Liste over vannkraftverk i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over vannkraftverk i Norge viser de fleste norske kraftverk registrert av NVE som å være i drift.

NVE tilbyr sin Vannkraftdatabase på nett i flere formater.

Vi mangler noen få registrerte kraftverk som det ikke kan verifiseres hvor faktisk befinner seg.

Noen har ukjent årsproduksjon, startår, eller fallhøyde. Det gjelder kun små, private kraftverk.

Sorterbar og skjulbar tabell
Navn Fylke Effekt MW Årsproduksjon GWh Startår Fallhøyde
Bergesli kraftverk Agder 0,78 2 2008 100
Bjelland kraftverk Agder 55 312 1974 87,5
Bjørgum kraftverk Agder 5,5 17,6 2004 295
Boen kraftverk Agder 1 6 1920 13
Brekkebekken kraftverk Agder 0,47 4,1 2004 240
Brokke kraftverk Agder 328 1563 1964 303
Brufjell kraftverk Agder 0,075 0,6 2004 5
Bøylefoss kraftverk Agder 65 400 1913 62
Eftestøl kraftverk Agder 0,4 1,3 1979 / 1991 75
Eikeland Verk kraftverk Agder 0,425 1 1951 52
Evenstad kraftverk Agder 23,5 123 1904 17
Finså kraftverk Agder 23 154 1963 303
Flatenfoss 2 kraftstasjon Agder 5,5 35 1981 10
Flatenfoss 3 kraftstasjon Agder 7,1 45 2009 10
Fosstveit kraftverk Agder 2 6,9 2008 14
Færåsen kraftverk Agder 1,4 6 2009 55
Grislefoss kraftverk Agder 0,7 2,8 2001 42
Grytåne kraftverk Agder 0,01 0,1 2010 35
Gurebo kraftverk Agder 0,178 0,961 1995 18
Gåseflå kraftverk Agder 0,24 1,8 2016 15
Haavard T. Lien mikrokraftverk Agder 0,015 0,1 2002 15
Hanefoss kraftverk Agder 22 120 1961 71
Harstveitbekken kraftverk Agder 1,8 5,5 2009 240
Hekni kraftverk Agder 56 239 1995 38,5
Heldøla kraftverk Agder 0,31 1,3 2004 23
Helle kraftverk Agder 1,3 3 2007 107
Hemså kraftverk Agder 1,7 5,5 2020 190
Hisvatn kraftverk Agder 3,6 14 2007 221
Holen I-II kraftverk Agder 230 584 1981 316
Holen III kraftverk Agder 160 246 1986 651
Hommsåne kraftverk Agder 1,8 5,1 2016 271
Hovatn kraftverk Agder 45 78 1971 485
Hundtjønnsbekken kraftverk Agder 0,012 0,1 2000 40
Hunsfoss kraftverk Agder 25 142 1926 13
Høylandsfoss kraftverk Agder 7,5 33 1948 54
Håverstad kraftverk Agder 48 282 1957 82
Indre Fossen kraftverk Agder 0,04 0,2 1999 300
Iveland kraftverk Agder 87 500 1949 50,5
Jørundland kraftverk Agder 55,2 188 1970 282
Kaldsåni kraftverk Agder 2,8 6,3 2015 206
Kuli kraftverk Agder 6 25 1966 173
Kveaså kraftverk Agder 5,4 12,5 2011 370
Kvernhusdalsbekken kraftverk Agder 0,099 0,5 2005 80
Kvinen kraftverk Agder 80 215 1981 116
Kvinesdal kraftverk Agder 1,3 6 2006 278
Kylland kraftverk Agder 1,3 3,9 2010 91
Langerak kraftverk Agder 1,3 7 1916 300
Laudal kraftverk Agder 32 146 1981 36
Leidesfossen kraftverk Agder 0,3 1,2 2000 9
Liemyr kraftverk Agder 1,4 5 2020 31
Lindåna kraftverk Agder 1,5 4,4 2011 130
Lislevatn kraftverk Agder 4,2 19 2015 92
Litleåna kraftverk Agder 3,2 9,4 2013 67
Logna kraftverk Agder 20 105 1961 154
Lognavann kraftverk Agder 0,06 0,3 1998 15
Mone kraftverk Agder 0,05 0,2 2006 15
Mydland kraftverk Agder 0,3 2 1998 110
Nasvatn kraftverk Agder 0,99 7 2008 386
Nomeland kraftverk Agder 28,7 169 1920 20
Nordåni kraftverk Agder 1,2 4,5 2006 180
Nånes & Mele mikrokraftverk Agder 0,35 1,3 1997 23
Oftedal I kraftverk Agder 3 13,3 2006 263
Oftedal II kraftverk Agder 5 18 2007 130
Oksefjell kraftverk Agder 0,21 1 2006 50
Osen kraftverk Agder 4 18 1964 67
Ramsland kraftverk Agder 0,08 0,54 2015 92
Roskrepp kraftverk Agder 50 105 1979 83
Rygene kraftverk Agder 55 280 1978 38
Rygene miniaggregat Agder 0,11 0,4 1992 15
Røylandsfoss kraftverk Agder 1,3 4,2 2005 40
Sagefossen kraftverk Agder 3 5,8 1901 104
Sandvand kraftverk Agder 1,5 5,3 2020 121
Sjølingstad Uldvarefabrikk kraftverk Agder 0,065 0,1 1913 11
Skarg kraftverk Agder 24,6 69 2014 80
Skibeli kraftverk Agder 0,03 0,2 2003 90
Skjerka kraftverk Agder 207 612 1997 346
Skripelandsfossen kraftverk Agder 2,7 12,5 2014 11,8
Smeland kraftverk Agder 24 119 1985 95
Solhom kraftverk Agder 200 695 1974 210
Spilling kraftverk Agder 1,25 4 2008 117
Stedjeåna kraftverk Agder 1,2 3,9 2007 240
Steinsfoss kraftverk Agder 110 561 1957 57
Stifoss kraftverk Agder 0,75 3,5 1939 15
Stokkelandsåna kraftverk Agder 3,1 8,3 2010 138
Storebekk kraftverk Agder 2 6,5 2004 280
Straume kraftverk Agder 5 15 2017 396
Søråni kraftverk Agder 7,7 19,9 2019 235
Tjørhom kraftverk Agder 120 518 1973 158
Tonstad kraftverk Agder 960 4357 1968 450
Tredal kraftverk Agder 0,8 2,5 2007 48
Tryland kraftverk Agder 5,4 25 1922 132
Trælandsfoss kraftverk Agder 10 31 1917 25
Uleberg kraftverk Agder 9,4 38 2006 179
Vassfossen kraftverk Agder 5,5 26 2008 134
Veiåni kraftverk Agder 0,75 2,2 2008 187
Vigelandsfoss kraftverk Agder 26 186 1973 19
Virak kraftverk Agder 1,4 4,6 2005 80
Åmli-Gjøv kraftverk Agder 18,4 68 1983 54
Åmli-Nidelv kraftverk Agder 5,8 27,7 1983 5,5
Åna-Sira kraftverk Agder 150 602 1971 46
Austvass Kraft As kraftverk Innlandet 0,12 0,19 2002 14
Bagn kraftverk Innlandet 75 350 1963 89
Bedafors kraftverk Innlandet 1,2 3,9 1985 20
Bessa minikraftverk Innlandet 0,1 0,7 1996 135
Bjørnebykverna kraftstasjon Innlandet 0,09 0,5 2000 8
Braskereidfoss kraftverk Innlandet 40 170 1978 9
Breiskallen kraftverk Innlandet 1 7 1988 29
Brufoss kraftverk Innlandet 2,2 8,7 1982 32
Brødbølfoss kraftverk Innlandet 2,7 13 1921 40
Dokka kraftverk Innlandet 44,6 193 1989 132
Eid kraftverk Innlandet 9,6 57 2000 12
Eidefossen kraftverk Innlandet 12,6 75 1983 19
Eidsfoss kraftverk Innlandet 4,1 16,3 1956 49
Einunna kraftverk Innlandet 9,6 60 1955 125
Ellingsbekken Kraftverk Innlandet 0,038 0,08 2005 24
Fall kraftverk Innlandet 5,5 19 2009 238
Faslefoss kraftverk Innlandet 18 86 1980 38
Follebu bruk kraftverk Innlandet 0,4 2 1950 10
Fossbråten kraftverk Innlandet 2,9 7 2014 240
Fossheimfoss kraftverk Innlandet 1,9 12 1994 7
Framruste kraftverk Innlandet 75 327 2005 325
Fønhus kraftverk Innlandet 0,62 2,5 2004 355
Glesåa kraftverk Innlandet 2,1 6,7 2009 204
Grove kraftverk Innlandet 0,08 0,4 2006 50
Grytfossen kraftverk Innlandet 1,1 4,2 2005 52
Hanestadnea kraftverk Innlandet 2,5 8,4 2012 90
Harpefossen kraftverk Innlandet 108 480 1965 34
Hofkvern kraftverk Innlandet 0,06 0,275 2000 7
Holsfossen kraftverk Innlandet 2,2 8,5 1914 24
Hunderfossen kraftverk Innlandet 116 641 1963 47
Hylla kraftverk Innlandet 2,7 13 1945 325
Høgfallet kraftverk Innlandet 1,1 5,2 1989 38
Hølera kraftverk Innlandet 0,9 4,8 2013 46
Jorda kraftverk Innlandet 2,6 7,7 2012 335
Kalvedalen kraftverk Innlandet 18 109 1967 240
Kjøljua kraftverk Innlandet 0,7 4,6 1990 29
Kongsvinger kraftverk Innlandet 42,7 200 1975 10
Koparvike kraftverk Innlandet 0,5 3,6 2003 5
Kvernfallet kraftverk Innlandet 1,25 4,9 1936 18
Kverninga kraftverk Innlandet 2,8 6,6 2013 310
Kvernåi kraftverk Innlandet 2,8 7,6 2017 366
Kvitvella Elektricitetsverk Innlandet 1,6 5 2014 15
Lauvlielva kraftverk Innlandet 0,8 2,6 2012 145
Lesjaverk kraftverk Innlandet 0,0085 1942 4
Liaelva kraftverk (Valdres) Innlandet 1,5 4,25 2016 263
Litjfossen kraftverk Innlandet 74 160 1982 290
Lomen kraftverk Innlandet 54,5 186 1983 307
Lomsdalselva kraftverk Innlandet 0,03 0,1 1998 5
Lutufallet kraftverk Innlandet 14,7 73 1964 14
Løa kraftverk Innlandet 0,35 1,3 1999 167
Løpet kraftverk Innlandet 29 155 1971 19
Memurubu kraftverk Innlandet 0,06 1972 111
Mesna kraftverk Innlandet 37,5 180 1984 360
Midtre Tessa kraftverk Innlandet 7,2 55 1954 159
Moelv kraftverk Innlandet 1,1 6,1 2001 54
Moksa kraftverk Innlandet 15 50 1990 500
Nedre Kivfallet kraftverk Innlandet 0,93 4 2003 165
Nedre Otta kraftverk Innlandet 78 315 2020 55
Nedre Tessa I kraftverk Innlandet 4 36,4 1942 146
Nedre Tessa II kraftverk Innlandet 16 112 1963 310
Nedre Vinstra kraftverk Innlandet 300 1308 1953 448
Osa kraftverk Innlandet 90 327 1981 198
Osfallet kraftverk Innlandet 5,5 16,4 1914 41
Raua kraftverk Innlandet 1 6 1941 390
Reinli kraftverk Innlandet 3,1 10,6 2008 331
Rendalen kraftverk Innlandet 100 750 2013 210
Roppa kraftverk Innlandet 5 34,1 1976 473
Rosten kraftverk Innlandet 80 192 2018 115
Ryddøla kraftverk Innlandet 3,5 8,9 2013 247
Røstefoss kraftverk Innlandet 3 20,4 1913 9
Sagelva kraftverk (Lesja) Innlandet 0,63 3,5 2006 110
Sagnfossen kraftverk Innlandet 6,2 35,1 1946 9,5
Savalen kraftverk Innlandet 58 175 1971 231
Sikkelsdalseter kraftverk Innlandet 0,09 0,3 1997 65
Skjefstadfoss I kraftverk Innlandet 4 11,7 1910 11
Skjefstadfoss II kraftverk Innlandet 19,8 133 1972 12
Skjåk kraftverk Innlandet 33 114 1965 685
Skoltefoss kraftverk Innlandet 0,96 2,6 1988 28
Smådøla kraftverk (Lom) Innlandet 13,9 47 2015 123
Spetal Verk As kraftverk Innlandet 0,06 0,025 1977 7
Storfallet kraftverk Innlandet 2,7 8,4 1990 71
Strandfossen kraftverk Innlandet 22,5 154 1979 12
Strandfossen Minikraftverk Innlandet 0,13 0,6 1981 3
Stuttgongfossen kraftverk Innlandet 1,2 7,5 2007 24
Svatsum 1 kraftverk Innlandet 0,9 3 1915 135
Svatsum 2 kraftverk Innlandet 1,75 6 2009 303
Syversætre Foss kraftverk Innlandet 2,5 10,5 2012 7
Sæteråa kraftverk Innlandet 0,032 0,1 1998 5
Søkkunda kraftverk Innlandet 9 25 2017 239
Søfferud kraftverk Innlandet 0,02 0,1 1914 / 1949 120
Sølna kraftverk Innlandet 5,4 15,7 2016 63
Tisleifjord kraftverk Innlandet 1,95 6,5 2014 10
Torpa kraftverk Innlandet 150 485 1989 470
Toverud kraftstasjon Innlandet 6 13,9 1915 230
Tyria I kraftverk Innlandet 3 21,4 1949 165
Tyria II kraftverk Innlandet 2 13,1 1958 105
Ulset kraftverk Innlandet 35 140 1985 325
Valåe kraftverk Innlandet 1,9 5,1 2014 248
Varalden kraftverk Innlandet 0,57 1,5 1985 7
Veslefallet kraftverk Innlandet 4,9 15,5 2010 136
Vestbakken kraftverk Innlandet 1,2 7 1915 43
Vigga kraftstasjon Innlandet 0,04 0,3 2009 9
Vinkelfallet kraftverk Innlandet 7,1 25 1910 109
Ylja kraftverk Innlandet 65 179 1973 687
Øvre Dørålseter kraftverk Innlandet 0,05 1992 60
Øvre Kivfallet kraftverk Innlandet 0,8 5 2009 183
Øvre Tessa kraftverk Innlandet 16 97 1956 175
Øvre Vinstra kraftverk Innlandet 170 680 1959 330
Øvre Åvella kraftverk Innlandet 0,4 2,2 1984 45
Øyberget kraftverk Innlandet 99,5 375 2005 149
Åbjøra kraftverk Innlandet 95 550 1951 442
Åkvisla kraftverk Innlandet 3,6 10 2016 122
