogn og Fjordane 2,9 14 1984 188
Refsdal kraftverk Sogn og Fjordane 92 457 1968 523
Refsdal kraftverk (Førde) Sogn og Fjordane 0,5 1 2000 415
Rivedal kraftverk Sogn og Fjordane 3,2 13 2005 235
Romøyri kraftverk Sogn og Fjordane 8,6 27,9 2017 528
Rongkleiv kraftverk Sogn og Fjordane 3 11 2006 190
Rud 1 kraftverk Sogn og Fjordane 0,66 1,8 2008 235
Ryssdal kraftverk Sogn og Fjordane 1,25 5 1999 197
Røneid kraftverk Sogn og Fjordane 4,3 13,1 2016 487
Sage kraftverk Sogn og Fjordane 8,5 35 2001 340
Sagelva kraftverk Sogn og Fjordane 0,65 2,5 2007 81
Sagefossen kraftverk Sogn og Fjordane 10,1 45 1986 61
Sagelvi kraftverk Sogn og Fjordane 2,3 7,3 2012 429
Sagevikelva kraftverk Sogn og Fjordane 4,45 15 2004 300
Sandal og Fossheim kraftverk Sogn og Fjordane 2,7 12,5 2004 63
Sanddal kraftverk Sogn og Fjordane 2,5 11,4 2007 176
Seimsdal kraftverk Sogn og Fjordane 5,5 17,4 2011 290
Selselva kraftverk Sogn og Fjordane 5,36 18,4 2016 576
Sigdestad kraftverk Sogn og Fjordane 9 28 2018 141
Skagen kraftverk Sogn og Fjordane 270 1438 1959 967
Skjerdal kraftverk Sogn og Fjordane 5,3 20 2008 147
Skogheim kraftverk Sogn og Fjordane 7,7 30 1987 354
Skolten kraftverk Sogn og Fjordane 1,3 6,3 2002 71
Skorge kraftverk Sogn og Fjordane 1,8 6 1936 350
Skyggeelva kraftverk Sogn og Fjordane 4,7 14,7 2010 355
Stakaldefossen kraftverk Sogn og Fjordane 10,5 56 1954 40
Steindøla kraftverk Sogn og Fjordane 2,6 9 2009 271
Stongfjord kraftverk Sogn og Fjordane 3 15 1907 90
Storedalen kraftverk Sogn og Fjordane 0,75 2,6 2002 240
Storelva kraftverk Sogn og Fjordane 0,4 2 1999 170
Stordal kraftverk Sogn og Fjordane 26 58 1974 114
Strandos kraftverk Sogn og Fjordane 2 5,8 2012 104
Straumane kraftverk Sogn og Fjordane 1,6 7 2005 39
Strupen kraftverk (Gloppen) Sogn og Fjordane 1,9 7,2 2017 77
Strupen mini-kraftverk Sogn og Fjordane 0,5 3 2006 49
Stuvane kraftverk Sogn og Fjordane 38 164 1988 164
Stølslia kraftverk Sogn og Fjordane 1,5 5,1 2007 133
Svelgen I kraftverk Sogn og Fjordane 10 52 1921 223
Svelgen II kraftverk Sogn og Fjordane 28 212 1958 492
Svelgen III kraftverk Sogn og Fjordane 22 128 1963 480
Svelgen IV kraftverk Sogn og Fjordane 60 276 1973 378
Sværa kraftverk Sogn og Fjordane 0,02 0,1 2003 80
Sværen kraftverk Sogn og Fjordane 3 10 2010 229
Sølia kraftverk Sogn og Fjordane 2 6,3 2016 63
Takle kraftverk Sogn og Fjordane 1 4,7 2000 225
Teitafossen kraftverk Sogn og Fjordane 0,9 3 2009 8
Thue kraftverk Sogn og Fjordane 0,08 0,3 2011 95
Timbra kraftverk Sogn og Fjordane 2,9 9,5 2018 355
Tjøtaelva Kraftverk Sogn og Fjordane 2,3 8,1 2011 383
Torvikelva kraftverk Sogn og Fjordane 1,3 3,3 2012 104
Trollelva kraftverk Sogn og Fjordane 1,3 5 2006 330
Trysilfoss kraftverk Sogn og Fjordane 3,15 17 1980 11
Tveit kraftverk Sogn og Fjordane 0,95 6 1983 386
Tyin kraftverk Sogn og Fjordane 374 1460 2004 1040
