Liste over steder i Sør-Trøndelag

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er en liste over tettsteder, grender og steder i Sør-Trøndelag. For tettsteder etter SSBs definisjon, se tettsteder i Sør-Trøndelag. For andre fylker, se lister over steder i Norge.

Byene i Sør-Trøndelag er ikke med på lista. Tettsteder med lilla bakgrunn er administrasjonssentrum i sin kommune.

Tettsted Koordinater Postnummer Kommune
Agdenes 7318 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Andersskogan 63°27′N 8°19′Ø Hitras kommunevåpen Hitra
Ansnes 63°39′N 9°0′Ø 7241 Hitras kommunevåpen Hitra
Askjem 7105 Rissas kommunevåpen Rissa
Asserøy 7167 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Aunegrenda 7383 Holtålens kommunevåpen Holtålen
Aunet 63°1′N 10°28′Ø 7590 Tydals kommunevåpen Tydal
Badstuvika 63°32′N 9°9′Ø 7246 Hitras kommunevåpen Hitra
Baggåstranda Oppdals kommunevåpen Oppdal
Berkåk 62°50′N 10°0′Ø 7391 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Bessaker 64°15′N 10°20′Ø 7190 Roans kommunevåpen Roan
Bjørklia 7540 Klæbus kommunevåpen Klæbu
Bjørnli 63°8′N 9°41′Ø 7332 Meldals kommunevåpen Meldal
Bogøyvær 7282 Frøyas kommunevåpen Frøya
Botngård 63°46′N 9°49′Ø 7160 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Brandsfjord 7194 Roans kommunevåpen Roan
Brekka 7350 Skauns kommunevåpen Skaun
Brekken (Brekkebygd) 7370 Røros' kommunevåpen Røros
Bremneset 63°44′N 8°39′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Buvika 7350 Skauns kommunevåpen Skaun
By 63°59′N 10°25′Ø 7170 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Byneset 7074 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Børsa 63°20′N 10°4′Ø 7353 Skauns kommunevåpen Skaun
Danielshaugen 7550 Malviks kommunevåpen Malvik
Denstad 7100 Rissas kommunevåpen Rissa
Dybfest 7165 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Draksten 7036 Selbus kommunevåpen Selbu
Drogsetmoen 63°7′N 9°37′Ø Meldals kommunevåpen Meldal
Dyrvik 63°46′N 8°50′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Eggkleiva 63°17′N 10°3′Ø 7355 Skauns kommunevåpen Skaun
Eidet 63°14′N 9°3′Ø 7200 Hemnes kommunevåpen Hemne
Engan 62°30′N 9°35′Ø 7340 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Enodden/Budal 62°53′N 10°30′Ø 7298 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Ervika (Ærvik) 63°45′N 8°50′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Fagerhaug 62°39′N 9°53′Ø 7340 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Fannrem 7320 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Feragen 62°34′N 11°51′Ø 7374 Røros' kommunevåpen Røros
Fevåg 63°41′N 9°51′Ø 7110 Rissas kommunevåpen Rissa
Fillan 63°36′N 8°59′Ø 7240 Hitras kommunevåpen Hitra
Fillingsneset 63°40′N 8°30′Ø 7263 Frøyas kommunevåpen Frøya
Flatval 63°41′N 8°46′Ø 7263 Frøyas kommunevåpen Frøya
Flora 7596 Selbus kommunevåpen Selbu
Flå 62°50′N 9°55′Ø 7392 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Forsnes 63°26′N 8°26′Ø 7246 Hitras kommunevåpen Hitra
Fossan 7584 Selbus kommunevåpen Selbu
Frengen 63°42′N 9°55′Ø 7110 Rissas kommunevåpen Rissa
Galåa 62°33′N 11°18′Ø 7374 Røros' kommunevåpen Røros
Garten 63°38′N 9°31′Ø 7153 Ørlands kommunevåpen Ørland
Geitastrand 63°22′N 9°56′Ø 7300 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Gimse 7227 Melhus' kommunevåpen Melhus
Gjæsingen 7285 Frøyas kommunevåpen Frøya