Åmot kraftverk Innlandet 1,8 12,8 1986 56
Åvella kraftverk Innlandet 4,1 22,9 1924 335
Aklestad kraftverk Møre og Romsdal 0,01 0,1 2008 80
Alnes Vannbehandlingsanlegg kraftverk Møre og Romsdal 0,06 0,2 1997 250
Angvik kraftverk Møre og Romsdal 1,1 4,9 1989 56
Aura kraftverk Møre og Romsdal 290 1623 1953 783
Bele kraftverk Møre og Romsdal 2,7 8,5 2013 377
Bele mikrokraftverk Møre og Romsdal 0,08 0,6 1948 / 2007 91
Berdalselva kraftverk Møre og Romsdal 4,4 13,6 2011 304
Bergbekken kraftverk Møre og Romsdal 0,0014 0,0003 1998 18
Bergelva kraftverk Møre og Romsdal 0,3 1,4 2008 160
Berild kraftverk Møre og Romsdal 15,9 51,6 1999 276
Birkedal kraftverk Møre og Romsdal 0,055 0,1 2017 93
Bjørdal kraftverk Møre og Romsdal 4,3 33 1931 293
Bjøråa kraftverk Møre og Romsdal 0,04 1,4 1997 200
Brattvåg kraftverk Møre og Romsdal 0,8 3 1912 80
Bruelva kraftverk Møre og Romsdal 1 3 2014 237
Brunstad kraftverk Møre og Romsdal 3,73 12,1 2010 225
Buset kraftverk Møre og Romsdal 1,2 4,9 2002 170
Buset mikrokraftverk Møre og Romsdal 0,018 0,12 1997 200
Bæverfjord Gård kraftverk Møre og Romsdal 0,02 0,1 1912 / 1971 205
Dale kraftverk (Volda) Møre og Romsdal 5,2 21 1990 619
Dalegjerdet kraftverk Møre og Romsdal 2,3 6 2012 191
Dokkelva kraftverk Møre og Romsdal 5,5 18,6 2012 141
Draura kraftverk Møre og Romsdal 2,5 6 2013 195
Dravlaus kraftverk Møre og Romsdal 4,2 14,5 2016 236
Driva kraftverk Møre og Romsdal 140 655 1973 565
Drivdalselva kraftverk Møre og Romsdal 0,35 1,1 2002 133
Dyrkorn kraftverk Møre og Romsdal 2,8 10 2011 220
Eidsdal kraftverk Møre og Romsdal 6,1 25 2006 196
Eikedalsvatten kraftverk Møre og Romsdal 0,032 0,1 1986
Embla kraftverk Møre og Romsdal 4,9 15,7 2012 411
Engeset kraftverk Møre og Romsdal 5 16,7 2007 125
Eidsetelva kraftverk Møre og Romsdal 1,8 5,7 2011 390
Ervik kraftverk Møre og Romsdal 0,012 0,05 1997 110
Fausa I kraftverk Møre og Romsdal 0,8 3 1929 240
Fausa II kraftverk Møre og Romsdal 7 44,1 1952 330
Folkestad kraftverk Møre og Romsdal 1,85 7 2006 208
Frisvold kraftverk Møre og Romsdal 0,025 0,05 1998 50
Furset kraftverk Møre og Romsdal 4,8 18 2007 289
Gaudøla kraftverk Møre og Romsdal 2 5 2004 159
Gjerdsvika kraftverk Møre og Romsdal 4 13 1954 194
Glutra kraftverk Møre og Romsdal 0,9 2,8 2009 34
Gravvold kraftverk Møre og Romsdal 0,1 0,46 2007 150
Grytneselva kraftverk Møre og Romsdal 5,9 14,1 2016 571
Grytten kraftverk Møre og Romsdal 143,5 533 1975 964
Grøa Kraftverk Møre og Romsdal 35 94 1999 353
Grønnedal kraftverk Møre og Romsdal 1,8 6,7 1947 60
Gråsjø kraftverk Møre og Romsdal 15 72 1970 61
Gyl kraftverk Møre og Romsdal 1,4 4,9 2007 319
Hatlemark kraftverk Møre og Romsdal 0,22 0,75 2009 47
Hausken kraftverk Møre og Romsdal 0,008 0,04 2009 55
Heggemselva kraftverk Møre og Romsdal 0,075 0,3 2019 67
Heidelva kraftverk Møre og Romsdal 0,5 2,5 1998 220
Heina kraftverk Møre og Romsdal 2,6 8,5 2008 282
Helgøy kraftverk Møre og Romsdal 0,4 2 1997
Helgåa kraftverk Møre og Romsdal 2,1 6,6 2019 376
Herje kraftverk Møre og Romsdal 4,4 13 2015 363
Herje mikrokraftverk Møre og Romsdal 0,09 0,65 2001 165
Hoelsfossen elverk Møre og Romsdal 0,4 2,7 2007 14
Hole kraftverk Møre og Romsdal 0,24 0,9 2013 67
Holmem kraftverk Møre og Romsdal 0,65 2,7 2009 260
Humberset kraftverk Møre og Romsdal 0,011 0,05 1998 35
Høydal kraftverk Møre og Romsdal 1,1 5,7 1998 140
Håvik kraftverk Møre og Romsdal 0,008 0,04 2007 30
Istad kraftverk Møre og Romsdal 4,8 24 1919 158
Jordal kraftverk Møre og Romsdal 5 21,4 2006 188
Jordal kraftverk kv879 Møre og Romsdal 0,99 4,2 2004 40
Juvfossen kraftverk Møre og Romsdal 7 24 2002 172
Kanndalen kraftverk Møre og Romsdal 5,5 20,5 2012 259
Kilsti kraftverk Møre og Romsdal 0,01 0,1 2004 55
Kolfossen kraftverk Møre og Romsdal 2,8 14 1920 46
Kopa kraftverk Møre og Romsdal 2,6 17 1937 83
Krogseth kraftverk Møre og Romsdal 0,015 0,05 1997 60
Kvalvaag kraftverk Møre og Romsdal 0,5 3 2010 157
Kviven kraftverk Møre og Romsdal 1,6 6 2006 223
Kyrkjevollgrova kraftverk Møre og Romsdal 0,3 0,9 2010 230
Langedalen kraftverk Møre og Romsdal 5 21,1 2011 80
Langevåg kraftverk Møre og Romsdal 0,125 0,2 1939 18
Langli kraftverk Møre og Romsdal 1,2 4,5 1943 42
Ljøsåa kraftverk Møre og Romsdal 2,6 7 2008 373
Malmelva kraftverk Møre og Romsdal 2,1 5,5 2020 64
Meisal I kraftverk Møre og Romsdal 0,9 2 1936 222
Meisal II kraftverk Møre og Romsdal 4,1 24,6 1999 605
Misfjord kraftverk Møre og Romsdal 1,4 4 2012 248
Mulvik kraftverk Møre og Romsdal 0,37 1,8 2010 110
Myklebust kraftverk Møre og Romsdal 2 5,7 2009 256
Nibbedalen kraftverk Møre og Romsdal 1,7 4,9 2011 62
Nordsvorka kraftverk Møre og Romsdal 2,4 13 2007 39
Nordvik kraftverk Møre og Romsdal 4,3 13,7 2006 375
Nye Verma kraftverk Møre og Romsdal 23 105 2019 424
Nøringset kraftverk Møre og Romsdal 0,2 0,6 2004 150
Osbu kraftverk Møre og Romsdal 20 80 1958 55
Steinsvik kraftverk Møre og Romsdal 8,3 35,7 2009 694
Ramstaddal kraftverk Møre og Romsdal 1,2 3 1983 380
Reinset kraftverk Møre og Romsdal 6 15 1948 263
Riksheim kraftverk Møre og Romsdal 5,3 26 1918 259
Riksheimdal kraftverk Møre og Romsdal 4,5 20 2003 395
Ringdal kraftverk Møre og Romsdal 5,8 17,8 2011 150
Rovde kraftverk Møre og Romsdal 0,05 0,1 2004 30
Ryssdal kraftverk Møre og Romsdal 2 7,1 2006 210
Rødset kraftverk Møre og Romsdal 2,2 7 2015 38
Rødstøl kraftverk Møre og Romsdal 0,07 0,5 2001 180
Røfsdalselva kraftverk Møre og Romsdal 3,2 13 2019 212
Rønnestad kraftverk Møre og Romsdal 0,018 0,03 2006 113
Råssåfoss kraftverk Møre og Romsdal 4,9 25,7 2010 415
Sandneselva kraftverk Møre og Romsdal 0,012 0,1 2001 70
Sesselva kraftverk Møre og Romsdal 5 16,7 2016 271
Seterkraft kraftverk Møre og Romsdal 4,7 14,5 2014 253
Sjølset kraftverk Møre og Romsdal 0,6 1,5 2009 280
Skar kraftverk Møre og Romsdal 3,3 11,4 1920 149
Skinvik kraftverk Møre og Romsdal 1 5 2008 96
Skjåstad kraftverk Møre og Romsdal 2 6,5 2004 226
Skorga kraftverk Møre og Romsdal 2,9 10 2019 319
Skår kraftverk Møre og Romsdal 1,4 5 2015 319
Slemmå kraftverk Møre og Romsdal 1,8 6 2019 312
Solnør Gård kraftverk Møre og Romsdal 0,012 0,048 1913 6
Stadheim kraftverk Møre og Romsdal 4,5 24,5 2002 64
Standal kraftverk Møre og Romsdal 5,5 17,1 2012 258
Sundal kraftverk Møre og Romsdal 4,2 11,2 2006 270
Svorka kraftverk Møre og Romsdal 25 111 1963 260
Sørbrandal kraftverk Møre og Romsdal 9 40 1951 366
Sørdalselva kraftverk (Vanylven) Møre og Romsdal 2,7 7,7 2017 183
Tafjord 1 kraftverk Møre og Romsdal 25 72 1989 152
Tafjord 2 kraftverk Møre og Romsdal 29,5 142 1952 387
Tafjord 3 kraftverk Møre og Romsdal 22 92,7 1958 324
Tafjord 4 kraftverk Møre og Romsdal 110 421 1968 435
Tafjord 5 kraftverk Møre og Romsdal 82,7 320 1982 709,823
Tafjord 6 kraftverk Møre og Romsdal 2 3,6 1993 40
Tafjord 7 (Fagerbotnvatn) kraftverk Møre og Romsdal 1,1 3,9 2006 225
Tafjord 7 (Fetvatn) kraftverk Møre og Romsdal 2,15 8,2 2006 128
Tafjord 8 kraftverk Møre og Romsdal 2,8 11,6 2013 83
Tenneelva kraftverk Møre og Romsdal 3,4 10,3 2018 404
Tesra kraftverk Møre og Romsdal 0,22 0,7 2011 175
Torjul kraftverk Møre og Romsdal 0,04 0,2 1995 225
Trandal kraftverk Møre og Romsdal 8 25 2005 442
Trollheim kraftverk Møre og Romsdal 130 805 1968 402
Tussa kraftverk Møre og Romsdal 64 276 1961 637
Tverå kraftverk Møre og Romsdal 1 4,6 2004 140
Ulsteindalen kraftverk Møre og Romsdal 1,2 5 1917 / 2000 196
Ulvund kraftverk Møre og Romsdal 18 65 1939 86
Unhjemskraft kraftverk Møre og Romsdal 0,85 4,2 2004 370
Urke kraftverk Møre og Romsdal 9,95 35 2008 353
Usma kraftverk Møre og Romsdal 4,6 17,1 2010 127
Vaksvik kraftverk Møre og Romsdal 8,5 21 2019 190
Valgermo/Giskemo kraftverk Møre og Romsdal 1 3 2010 26
Vartdal kraftverk Møre og Romsdal 0,4 3,5 1934 392
Vatne kraftverk Møre og Romsdal 2,5 13 1987 93
Vedeld kraftverk Møre og Romsdal 3,9 15 2003 260
Vengåa kraftverk Møre og Romsdal 4,6 11 2018 291
Viddal kraftverk Møre og Romsdal 5,5 16 2012 243
Vikdalskraft Møre og Romsdal 1,1 3,2 2001 436
Våge kraftverk Møre og Romsdal 0,1 0,5 2003 85
Vågen kraftverk Møre og Romsdal 4,9 20 2007 267
Øvstedal kraftverk Møre og Romsdal 1,2 4,3 2012 301
Øyadalen kraftverk Møre og Romsdal 2 9 2008 408
Ålmo kraftverk Møre og Romsdal 0,82 4 2006 215
Åmela kraftverk Møre og Romsdal 33 132 1977 536
Åsgårdselva kraftverk Møre og Romsdal 0,23 1,6 2007 137
Andåsfossen kraftverk Nordland 2 6,5 1908 - 1932 - 2001 50
Arneselv kraftverk Nordland 2,4 8 2004 412
Arstadfossen kraftverk Nordland 1 5 2003 20
Baggfossen kraftverk Nordland 0,13 0,7 2015 24
Bjerka kraftverk Nordland 20 144 1972 371
Bjørkåsen kraftverk Nordland 4,2 15 1921 / 1987 76
Bjørnstokk kraftverk Nordland 8,2 24,6 2016 264
Blokken kraftverk Nordland 0,12 0,5 1917 10
Båtsvatn kraftverk Nordland 30 130 1977 214
Cermaq Dyping kraftverk Nordland 0,15 0,9 2002 125
Daja kraftverk Nordland 30 157 1958 151
Djupfjord I kraftverk Nordland 5,4 23 1952 144
Djupfjord II kraftverk Nordland 2,7 9 1957 103
Dragefossen kraftverk Nordland 3,3 8 1987 100
Dversetelva kraftverk Nordland 3,7 9 2011 108
Fagerli kraftstasjon Nordland 48 252 1975 232
Fagervollan kraftverk Nordland 21 65 1990 180,280
Fiskefjord kraftverk Nordland 1,5 4 1937 / 1979 60
Forsanvatn kraftverk Nordland 8,8 34 2013 254
Forsanvatn minikraftverk Nordland 0,7 4 2013 203
Forsland kraftverk Nordland 7 28 2003 80
Forså kraftverk Nordland 12 48 1963 266,314
Fykanvannet kraftverk Nordland 2,4 12 2014 88
Gangsbekken kraftverk Nordland 0,09 0,2 2007 90
Glomfjord kraftverk Nordland 20 94 1920 463
Govddesåga kraftverk Nordland 27 58 2016 220
Grytendal kraftverk Nordland 6,4 21,8 2018 164
Grytåga kraftverk Nordland 48 256,4 1963 198
Grytåga Småkraftverk Nordland 1,3 6,5 2008 189
Gåsvasselva kraftverk Nordland 0,9 3,6 2007 99
Hammeren kraftverk (Rana) Nordland 0,13 0,3 2014 125
Heggmoen kraftverk Nordland 10 52 1924 124
Heimerdalen kraftverk Nordland 0,25 1 2009 206
Hjertvatn kraftverk Nordland 2,5 6,3 1957 193
Hongset Røye kraftverk Nordland 0,025 0,215 2012 57
Husbyelva mikrokraftverk Nordland 0,04 0,4 2002 230
Høglielva kraftverk Nordland 0,018 0,1 2004 140