Utigardselva kraftverk Sogn og Fjordane 0,1 0,5 2005 135
Utvik I kraftverk Sogn og Fjordane 0,16 1 1929 185
Vallestadfossen kraftverk Sogn og Fjordane 0,9 8 2006 56
Vanndøla kraftverk Sogn og Fjordane 3,8 12,8 2008 510
Vassdalselva kraftstasjon Sogn og Fjordane 0,32 1 2008 76
Vasstaket kraftverk Sogn og Fjordane 0,65 4 2000 190
Veiteberg kraftverk Sogn og Fjordane 2 8 2001 156
Vestrebotn kraftverk Sogn og Fjordane 2,8 14 1999 88
Vikaelva kraftverk (Stryn) Sogn og Fjordane 5 17 2013 335
Viken kraftverk Sogn og Fjordane 0,23 1,6 2008 9
Vindedal kraftverk Sogn og Fjordane 5,5 20 2005 300
Vågen minikraftverk Sogn og Fjordane 0,36 2,73 2008 325
Øksenelvane kraftverk Sogn og Fjordane 28 149 1954 375
Økslandselv kraftverk Sogn og Fjordane 0,69 0,4 1999 260
Øljusjøen kraftverk Sogn og Fjordane 48 44,7 1974 220
Øvre Markevatn kraftverk Sogn og Fjordane 5 25 1938 114
Øvre Svultingen kraftverk Sogn og Fjordane 4,5 26 1941 114
Ågjølet kraftverk Sogn og Fjordane 1 6 2002 49
Årdal Nedre kraftverk Sogn og Fjordane 2,8 10 2009 184
Årdal Øvre kraftverk Sogn og Fjordane 3,5 12,5 2008 377
Årteigelva kraftverk Sogn og Fjordane 0,13 0,5 2001 190
Årøy kraftverk Sogn og Fjordane 90 336 1983 147
Åsedøla kraftverk Sogn og Fjordane 1,5 5,5 2001 84
Åselva kraftverk Sogn og Fjordane 3,5 12 2011 330
Åskåra 1 kraftverk Sogn og Fjordane 85 356 1970 665
Åskåra 2 kraftverk Sogn og Fjordane 42 176 1973 534
Aall-Ulefoss kraftverk Telemark 7,3 36 1963 11
Berlifoss kraftverk Telemark 9 62 1958 29
Bjordalen kraftverk Telemark 3 8 1960 56
Bjordøla kraftverk Telemark 0,13 0,33 2005 25
Bjoråi kraftverk Telemark 0,03 0,17 2005 60
Byrte kraftverk Telemark 20 112 1969 295
Dalsfoss kraftverk Telemark 5,7 32 1907 22
Deilbekken kraftverk Telemark 0,03 0,13 2005 70
Dynjanfoss kraftverk Telemark 33 168 1951 81
Eidet kraftverk Telemark 0,7 4 1960 5
Eidet 1 kraftverk Telemark 0,6 3 1960 5
Eidet 2 kraftverk Telemark 1,6 8 1960 5
Eidsfoss kraftverk Telemark 15 84 1964 10
Finndøla kraftverk Telemark 103 281 1973 303
Fjellet kraftverk Telemark 4 15,5 2014 184
Fjone kraftverk Telemark 50 135 1970 258
Flatlandsåi kraftverk Telemark 1,3 5,2 2006 348
Flittig kraftverk Telemark 4,1 31 1962 148
Follsjå kraftverk Telemark 2,8 14,5 2015 104
Fossum kraftverk Telemark 0,81 4 1908 / 1936 / 1979 17
Frøvik gård kraftverk Telemark 0,01 1996 62
Frøystul kraftverk Telemark 45 198 1995 55
Gausbu kraftverk Telemark 7,2 37 1996 88
Gjøv kraftverk Telemark 0,1 0,7 2006 23
Godal kraftverk Telemark 0,52 1,5 2015 111
Grunnåi kraftverk Telemark 15 54 2006 387
Grytåi kraftverk Telemark 0,85 2,4 2012 119
Grønvollfoss kraftverk Telemark 32 170 1933 22
Haukeli kraftverk Telemark 4,9 38 1956 / 2013 268
Haukrei kraftverk Telemark 16 49 1992 103
Heggtveit kraftverk Telemark 1,5 4,5 2015 335
Heiåi kraftverk Telemark 2,4 6 2012 245
Helle Bruk kraftverk Telemark 0,6 1,5 1945 36
