Liste over store norske datatreff

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over store norske datatreff er en liste over markante datatreff i Norge. Samlingene i listen har gjerne en markant størrelse eller en historisk interesse.

Navn Første år Antall deltagere Antall stab Antall medvirkende Sted Dato Merknad
AgderLAN 2019 438 98 536 Hisøyhallen, Arendal Vinterferie
LundLAN 2011 100 20 120 Roligheden gård, Kristiansand Vår og Høst Leder: Jonas Mydland (2016-2020)
ByLAN 2002 1000 Vestlandshallen, Bergen Oktober
Errors Party 1994 220 Meland Aktiv, Meland Romjul, påske
FredrikstadLAN 2010 650 50 700 Kongstenhallen, Fredrikstad September/november
GalaxeLAN 2008 500 36 Skien Fritidspark, Telemark Høstferien CS:GO, Heartstone, Pubg, Rocket League, Super Smash compoer. 50k i premier.
Gigacon 2014 2000 150 2000 Exporama, Oslo Høstferien
HadeLAN 2007 320 24 344 Lunnerhallen, Roa Februar
HordaLAN Dataparty 2011 700 Sotra Arena, Straume Vinterferie
IPX 1998 350 50 600 Stord idrettspark, Leirvik Høstferie Hadde sin forgjenger fra 1994 til 1999 på Stord. Ikke arrangert mellom 2009 og 2014.
bLAN 1999 200 30 230 Breimshallen, Gloppen Høstferie, vinterferie.[1]
LoVe LAN 2005 350 32 382 Vesterålshallen, Melbu Februar
MultiLAN 2000 280 Mørkvedhallen, Bodø November
NaIT 2000 500 Narvikhallen, Narvik Høstferie Ikke arrangert siden 2008.
Nemean 2006 300 40 340 Hemnehallen, Kyrksæterøra Februar + oktober
OFFroadLAN 1999 400 15 Åmlihallen, Åmli Vinterferie + høstferie
Polar Party 1997 900 75 975 Slagenhallen, Tønsberg Høstferie
RogaHack 2014 600 60 660 Sandneshallen, Sandnes Påske
Solskogen 2002 175 Flateby samfunnshus, Flateby Juli Største demoparty i Skandinavia.[trenger referanse]
Sørlanet 2009 500 Gimlehallen, Kristiansand Høstferie Ikke arrangert siden 2016.
The Computer Party 1999 300 Skåredalen Kultur og Idrettsenter, Haugesund Vinterferie + høstferie Ikke arrangert siden 2007.
The Convention 1995 1000 Braatthallen, Kristiansund Vinterferie
The Gathering 1992 5100 400 5500 Vikingskipet, Hamar Påske Norges største datatreff.[2]
TromsøLAN 1998 559 Tromsøhallen, Tromsø Oktober
TrøndeLAN 2015 200 20 220 Autronicahallen, Trondheim Oktober
VatneLAN 2011 360 Eidet Kulturhall, Vatne To ganger årlig
Warpzone 1997 500 Lurahallen, Sandnes Høstferie
Xenox 1999 500 Steinkjer rådhus, Steinkjer Høstferie Ikke arrangert siden 2007.
ZarGate 2000 600 Vestneshallen, Vestnes Vinterferie
Infected 2005 424 120 Asker Kulturhus, Asker Høstferien, vinterferien
VestLAN 2018 300 Hellenes, Førde September
GO:Camp 2018 500 Sarons Dal hallen, Kvinesdal Vinter
NDT-LAN 2005 64 - 120 30 - 40 40 Laksevåg, Bergen Høst og Vinterferie Det nye høst-lanet har kapasitet på 120 deltakere.
GlobeLAN 2001 300 30 - 40 350 Hof, Holmestrand To ganger i året

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ blan.no – Om bLAN (Besøkt 7. januar 2016)
  2. ^ P3.no/Filmpolitiet – Velkommen til Norges største lan! (Av Silje Strømmen. Publisert 20. april 2011, besøkt 7. januar 2016)