Håkvik kraftverk Nordland 11 45 1954 220
Ildgrubfossen kraftverk Nordland 6,5 28 1916, 1950 220
Kaldåga kraftverk Nordland 15 69 1958 565
Kaldåga kraftverk (Narvik) Nordland 2,1 5,5 2019 294
Kangsliåga kraftverk Nordland 3 11 2010 254
Kinnforsen kraftverk Nordland 3 8,7 2014 158
Kistafossen kraftverk Nordland 1,6 5 2008 69
Kjeldåga kraftverk Nordland 0,47 2,7 2004 132
Kjensvatn kraftverk Nordland 12 75 2014 70
Kobbelv kraftverk Nordland 300 720 1987 611
Kolsvik kraftverk Nordland 128 549 1979 519
Kongsmarka kraftverk Nordland 2,5 8,5 1920 / 1994 196
Krokvatn kraftverk Nordland 2,4 12,5 1954 / 1994 344
Krutvatnet kraftverk Nordland 0,01 0,08 2002 10
Kvannvatn kraftverk Nordland 4 16 2008 301
Kvarv kraftverk Nordland 2,2 9,6 1987 225
Kvassteinåga kraftverk Nordland 4,3 15 2011 156
Kvina kraftverk Nordland 0,32 0,8 2006 195
Kvitfossen kraftverk Nordland 1,8 5,1 1956 240
Laksen kraftverk Nordland 5 22,5 2012 80
Lakshola kraftverk Nordland 31 111 1999 315
Langfjord kraftverk Nordland 9 33 1949, 2005 260
Langvann kraftverk Nordland 5 21 1979 64
Langvatn kraftverk Nordland 90 242 1964 43
Lappvikelva kraftverk Nordland 2,7 6,6 2010 310
Laskbekken kraftverk Nordland 1 3,3 2018 181
Leirelva kraftverk Nordland 4,6 14,4 2013 254
Leirfossen kraftverk Nordland 0,45 1,5 1908 20
Leiråa kraftverk Nordland 5,5 26,2 2017 332
Lomi kraftverk Nordland 118 362 1979 580
Lovik kraftverk Nordland 1,2 6 1952 82
Lysvatn kraftverk Nordland 4,1 28 1963 298
Mofjellet minikraftverk Nordland 0,6 2,6 2011 287
Moskenes Fiskeindustri kraftverk Nordland 0,075 0,2 1995 200
Muoidejohka kraftverk Nordland 5,5 18,2 2014 481
Mølnbekken kraftverk Nordland 1,55 0,7 2015 148
Mørnbekken kraftverk Nordland 0,04 0,2 1998
Nedre Leiråga kraftverk Nordland 3,2 8,6 2020 33
Nedre Røssåga kraftverk Nordland 350 2150 1955 244
Neverdalsåga kraftverk Nordland 2,1 11 1955 195
Niingen kraftverk Nordland 17 74 1954 502
Norddalen kraftverk Nordland 7,5 32 1983 91
Nordfjordbekkan kraftverk Nordland 0,25 0,6 2007 150
Nordlandselva kraftverk Nordland 2 9,5 2006 172
Nygård kraftverk Nordland 25 109 1932 250
Oldereid kraftverk Nordland 15 68 1953 321
Oterbekken kraftverk Nordland 0,3 0,4 2005 158
Rana kraftverk Nordland 485 1975 1968 520
Ravnåga kraftverk Nordland 1,2 5,7 2011 38
Reinforsen kraftverk Nordland 3,4 28 1925 24
Reingardsåga kraftverk Nordland 2,1 7,3 2009 196
Reinskar kraftverk Nordland 9,6 44 2008 126
Reinåga kraftverk Nordland 3,9 12,8 2014 567
Rekvatn kraftverk Nordland 23 91 1953 207
Rendalselva kraftverk Nordland 2,8 7,5 2010 251
Reppa kraftverk Nordland 10 74 1956 560
Røssåga Mikrokraftverk Nordland 0,003 0,015 2004 6
Røyrvatn kraftverk Nordland 2,7 13,5 2006 110
Sagelva 1 kraftverk Nordland 0,56 3,1 2001 150
Sagelva 2 kraftverk Nordland 0,44 1,65 2002 85
Sagfossen kraftverk (Hamarøy) Nordland 11,3 46 1979 45
Sakrisåga kraftverk Nordland 0,96 1,6 2004 165
Saksenvik kraftverk Nordland 2,5 5,6 2012 40
Salen Mikrokraftverk Nordland 0,0075 0,0225 2005 34
Saupstadfossen kraftverk Nordland 0,45 1,4 1935 / 1980 120
Sildhopen kraftverk Nordland 0,5 3,5 2010 73
Sildvik kraftverk Nordland 63 241 1982 660
Sirkelvann kraftverk Nordland 0,7 4,2 1999 5
Siso kraftverk Nordland 180 979 1968 645
Sjona kraftverk Nordland 52 238 1973 267
Sjøfossen kraftverk Nordland 3,5 17 1950 60
Sjønstå kraftverk Nordland 66 282 1983 126
Skarelva kraftverk Nordland 5 12 2012 437
Skjomen kraftverk Nordland 300 1257 1973 610
Skravelåga kraftverk Nordland 5 19,3 2014 259
Skromma kraftverk Nordland 2,5 9,7 2008 280
Slunkajavrre kraftverk Nordland 21 82 1983 246
Snefjellå kraftverk Nordland 2,7 7,6 2014 233
Solbjørn kraftverk Nordland 4,5 9,6 1956 / 2012 84
Steinbekken kraftverk Nordland 0,01 0,05 2010 20
Steinåga kraftverk Nordland 5 25 2013 420
Storelva kraftverk (Tosen) Nordland 8 23 2019 87
Storelvvatn kraftverk Nordland 5,4 19 2015 70
Storrøvatnet kraftverk Nordland 0,65 4 2002 70
Storvatnet kraftverk Nordland 2 8,7 2015 103
Storå kraftverk Nordland 1,9 4,5 2011 136
Storåvatn 1 kraftverk Nordland 8 25 2019 442
Strandjordselva kraftverk Nordland 0,75 2,5 2005 211
Strielva kraftverk Nordland 1,5 5 1984 312
Stublielva kraftverk Nordland 3 8,3 2014 230
Sundsfjord kraftverk Nordland 96 535 1963 317
Svabo kraftverk Nordland 3,2 20 1996 105
Svartevatn kraftverk Nordland 0,76 3,2 2008 47
Svartisen kraftverk Nordland 600 2196 1993 585
Svartvasselva minikraftverk Nordland 0,9 5 2006 190
Svartvatn kraftverk Nordland 1,8 6 2012 53
Sæterstad kraftverk Nordland 0,04 0,1 2004 75
Sætra kraftverk Nordland 0,7 2,4 1949 100
Søberg kraftverk Nordland 5,2 16,2 2011 181
Sørfjord I kraftverk Nordland 68 290 1983 515
Sørfjord II kraftverk Nordland 4 10 1983 62
Tapstad kraftverk Nordland 0,09 0,66 2005 200
Taraldsvik kraftverk Nordland 1,4 10 1985 427
Tennesvatn kraftverk Nordland 1,5 4,3 1936 / 1993 238
Tosdalen kraftverk Nordland 19,3 40 2017 531
Trollfjord I kraftverk Nordland 3,1 14 1952 178
Trollfjord II kraftverk Nordland 1,4 3,2 1956 446
Tverråa kraftverk (Tosen) Nordland 4,7 16 2018 105
Tverråga kraftverk Nordland 2,9 9,1 2014 424
Tørrbekken kraftverk Nordland 0,7 0,8 2010 265
Undfossen kraftverk Nordland 0,8 4 1953 / 1995 160
Unkervatn kraftverk Nordland 0,21 0,7 2008 86
Urdsdalselva kraftverk Nordland 2,8 8,9 2012 193
Urlandåga kraftverk Nordland 1,6 6,6 2005 240
Valken kraftverk Nordland 9,9 29 2015 210
Vangpollen kraftverk Nordland 3,5 14 1942 313
Vassenden kraftverk Nordland 8,6 37 2019 416
Vika kraftverk Nordland 1,1 6,5 2007 39
Virakelva kraftverk Nordland 5 10,6 2009 320
Ørtvatn kraftverk Nordland 4,3 13 2012 54
Øvre Forsland kraftverk Nordland 8,6 33 2015 155
Øvre Leiråga kraftverk Nordland 8,5 26,5 2020 183
Øvre Røssåga kraftverk Nordland 175 901 1961 136
Ågskar kraftverk Nordland 2,4 6 2011 202
Hammeren kraftstasjon Oslo 5 16 1900 105
Ask kraft kraftverk Rogaland 0,2 0,8 2007 140
Aurdal kraftverk Rogaland 0,02 0,1 2002 40
Biskopstien kraftverk Rogaland 0,04 0,3 1999 120
Bjelland kraftverk (Nedstrand) Rogaland 0,63 2,2 2011 165
Bjergaelva kraftverk Rogaland 0,65 3 2004 120
Bjordal II kraftverk Rogaland 0,14 0,6 2009 70
Bjordal kraftverk Rogaland 0,1 0,8 2004 80
Bjørheimsbygd kraftverk Rogaland 0,9 3,6 2006 176
Blikraåna kraftverk Rogaland 0,25 0,85 2006 235
Bog mikrokraftverk Rogaland 0,09 0,39 2008 100
Bordalsbekken kraftverk Rogaland 1,8 5,9 2012 220
Borgåna kraftverk Rogaland 1,95 4,9 2017 346
Breiava kraftverk Rogaland 14,4 55 2006 60
Brekkestøl kraftverk Rogaland 1,5 6,5 2000 315
Byrkjedal kraftverk Rogaland 0,63 2,1 1999 115
Bøen I kraftverk Rogaland 1,6 5,5 2006 90
Bøen II kraftverk Rogaland 2,7 9 2016 260
Dalen 1 kraftverk Rogaland 5 21 2010 181
Dalselva kraftverk Rogaland 0,3 1,2 2010 35
Dalvatn kraftverk Rogaland 35 173 1978 185
Dirdal kraftverk Rogaland 1,6 6 2007 413
Djuv kraftverk Rogaland 0,05 0,3 1999 9
Drarvik kraftverk Rogaland 0,02 0,1 2000 116
Drivdal kraftverk Rogaland 2,3 8,3 2008 100
Duge kraftverk Rogaland 200 248 1979 215
Epteland kraftverk Rogaland 0,2 0,82 2006 90
Erfjord kraftverk Rogaland 0,09 0,4 2008 / 2014 140
Fiskå Mølle kraftverk Rogaland 0,1 0,5 1984 20
Flørli kraftverk Rogaland 80 290 1918 777
Foss kraftverk Rogaland 0,11 0,7 2003 220
Fossane minikraftverk Rogaland 0,18 1,5 1950 / 2001 30
Fossane - Molla kraftverk Rogaland 0,33 0,7 2006 265
Fossekallen kraftverk (Moi) Rogaland 0,2 1,3 2014 3,5
Fossmark kraftverk Rogaland 2 6 2007 140
Fossåno kraftverk Rogaland 1,8 7 2006 160
Fuglestein kraftverk Rogaland 0,03 0,1 2009 60
Gilja kraftverk Rogaland 1,5 7,8 2001 227
Gjedrem & Holmen kraftverk Rogaland 0,28 1,5 2005 9
Gryte I kraftverk Rogaland 0,96 3,8 2006 339
Gryte II kraftverk Rogaland 0,5 2,4 2018 182
Grødem mikrokraftverk Rogaland 0,02 0,1 2001 110
Grødemfoss kraftverk Rogaland 4 17,5 1939 62
Grøndal kraftverk Rogaland 0,022 0,1 1999 44
Gursli kraftverk Rogaland 0,22 1 2009 115
Hamrabø kraftverk Rogaland 0,07 0,5 1997 60
Haugsland mikrokraftverk Rogaland 0,02 0,14 2012 32
Haukali kraftverk Rogaland 1,3 6 2000 330
Haukland kraftverk Rogaland 5 21 1913 / 1949 / 2013 254
Hauskje kraftverk Rogaland 0,6 4 1990 344
Havrevoll kraftverk Rogaland 0,08 0,43 2010 260
Helganes kraftverk Rogaland 3,47 12 2003 208
Hetland minikraftverk Rogaland 0,28 1 2008 145
Hetland kraftverk Rogaland 1,5 6 1915 57,5
Hjelmeland kraftverk Rogaland 6 17 1993 148
Hjorteland (Fjellbergsåno) kraftverk Rogaland 1,75 4,3 2009 210
Hjorteland (Hjortelandsåno) kraftverk Rogaland 0,48 1,3 2009 125
Holmane kraftverk Rogaland 0,08 0,5 2005 220
Hommafossen kraftverk Rogaland 0,95 3 2009 150
Honnefoss kraftverk Rogaland 3 10 1956 39
Hundseid kraftverk Rogaland 0,08 0,6 2007 48
Husstøl kraftverk Rogaland 0,55 2,2 2013 134
Hustveit mikrokraftverk Rogaland 0,035 0,1 2014 70
Hylen kraftverk Rogaland 160 538 1981 68
Imsland kraftverk Rogaland 5,2 15 2010 105
Jøssang kraftverk Rogaland 34 92 2010 281
Jøssingfjord kraftverk Rogaland 4,5 16 2009 220
Kaldåna kraftverk Rogaland 2,5 8 2014 325
Kalsabø kraftverk Rogaland 0,09 0,6 2000 90
Kjølvik kraftverk Rogaland 0,34 0,9 2010 160
Kjøsstånå minikraftverk Rogaland 0,09 0,6 1997 150
Kleiva kraftverk Rogaland 3,9 13 2009 74
Kleivane kraftverk Rogaland 0,75 3,9 2004 199
Krutlet kraftverk Rogaland 0,045 0,1 1999 44
Kvanndal kraftverk Rogaland 45 168 1967 314
Kvilldal kraftverk Rogaland 1240 3028 1981 537
Laugaland kraftverk Rogaland 0,08 0,6 2006 60
Lindland kraftverk Rogaland 8,1 36 2002 101
Luren kraftverk Rogaland 0,003 0,012 1998 45
Lysebotn I kraftverk Rogaland 210 1242 1953 610
Lysebotn II kraftverk Rogaland 370 1500 2018 680
Løgjen kraftverk Rogaland 0,5 1,7 2007 35
Madland kraftverk Rogaland 1,9 8,5 2010 84
Maribu kraftverk Rogaland 0,09 0,55 2008 110
Marvik kraftverk Rogaland 0,8 2,2 2008 207
Maudal kraftverk Rogaland 25 97 1930 300
Moi kraftverk Rogaland 0,5 2 1997 3
Molla kraftverk Rogaland 0,44 1,9 2003 130
Monabekken kraftverk Rogaland 0,048 0,21 1987 172
Mosbakka kraftverk Rogaland 4 12 2010 385
Myrbekk kraftverk Rogaland 0,2 0,8 2005 225
Møyskrev kraftverk Rogaland 0,17 1 1998 130