Heiåi kraftverk (Kviteseid) Telemark 0,45 1,3 2008 290
Hjartdøla kraftverk Telemark 120 484 1958 555
Hogga kraftverk Telemark 17 84 1987 13
Hogstad kraftverk Telemark 9,6 37 1912 136
Holldal kraftverk Telemark 1 3,5 2012 215
Hovuduk kraftverk Telemark 0,45 1,2 2003 208
Høgefoss kraftverk Telemark 25 157 1919 64
Kammerfoss kraftverk Telemark 1,9 10 1958 6
Juvet kraftverk Telemark 0,45 1 2001 135
Kiste kraftverk Telemark 5,9 22 1916 46
Kjela kraftverk Telemark 60 218 1979 185
Klosterfoss kraftverk Telemark 11 76 1969 5
Kvennhusåi kraftverk Telemark 1 3,7 1999 213
Kvernhusfossen kraftverk (Kragerø) Telemark 0,01 0,045 1993 24
Kvitingen kraftverk Telemark 0,3 1,7 1930 217
Kvåmm kraftverk Telemark 0,02 0,08 2003 190
Langfoss kraftverk Telemark 2,4 12 1955 7
Lien kraftverk Telemark 0,003 0,01 1998 18
Lio kraftverk Telemark 40 225 1969 352
Middøla kraftverk Telemark 4,5 12 2014 275
Mjella kraftverk Telemark 0,2 0,75 2007 152
Mo kraftverk Telemark 2,3 16,2 1908 / 1959 / 1981 65
Moe kraftverk Telemark 0,005 0,04 1992 60
Moflåt kraftverk Telemark 30 165 1954 46
Momrak kraftverk Telemark 1 4 2011 194
Mydalen kraftverk Telemark 7 30 1959 126
Mæl kraftverk Telemark 38 223 1957 47
Mærdalsåi kraftverk Telemark 0,4 1,2 2008 279
Mår kraftverk Telemark 180 1145 1948 823
Nape kraftverk Telemark 2 7,6 2013 148
Naurak kraftverk Telemark 0,4 0,8 2000 165
Nedre Urdalen kraftverk Telemark 0,74 1,3 2017 82
Nisserdam kraftverk Telemark 2 12 1985 5
Nordbøåna kraftverk Telemark 1,65 4,2 2012 193
Nørsteteig kraftverk Telemark 0,08 0,31 2006 98
Osen kraftverk (Kviteseid) Telemark 16 72 1954 92
Oterholt kraftverk Telemark 0,85 5,1 1932 22
Reiersdalen kraftverk Telemark 0,003 0,02 1996 45
Reinstaul kraftverk Telemark 0,018 0,15 1996 175
Rekåa kraftverk Telemark 0,56 1,5 2009 90
Rui kraftverk Telemark 0,4 1,8 2000 50
Sagabekken 1 kraftverk Telemark 0,4 1,55 2006 140
Sagabekken 2 kraftverk Telemark 0,325 1,3 2009 195
Sagabekken 3 kraftverk Telemark 0,15 0,5 2009 185
Sagfossen kraftverk (Siljan) Telemark 0,8 3,2 1919 / 1989 12
Skogbuåna kraftverk Telemark 0,86 2,2 2002 105
Skotfoss kraftverk Telemark 23 169 1953 10
Skree kraftverk Telemark 6,6 32 1995 54
Slettevann kraftverk Telemark 0,7 3 1975 10,5
Smørklepp I kraftverk Telemark 0,3 2,2 1982 10
Smørklepp II kraftverk Telemark 0,31 1,9 1999 9
Soks kraftverk Telemark 1 4 2009 170
Songa kraftverk Telemark 120 575 1964 287
Stegaros kraftverk Telemark 2,4 10 2002 37
Strand I kraftverk Telemark 0,004 2009 106
Straumstøyl kraftverk Telemark 0,4 1,6 2006 505
Sundsbarm kraftverk Telemark 103 439 1970 480
Suvdal (Buvasselva) kraftverk Telemark 1,35 5 2004 98
Suvdal (Kleppsvatn) kraftverk Telemark 1,5 5 2004 102
Suvdøla kraftverk Telemark 4,6 30 1960 250
Svelgfoss kraftverk Telemark 92 523 1907 / 1958 70
Søråi (Momrak) kraftverk Telemark 0,04 0,1 2000 30
Såheim kraftverk Telemark 185 1022 1916 269
