Liste over utøvere som ikke fullførte Tour de France 2007

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over utøvere som ikke fullførte Tour de France 2007.

Nr Startnr Navn Lag Etappe Grunn
1. 135 RamírezEduardo Gonzalo Ramírez Agritubel 1. etappe Skulderskade etter en kollisjon med en følgebil.
2. 119 VaitkusTomas Vaitkus Discovery Channel 3. etappe Stilte ikke til start. Gikk i bakken i massevelten rett før mål på den 2. etappen og brakk tommelen.
3. 19 ZandioXabier Zandio Caisse d'Epargne 4. etappe Skade.
4. 164 GregorioRémy Di Gregorio Française des Jeux 5. etappe Stilte ikke til start, etter å ha pådratt seg et brudd i albuen på den 4. etappen.
5. 186 LancasterBrett Lancaster Milram 5. etappe Brøt etappen med mageproblemer og skader etter en velt på den 1. etappen.
6. 143 LequatreGeoffroy Lequatre Cofidis 6. etappe havnet utenfor tidsgrensen på den 5. etappen etter at en langepose viklet seg inn i forhjulet hans som førte til at han stupte over styret. Han ble tilbudt å fortsette rittet av arrangøren, men han måtte på overvåkning på sykehus, og måtte derfor bryte.
7. 56 FreireOscar Freire Rabobank 7. etappe stilte ikke til start etter å ha slitt med sittesår forårsaket av en cyste i rumpen.
8. 206 LobatoRubén Lobato Saunier Duval-Prodir 7. etappe stilte ikke til start
9. 214 DeganoEnrico Degano Barloworld 7. etappe brøt etappen etter å ha slitt med oppskrapinger og forslått bryst og rygg etter en velt på den 6. etappen.
10. 21 RogersMichael Rogers T-Mobile 8. etappe brøt etappen med en skulderskade etter å ha veltet under nedkjøringen fra Cormet de Roselend.
11. 23 CavendishMark Cavendish T-Mobile 8. etappe brøt etappen p.g.a ettervirkninger av flere velt på de tidligere etappene. Det var i tillegg planlagt at Cavendish skulle stå av rittet i Alpene.
12. 35 O'GradyStuart O'Grady CSC 8. etappe brøt etappen med en ryggskade etter å ha veltet under nedkjøringen fra Cormet de Roselend. Han pådro seg blant annet brudd i ribbein, kragebein og tapper i ryggvirvelen.
13. 134 FeilluRomain Feillu Agritubel 8. etappe brøt etappen.
14. 146 ParraIvan Parra Cofidis 8. etappe brøt etappen etter å ha veltet under nedkjøringen fra Cormet de Roselend.
15. 46 McEwenRobbie McEwen Predictor-Lotto 8. etappe havnet utenfor tidsgrensen.
16. 86 NapolitanoDanilo Napolitano Lampre-Fondital 8. etappe havnet utenfor tidsgrensen.
17. 136 HervéCédric Hervé Agritubel 8. etappe havnet utenfor tidsgrensen.
18. 29 SinkewitzPatrik Sinkewitz T-Mobile 9. etappe stilte ikke til start på grunn av skader etter en kollisjon med tilskuer etter målgang på den 8. etappen.
19. 63 CalzatiSylvain Calzati ag2r 11. etappe brøt etappen etter å ha slitt med smerter i begge knærne og en akillessene.
20. 72 AntónIgor Antón Euskaltel-Euskadi 11. etappe brøt etappen på grunn av skader etter en velt på den 10. etappen.
21. 39 ZabriskieDavid Zabriskie CSC 11. etappe havnet utenfor tidsgrensen.
22. 187 OngaratoAlberto Ongarato Milram 12. etappe brøt etappen etter fall.
23. 122 ClementStef Clement Bouygues Télécom 12. etappe havnet utenfor tidsgrensen.
24. 209 VentosoFrancisco Ventoso Saunier Duval-Prodir 14. etappe stilte ikke til start etter å ha skadet venstrehånden stygt på den 11. etappen.
25. 151 PozzatoFilippo Pozzato Liquigas 15. etappe stilte ikke til start.
26. 165 GilbertPhilippe Gilbert Française des Jeux 15. etappe stilte ikke til start på grunn av magebesvær og feber.
27. 47 RodriguezFred Rodriguez Predictor-Lotto 15. etappe brøt under etappen med magebesvær og skadevirkninger etter en velt på den 11. etappen.
28. 64 DesselCyril Dessel ag2r 15. etappe brøt under etappen.
29. 109 Le MevelChristophe Le Mevel Crédit Agricole 15. etappe brøt under etappen med en skulderskade etter veltet i nedstigningen fra Col de Port.
30. 191 VinokourovAleksandr Vinokurov Astana 16. etappe diskvalifisert etter å ha testet positivt på bruk av bloddoping.
31. 192 ColomAntonio Colom Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
32. 193 IglinskyMaksim Iglinskij Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
33. 194 IvanovSergej Ivanov Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
34. 195 KashechkinAndrej Kasjetsjkin Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
35. 196 KlödenAndreas Klöden Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
36. 197 GarciaDaniel Navarro Garcia Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
37. 198 RastGregory Rast Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
38. 199 SavoldelliPaolo Savoldelli Astana 16. etappe Laget trakk seg fra touren etter at Alexandre Vinokourov testet positivt på bruk av bloddoping.
39. 127 SprickMatthieu Sprick Bouygues Télécom 16. etappe brøt under etappen med mageproblemer og et insektstikk i underleppen.
40. 144 MoreniCristian Moreni Cofidis 17. etappe diskvalifisert etter positiv prøve på testosteron.
41. 141 ChavanelSylvain Chavanel Cofidis 17. etappe Laget trakk seg etter at Cristian Moreni testet positivt
42. 142 AugéStéphane Augé Cofidis 17. etappe Laget trakk seg etter at Cristian Moreni testet positivt
43. 145 NuyensNick Nuyens Cofidis 17. etappe Laget trakk seg etter at Cristian Moreni testet positivt
44. 147 ScheirlinckxStaf Scheirlinckx Cofidis 17. etappe Laget trakk seg etter at Cristian Moreni testet positivt
45. 148 VerbruggheRik Verbrugghe Cofidis 17. etappe Laget trakk seg etter at Cristian Moreni testet positivt
46. 149 WigginsBradley Wiggins Cofidis 17. etappe Laget trakk seg etter at Cristian Moreni testet positivt
47. 58 RasmussenMichael Rasmussen Rabobank 17. etappe utestengt av laget sitt, sannsynligvis for å ha løyet om sitt oppholdssted i ukene før Touren.
48. 51 MenchovDenis Mensjov Rabobank 17. etappe brøt under etappen.