Nedre Eiane kraftverk Rogaland 0,04 0,1 2002 275
Nedre Neset kraftverk Rogaland 2,56 7,8 2012 118
Nedrebø kraftverk (Bjerkreim) Rogaland 0,1 0,7 2001 30
Nessa kraftverk Rogaland 0,06 0,3 2008 40
Nordbekken kraftverk Rogaland 0,03 0,1 2000 70
Oltedal kraftverk Rogaland 9,6 29 1909 / 1994 69
Oltesvik kraftverk Rogaland 5,2 17 1935 35
Ottar Holta kraftverk Rogaland 0,02 0,09 1997 40
Døvik kraftverk Rogaland 0,75 5 2004 260
Risvollfossen mikrokraftverk Rogaland 0,01 0,1 1995 44
Rogheien kraftverk Rogaland 0,15 0,6 2006 80
Rolf Nåden og Ole Jan Naaden kraftverk Rogaland 0,018 0,1 1999 32
Rusdalsåni kraftverk Rogaland 5,5 17,8 2019 206
Rødne kraftverk Rogaland 9 36 2006 245
Rørheim kraftverk Rogaland 0,1 0,4 2004 150
Rørtveit Mikrokraftverk Rogaland 0,07 0,6 2003 240
Sajå kraftverk Rogaland 0,11 0,4 2001 22
Sand kraftverk Rogaland 3,5 14 1916 327
Sandvik kraftverk Rogaland 1 3,5 2018 132
Saurdal kraftverk Rogaland 640 952 1985 437
Skjæveland kraftverk Rogaland 0,1 0,96 2005 28
Skogkraft kraftverk Rogaland 0,11 0,75 2003 10
Slagstad kraftverk Rogaland 0,08 0,4 2002 200
Steine kraftverk Rogaland 1,9 6,5 2006 190
Storli kraftverk Rogaland 0,68 3,2 2009 20
Storlivatn kraftverk Rogaland 48 240 1967 215
Stråpa kraftverk Rogaland 4,4 13,5 2007 454
Stølsdal kraftverk Rogaland 17 61 1986 103
Stølsvatn kraftverk Rogaland 1,34 10 2003 106
Suldal I kraftverk Rogaland 169 960 1965 306
Suldal II kraftverk Rogaland 155 652 1967 545
Svanedal kraftverk Rogaland 0,4 0,6 2003 9
Svanedal kraftverk (Gjesdal) Rogaland 0,45 2,3 1996 365
Svartkulp kraftverk Rogaland 4 21 2001 50
Sviland kraftverk Rogaland 2,5 9 1909 / 1998 67
Sønnå L kraftverk Rogaland 62 381 2008 253
Sønnå H kraftverk Rogaland 212 1029 2008 550
Tendeland kraftverk Rogaland 0,02 0,1 1995 20
Tjodan kraftverk Rogaland 110 327 1985 892
Tjørn I kraftverk Rogaland 0,16 0,8 2010 89
Tjørn II kraftverk Rogaland 0,05 0,25 2010 90
Tjøstheim kraftverk Rogaland 3,9 13,7 2005 405
Tou Mølle kraftverk Rogaland 1,2 3,9 1986 13,5
Trodla-Tysdal kraftverk Rogaland 0,015 0,1 1990 5
Tveit kraftverk (Suldal) Rogaland 0,36 1,3 1998 60
Tveiteåno kraftverk Rogaland 1,45 4,5 2005 331
Tverråni kraftverk (Hjelmeland) Rogaland 3 10 2016 335
Tysseelva kraftverk Rogaland 5,5 16,6 2017 340
Tysseland kraftverk Rogaland 4,8 24,5 2003 225
Ullestadåni kraftverk Rogaland 5 21 2016 215
Vaage kraftverk Rogaland 0,49 1,58 2007 125
Vaka kraftverk Rogaland 1,1 4,65 2014 260
Vanvik kraftverk Rogaland 0,15 1,1 2003 85
Vasstøl kraftverk Rogaland 5,1 28 2012 149
Veka kraftverk Rogaland 3 9,5 2009 506
Vestre Neset kraftverk Rogaland 1,5 4,3 2014 150
Vik kraftverk Rogaland 1,5 10 2011 158
Vika mikrokraftverk Rogaland 0,1 0,24 2008 130
Vikeså kraftverk Rogaland 4,4 17 2004 106
Vågaåna kraftverk Rogaland 3,3 9,8 2012 427
Øgreyfoss kraftverk Rogaland 15,2 72 1969 66
Økstra kraftverk Rogaland 0,58 2 2009 160
Ølmedal kraftverk Rogaland 4,5 16 2010 150
Ølselva kraftverk Rogaland 0,56 1,65 2010 86
Østabø kraftverk Rogaland 0,23 0,8 2002 60
Østerhus kraftverk Rogaland 0,02 0,03 2003 160
Østre Neset kraftverk Rogaland 1,6 4,9 2014 207
Øystad mikrokraftverk Rogaland 0,08 0,28 2004 120
Ålgård kraftverk Rogaland 0,3 1,7 1912 8
Åvedal kraftverk Rogaland 0,25 1 2004 25
Adamselv kraftverk Troms og Finnmark 50 199 1973 208
Adamselv II kraftverk Troms og Finnmark 0,4 2 2007 200
Alta kraftverk Troms og Finnmark 150 655 1987 185
Bardufoss kraftverk Troms og Finnmark 45 274 1952 53
Bentsjord kraftverk Troms og Finnmark 2,6 6,2 2012 419
Bergsbotn kraftverk Troms og Finnmark 7,9 26 1986 353
Bergselva kraftverk Troms og Finnmark 4,8 9,9 2013 394
Bergsfjord kraftverk Troms og Finnmark 1,1 4 1959 86
Breivikbotn kraftverk Troms og Finnmark 0,84 4 1950 70
Bukkskinn kraftverk Troms og Finnmark 0,01 0,17 2004 45
Čábardasjohka kraftverk Troms og Finnmark 0,7 4 1953 5,5
Cårrujavrit kraftverk Troms og Finnmark 1,7 11 1990 42
Dittielva kraftverk Troms og Finnmark 5 13 2012 286
Dividalen kraftverk Troms og Finnmark 26 133 1972 289
Djupvika kraftverk Troms og Finnmark 0,04 0,2 2001 70
Ellenelva kraftverk Troms og Finnmark 4,8 10,1 2012 176
Forneselva kraftverk Troms og Finnmark 5 12,2 2014 116
Fossan kraftverk Troms og Finnmark 5 18,3 2013 174
Gandvik kraftverk Troms og Finnmark 4,5 20 1952 184
Gausvik I kraftverk Troms og Finnmark 3,6 16 1910 80
Gausvik III kraftverk Troms og Finnmark 1,2 5,2 1949 23
Grønlielva kraftverk (Salangen) Troms og Finnmark 2,4 7,1 2015 169
Guolas kraftverk Troms og Finnmark 80 316 1971 713
Hakkstabben kraftverk Troms og Finnmark 0,8 2 1994 80
Hammerfest kraftverk Troms og Finnmark 1,1 5 1947 88
Helleren kraftverk Troms og Finnmark 2,4 9,3 1958 / 1988 20
Hesjeberg kraftverk Troms og Finnmark 6,3 13 2016 255
Innset kraftverk Troms og Finnmark 91 460 1960 188
Kildalen kraftverk Troms og Finnmark 8,2 27 1959 194
Kjeldalselva kraftverk Troms og Finnmark 5 12,6 2020 233
Kobbholm kraftverk Troms og Finnmark 3,1 16,5 1930 110
Kongsfjord kraftverk Troms og Finnmark 4,4 19 1947 70
Krogstadelva kraftverk Troms og Finnmark 5 8,6 2012 208
Kvænangsbotn kraftverk Troms og Finnmark 55 198 1965 308
Kåven kraftverk Troms og Finnmark 4,5 17,8 1952 115
Langdalselva kraftverk Troms og Finnmark 4,3 9,7 2013 235
Lassajavrre kraftverk Troms og Finnmark 7,2 30 1977 145
Lavka kraftverk Troms og Finnmark 8,5 25 1982 127
Luostejok kraftverk Troms og Finnmark 2,6 11,5 1956 28
Lysbotn kraftverk Troms og Finnmark 5,4 28 1941 / 1991 112
Mattisfoss kraftverk Troms og Finnmark 2,3 16,2 1993 56
Mellomjord 2 kraftverk Troms og Finnmark 0,02 0,13 2008 140
Melkefoss kraftverk Troms og Finnmark 26 130 1978 10
Middagsbukt kraftverk Troms og Finnmark 0,01 0,03 2007 45
Mjeldeelva kraftverk Troms og Finnmark 1,6 6,3 2016 140
Mortendalselva kraftverk Troms og Finnmark 2,1 5 2012 295
Mølleelva kraftverk Troms og Finnmark 4,5 11,9 2018 396
Mølnelva kraftverk Troms og Finnmark 1,2 5 2008 99
Mårøyfjord kraftverk Troms og Finnmark 4,4 22,6 1956 225
Nedre Mollisjok kraftverk Troms og Finnmark 0,02 0,08 1988 2
Nedre Porsa kraftverk Troms og Finnmark 12,8 58 1959 215
Nord-Forså kraftverk Troms og Finnmark 1,1 4,4 1957 236
Nordelva kraftverk Troms og Finnmark 0,11 0,5 2008 42
Offervann kraftverk Troms og Finnmark 2,2 7 2015 12
Osteren kraftverk Troms og Finnmark 2,4 14 1936 / 1984 137
Ravnastua kraftverk Troms og Finnmark 0,005 0,02 1990 3
Repvåg kraftverk Troms og Finnmark 4,4 25 1953 172
Rottenvik kraftverk Troms og Finnmark 5 19 1952 / 2010 460
Saltdalelva kraftverk Troms og Finnmark 5 11,1 2012 215
Sikkajåkk kraftverk Troms og Finnmark 1,9 8 1950 327
Simavik kraftverk Troms og Finnmark 1,3 4,5 1913 / 2015 211
Skarsfjord kraftverk Troms og Finnmark 4 18 1922 152
Skibotn kraftverk Troms og Finnmark 72 371 1980 430
Skoddeberg kraftverk Troms og Finnmark 7 26 1952 70
Skogfoss kraftverk Troms og Finnmark 60 260 1964 20
Småvatna kraftverk Troms og Finnmark 18,8 74 1970 221
Storelva kraftverk (Andørja) Troms og Finnmark 0,47 2,9 1947 288
Straumsmo kraftverk Troms og Finnmark 170 678 1966 230
Sør-Forså kraftverk Troms og Finnmark 1,1 6,2 1986 155
Sørfjordkraft kraftverk Troms og Finnmark 0,7 3 1988 122
Tverrelva kraftverk Troms og Finnmark 0,3 2 1985 370
Tyttebærelva kraftverk Troms og Finnmark 1,5 4,3 2014 125
Valvatn kraftverk Troms og Finnmark 1,1 4,5 2010 42
Øvre Mollisjok kraftverk Troms og Finnmark 0,012 0,1 1990 6
Øvre Porsa kraftverk Troms og Finnmark 1,7 10 1962 55
Aunbekken kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 2002 85
Aunfoss kraftverk Trøndelag 29 214 1959 28
Berdal kraftverk Trøndelag 0,2 0,34 1996 40
Bjøråa kraftverk (Høylandet) Trøndelag 0,02 0,02 1999 70
Blikåsbekken kraftverk Trøndelag 0,004 0,016 2000 30
Bogna kraftverk Trøndelag 57 136,6 1971 290
Brandåa kraftverk Trøndelag 3,94 15,8 2009 373
Bratsberg kraftverk Trøndelag 124 650 1977 147
Brattingfoss kraftverk Trøndelag 10,7 31 1955 118
Brattset kraftverk Trøndelag 80 400 1982 273
Breivold kraftverk Trøndelag 1,0 5,3 2001 90
Breksillan kraftverk Trøndelag 0,03 0,2 1997 70
Brudalsbekken kraftverk Trøndelag 0,022 1998 100
Bruvollelva kraftverk Trøndelag 3,8 12,4 2010 117
Buru mikrokraftverk Trøndelag 0,02 0,08 2008 104
Byaelva kraftverk Trøndelag 0,09 0,4 2006 28
Byafossen kraftverk Trøndelag 6 34 1936 / 2018 8
Dahlefoss kraftverk Trøndelag 0,98 4,8 2009 16
Dalabekken kraftverk Trøndelag 0,022 0,1 2009 50
Djupå kraftverk Trøndelag 0,008 0,05 1998 50
Døla kraftverk Trøndelag 2,4 6,9 2011 169
Eidsfossen kraftverk (Hemne) Trøndelag 0,4 1,6 1923 31
Fiskløysa kraftverk Trøndelag 5,1 17,9 2018 187
Fjelna kraftverk Trøndelag 5,5 15,2 2015 90
Fjæremsfoss kraftverk Trøndelag 18 74 1957 27
Follafoss kraftverk Trøndelag 48 193 2005 175
Fossan kraftverk Trøndelag 2,6 11 2000 40
Fossum Mølle og elektrisitetsverk Trøndelag 0,06 0,36 2002 12
Frilsjøen mikrokraftverk Trøndelag 0,09 0,5 2001 167
Funna kraftverk Trøndelag 20,6 68 2007 336
Føssa kraftverk Trøndelag 1,7 4,3 2011 313
Gaula kraftverk Trøndelag 2,6 16 1923 / 2009 82
Gautvella kraftverk Trøndelag 1,72 5 2007 270
Gisnafallet kraftverk Trøndelag 2,9 8 2009 85
Gjersvik kraftverk Trøndelag 0,3 1,5 2012 101
Glisja kraftverk Trøndelag 0,075 0,3 2000 120
Grana kraftverk Trøndelag 75 280 1982 462
Gravbrøtfoss kraftverk Trøndelag 2,1 10 2009 59
Gresslifoss kraftverk Trøndelag 21 108 1966 34
Gryta kraftverk Trøndelag 1,49 4,5 2009 223
Grytdalen kraftverk Trøndelag 1,3 5,3 2012 50
Grønningselva kraftverk Trøndelag 0,95 2,8 2019 45
Gudåa kraftverk Trøndelag 4,6 11,2 2020 248
Gåslonelva kraftverk Trøndelag 0,56 2 2001 100
Hagaelva kraftverk Trøndelag 0,84 1,6 2005 70
Halvdagsåa kraftverk Trøndelag 0,8 2,5 2014 200
Hammerbekken kraftverk Trøndelag 0,05 0,1 2005 40
Hammerstrand kraftverk Trøndelag 0,7 2,2 1920 175
Hansfoss kraftverk Trøndelag 1,2 5 1988 48
Hasselelva kraftstasjon Trøndelag 1,1 3,6 1919 / 1980 60
Haukvik kraftverk Trøndelag 2,25 12,4 1987 328
Havdal kraftverk Trøndelag 2,3 10 2009 51
Hegsetdammen kraftverk Trøndelag 0,28 0,8 2015 29
Hegsetfoss kraftverk Trøndelag 33 19 1962 71