Tinfos kraftverk Telemark 54 210 1901 / 1910 / 1955 29,5
Tinnkraft Telemark 2,4 7 2008 59
Tjønnefoss kraftverk Telemark 6 39 1966 18
Tokke kraftverk Telemark 430 2140 1961 / 1962 377
Toklev kraftverk Telemark 5 20 1921 85
Trollkraft kraftverk Telemark 0,18 0,7 1982 220
Trontveit kraftverk Telemark 0,11 0,6 1996 85
Tuddal kraftverk Telemark 1,6 4,5 2011 248
Tveiten kraftverk Telemark 0,04 0,2 2004 72
Tveitereidfoss kraftverk Telemark 2,6 14 1955 9
Ulefoss kraftverk Telemark 6,4 40 1963 11
Uvdal kraftverk Telemark 0,04 0,1 1993 113
Vafoss kraftverk Telemark 4,9 25 1954 / 2008 13
Vemork kraftverk Telemark 200 1143 1911 / 1971 306
Vinje kraftverk Telemark 300 1017 1964 287
Vrangfoss kraftverk Telemark 35 190 1962 23
Åmdal kraftverk Telemark 21 143 1953 261
Åmot kraftverk (Skien) Telemark 2,2 9,7 2011 170
Årlifoss kraftverk Telemark 22 126 1915 / 1989 16
Ås kraftverk Telemark 1 5 1908 / 1979 19
Bardufoss kraftverk Troms 45 219 1952 53
Bentsjord kraftverk Troms 2,6 6,2 2012 419
Bergsbotn kraftverk Troms 7,9 29 1986 353
Bergselva kraftverk Troms 4,8 9,9 2013 394
Cårrujavrit kraftverk Troms 1,7 11 1990 42
Dittielva kraftverk Troms 5 13 2012 286
Dividalen kraftverk Troms 30 130 1972 289
Ellenelva kraftverk Troms 4,4 12 2012 176
Forneselva kraftverk Troms 5 12,2 2014 116
Fossan kraftverk Troms 5 18,3 2013 174
Gausvik I kraftverk Troms 3,6 16 1910 80
Gausvik III kraftverk Troms 1,2 5,2 1949 23
Grønlielva kraftverk (Salangen) Troms 2,4 7,1 2015 169
Guolas kraftverk Troms 80 310 1971 713
Helleren kraftverk Troms 2,4 9,3 1958 / 1988 20
Hesjeberg kraftverk Troms 6,3 13 2016 255
Innset kraftverk Troms 91 460 1960 185
Kildalen kraftverk Troms 6,5 27 1959 194
Krogstadelva kraftverk Troms 5 8,6 2012 208
Kvænangsbotn kraftverk Troms 44 176 1965 305
Langdalselva kraftverk Troms 4,3 9,7 2013 235
Lassajavrre kraftverk Troms 7,2 30 1977 145
Lavka kraftverk Troms 8,7 27 1982 127
Lysbotn kraftverk Troms 3,8 29 1941 / 1991 112
Mjeldeelva kraftverk Troms 1,6 5,7 2016 144
Mortendalselva kraftverk Troms 2,1 5 2012 295
Mølnelva kraftverk Troms 1,2 5 2008 99
Nord-Forså kraftverk Troms 1,1 4,4 1957 236
Nordelva kraftverk Troms 0,11 0,5 2008 42
Osteren kraftverk Troms 2,5 15 1936 / 1984 137
Rottenvik kraftverk Troms 5,5 19 1952 / 2010 460
Saltdalelva kraftverk Troms 3,8 16 2012 205
Sikkajåkk kraftverk Troms 1,9 8 1950 327
Simavik kraftverk Troms 1,25 4,5 1913 / 2015 211
Skarsfjord kraftverk Troms 4 19 1922 150
Skibotn kraftverk Troms 80 371 1980 430
Skoddeberg kraftverk Troms 7 26 1952 70
Småvatna kraftverk Troms 18,8 61 1969 283
Storelva kraftverk (Andørja) Troms 0,47 2,9 1947 288
Straumsmo kraftverk Troms 136 678 1966 229
Sør-Forså kraftverk Troms 1,1 6,2 1986 155
Sørfjordkraft kraftverk Troms 0,7 1,9 1988 122
Tverrelva kraftverk Troms 0,3 1,7 1985 370
Tyttebærelva kraftverk Troms 1,46 4,33 2014 125