Råbygda 63°19′N 9°49′Ø 7310 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Glåmos 62°41′N 11°25′Ø 7372 Røros' kommunevåpen Røros
Graftåsen 7380 Holtålens kommunevåpen Holtålen
Grande 63°40′N 9°35′Ø 7130 Ørlands kommunevåpen Ørland
Grefstad 7332 Meldals kommunevåpen Meldal
Gressli 63°4′N 11°28′Ø 7590 Tydals kommunevåpen Tydal
Grostad 63°27′N 9°53′Ø 7316 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Grøttingen Åfjords kommunevåpen Åfjord
Gåsbakken 63°7′N 10°0′Ø 7213 Melhus' kommunevåpen Melhus
Haldorhamn 7165 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Haltdalen 62°56′N 11°9′Ø 7383 Holtålens kommunevåpen Holtålen
Hammarvika (Hamarvik) 63°42′N 8°48′Ø 7263 Frøyas kommunevåpen Frøya
Harsvika 7178 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Hasselvika 7112 Rissas kommunevåpen Rissa
Heim 63°26′N 9°6′Ø 7206 Hemnes kommunevåpen Hemne
Hellandsjøen 63°24′N 8°59′Ø 7206 Hemnes kommunevåpen Hemne
Hemnskjel 63°30′N 9°10′Ø 7256 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Hepsøy 7744 Osens kommunevåpen Osen
Hessdalen 7380 Holtålens kommunevåpen Holtålen
Hestvika 63°34′N 9°11′Ø 7247 Hitras kommunevåpen Hitra
Hofstad 64°12′N 10°25′Ø 7194 Roans kommunevåpen Roan
Holan 7340 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Holla 63°19′N 9°9′Ø 7200 Hemnes kommunevåpen Hemne
Hommelvik 63°25′N 10°48′Ø 7550 Malviks kommunevåpen Malvik
Hongsand 64°9′N 10°10′Ø 7180 Roans kommunevåpen Roan
Horg 63°8′N 10°18′Ø 7232 Melhus' kommunevåpen Melhus
Hoston 63°12′N 9°35′Ø 7320 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Hovin i Gauldal 63°7′N 10°15′Ø 7236 Melhus' kommunevåpen Melhus
Hundhammeren 7562 Malviks kommunevåpen Malvik
Husbysjøen 63°45′N 10°7′Ø 7113 Rissas kommunevåpen Rissa
Husdalen 63°22′N 9°53′Ø 7300 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Hyttbakken 63°12′N 11°9′Ø 7580 Selbus kommunevåpen Selbu
Høybakken 63°44′N 9°53′Ø 7160 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Ingdalen 63°28′N 9°55′Ø 7316 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Innbygda 7580 Selbus kommunevåpen Selbu
Inner-Råkvågen 7114 Rissas kommunevåpen Rissa
Innset 62°43′N 10°3′Ø 7398 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Inntian 63°43′N 8°53′Ø 7260 Frøyas kommunevåpen Frøya
Jøssund 63°50′N 9°48′Ø 7167 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Jåren 7357 Skauns kommunevåpen Skaun
Kjerringvåg 63°39′N 8°46′Ø 7252 Hitras kommunevåpen Hitra
Kjøra 63°25′N 9°59′Ø 7300 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Klæbu 7540 Klæbus kommunevåpen Klæbu
Knarrlagsund 63°40′N 9°5′Ø 7242 Hitras kommunevåpen Hitra
Kongensvollen 7255 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Korsvegen 63°10′N 10°6′Ø 7212 Melhus' kommunevåpen Melhus
Kotsøy 62°58′N 10°34′Ø 7387 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Krokstadøra 63°24′N 9°30′Ø 7257 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Kråkvåg 7152 Ørlands kommunevåpen Ørland
Kvenvær 63°32′N 8°23′Ø 7243 Hitras kommunevåpen Hitra
Kverva 63°42′N 8°32′Ø 7266 Frøyas kommunevåpen Frøya
Kvithylla 63°34′N 9°55′Ø 7100 Rissas kommunevåpen Rissa
Kvål 63°14′N 10°18′Ø 7228 Melhus' kommunevåpen Melhus
Kyrksæterøra 63°17′N 9°6′Ø 7200 Hemnes kommunevåpen Hemne
Langørjan 7070 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Leinstrand 7083 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Leira 7100 Rissas kommunevåpen Rissa