Herjåa kraftverk Trøndelag 0,33 1,5 2012 53
Hestdal kraftverk Trøndelag 1 6,2 1940 / 2004 115
Hindbergelva kraftverk Trøndelag 0,53 1,8 2009 121
Hopla kraftverk Trøndelag 0,01 0,1 2004 20
Hurunda kraftverk Trøndelag 0,25 0,42 2006 109
Hynna kraftverk Trøndelag 4,5 12 2013 135
Håen kraftverk Trøndelag 30 150 1966 215
Hårstadbekken kraftverk Trøndelag 0,005 0,015 2001 35
Indreitselva kraftverk Trøndelag 0,43 1,15 2008 151
Ingstad kraftverk Trøndelag 0,13 0,6 2007 100
Jora kraftverk Trøndelag 1,3 5 2007 351
Julfoss kraftverk Trøndelag 2,4 8 2009 58
Julskaret kraftverk Trøndelag 6,3 33 1968 107
Kalvåa kraftverk Trøndelag 0,28 1,4 2000 79
Kjærnes kraftverk Trøndelag 1 3,85 2009 213
Knutfoss kraftverk Trøndelag 4,9 16,5 2010 62
Koabekken kraftverk Trøndelag 0,02 0,02 1999 80
Kuråsfoss kraftverk Trøndelag 10,6 56 1952 48
Kvernhusbekken kraftverk Trøndelag 0,07 0,25 2007 245
Kvernstad kraftverk Trøndelag 2,4 9,7 2008 275
Kysinga kraftverk Trøndelag 1,3 6,5 2010 135
Langsteinelva kraftverk Trøndelag 0,09 0,3 1997 26
Langåsfoss kraftverk Trøndelag 1,1 5,5 1914 / 1987 79
Lauvsnes kraftverk Trøndelag 1,4 7,3 2008 16
Leirbekken kraftverk Trøndelag 2,5 3,8 1915 120
Leirfossene kraftverk Trøndelag 45 150 2008 61
Liafoss kraftverk Trøndelag 2,9 25 1949 45
Liavatn kraftverk Trøndelag 1,8 9,8 1962 56
Linvasselv kraftverk Trøndelag 25 58 1962 106
Litj-Hena kraftverk Trøndelag 4,8 13 2014 261
Litlelva kraftverk Trøndelag 1,3 4,2 2009 136
Løkaunet kraftverk Trøndelag 9 30 1926 51
Malmo elektrisitetsverk Trøndelag 0,7 3,6 1910 / 1997 100
Mela kraftverk Trøndelag 3,7 12,7 2017 260
Meråker kraftverk Trøndelag 87 463 1994 263
Morkenfoss kraftverk Trøndelag 2,1 11,3 1986 55
Mosbekken kraftverk Trøndelag 0,006 0,032 2005 30
Mosvik kraftverk Trøndelag 37 96 1984 205
Mælafoss kraftverk Trøndelag 0,94 4,3 1918 / 1985 38
Mølnåa kraftverk Trøndelag 1,5 4,2 2020 131
Mørre kraftverk Trøndelag 13,5 54 1977 84
Nea kraftverk Trøndelag 177 678 1960 377
Nedalsfoss kraftverk Trøndelag 27 68 1974 98
Nedre Fiskumfoss kraftverk Trøndelag 41,5 302 1946 34
Nedre Leirfoss kraftverk Trøndelag 2,4 21 1910 / 2014 27
Nedre Nea kraftverk Trøndelag 67 392 1989 98
Nunelva kraftverk Trøndelag 0,32 1,2 1949 140
Nystavnbekken kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 1999 105
Nyvikelva kraftverk Trøndelag 2,1 6 2015 83
Ola Rise kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 1981 4
Ormhaugfossen kraftverk Trøndelag 1,2 7,3 2008 5,5
Ormsetfoss kraftverk Trøndelag 40 77 1988 384
Otertjønnbekken kraftverk Trøndelag 0,04 0,14 2008 125
Rabb-bekken kraftverk Trøndelag 0,23 0,7 2016 155
Raubergfossen kraftverk Trøndelag 2,7 12 1938 / 1996 62
Rensjø kraftverk Trøndelag 1,0 4,2 2007 45
Rise kraftverk (Hauka) Trøndelag 0,035 0,2 1979 5
Rodal kraftverk Trøndelag 1,7 5 2011 155
Ryånda kraftverk Trøndelag 0,85 2,5 2008 185
Rørvikbekken kraftstasjon Trøndelag 0,01 0,03 1997 105
Røstad kraftverk Trøndelag 2,7 9,5 2010 83
Røyrvikfoss kraftverk Trøndelag 16 88 1965 28
Råfossen kraftverk Trøndelag 0,35 1,5 2008 33
Sagbergfossen kraftverk Trøndelag 1,2 4 1917 26,6
Sagelva kraftverk (Stjørdal) Trøndelag 2,8 8,6 2019 162
Salsbruket kraftverk Trøndelag 1,5 11 1988 15
Sama kraftstasjon Trøndelag 7,9 23 1979 51
Scheldefoss kraftverk Trøndelag 1,4 6,2 1994 22
Seteråa kraftverk Trøndelag 1 3,2 2005 315
Simsfossen kraftverk Trøndelag 0,35 1,5 1921 17
Skauma Kraftverk Trøndelag 0,9 3,3 1999 180
Skipelva kraftverk Trøndelag 0,38 1,9 2011 57
Skjenaldfoss kraftverk Trøndelag 6,1 27,2 1906 / 2017 59
Skjærlivatn kraftverk Trøndelag 2,6 6,9 1993 121
Skogelva kraftverk Trøndelag 0,42 1,7 2015 70
Skorovasselva kraftverk Trøndelag 0,08 0,4 1997 235
Skråstadbekken kraftverk Trøndelag 0,006 0,02 1999 40
Skulbørstadfoss kraftverk Trøndelag 0,45 1,3 1910 / 1985 23
Slind kraftverk Trøndelag 25 85 1985 178
Sokna kraftverk Trøndelag 30 155 1964 181
Storåselva kraftverk Trøndelag 25,5 75 2018 124
Strindmoelva kraftverk Trøndelag 0,02 0,1 1997 15
Styggtjønna mikrokraftverk Trøndelag 0,022 0,1 2003 174
Sundfossen kraftverk Trøndelag 2,2 10 1998 4
Sundli kraftverk Trøndelag 1,35 5 2015 207
Svartelva kraftverk Trøndelag 14 53 1959 107
Svean kraftverk Trøndelag 27 106 1939 55
Svorkmo kraftverk Trøndelag 55 270 1983 98
Sya kraftverk Trøndelag 1,2 4,9 2010 193
Sylsjø kraftverk Trøndelag 3,3 9 2009 19
Søa kraftverk Trøndelag 37 195 1967 273
Sølbergfallet kraftverk Trøndelag 0,35 1,5 1921 9
Sørmeland kraftverk Trøndelag 0,01 0,3 2003 65
Søtvik Microkraftverk Trøndelag 0,09 0,3 2005 105
Teksdal kraftverk Trøndelag 2,6 13 1941 38
Tevla kraftverk Trøndelag 50 107 1994 165
Tua kraftverk Trøndelag 1,8 4,9 2010 132
Tunnsjø kraftverk Trøndelag 30 145 1963 60
Tunnsjødal kraftverk Trøndelag 176 813 1963 237
Tunnsjøfoss kraftverk Trøndelag 8,5 29 1986 8
Tverråa kraftverk Trøndelag 0,93 3 2015 239
Tya kraftverk Trøndelag 42 189 1964 203
Tynna kraftverk Trøndelag 0,07 0,4 1913 90
Tømmerdal kraftverk Trøndelag 0,9 2,2 2003 125
Tørnes kraftverk Trøndelag 0,075 0,4 1932 10
Ugedal kraftverk Trøndelag 0,6 1,7 2006 94
Ulefoss kraftverk (Opløvassdraget) Trøndelag 2,1 15,4 1931 29
Ulvilla kraftverk Trøndelag 1,1 4,8 1914 85
Usma kraftverk (Selbu) Trøndelag 9,98 36,5 2013 288
Uthusbekken kraftverk Trøndelag 0,009 0,046 2000 16
Utistubekken kraftverk Trøndelag 0,03 0,1 1995 70
Vada kraftverk Trøndelag 0,35 1,4 2003 128
Valsøyfjord kraftverk Trøndelag 4,3 17 1994 187
Vannebo kraftverk Trøndelag 0,75 3,6 1914 / 1989 107
Venna kraftverk Trøndelag 2,8 9,8 2013 185
Vessingfoss kraftverk Trøndelag 41 88 1971 55
Vik kraftverk Trøndelag 1,1 6,0 1952 89
Voldsetelva kraftverk Trøndelag 5,5 16 2013 136
Vollabekken kraftverk Trøndelag 1 2,9 2012 198
Vollselva kraftverk Trøndelag 0,01 0,03 2004 9
Vorma kraftverk Trøndelag 1,6 8,5 1939 / 2010 76
Vuttudal kraftverk Trøndelag 0,09 0,5 2005 60
Væla kraftverk Trøndelag 0,9 3,2 2014 75
Ytteråa kraftverk Trøndelag 0,3 1,2 2003 40
Østli kraftverk Trøndelag 0,38 1,9 2016 165
Øverdal kraftverk Trøndelag 0,5 2,4 2012 174
Øvre Fiskumfoss kraftverk Trøndelag 7,6 49 1976 7
Øvre Leirfoss kraftverk Trøndelag 3,1 24 1901 / 2014 34
Åsmulfoss kraftverk Trøndelag 12 85 1971 10
Aall-Ulefoss kraftverk Vestfold og Telemark 5,5 36 1948 11
Berlifoss kraftverk Vestfold og Telemark 9 62 1958 29
Bjordalen kraftverk Vestfold og Telemark 3 8 1960 56
Bjordøla kraftverk Vestfold og Telemark 0,13 0,33 2005 25
Bjoråi kraftverk Vestfold og Telemark 0,03 0,17 2005 60
Borgen kraftverk Vestfold og Telemark 0,09 0,5 2007 5
Byrte kraftverk Vestfold og Telemark 25 112 1969 295
Dalsfoss kraftverk Vestfold og Telemark 5,7 32 1907 22
Deilbekken kraftverk Vestfold og Telemark 0,03 0,13 2005 70
Dynjanfoss kraftverk Vestfold og Telemark 33 160 1951 81
Eidet kraftverk Vestfold og Telemark 2,3 17 1960 5
Eidsfoss kraftverk Vestfold og Telemark 15 84 1964 10
Eidsfoss kraftverk Vestfold og Telemark 0,9 4 1915 18
Finndøla kraftverk Vestfold og Telemark 104 280 1972 303
Fjellet kraftverk Vestfold og Telemark 4 15,5 2014 184
Fjone kraftverk Vestfold og Telemark 50 130 1970 258
Flatlandsåi kraftverk Vestfold og Telemark 1,3 5,2 2006 348
Flittig kraftverk Vestfold og Telemark 4,1 31 1962 148
Follsjå kraftverk Vestfold og Telemark 2,8 14,5 2015 104
Fossum kraftverk Vestfold og Telemark 0,81 4 1908 / 1936 / 1979 17
Fritzøe kraftverk Vestfold og Telemark 3,3 12 1901 22
Frøvik gård kraftverk Vestfold og Telemark 0,01 0,043 1996 62
Frøystul kraftverk Vestfold og Telemark 45 186 1995 61
Gausbu kraftverk Vestfold og Telemark 7,2 37 1996 88
Gjøv kraftverk Vestfold og Telemark 0,1 0,7 2006 23
Godal kraftverk Vestfold og Telemark 0,52 1,5 2015 111
Grunnåi kraftverk Vestfold og Telemark 25 66 2006 387
Grytåi kraftverk Vestfold og Telemark 0,85 2,4 2012 119
Grønvollfoss kraftverk Vestfold og Telemark 32 170 1933 22
Halle mikrokraftverk Vestfold og Telemark 0,02 0,1 2006 9
Haukeli kraftverk Vestfold og Telemark 4,9 38 1956 / 2013 268
Haukrei kraftverk Vestfold og Telemark 16 48 1992 103
Heggtveit kraftverk Vestfold og Telemark 1,5 4,5 2015 335
Heiåi kraftverk Vestfold og Telemark 2,4 6 2012 245
Helle Bruk kraftverk Vestfold og Telemark 0,6 1,5 1945 36
Heiåi kraftverk (Kviteseid) Vestfold og Telemark 0,45 1,3 2008 290
Hjartdøla kraftverk Vestfold og Telemark 120 500 1958 555
Hogga kraftverk Vestfold og Telemark 17 84 1987 12
Hogstad kraftverk Vestfold og Telemark 9,6 37 1912 136
Holldal kraftverk Vestfold og Telemark 1,3 3,5 2012 215
Hovuduk kraftverk Vestfold og Telemark 0,45 1,2 2003 208
Høgefoss kraftverk Vestfold og Telemark 25 154 1919 64
Juvet kraftverk Vestfold og Telemark 0,45 1 2001 135
Kammerfoss kraftverk Vestfold og Telemark 1,9 10 1958 6
Kiste kraftverk Vestfold og Telemark 5,9 22 1916 46
Kjela kraftverk Vestfold og Telemark 60 218 1979 185
Klosterfoss kraftverk Vestfold og Telemark 10,5 73 1969 5
Kvennhusåi kraftverk Vestfold og Telemark 1 3,7 1999 213
Kvernhusfossen kraftverk (Kragerø) Vestfold og Telemark 0,01 0,045 1993 24
Kvitingen kraftverk Vestfold og Telemark 0,3 1,7 1930 217
Kvitåi kraftverk Vestfold og Telemark 2,6 6,2 2019 267
Kvåmm kraftverk Vestfold og Telemark 0,02 0,08 2003 190
Langfoss kraftverk Vestfold og Telemark 2,4 12 1955 7
Lien kraftverk Vestfold og Telemark 0,003 0,01 1998 18
Lio kraftverk Vestfold og Telemark 43 243 1969 352
Middøla kraftverk Vestfold og Telemark 4,5 12,1 2014 275
Mjella kraftverk Vestfold og Telemark 0,2 0,75 2007 152
Mo kraftverk Vestfold og Telemark 2,3 16,2 1908 / 1959 / 1981 65
Moe kraftverk Vestfold og Telemark 0,005 0,04 1992 60
Moflåt kraftverk Vestfold og Telemark 30 140 1954 47
Momrak kraftverk Vestfold og Telemark 1 4 2011 194
Mydalen kraftverk Vestfold og Telemark 7 30 1959 126
Mæl kraftverk Vestfold og Telemark 37,5 185 1957 45
Mærdalsåi kraftverk Vestfold og Telemark 0,4 1,2 2008 279
Mår kraftverk Vestfold og Telemark 180 1016 1948 820
Nape kraftverk Vestfold og Telemark 2 7,6 2013 148
Naurak kraftverk Vestfold og Telemark 0,4 0,8 2000 165
Nedre Urdalen kraftverk Vestfold og Telemark 0,74 1,3 2017 82