Aunbekken kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 2002 85
Aunfoss kraftverk Trøndelag 28 199 1959 28
Berdal kraftverk Trøndelag 0,2 0,34 1996 40
Bjøråa kraftverk (Høylandet) Trøndelag 0,02 0,02 1999 70
Blikåsbekken kraftverk Trøndelag 0,004 2000 30
Bogna kraftverk Trøndelag 56 145 1955 290
Bratsberg kraftverk Trøndelag 124 650 1977 147
Brattingfoss kraftverk Trøndelag 11 28 1953 118
Brattset kraftverk Trøndelag 80 400 1982 273
Breivold kraftverk Trøndelag 1,0 5,3 2001 90
Breksillan kraftverk Trøndelag 0,03 0,2 1997 70
Brudalsbekken kraftverk Trøndelag 0,022 1998 100
Bruvollelva kraftverk Trøndelag 3,8 12,4 2010 117
Buru mikrokraftverk Trøndelag 0,02 0,08 2008 104
Byaelva kraftverk Trøndelag 0,09 0,4 2006 28
Byafossen kraftverk Trøndelag 6 34 1936 / 2018 8
Dahlefoss kraftverk Trøndelag 1 4,8 1952 / 2009 16
Dalabekken kraftverk Trøndelag 0,022 0,1 2009 50
Døla kraftverk Trøndelag 2,4 6,9 2011 169
Eidsfossen kraftverk (Hemne) Trøndelag 0,4 1,6 1923 31
Fjelna kraftverk Trøndelag 5,5 15,2 2015 90
Fjæremsfoss kraftverk Trøndelag 18 74 1957 27
Follafoss kraftverk Trøndelag 44 176 1923 / 2005 175
Fossan kraftverk Trøndelag 2,6 11 2000 40
Fossum Mølle og elektrisitetsverk Trøndelag 0,06 0,36 2002 12
Frilsjøen mikrokraftverk Trøndelag 0,09 0,5 2001 167
Funna kraftverk Trøndelag 20 70 1938 341
Føssa kraftverk Trøndelag 1,7 4,3 2011 313
Gaula kraftverk Trøndelag 2,6 16 1923 82,2
Gautvella kraftverk Trøndelag 1,72 5 2007 270
Gisnafallet kraftverk Trøndelag 2,9 8 2009 85
Gjersvik kraftverk Trøndelag 0,3 1,5 2012 101
Glisja kraftverk Trøndelag 0,075 0,3 2000 120
Grana kraftverk Trøndelag 75 280 1982 462
Gravbrøtfoss kraftverk Trøndelag 2,1 10 2009 59
Gresslifoss kraftverk Trøndelag 20 108 1966 34
Gåslonelva kraftverk Trøndelag 0,56 2 2001 100
Hagaelva kraftverk Trøndelag 0,84 1,6 2005 70
Halvdagsåa kraftverk Trøndelag 0,8 2,5 2014 200
Hammerbekken kraftverk Trøndelag 0,05 0,1 2005 40
Hammerstrand kraftverk Trøndelag 0,8 2,2 1920 175
Hansfoss kraftverk Trøndelag 1,2 5 1988 48
Hasselelva kraftstasjon Trøndelag 1,1 3,6 1919 85
Haukvik kraftverk Trøndelag 2,25 12,4 1987 328
Havdal kraftverk Trøndelag 2,5 10 2009 54
Hegsetdammen kraftverk Trøndelag 0,28 0,8 2015 29
Hegsetfoss kraftverk Trøndelag 34 19 1962 71
Herjåa kraftverk Trøndelag 0,33 1,5 2012 53
Hestdal kraftverk Trøndelag 1 6,2 1940 / 2004 115
Hindbergelva kraftverk Trøndelag 0,53 1,8 2009 121
Hindrem kraftverk Trøndelag 0,015 0,1 2008 25
Hopla kraftverk Trøndelag 0,01 0,1 2004 20
Hurunda kraftverk Trøndelag 0,25 0,42 2006 109
Hynna kraftverk Trøndelag 4,5 12 2013 135
Håen kraftverk Trøndelag 30 150 1966 215
Ingstad kraftverk Trøndelag 0,13 0,6 2007 100
Jora kraftverk Trøndelag 1,35 5 2007 351
Julfoss kraftverk Trøndelag 2,4 8 2009 58
Julskaret kraftverk Trøndelag 6,3 33 1968 107
Kalvåa kraftverk Trøndelag 0,28 1,4 2000 79
Kjærnes kraftverk Trøndelag 1 3,85 2009 213