Leksa 63°34′N 9°20′Ø 7156 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Lensvik 63°31′N 9°49′Ø 7315 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Ler 63°12′N 10°20′Ø 7234 Melhus' kommunevåpen Melhus
Leregga 7350 Skauns kommunevåpen Skaun
Lia 7160 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Lines 64°1′N 9°57′Ø 7176 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Lundamo 63°8′N 10°18′Ø 7232 Melhus' kommunevåpen Melhus
Lysøysundet 63°53′N 9°52′Ø 7168 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Løkken 63°8′N 9°42′Ø 7332 Meldals kommunevåpen Meldal
Lønset 7342 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Malvik 63°26′N 10°41′Ø 7563 Malviks kommunevåpen Malvik
Mausund 7284 Frøyas kommunevåpen Frøya
Mebonden 7580 Selbus kommunevåpen Selbu
Melandsjø 63°38′N 8°44′Ø 7250 Hitras kommunevåpen Hitra
Meldal 7336 Meldals kommunevåpen Meldal
Melhus 63°17′N 10°16′Ø 7224 Melhus' kommunevåpen Melhus
Midtsandan 63°26′N 10°43′Ø 7563 Malviks kommunevåpen Malvik
Mo 63°36′N 10°4′Ø 7100 Rissas kommunevåpen Rissa
Mostadmark 7550 Malviks kommunevåpen Malvik
Muruvik 63°26′N 10°51′Ø 7550 Malviks kommunevåpen Malvik
Måsøyvalen 7266 Frøyas kommunevåpen Frøya
Nes 63°47′N 9°36′Ø 7165 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Neset 63°46′N 8°50′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Nordbotn 63°39′N 9°9′Ø 7242 Hitras kommunevåpen Hitra
Norddyrøy 7273 Frøyas kommunevåpen Frøya
Nordskaget 63°42′N 8°33′Ø 7266 Frøyas kommunevåpen Frøya
Oksvoll 63°49′N 9°41′Ø 7165 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Olbu (Ålbu) 62°37′N 9°30′Ø 7340 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Olden 63°52′N 9°56′Ø 7168 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Oppdal 62°36′N 9°40′Ø 7340 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Opphaug 63°44′N 9°42′Ø 7140 Ørlands kommunevåpen Ørland
Orkanger (Øra) 63°19′N 9°52′Ø 7300 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Osen 7740 Osens kommunevåpen Osen
Ottersbo 63°42′N 9°46′Ø Ørlands kommunevåpen Ørland
Ratvika 7170 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Reitstøa 62°58′N 10°50′Ø 7387 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Renbygda (Ålen) 62°51′N 11°17′Ø 7380 Holtålens kommunevåpen Holtålen
Rennebu 62°53′N 9°50′Ø 7393 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Revsnes 64°2′N 10°4′Ø 7177 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Ringvål 7089 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Roan 62°36′N 9°40′Ø 7180 Roans kommunevåpen Roan
Rognes 63°1′N 10°29′Ø 7295 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Rye 63°25′N 10°10′Ø 7070 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Råbygda 7357 Skauns kommunevåpen Skaun
Råkvåg 63°46′N 10°5′Ø 7114 Rissas kommunevåpen Rissa
Sandstad 63°32′N 9°6′Ø 7246 Hitras kommunevåpen Hitra
Sandvika 63°45′N 8°41′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Sandviksberget 64°20′N 10°27′Ø 7740 Osens kommunevåpen Osen
Selbekken 63°30′N 9°50′Ø 7316 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Selnes 7170 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Selbu 7580 Selbus kommunevåpen Selbu
Selbustrand 7584 Selbus kommunevåpen Selbu
Seter (Sætervik) 64°24′N 10°30′Ø 7748 Osens kommunevåpen Osen
Singsås 62°58′N 10°43′Ø 7387 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Sistranda 63°43′N 8°50′Ø 7260 Frøyas kommunevåpen Frøya