Nisserdam kraftverk Vestfold og Telemark 2 12 1985 5
Nordbøåna kraftverk Vestfold og Telemark 1,6 4,2 2012 193
Nørsteteig kraftverk Vestfold og Telemark 0,08 0,31 2006 98
Odberg kraftverk Vestfold og Telemark 0,08 0,47 2012 135
Osen kraftverk (Kviteseid) Vestfold og Telemark 16 67 1954 92
Oterholt kraftverk Vestfold og Telemark 0,85 5,1 1932 22
Reiersdalen kraftverk Vestfold og Telemark 0,003 0,02 1996 45
Reinstaul kraftverk Vestfold og Telemark 0,018 0,15 1996 175
Rekåa kraftverk Vestfold og Telemark 0,56 1,5 2009 90
Rui kraftverk Vestfold og Telemark 0,4 1,8 2000 50
Sagabekken 1 kraftverk Vestfold og Telemark 0,4 1,55 2006 140
Sagabekken 2 kraftverk Vestfold og Telemark 0,325 1,3 2009 195
Sagabekken 3 kraftverk Vestfold og Telemark 0,15 0,5 2009 185
Sagfossen kraftverk (Siljan) Vestfold og Telemark 0,8 3,2 1919 / 1989 12
Skogbuåna kraftverk Vestfold og Telemark 0,86 2,2 2002 105
Skotfoss kraftverk Vestfold og Telemark 24 150 1953 10
Skree kraftverk Vestfold og Telemark 6,6 32 1995 54
Slettevann kraftverk Vestfold og Telemark 0,7 3 1975 10,5
Smørklepp I kraftverk Vestfold og Telemark 0,3 2,2 1982 / 1986 10
Smørklepp II kraftverk Vestfold og Telemark 0,31 1,9 1999 9
Soks kraftverk Vestfold og Telemark 1 4 2009 170
Songa kraftverk Vestfold og Telemark 140 575 1964 287
Stegaros kraftverk Vestfold og Telemark 2,4 10 2002 37
Strand I kraftverk Vestfold og Telemark 0,004 0,014 2009 106
Straumstøyl kraftverk Vestfold og Telemark 0,4 1,6 2006 505
Sundsbarm kraftverk Vestfold og Telemark 103 430 1970 480
Suvdal (Buvasselva) kraftverk Vestfold og Telemark 1,4 5 2004 98
Suvdal (Kleppsvatn) kraftverk Vestfold og Telemark 1,5 5 2004 102
Nye Suvdøla kraftverk Vestfold og Telemark 9 44,6 2019 347
Svelgfoss kraftverk Vestfold og Telemark 96 540 1958 70
Søråi (Momrak) kraftverk Vestfold og Telemark 0,04 0,1 2000 30
Såheim kraftverk Vestfold og Telemark 189 1022 1915 269
Tinfos I kraftverk Vestfold og Telemark 41 191 1955 29
Tinfos II kraftverk Vestfold og Telemark 3,5 10 1912 29
Tinnkraft Vestfold og Telemark 2,4 7 2008 59
Tjønnefoss kraftverk Vestfold og Telemark 6 39 1966 18
Tokke kraftverk Vestfold og Telemark 430 2140 1961 393
Toklev kraftverk Vestfold og Telemark 5 20 1921 85
Trollkraft kraftverk Vestfold og Telemark 0,18 0,7 1982 220
Trontveitåna kraftverk Vestfold og Telemark 1,2 3,7 2019 194
Tuddal kraftverk Vestfold og Telemark 1,6 4,5 2011 248
Tveiten kraftverk Vestfold og Telemark 0,04 0,2 2004 72
Tveitereidfoss kraftverk Vestfold og Telemark 2,6 14 1955 9
Ulefoss kraftverk Vestfold og Telemark 6,4 40 1963 11
Uvdal kraftverk Vestfold og Telemark 0,04 0,1 1993 113
Vafoss kraftverk Vestfold og Telemark 4,9 25 1954 / 2008 13
Vemork kraftverk Vestfold og Telemark 204 953 1971 300
Vinje kraftverk Vestfold og Telemark 300 1017 1964 295
Vrangfoss kraftverk Vestfold og Telemark 35 190 1962 23
Åmdal kraftverk Vestfold og Telemark 21 102 1953 252
Åmot kraftverk (Skien) Vestfold og Telemark 2,2 9,7 2011 170
Årlifoss kraftverk Vestfold og Telemark 22 131 1989 16
Ås kraftverk Vestfold og Telemark 1 5 1908 / 1979 19
Aaning kraftverk Vestland 0,016 0,1 1999 115
Aarskog kraftverk Vestland 0,83 2,8 1996 172
Aga kraftverk Vestland 0,05 0,3 2007 65
Akslandselva kraftverk Vestland 1,7 6,2 2013 333
Alsaker kraftverk Vestland 1,2 5 2009 157
Anga kraftverk Vestland 7,8 21,7 2019 56
Ardalen kraftverk Vestland 2,5 10,5 1955 125
Arna kraftverk Vestland 2,2 7,5 1934 61
Aspenes mikrokraftverk Vestland 0,06 0,2 2005 95
Austdøla kraftverk Vestland 1,3 6 2004 147
Aurland I kraftverk Vestland 840 2295 1973 870
Aurland II L kraftverk Vestland 70 187 1982 110
Aurland II H kraftverk Vestland 72 231 1983 480
Aurland III kraftverk Vestland 270 70 1979 400
Aurland IV (Vangen) kraftverk Vestland 35 107 1980 55
Aurland V (Reppa) kraftverk Vestland 9 24 1983 400
Bakkeelva kraftverk Vestland 2,5 8 2019 222
Bakkefossen kraftverk Vestland 0,07 0,4 1994 38
Befring kraftverk Vestland 4,4 21 2003 270
Berge kraftverk Vestland 8 22,3 2018 425
Bergstø kraftverk Vestland 2,9 9 2009 240
Birkås kraftverk Vestland 0,71 2,5 2006 161
Bjølvo kraftverk Vestland 98 391 2004 870
Bjørgjo kraftverk Vestland 0,6 2,3 2009 349
Bjørndal kraftverk Vestland 5 27 2007 102
Bjørndalselva kraftverk Vestland 5,3 17 2006 327
Bjørsvik kraftverk Vestland 0,5 1,5 1952 50
Bjåstad kraftverk Vestland 5,2 14,4 2018 386
Blådalselva kraftverk Vestland 2,7 6,4 2010 246
Blåfalli III H kraftverk Vestland 100 550 1968 303
Blåfalli III L kraftverk Vestland 5 16 1976 66
Blåfalli IV kraftverk Vestland 14 70 1981 150
Blåfalli V kraftverk Vestland 8 24 2002 56
Blåfalli Vik kraftverk Vestland 235 810 2007 375
Blålid kraftverk Vestland 0,7 3 2007 95
Blåsvagrova mikrokraftverk Vestland 0,02 0,07 2005 130
Boge 1 kraftverk Vestland 1 6 2007 209
Boge 2 kraftverk Vestland 1,25 5,5 2008 262
Borgund kraftverk Vestland 212 985 1974 873
Botna kraftverk Vestland 1,9 6,5 2020 332
Botnabakken kraftverk Vestland 0,16 0,7 2009 115
Botnaelva kraftverk Vestland 0,86 3,2 2007 159
Botneelva kraftverk Vestland 0,4 1,2 2005 310
Bratthus kraftverk Vestland 0,68 2 2012 190
Breidalselva kraftverk Vestland 1 6 2016 350
Brekkefossen kraftverk Vestland 3,9 18 2005 68
Brekkefossen kraftverk (Fjaler) Vestland 3,8 9 2018 89
Briksdal minikraftverk Vestland 0,56 2,5 2007 68
Bråberg kraftverk Vestland 2 5,3 2018 161
Budalselva kraftverk (Flora) Vestland 0,54 3 2010 107
Brulandsfossen kraftverk Vestland 12,5 59 1934 20
Budalselva kraftverk (Modalen) Vestland 0,3 1,5 2005 107
Bulko kraftverk Vestland 2,35 7,6 2008 131
Byrkjelo kraftverk Vestland 13 61 2007 137
Byro kraftverk Vestland 3,2 9,4 2016 485
Børtveit kraftverk Vestland 2,4 9,7 1921 356
Dalane kraftverk Vestland 1,4 7,4 1920 / 2017 119
Dale kraftverk Vestland 146 694 1990 375
Dale kraftverk (Balestrand) Vestland 3 10 2005 265
Daleelva kraftverk Vestland 2,5 9,1 2017 97
Dalelva kraftverk Vestland 3,1 9 2010 143
Dalelva kraftverk (Fjaler) Vestland 0,9 3,2 2006 125
Dalsbekken kraftverk Vestland 0,7 2,7 2010 425
Dauremål kraftverk Vestland 5 14 2007 172
Dvergsdalsdalen kraftverk Vestland 1,7 6 2010 285
Dyrhovden kraftverk Vestland 0,07 0,3 1998 120
Dyrnesli kraftverk Vestland 6,5 47 1907 / 1911 317
Dyrstad kraftverk Vestland 1 4,5 1999 260
Døsen mikrokraftverk Vestland 0,09 0,8 2004 93
Eldao kraftverk Vestland 9,8 29 2018 201
Egge kraftverk Vestland 5 19 2007 311
Eide kraftverk (Stord) Vestland 0,09 0,38 2008 210
Eidesfossen kraftverk Vestland 3,8 11,7 1954 69
Eidsfossen kraftverk Vestland 7 43 1917 / 1968 32
Eidsland 1 kraftverk Vestland 0,48 2,8 2015 123
Eidsland 2 kraftverk Vestland 0,63 1,3 2019 243
Eidsland 2 kraftverk Vestland 0,63 1,3 2019 243
Eikelandsosen kraftverk Vestland 30 95 1986 506
Eimstad kraftverk Vestland 0,02 0,08 2002 135
Eiriksdal kraftverk Vestland 80 320 2014 568
Eitro kraftverk Vestland 4,3 12,9 2013 510
Ekkjestølen kraftverk Vestland 4 17,1 2009 461
Eldrevatn kraftverk Vestland 5 24 2013 140
Erdal kraftverk Vestland 0,7 5,5 2005 132
Espeelvi kraftverk Vestland 4,6 12 2018 615
Espeland kraftverk Vestland 1 4,2 2012 150
Espeland kraftverk (Hyllestad) Vestland 0,27 0,9 2015 113
Evanger kraftverk Vestland 330 1377 1969 770
Evebøfoss kraftverk Vestland 0,4 3 1909 6
Fagerdalen kraftverk Vestland 0,8 3,5 2007 42
Fagerelva mikrokraftverk Vestland 0,04 0,1 2001 55
Fagerlid minikraftverk Vestland 0,32 0,96 2008 75
Fatland kraftverk Vestland 0,98 3 2014 157
Fivlemyr kraftverk Vestland 2 9 1962 230
Fjellanger kraftverk Vestland 0,8 3,2 2006 100
Fjellhaugen kraftverk Vestland 0,16 0,88 2008 175
Flatråker kraftverk Vestland 0,9 3,6 2003 40
Fløtre Microkraftverk Vestland 0,1 0,2 2000 55
Folkedal kraftverk Vestland 5 24,8 2013 369
Fossabekken kraftverk Vestland 0,46 0,75 2011 240
Fosse kraftverk Vestland 25 143 1954 99
Fosseelvo mikrokraftverk Vestland 0,01 0,04 2000
Fossekallen kraftverk (Gloppen) Vestland 0,08 0,3 1999 35
Fossekallen kraftverk (Svelgen) Vestland 0,09 0,65 2007 110
Fossheimgardane mikrokraftverk Vestland 0,09 0,3 2013 115
Fossheim kraftverk Vestland 8,3 24,5 1995 326
Fossmark kraftverk Vestland 9 43 1917 440
Frammarsvik kraftverk Vestland 2,4 9,4 2008 308
Freim kraftverk Vestland 0,7 3,6 2013 206
Fremstedalen kraftverk Vestland 0,07 0,5 2007 100
Friheim kraftverk Vestland 0,03 0,42 2005 235
Frøland kraftverk Vestland 21 152 1912 151
Furebø kraftverk Vestland 1,25 5,8 2002 205
Furegardane kraftverk Vestland 5,5 16,1 2014 276
Geitåni kraftverk Vestland 4,6 15,6 2018 264
Geisdøla kraftverk Vestland 1,3 4,4 2005 79
Gjerde kraftverk Vestland 1,7 5,7 2007 412
Gjerland mikrokraftverk Vestland 0,02 0,18 2007 125
Gjesdal kraftverk Vestland 3,7 10 2011 145
Gjetingsdalen kraftverk Vestland 2,2 9,7 2007 248
Gjønaelva kraftverk Vestland 3,2 10,1 2018 238
Glomnes kraftverk Vestland 0,35 3,3 2001 40
Gosland kraftverk Vestland 3,7 11 2016 326
Grasdalen kraftverk Vestland 0,64 2,9 2000 86
Grimo kraftverk Vestland 1 4,5 2011 363
Grovane kraftverk Vestland 0,5 2,1 1998 240
Grunnevatn kraftverk Vestland 1,13 3,5 2016 86
Gryto kraftverk Vestland 3,5 12 2006 350
Grytten mikrokraftverk Vestland 0,07 0,4 2000 70
Grøneng kraftverk Vestland 0,95 5 2006 125
Grønhaug kraftverk Vestland 1 5 2000 150
Grønsdal kraftverk Vestland 35 144 1948 165
Grøvla kraftverk Vestland 2,5 7 2011 337
Gråklubben kraftverk Vestland 1,1 3,5 2014 319
Gunnar Jan Gjerland kraftverk Vestland 0,18 0,8 1995 70
Halne kraftverk Vestland 0,01 0,04 2007 60
Harastølen I kraftverk Vestland 0,1 0,8 2002 108
Harastølen II kraftverk Vestland 0,1 0,8 2002 108
Hardeland H kraftverk Vestland 24 105 1950 418
Hardeland K kraftverk Vestland 12 50 1958 325
Hatlestad kraftverk Vestland 4,5 12,1 2017 626
Haugafossen kraftverk Vestland 5,4 15 1915 / 2018 42
Haugaelva kraftverk Vestland 2 7 2010 206
Hauge kraftverk Vestland 0,48 1,82 2010 67
Heimseta kraftverk Vestland 1 5,5 2008 50
Helgheim kraftverk Vestland 2,7 7,4 2018 242
Hellandfoss kraftverk Vestland 32 160 1992 70
Hellandsfossen kraftverk Vestland 2,5 8,2 1977 31
Hellevang kraftverk Vestland 0,18 0,3 2003 35