Knutfoss kraftverk Trøndelag 5 16 2010 60
Koabekken kraftverk Trøndelag 0,02 0,02 1999 80
Kuråsfoss kraftverk Trøndelag 10,6 62 1896 48
Kvernhusbekken kraftverk Trøndelag 0,07 0,25 2007 245
Kvernstad kraftverk Trøndelag 2,4 9,7 2008 275
Langsteinelva kraftverk Trøndelag 0,09 0,3 1997 26
Langåsfoss kraftverk Trøndelag 1,1 5,5 1914 / 1987 79
Lauvsnes kraftverk Trøndelag 1,4 7,3 1910 / 2009 16
Leirbekken kraftverk Trøndelag 0,9 3,8 1915 / 1991 120
Leirfossene kraftverk Trøndelag 45 193 2008 61
Liafoss kraftverk Trøndelag 2,9 25 1949 45
Liavatn kraftverk Trøndelag 1,8 9,8 1962 56
Linvasselv kraftverk Trøndelag 68 200 1962 108
Litj-Hena kraftverk Trøndelag 4,8 13 2014 261
Litlelva kraftverk Trøndelag 1,3 4,2 2009 136
Løkaunet kraftverk Trøndelag 9 30 1926 51
Malmo elektrisitetsverk Trøndelag 0,7 3,6 1910 / 1997 100
Mela kraftverk Trøndelag 3,74 12,7 2017 260
Meråker kraftverk Trøndelag 90 407 1994 260
Morkenfoss kraftverk Trøndelag 2,1 11,3 1958 50
Mosvik kraftverk Trøndelag 37 75 1984 209
Mælafoss kraftverk Trøndelag 0,94 4,3 1918 / 1985 38
Mørre kraftverk Trøndelag 13,6 50 1977 84
Nea kraftverk Trøndelag 175 675 1960 377
Nedalsfoss kraftverk Trøndelag 26 68 1974 98
Nedre Fiskumfoss kraftverk Trøndelag 39 272 1946 34
Nedre Leirfoss kraftverk Trøndelag 10 19 1910 34
Nedre Nea kraftverk Trøndelag 66 381 1989 98
Nunelva kraftverk Trøndelag 0,32 1,2 1949 140
Nystavnbekken kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 1999 105
Nyvikelva kraftverk Trøndelag 2 6 2015 83
Ola Rise kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 1981 4
Ormhaugfossen kraftverk Trøndelag 1,2 7,3 2008 5,5
Ormsetfoss kraftverk Trøndelag 40 75 1988 384
Otertjønnbekken kraftverk Trøndelag 0,04 0,14 2008 125
Rabb-bekken kraftverk Trøndelag 0,23 0,7 2016 155
Raubergfossen kraftverk Trøndelag 2,7 12 1938 62
Rensjø kraftverk Trøndelag 1,0 4,2 2007 45
Rise kraftverk (Hauka) Trøndelag 0,035 0,2 1979 5
Ryånda kraftverk Trøndelag 0,85 2,5 2008 185
Rørvikbekken kraftstasjon Trøndelag 0,01 0,03 1997 105
Røstad kraftverk Trøndelag 2,7 9,5 2010 83
Røyrvikfoss kraftverk Trøndelag 16 92 1965 28
Råfossen kraftverk Trøndelag 0,35 1,5 2008 33
Sagebergfoss kraftverk Trøndelag 1,2 4 1917 26,6
Salsbruket kraftverk Trøndelag 1,5 11 1988 15
Sama kraftstasjon Trøndelag 7,9 23 1979 51
Scheldefoss kraftverk Trøndelag 1,4 6,2 1948 / 1994 22
Seteråa kraftverk Trøndelag 1 3,2 2005 315
Simsfossen kraftverk Trøndelag 0,35 1,5 1921 17
Skauma Kraftverk Trøndelag 0,9 3,3 1999 180
Skipelva kraftverk Trøndelag 0,38 1,9 2011 57
Skjenaldfoss kraftverk Trøndelag 4,32 20,65 1906 59
Skjærlivatn kraftverk Trøndelag 2,6 6,9 1993 121
Skogelva kraftverk Trøndelag 0,42 1,7 2015 70
Skorovasselva kraftverk Trøndelag 0,08 0,4 1997 235
Skulbørstadfoss kraftverk Trøndelag 0,45 1,3 1910 / 1985 23
Slind kraftverk Trøndelag 20 85 1985 180