Sjøbygda 7580 Selbus kommunevåpen Selbu
Skaun 63°15′N 10°4′Ø 7357 Skauns kommunevåpen Skaun
Skjervøyan 64°18′N 10°19′Ø 7742 Osens kommunevåpen Osen
Smiskaret 7563 Malviks kommunevåpen Malvik
Sneisen 7550 Malviks kommunevåpen Malvik
Snøan 7288 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Soknedal 62°57′N 10°11′Ø 7288 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Songmoen 7320 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Spongdal 7074 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Stadsbygd 7105 Rissas kommunevåpen Rissa
Stallvika 7160 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Stamnan 62°51′N 9°52′Ø 7392 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Steinsdalen 7740 Osens kommunevåpen Osen
Stensli 7383 Holtålens kommunevåpen Holtålen
Stokksund 7177 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Storfosna 7150 Ørlands kommunevåpen Ørland
Storhallaren 63°40′N 8°36′Ø 7263 Frøyas kommunevåpen Frøya
Storlia 62°42′N 9°6′Ø 7340 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Storås 63°6′N 9°36′Ø 7334 Meldals kommunevåpen Meldal
Straum 64°10′N 10°23′Ø 7194 Roans kommunevåpen Roan
Strømøya 63°47′N 8°47′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Stuggudalen 7590 Tydals kommunevåpen Tydal
Støren 7290 Midtre Gauldals kommunevåpen Midtre Gauldal
Sula 7280 Frøyas kommunevåpen Frøya
Svorkmo 7327 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Sørdyrøy 7273 Frøyas kommunevåpen Frøya
Sørfjorden 7113 Rissas kommunevåpen Rissa
Tanem 63°19′N 10°27′Ø 7549 Klæbus kommunevåpen Klæbu
Tannvikvågen 7257 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Tarva 7166 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Tennel 63°29′N 9°51′Ø 7316 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Titran 63°40′N 8°18′Ø 7268 Frøyas kommunevåpen Frøya
Trolla 63°27′N 10°19′Ø 7018 Trondheims kommunevåpen Trondheim
Tømra 7584 Selbus kommunevåpen Selbu
Tørhogg 63°58′N 10°0′Ø 7170 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Tørrem 63°49′N 9°42′Ø 7165 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Uddu 7100 Rissas kommunevåpen Rissa
Ulsberg 7397 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Uthaug 63°43′N 9°36′Ø 7142 Ørlands kommunevåpen Ørland
Uttian 63°46′N 8°52′Ø 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Vallersund 7167 Bjugns kommunevåpen Bjugn
Vassbygda 7318 Agdenes' kommunevåpen Agdenes
Vassbygda 7350 Skauns kommunevåpen Skaun
Viggja 63°21′N 10°0′Ø 7354 Skauns kommunevåpen Skaun
Vikan 7270 Frøyas kommunevåpen Frøya
Vikhammer 7560 Malviks kommunevåpen Malvik
Vikvarvet 7580 Selbus kommunevåpen Selbu
Vingan 63°31′N 9°18′Ø 7255 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Vingsand 64°21′N 10°28′Ø 7740 Osens kommunevåpen Osen
Vinjeøra 63°13′N 9°0′Ø 7203 Hemnes kommunevåpen Hemne
Vognill 62°37′N 9°35′Ø 7343 Oppdals kommunevåpen Oppdal
Voll 7393 Rennebus kommunevåpen Rennebu
Vormstad 7327 Orkdals kommunevåpen Orkdal
Vutudal 63°21′N 9°27′Ø 7257 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Ytre Snillfjord 7257 Snillfjords kommunevåpen Snillfjord
Yttersian 7260 Frøyas kommunevåpen Frøya
Østby 63°3′N 11°40′Ø 7590 Tydals kommunevåpen Tydal
Å 62°59′N 9°45′Ø 7335 Meldals kommunevåpen Meldal
Årnes 63°58′N 10°14′Ø 7170 Åfjords kommunevåpen Åfjord
Årnset (Rissa) 7100 Rissas kommunevåpen Rissa
Ås 63°3′N 11°39′Ø 7590 Tydals kommunevåpen Tydal