Herlandsfoss kraftverk Vestland 13 55 1995 138
Herva kraftverk Vestland 33 107 1962 257
Hestenes kraftverk Vestland 1,9 6,3 2016 292
Hjelle kraftverk Vestland 2,85 12 2008 19
Hjelledøla kraftverk Vestland 1,2 6,8 2006 67
Hodnaberg kraftverk Vestland 32 110 1953 300
Holen kraftverk (Årøyvassdraget) Vestland 8,2 22 2019 234
Holmen kraftverk Vestland 25 80 2016 280
Holsbru kraftverk Vestland 48,9 84 2012 688
Holsen kraftverk Vestland 8,6 25 2017 451
Hommelfoss kraftverk Vestland 2,8 12 1944 186
Hopland kraftverk Vestland 5,9 23 2016 340
Hopselva kraftverk Vestland 4,6 16 2010 161
Hopsfossen kraftverk Vestland 0,22 0,4 1939 11
Horneelva kraftverk Vestland 0,11 0,64 1999 96
Horpedal kraftverk Vestland 2,5 14,2 2004 174
Hove kraftverk Vestland 68 369 1969 318
Hovland kraftverk Vestland 3 9,5 2012 400
Hugla kraftverk Vestland 1,5 5,5 2004 142
Husefest mikrokraftverk Vestland 0,06 0,6 2014 17
Hyelva kraftverk Vestland 1,4 4,4 2003 77
Høyanger K5A kraftverk Vestland 90 649 1965 597
Høyanger K5B kraftverk Vestland 16 106 1978 730
Hågjøla Mikrokraftverk Vestland 0,1 0,3 2007 200
Hålandsfossen kraftverk Vestland 4,85 22,6 1918 / 1955 60
Håra kraftverk Vestland 4,95 16,8 2014 211
Håvardsvann kraftverk Vestland 5 20 2006 70
Ilaget kraftverk Vestland 1,7 7,8 2008 440
Indre Norddal kraftverk Vestland 0,09 0,4 2008 31
Indrebø kraftverk Vestland 0,9 3,6 2010 25
Innvik kraftverk Vestland 15,5 55 2007 512
Jardøla Kraftverk Vestland 5 20 2008 322
Joka kraftverk Vestland 1,5 7,5 2005 66
Jordal kraftverk (Sogndal) Vestland 6,1 20,8 2018 256
Jordalen kraftverk Vestland 0,45 2,3 2005 90
Jordalen 2 kraftverk Vestland 7,5 19 2017 86
Jostedal kraftverk Vestland 290 874 1990 1186
Jukla kraftverk Vestland 40 54 1974 230
Jølstraholmen kraftverk Vestland 0,14 2 2003 8
Jølåna kraftverk Vestland 1,68 4,5 2011 294
Jåstad kraftverk Vestland 0,99 4,5 2010 254
Kaldestad kraftverk Vestland 24 91 1964 83
Kaldestad kraftverk (Kvam) Vestland 6,3 30 1936 596
Kaldheim Bruk kraftverk Vestland 0,02 0,1 1995 80
Kaldåni kraftverk Vestland 0,05 0,13 2003 190
Kambe Kraft kraftverk Vestland 0,05 0,2 2002 32
Kanalen mikrokraftverk Vestland 0,01 0,03 2005 40
Kandal kraftverk Vestland 4,8 18 2009 198
Karstad minikraftverk Vestland 0,39 2,56 2009 302
Kaupanger kraftverk Vestland 0,055 0,4 1996 115
Kaupanger 3 kraftverk Vestland 5 10,3 2010 370
Kinnali kraftverk Vestland 0,07 0,6 1995 180
Kinnali II kraftverk Vestland 0,1 0,8 1996 180
Kinso kraftverk Vestland 3 21 1917 110
Kjeldebekken kraftverk Vestland 0,285 1,6 1998 80
Kjetland kraftverk Vestland 1,5 5 2004 127
Kjosfoss kraftverk Vestland 3,6 24 1944 97
Kjørstad kraftverk Vestland 2,5 7,7 2016 209
Kjøsnesfjorden kraftverk Vestland 84 247 2010 775
Kleivafoss kraftverk Vestland 0,2 1 1946 23
Kleivane kraftverk (Samnanger) Vestland 0,1 0,4 2008 90
Kløvkraft kraftverk Vestland 1,4 4,9 2013 222
Kløvtveit kraftverk Vestland 8,9 41,8 2006 380
Kroka kraftverk Vestland 0,47 2,1 2008 125
Krokevatn kraftverk Vestland 3,3 13 2009 73
Kråkenes kraftverk Vestland 2,16 9 2007 294
Kvitelva kraftverk Vestland 0,45 2,25 2011 212
Kvitno kraftverk Vestland 9 32,5 2015 390
Kvittingen kraftverk Vestland 48 166 1984 251
Kupe kraftverk Vestland 3,2 11 2017 324
Kvamselva kraftverk Vestland 2,6 8,8 2016 247
Kvangreelva kraftverk Vestland 0,48 5,5 2012 232
Kvemma kraftverk Vestland 5 13,4 2015 540
Kvemma minikraftverk Vestland 0,23 1,1 2004 70
Kvernhuselva kraftverk Vestland 0,3 1 2000 85
Kvernhusfossen kraftverk (Førde) Vestland 0,14 1,3 1997 33
Kvitefella Kraftverk Vestland 1,3 6,2 2004 203
Kvåle kraftverk Vestland 4,6 17,6 2009 112
Landakraft kraftverk Vestland 2 8 2010 182
Lang-Sima kraftverk Vestland 500 1366 1980 1065
Langedal kraftverk Vestland 3 12,6 2018 138
Langedalselva kraftverk Vestland 1 6,4 2018 284
Lauki og Melei kraftverk Vestland 0,1 0,75 1917 / 2003 6
Leikanger kraftverk Vestland 77 93 2020 595
Leinafoss kraftverk Vestland 4,8 23 1932 / 1994 55
Leirdøla kraftverk Vestland 126 465 1978 465
Leiro kraftverk Vestland 5 8,4 2011 90
Leknesvatn kraftverk Vestland 3,8 12,9 2016 254
Liarelva kraftverk Vestland 1,9 6,2 2013 430
Lidal kraftverk Vestland 7,8 24 2017 636
Litledalen kraftverk Vestland 15 65 1920 126
Ljotå kraftverk Vestland 1,65 5,2 2019 153
Lothe kraftverk Vestland 0,09 0,45 2007 203
Lotsberg kraftverk Vestland 1,45 7 2010 271
Lundsæter kraftverk Vestland 0,75 2,4 1934 111
Løkkebø kraftverk Vestland 2,1 6 2020 152
Madalen kraftverk Vestland 0,12 0,56 2003 170
Makkoren kraftverk Vestland 4,1 18 2013 93
Mandelid kraftverk Vestland 0,13 0,8 2000 73
Mannsberg kraftverk Vestland 2,9 15 2016 160
Marifjøra kraftverk Vestland 0,09 0,32 2001 6
Matre Haugsdal kraftverk Vestland 180 637 2016 525
Matre M kraftverk Vestland 150 793 1963 464
Mauranger kraftverk Vestland 250 1150 1974 825
Medås Kraft kraftverk Vestland 0,02 0,09 2000 85
Mehammer Mikrokraftverk I Vestland 0,018 0,02 2000 140
Mehammer Mikrokraftverk II Vestland 0,012 0,03 2005 140
Meierifossen kraftverk Vestland 1,4 5,25 2008 36
Mel kraftverk Vestland 52 217 1989 810
Melheim kraftverk Vestland 0,05 0,3 2013 11
Middyr kraftverk Vestland 1,5 5 1981 56
Midtlæger kraftverk Vestland 3,5 13,7 2016 153
Midtun kraftverk Vestland 0,65 2 2014 111
Milja kraftverk Vestland 0,12 0,6 2019 57
Mo kraftverk Vestland 10 39 2000 550
Muradalen kraftverk Vestland 5 24 1920 / 1954 / 2011 160
Myklebost kraftverk Vestland 5 18 2018 192
Myklebustdalen kraftverk Vestland 0,23 1 2007 135
Myra kraftverk Vestland 3,7 13 1988 20
Myraelva mikrokraftverk Vestland 0,08 0,2 2007 25
Myster kraftverk Vestland 107 289 1987 240
Møllefossen kraftverk Vestland 0,95 4,6 1991 9
Måge kraftverk Vestland 0,55 2,4 2009 135
Mågeli kraftverk Vestland 30 171 1956 610
Målset kraftverk Vestland 22 73 1967 180
Måren kraftverk Vestland 5 21 2010 292
Naddvik kraftverk Vestland 112 437 1987 963
Nedre Bersåvatn kraftverk Vestland 4 19,5 2005 77
Nedre Markevatn kraftverk Vestland 2,8 11 1954 42
Nedre Svultingen kraftverk Vestland 8,4 33 1965 71
Nedrebø kraftverk Vestland 1,4 3,5 2012 129
Neselva kraftverk Vestland 5 20 2004 132
Neselva kraftverk (Førde) Vestland 0,27 1,3 2004 290
Nipo kraftverk Vestland 0,95 3,8 2000 100
Nivla kraftverk Vestland 4,9 12 2016 183
Norvald Hestad kraftverk Vestland 0,02 0,1 1997 110
Nottveit Pico kraftverk Vestland 0,01 0,04 2017 26
Novle kraftverk Vestland 48 199 1967 280
Nydal kraftverk Vestland 1,44 7,3 2005 180
Nydalselva kraftverk Vestland 5,25 22 2011 605
Nygard kraftverk Vestland 56 89 2005 450
Nyset kraftverk Vestland 5 12 1988 77
Oksarelva kraftverk Vestland 1,2 3,7 2011 320
Oksebotn kraftverk Vestland 11 44 1988 125
Oksla kraftverk Vestland 210 1107 1980 465
Oma kraftverk Vestland 1,4 5 2011 163
Ortnevik kraftverk Vestland 1,2 5,5 2004 44
Ortnevik Mikrokraftverk Vestland 0,04 0,2 1999 30
Osavatnet kraftverk Vestland 0,6 3,5 2012 98
Osland kraftverk Vestland 0,75 2 2008 143
Oslandsbotn kraftverk Vestland 2,9 14 1984 188
Osvatn kraftverk Vestland 2,3 12,3 1951 205
Otro mikrokraftverk Vestland 0,02 0,1 1998 160
Palmafossen kraftverk Vestland 0,31 1,8 1919 14
Porkegjel kraftverk Vestland 0,7 2,2 2008 64
Rafdal (Heimeelva) kraftverk Vestland 2 7,6 2008 497
Rafdal (Ø-Rafdal) kraftverk Vestland 0,7 2 2008 187
Rasdalen kraftverk Vestland 5,2 17,9 2009 280
Refsdal kraftverk Vestland 92 457 1968 523
Refsdal kraftverk (Førde) Vestland 0,5 1 2000 415
Reisæter (Bleieelvi) kraftverk Vestland 0,45 1,7 2009 131
Reisæter (Strutåni) kraftverk Vestland 1 4,3 2009 208
Rimbareid kraftverk Vestland 1 3,6 2001 210
Ringedalen kraftverk Vestland 23 60 2017 517
Ringheim kraftverk Vestland 0,04 0,13 2015 175
Rivedal kraftverk Vestland 3,2 13 2005 235
Rognsfossen kraftverk Vestland 6 32 1989 19
Romøyri kraftverk Vestland 8,6 27,9 2017 528
Rongkleiv kraftverk Vestland 3 11 2006 190
Rosendal kraftverk Vestland 0,5 4,2 1939 / 1999 76
Rud 1 kraftverk Vestland 0,66 1,8 2008 235
Russagjela Mikrokraftverk Vestland 0,04 0,2 2003 80
Ryssdal kraftverk Vestland 1,25 5 1999 197
Røldal kraftverk Vestland 172 810 1966 330
Røneid kraftverk Vestland 4,5 13 2016 487
Safa-Samnanger kraftverk Vestland 2,8 20 1941 20
Sage kraftverk Vestland 8,5 35 2001 340
Sagelva kraftverk Vestland 0,65 2,5 2007 81
Sagefossen kraftverk Vestland 10 45 1986 61
Sagelvi kraftverk Vestland 2,3 7,3 2012 429
Sagevikelva kraftverk Vestland 4,45 15 2004 300
Saltåno kraftverk Vestland 0,25 1 2011 92
Sandal og Fossheim kraftverk Vestland 2,7 12,5 2004 63
Sanddal kraftverk Vestland 2,5 11,4 2007 176
Sandneselva kraftverk (Masfjorden) Vestland 2,3 6,9 2018 213
Seimsdal kraftverk Vestland 5,5 17,4 2011 290
Sekkelva kraftverk Vestland 0,74 3,4 2015 278
Selland kraftverk Vestland 0,02 0,08 2006 100
Selselva kraftverk Vestland 5,36 18,4 2016 576
Setredalen kraftverk Vestland 4,7 20 2019 376
Sigdestad kraftverk Vestland 9 28 2018 141
Skagen kraftverk Vestland 270 1407 1959 967
Skeidsflåten kraftverk Vestland 4,8 19,5 2020 82
Skjerdal kraftverk Vestland 5,3 20 2008 147
Skogheim kraftverk Vestland 7,8 37 1987 354
Skolten kraftverk Vestland 1,3 6,3 2002 71
Skorge kraftverk Vestland 1,8 6 1936 350
Skulafossen kraftverk Vestland 4,5 22,4 1950 175
Skyggeelva kraftverk Vestland 4,7 14,7 2010 355
Skålheim kraftverk Vestland 1,4 5 2008 155
Sleveåne kraftverk Vestland 5,5 17 2017 742
Staffi kraftverk Vestland 4 16 2000 214
Stakaldefossen kraftverk Vestland 10 65 1954 43
Steindal (Støylselva) kraftverk Vestland 3,1 10 2019 179
Steindal (Steindal) kraftverk Vestland 4,2 13 2019 183
Steindøla kraftverk Vestland 2,6 9 2009 271
Steinsland kraftverk Vestland 170 821 1981 455
Stend kraftverk Vestland 0,9 1,5 1913 33
Stongfjord kraftverk Vestland 3 15 1897 / 1907 90
Storedalen kraftverk Vestland 0,75 2,6 2002 240
Storelva kraftverk Vestland 0,4 2 1999 170
Storelvi kraftverk Vestland 4 11,2 2017 645
Stordal kraftverk Vestland 26 58 1974 114
Storlia kraftverk Vestland 8,5 35 2020 84
Strandos kraftverk Vestland 2 5,8 2012 104
Straumane kraftverk Vestland 1,6 7 2005 39
Strupen kraftverk (Gloppen) Vestland 1,9 7,2 2017 77