Sokna kraftverk Trøndelag 30 120 1964 181
Storåselva kraftverk Trøndelag 25,5 75 2018 124
Strindmoelva kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 1997 15
Styggtjønna mikrokraftverk Trøndelag 0,05 0,24 2003 174
Sundfossen kraftverk Trøndelag 2,2 10 1998 4
Sundli kraftverk Trøndelag 1,35 5 2015 207
Svartelva kraftverk Trøndelag 14 50 1959 110
Svean kraftverk Trøndelag 30 106 1939 55
Svorkmo kraftverk Trøndelag 54 270 1983 99
Sya kraftverk Trøndelag 1,2 4,9 2010 193
Sylsjø kraftverk Trøndelag 3,3 9 2009 19
Søa kraftverk Trøndelag 37 192 1967 280
Sølbergfallet kraftverk Trøndelag 0,35 1,5 1921 9
Sørmeland kraftverk Trøndelag 0,01 0,3 2003 65
Søtvik Microkraftverk Trøndelag 0,09 0,3 2005 105
Teksdal kraftverk Trøndelag 3,0 12 1941 38
Tevla kraftverk Trøndelag 50 107 1994 165
Tua kraftverk Trøndelag 1,8 4,9 2009 132
Tunnsjø kraftverk Trøndelag 31 143 1963 60
Tunnsjødal kraftverk Trøndelag 176 877 1962 238
Tunnsjøfoss kraftverk Trøndelag 8,5 29 1986 8
Tverråa kraftverk Trøndelag 0,93 3 2015 239
Tya kraftverk Trøndelag 42 188 1964 203
Tynna kraftverk Trøndelag 0,07 0,4 1913 90
Tømmerdal kraftverk Trøndelag 0,9 2,2 2003 125
Tørnes kraftverk Trøndelag 0,075 0,4 1932 10
Ugedal kraftverk Trøndelag 0,6 1,7 2006 94
Ulefoss kraftverk (Opløvassdraget) Trøndelag 2,1 15,4 1931 29
Ulvilla kraftverk Trøndelag 1,1 4,8 1914 85
Usma kraftverk (Selbu) Trøndelag 9,98 36,5 2013 288
Utistubekken kraftverk Trøndelag 0,03 0,1 1995 70
Vada kraftverk Trøndelag 0,35 1,4 2003 128
Vannebo kraftverk Trøndelag 0,75 3,6 1914 / 1989 107
Vekveselva kraftverk Trøndelag 0,08 0,54 2007 220
Venna kraftverk Trøndelag 2,8 9,8 2013 185
Vessingfoss kraftverk Trøndelag 40 88 1971 55
Vik kraftverk Trøndelag 1,1 6,0 1952 89
Voldsetelva kraftverk Trøndelag 5,5 16 2013 136
Vollabekken kraftverk Trøndelag 1 2,9 2012 198
Vollselva kraftverk Trøndelag 0,01 0,03 2004 9
Vorma kraftverk Trøndelag 1,6 8,5 1939 76
Vuttudal kraftverk Trøndelag 0,09 0,5 2005 60
Væla kraftverk Trøndelag 0,9 3,2 2014 75
Ytteråa kraftverk Trøndelag 0,3 1,2 2003 40
Østli kraftverk Trøndelag 0,38 1,9 2016 165
Øverdal kraftverk Trøndelag 0,5 2,4 2012 174
Øvre Fiskumfoss kraftverk Trøndelag 7,6 49 1976 7
Øvre Leirfoss kraftverk Trøndelag 3,1 24 1901 / 2014 34
Åsmulfoss kraftverk Trøndelag 12 75 1971 10
Bergesli kraftverk Vest-Agder 0,78 2 2008 100
Bjelland kraftverk Vest-Agder 53 300 1947 87
Boen kraftverk Vest-Agder 1 6 1920 13
Brekkebekken kraftverk Vest-Agder 0,47 4,1 2004 240
Eftestøl kraftverk Vest-Agder 0,4 1,3 1991 75
Finså kraftverk Vest-Agder 2 142 1963 302
Færåsen kraftverk Vest-Agder 1,4 5,7 2009 56
Grislefoss kraftverk Vest-Agder 0,9 2,8 2000 42
Grytåne kraftverk Vest-Agder 0,01 0,1 2010 35
Gåseflå kraftverk Vest-Agder 0,24 1,8 2016 15
Helle kraftverk Vest-Agder 1,3 3 2007 107
Hisvatn kraftverk Vest-Agder 3,6 14 2007 221
Hunsfoss kraftverk Vest-Agder 28 160 1926 / 1964 / 2008 14
Høylandsfoss kraftverk Vest-Agder 7,5 78 1948 45,5
Håverstad kraftverk Vest-Agder 47 280 1957 82
Indre Fossen kraftverk Vest-Agder 0,04 0,2 1999 300
Kuli kraftverk Vest-Agder 6,2 26 1965 173
Kvinen kraftverk Vest-Agder 80 218 1981 116
Kvinesdal kraftverk Vest-Agder 0,8 3,3 1919 246
Kylland kraftverk Vest-Agder 1,3 3,8 2010 88
Laudal kraftverk Vest-Agder 26 146 1981 36
Leidesfossen kraftverk Vest-Agder 0,3 1,2 2000 9
Litleåna kraftverk Vest-Agder 3,2 9,4 2013 63
Logna kraftverk Vest-Agder 19 100 1960 154
Lognavann kraftverk Vest-Agder 0,06 0,3 1998 15
Mydland kraftverk Vest-Agder 0,3 2 1998 110
Oftedal kraftverk Vest-Agder 3 31 2007 265
Oksefjell kraftverk Vest-Agder 0,35 1,1 2006 50
Osen kraftverk Vest-Agder 4 18,5 1964 67
Ramsland kraftverk Vest-Agder 0,08 0,54 2015 92
Roskrepp kraftverk Vest-Agder 50 106 1979 83
Røylandsfoss kraftverk Vest-Agder 1 4,2 2005 40
Sagefossen kraftverk Vest-Agder 3 5,7 1901 / 1988 104
Sjølingstad Uldvarefabrikk kraftverk Vest-Agder 0,065 0,1 1913 11
Skibeli kraftverk Vest-Agder 0,03 0,2 2003 90
Skjerka kraftverk Vest-Agder 98 612 1932 / 1997 346
Smeland kraftverk Vest-Agder 24 119 1985 95
Solhom kraftverk Vest-Agder 200 710 1974 210
Spilling kraftverk Vest-Agder 1,25 4 2008 117
Steinsfoss kraftverk Vest-Agder 109 570 1957 54
Stokkelandsåna kraftverk Vest-Agder 3,5 8,3 2010 138
Tjørhom kraftverk Vest-Agder 120 539 1973 158
Tonstad kraftverk Vest-Agder 960 3800 1968 450
Tredal kraftverk Vest-Agder 0,8 2,5 2007 48
Tryland kraftverk Vest-Agder 4,5 23,6 1922 132
Trælandsfoss kraftverk Vest-Agder 7,7 32 1933 25
Veiåni kraftverk Vest-Agder 0,75 2,2 2008 187
Vigelandsfoss kraftverk Vest-Agder 26 180 1973 19,5
Virak kraftverk Vest-Agder 1,4 4,6 2005 80
Åna-Sira kraftverk Vest-Agder 150 600 1971 48
Borgen kraftverk Vestfold 0,09 0,5 2007 5
Eidsfoss kraftverk Vestfold 0,9 4 1915 18
Fritzøe kraftverk Vestfold 3,3 12 1901 22
Halle mikrokraftverk Vestfold 0,02 0,1 2006 9
Odberg kraftverk Vestfold 0,08 0,47 2012 135
Borregaard kraftverk Østfold 51 250,6 1898 20,5
Brekke kraftverk Østfold 1,35 3,5 1987 15
Brekke kraftverk Østfold 9 30 1924 26
Buer kraftverk Østfold 1,35 3,5 1985 16
Gapestad kraftverk Østfold 1,5 4 1987 16
Hafslund kraftverk Østfold 31 165 1899 20,5
Haugaard kraftverk Østfold 0,45 1,5 1985 6
Kykkelsrud Fossumfoss kraftverk Østfold 230 1265 1963 / 1985 / 2011 26,5
Lekum kraftverk Østfold 1,5 4,7 1992 27
Mossefossen kraftverk Østfold 3,1 13,8 1985 22
Sarp kraftverk Østfold 80 530 1978 20,5
Skjelfoss kraftverk Østfold 0,25 1,1 2011 7
Skonningsfoss kraftverk Østfold 2,4 13 1997 8
Solbergfoss kraftverk Østfold 208 900 1924, 1985 20
Strømsfoss kraftverk Østfold 0,5 2,5 1920 / 1994 2,5
Tistedalsfoss kraftverk Østfold 20 107,6 1907, 1955 og 1976 66
Vamma kraftverk Østfold 215 1350 1915 28,5
Ørje kraftverk Østfold 1,7 9 1943 / 2007 10