Strupen mini-kraftverk Vestland 0,5 3 2006 49
Stuvane kraftverk Vestland 38 197 1988 164
Stølsdalselva kraftverk Vestland 7 25 2009 170
Stølselva kraftverk Vestland 2,2 6,3 2020 302
Stølslia kraftverk Vestland 1,5 5,1 2007 133
Svandalsflona kraftverk Vestland 20 37 1977 200
Svardøla kraftverk Vestland 9,2 30 2018 397
Svartdalen kraftverk Vestland 7,5 25 2006 380
Svelgen I kraftverk Vestland 9,1 52 1921 223
Svelgen II kraftverk Vestland 29 191 1958 480
Svelgen III kraftverk Vestland 22 113 1963 480
Svelgen IV kraftverk Vestland 50 278 1973 360
Sværa kraftverk Vestland 0,02 0,1 2003 80
Sværen kraftverk Vestland 3 10 2010 229
Sy-Sima kraftverk Vestland 620 2158 1980 905
Syrifossen kraftverk Vestland 2,8 8,2 2010 113
Sædalen kraftverk Vestland 4,4 10 2020 160
Sævareid kraftverk Vestland 0,8 3,8 2006 12
Sølia kraftverk Vestland 2 6,3 2016 63
Sørdalen kraftverk Vestland 0,55 1,9 2009 132
Sørdalselva kraftverk Vestland 1,15 4 2008 50
Takle kraftverk Vestland 0,99 5,6 2000 225
Teitafossen kraftverk Vestland 0,9 3 2009 8
Tesgjolo kraftverk Vestland 1 5,6 2018 189
Thue kraftverk Vestland 0,08 0,3 2011 95
Timbra kraftverk Vestland 2,9 9,5 2018 355
Tjøtaelva Kraftverk Vestland 2,3 8,1 2011 383
Torsnes kraftverk Vestland 7,4 25 2013 288
Torvikelva kraftverk Vestland 1,3 3,3 2012 104
Traudalen kraftverk Vestland 1 7 2018 226
Trengereid kraftverk Vestland 3,5 17 1996 388
Trollelva kraftverk Vestland 1,3 5 2006 330
Trysilfoss kraftverk Vestland 3,15 17 1980 11
Tveit kraftverk Vestland 0,95 6 1983 386
Tveitafoss kraftverk Vestland 2,2 8,5 1948 60
Tveitaskar kraftverk Vestland 4,2 10 2009 310
Tveitelva kraftverk Vestland 3,3 11,2 2011 234
Tveitelvfallet kraftverk Vestland 0,1 2,1 1997 205
Tverrdalselvi kraftverk Vestland 6 17,2 2020 225
Tverrelva kraftverk (Kvinnherad) Vestland 5 20 2017 492
Tverrgjuvlo kraftverk Vestland 5,7 18 2016 387
Tyin kraftverk Vestland 374 1450 2004 1040
Tysso II kraftverk Vestland 220 1033 1967 735
Tøsse kraftverk Vestland 3,5 13 1981 75
Ulvik I kraftverk Vestland 1,4 8 1921 60
Ulvik kraftverk Vestland 20 111 1974 387
Utigardselva kraftverk Vestland 0,1 0,5 2005 135
Utne kraftverk Vestland 0,4 1,3 2008 80
Vaksdal kraftverk Vestland 2 9 1977 90
Valdra kraftverk Vestland 3,5 8,8 2020 280
Valen kraftverk Vestland 3,8 20 1910 / 1939 / 2008 294
Vallestadfossen kraftverk Vestland 0,9 8 2006 56
Vangjolo kraftverk Vestland 8,85 26,7 2018 495
Vanndøla kraftverk Vestland 3,8 12,8 2008 510
Vassdalselva kraftstasjon Vestland 0,32 1 2008 76
Vassvikelva kraftverk Vestland 2,6 7,7 2014 266
Vasstaket kraftverk Vestland 0,65 4 2000 190
Veiteberg kraftverk Vestland 2 8 2001 156
Vemundsbotn kraftverk Vestland 45 176 1976 163,234
Vestrebotn kraftverk Vestland 2,8 14 1999 88
Vikaelva kraftverk Vestland 4,1 14,4 2010 404
Vikaelva kraftverk (Stryn) Vestland 5 17 2013 335
Viken kraftverk Vestland 0,23 1,6 2008 9
Vindedal kraftverk Vestland 5,5 20 2005 300
Vinjadalen kraftverk Vestland 0,085 0,7 1933 20
Vistvik kraftverk Vestland 0,2 1,2 1995 165
Vollakvernfallet kraftverk Vestland 0,15 1,2 2000 14
Vossedalselvi kraftverk Vestland 7,5 20,3 2017 550
Vågen minikraftverk Vestland 0,36 2,73 2008 325
Ytre Alsåker kraftverk Vestland 4,9 19,4 2008 214
Ytre Matre kraftverk Vestland 3,3 11,5 2006 265
Øksenelvane kraftverk Vestland 28 162 1953 375
Økslandselv kraftverk Vestland 0,69 0,4 1999 260
Øljusjøen kraftverk Vestland 48 44,7 1974 220
Øvre Bersåvatn kraftverk Vestland 5,5 27,1 2005 162
Øvre Markevatn kraftverk Vestland 5 25 1938 / 2009 114
Øvre Svultingen kraftverk Vestland 6,45 26 1941 114
Øyrabekken kraftverk Vestland 2 8,8 2007 295
Ågjølet kraftverk Vestland 1 6 2002 49
Åkraelva kraftverk Vestland 4,7 15,5 2013 289
Årdal Nedre kraftverk Vestland 2,8 10 2009 184
Årdal Øvre kraftverk Vestland 3,5 12,5 2008 377
Årteigelva kraftverk Vestland 0,13 0,5 2001 190
Årvik kraftverk Vestland 5,3 18 2008 202
Årøy kraftverk Vestland 90 346,6 1983 147
Årøy I kraftverk Vestland 4 1943 130
Åsebotn kraftverk Vestland 15 74 1994 305,419
Åsedøla kraftverk Vestland 1,5 5,5 2001 84
Åselva kraftverk Vestland 3,5 12 2011 330
Åskåra 1 kraftverk Vestland 85 383 1970 665
Åskåra 2 kraftverk Vestland 42 228 1973 534
Askerudfoss kraftverk Viken 13 74 1946 21
Begna kraftverk Viken 6 37 1954 8
Bergerfoss kraftverk Viken 3,3 16 1938 / 1988 5
Bingsfoss kraftverk Viken 33 170 1977 5
Borregaard kraftverk Viken 51 250 1910 20
Brekke kraftverk Viken 1,5 4 1987 16
Brekke kraftverk Viken 9 30 1924 26
Brekkefoss kraftverk Viken 1,6 9 1957 38
Buer kraftverk Viken 1,5 5,3 1985 16
Bøhnsdalen kraftverk Viken 2,5 14 1986 19
Børter 1 kraftverk Viken 0,45 2 1914 45
Børter 2 kraftverk Viken 0,25 1 1922 32
Deveggåe kraftverk Viken 3 7,3 2011 395
Djupdal kraftverk Viken 14 81 1976 16
Dyrbakk kraftverk Viken 0,57 2,6 1913 438
Døvikfoss kraftverk Viken 14 85 1975 6
Embretsfoss kraftverk Viken 71 362 1916 16
Finnesetbekken kraftverk Viken 1,4 4 2011 299
Flaen mølle kraftverk Viken 0,021 0,1 2006 5
Fossen kraftverk Viken 0,07 0,2 1972 15
Fosstun kraftverk Viken 0,09 0,39 2006 10
Funnefoss kraftverk Viken 40 205 1975 11
Gamlebrofoss kraftverk Viken 16 90 1971 14
Gapestad kraftverk Viken 1,5 4 1987 15
Geithusfoss kraftverk Viken 14 99 1961 10
Gire kraftverk Viken 2,2 7 2008 203
Gjuva kraftverk Viken 10 37 1957 410
Gravfoss I kraftverk Viken 18,6 35 1931 19,7
Gravfoss II kraftverk Viken 30 219 1996 20
Grytefoss kraftverk Viken 0,86 3,5 1907 69
Grønhovdelva kraftverk Viken 0,065 0,5 2004 120
Grøslandselva kraftverk Viken 5 9,9 2018 209
Grøtte kraftverk Viken 0,04 0,1 1913 5
Hafslund kraftverk Viken 31 145 1899 20
Hakavik kraftverk Viken 6,5 21 1922 391
Haugaard kraftverk Viken 0,5 1 1985 6
Haugfoss kraftverk Viken 3,6 16,5 1938 37
Heieren kraftverk Viken 0,32 1,7 1981 58
Heierenfossen kraftverk Viken 0,6 4,5 1981 9,7
Hellefoss kraftverk Viken 11 73 1953 6
Helveteskraft kraftverk Viken 0,03 0,06 2005 20
Hemsil I kraftverk Viken 70 309 1960 540
Hemsil II kraftverk Viken 98 584 1960 370
Hensfoss kraftverk Viken 17 115 1946 24
Herad kraftverk Viken 0,085 0,7 2008 85
Hofsfoss kraftverk Viken 28 168 1978 27
Hol I (Urunda) kraftverk Viken 106 372 1956 380
Hol I (Votna) kraftverk Viken 114 380 1949 407
Hol II kraftverk Viken 26 119 1957 48
Hol III kraftverk Viken 60 228 1958 98
Horga kraftverk Viken 7,2 27,9 1990 204
Horka kraftverk Viken 0,2 1 1998 30
Hulbak kraftverk Viken 0,05 0,2 2001 100
Hølseter kraftverk Viken 2,3 9 1980 65
Hønefoss kraftstasjon I Viken 6 10 1922 22
Hønefoss kraftstasjon II Viken 26 124 1978 22
Iungsdalshytta kraftverk Viken 0,06 0,1 2017 25
Juvsbekken kraftverk Viken 0,01 0,1 1998 115
Kaggefoss kraftverk Viken 88 612 1951 74
Kistefoss I kraftverk Viken 1,7 3,5 1942 10
Kistefoss II kraftverk Viken 5,4 25 1955 10,5
Kittilsviken kraftverk Viken 2 6,8 2007 160
Kongsfoss kraftverk Viken 2,9 12,7 2004 15
Kulu kraftverk Viken 2,9 7 2014 233
Kvennhølet kraftverk Viken 0,01 0,06 2003 90
Kvernerud kraftverk Viken 0,5 2,7 1917 59
Kvernstufossen kraftverk Viken 0,5 2 1997 30
Kykkelsrud Fossumfoss kraftverk Viken 225 1304 1963 26,5
Lekum kraftverk Viken 1,5 4,7 1992 29
Lielva kraftverk Viken 1,2 3,5 2012 180
Lundsfoss Kraftstasjon Viken 0,7 2,5 1919 17
Lya kraftverk Viken 5,5 17 2008 175
Mago A kraftverk Viken 0,77 4,8 1984 5
Mago B kraftverk Viken 0,86 5 1960 7
Mago C kraftverk Viken 0,78 6 1978 9
Mago D kraftverk Viken 1,6 6,3 1980 8
Medåe kraftverk Viken 0,7 4,6 2007 74
Mobekk Mølle kraftverk Viken 0,025 0,1 1942 10
Mossefossen kraftverk Viken 3,1 21,6 1985 22
Mykstufoss kraftverk Viken 52 289 1964 62
Nes kraftverk Viken 250 1483 1967 285
Nore I kraftverk Viken 206 1137 1928 361
Nore II kraftverk Viken 60 400 1946 100
Nordre Mangen kraftverk Viken 0,144 0,4 2008 3
Nybrufoss kraftverk Viken 3 25 1911 11,9
Nybuelvi kraftverk Viken 3,6 7,1 2016 540
Nørståe kraftverk Viken 1,5 5,7 2006 138
Ole Kristian Sylling kraftverk Viken 0,015 0,1 2004 176
Pikerfoss kraftverk Viken 16 76 1983 13
Pålsbu kraftverk Viken 6 22 2007 10
Ramberg kraftverk Viken 0,08 0,3 2010 43
Ramfoss kraftverk Viken 30 190 1961 22
Ridøla kraftverk Viken 1,9 5 2010 172
Rime kraftverk Viken 1,5 4 2014 165
Rotnes Bruk kraftverk Viken 0,18 1 1940 9
Rud Gårdskraftverk Viken 0,09 0,8 1935 25
Rødberg kraftverk Viken 3,2 15 2009 60
Rånåsfoss kraftstasjon Viken 125 560 1921 12
Sagfossen kraftverk (Hakadal) Viken 0,347 2 2008 10
Sarp kraftverk Viken 80 555 1978 20,5
Sevre kraftverk Viken 4,8 17 2008 190
Sireåne kraftverk Viken 0,08 0,2 2004 188
Skjelfoss kraftverk Viken 0,25 1,1 2011 7
Skjærdalselva kraftverk Viken 0,16 0,8 2016 18
Skollenborg kraftverk Viken 97 394 1983 60
Skonningsfoss kraftverk Viken 2,4 13 1997 8
Skotselv kraftverk Viken 1 3,1 1992 20
Smådøla kraftverk Viken 1,4 4,5 2008 172
Solbergfoss kraftverk Viken 208 1049 1924 20
Spikerbrukfallet kraftstasjon Viken 0,38 1,1 1915 29,5
Strandeelva kraftverk Viken 0,37 1,6 2005 197
Strømsfoss kraftverk Viken 0,5 2,5 1920 / 1994 2,5
Svarttjern kraftverk Viken 0,135 1,2 2008 100
Sønsteby kraftverk Viken 0,1 0,12 2010 197
Tisjøen kraftverk Viken 0,075 0,5 2009 108
Tistedalsfoss kraftverk Viken 21,5 92 1955 66
Todøla kraftverk Viken 3,2 8,3 2019 70
Tossevikelva kraftverk Viken 2,6 7,1 2014 307
Tronstad kraftverk Viken 1,3 6,5 2012 106
Tverråni kraftverk Viken 3 7,9 2016 307
Ufysja kraftverk Viken 1,5 6 2005 163
Usta kraftverk Viken 180 920 1965 540
Ustekveikja kraftverk Viken 36,5 73 1983 113
Uvdal I kraftverk Viken 92 320 1966 585
Uvdal II kraftverk Viken 41 190 1966 196
Vamma kraftverk Viken 344 1580 1915 28,5
Verja kraftverk Viken 0,24 1,6 2004 90
Verksfossen kraftverk Viken 0,45 2 2002 10
Vesleåni kraftverk Viken 1,5 5 2009 353
Vestfossen kraftverk Viken 2,8 11 1984 16,2
Vikaåne kraftverk Viken 1,25 4,7 2011 82
Vittingfoss kraftverk Viken 35,1 150 1919 19,5
Viulfoss kraftverk Viken 12,5 65 1958 17
Vrenga kraftverk Viken 12 84 1960 380
Ørje kraftverk Viken 1,7 9 1943 / 2007 10
Ørteren kraftverk Viken 10 32 1966 158
Øynan kraftverk Viken 1,95 5,8 2010 88
Ål kraftverk Viken 3,2 13 1914 30
Åsa kraftverk Viken 1,4 3 1912 365