Liste over steder i Rogaland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er en liste over tettsteder, grender og steder i Rogaland. For tettsteder etter SSBs definisjon, se tettsteder i Rogaland. For andre fylker, se lister over steder i Norge.

Byene i Rogaland er ikke med på lista. Tettsteder med lilla bakgrunn er administrasjonssentrum i sin kommune.

Tettsted Koordinater Postnummer Kommune
Aksdal 5570 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Amdal 5570 Saudas kommunevåpen Sauda
Askje 4156 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Austareim 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Austre Åmøy 59°2′N 5°45′Ø 4154 Stavangers kommunevåpen Stavanger
Avaldsnes 4262 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Barstad 58°24′N 6°16′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Bergjord 59°28′N 6°26′Ø 4230 Suldals kommunevåpen Suldal
Bergsagel 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Bjerkreim 58°36′N 6°7′Ø 4387 Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Bjøreimsbygda 59°5′N 6°2′Ø 4120 Strands kommunevåpen Strand
Botne 4100 Strands kommunevåpen Strand
Breidborg 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Brimse 4153 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Bru 59°2′N 5°39′Ø 4158 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Brusand 58°32′N 5°46′Ø 4363 Hås kommunevåpen
Bu 58°21′N 6°17′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Byre 4168 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Byrkjedal 58°47′N 6°20′Ø Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Børkjeland 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Dale Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Dirdal 58°49′N 6°11′Ø 4335 Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Eide 58°28′N 6°20′Ø Lunds kommunevåpen Lund
Eidsund 59°14′N 5°57′Ø 4187 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Eik 58°40′N 6°23′Ø Lunds kommunevåpen Lund
Eike 59°23′54″N 5°21′50″Ø Karmøys kommunevåpen Karmøy
Eikelandsdalen 58°37′N 6°27′Ø Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Egne Hjem 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Eltravåg 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Erfjord 59°21′N 6°13′Ø 4233 Suldals kommunevåpen Suldal
Espeland 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Ferkingstad 59°13′N 5°12′Ø 4274 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Ferkingstadhamn 59°13′49″N 5°10′53″Ø 4274 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Feøy 5548 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Figgjo 58°47′N 5°49′Ø 4332 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Finnvik Suldals kommunevåpen Suldal
Fiskå 59°8′N 6°1′Ø 4122 Strands kommunevåpen Strand
Fister 59°10′N 6°4′Ø 4139 Hjelmelands kommunevåpen Hjelmeland
Fløgstad 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Fløyrli 59°1′N 6°26′Ø 4128 Forsands kommunevåpen Forsand
Fogn 4164 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Foldøy 4198 Suldals kommunevåpen Suldal
Forsand 4110 Forsands kommunevåpen Forsand
Frafjord 58°50′N 6°18′Ø Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Føresvik 59°14′N 5°27′Ø 5561 Bokns kommunevåpen Bokn
Førland 59°24′N 5°30′Ø 5570 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Førresfjorden 5563 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Gilja 58°48′N 6°16′Ø Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Goa 58°59′N 5°38′Ø 4070 Randabergs kommunevåpen Randaberg
Grinde 59°26′N 5°29′Ø 5570 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Grødeim 59°0′38″N 5°38′45″Ø 4070 Randabergs kommunevåpen Randaberg
Hauge i Dalane 58°21′N 6°17′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Haugsgjerd 59°39′26″N 5°41′59″Ø Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Hebnes 59°22′N 5°58′Ø 4235 Suldals kommunevåpen Suldal
Hegelstad Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Heia Strands kommunevåpen Strand
Helgøysund 4174 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Hellandsbygda 59°41′N 6°30′Ø 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Helleland 58°32′N 6°5′Ø Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Hellemork 58°23′N 6°35′Ø Lunds kommunevåpen Lund
Hellvik 58°29′N 5°54′Ø 4376 Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Hervik 59°19′N 5°36′Ø 5566 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Hesby 59°11′N 5°49′Ø 4160 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Heskestad 58°30′N 6°22′Ø Lunds kommunevåpen Lund
Hestnes 58°25′N 6°1′Ø 4370 Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Hindaråvåg 5560 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Hinderaker 59°21′N 5°15′Ø 4262 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Hjelmelandsvågen 59°14′N 6°11′Ø 4130 Hjelmelands kommunevåpen Hjelmeland
Hognestad 58°42′N 5°40′Ø Times kommunevåpen Time
Hommersåk 58°55′54″N 5°51′4″Ø 4310/4311 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Hovland 4370 Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Hovsherad 4462 Lunds kommunevåpen Lund
Hundvåg 4085 Stavangers kommunevåpen Stavanger
Hæen Hås kommunevåpen
Høle 58°53′N 6°0′Ø 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Hålandsmarka Solas kommunevåpen Sola
Hålandsosen 59°21′N 6°15′Ø 4233 Suldals kommunevåpen Suldal
Håvik 59°19′N 5°18′Ø 4265 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Idse 58°59′N 5°57′Ø 4102 Strands kommunevåpen Strand
Ims 58°54′N 5°58′Ø 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Innbjoa 59°39′42″N 5°39′6″Ø 5584 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Isvik Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Jelsa 59°20′N 6°4′Ø 4234 Suldals kommunevåpen Suldal
Judaberg 59°11′N 5°51′Ø 4160 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Jøsang 59°0′N 6°4′Ø 4102 Strands kommunevåpen Strand
Jøsenfjorden 4134 Hjelmelands kommunevåpen Hjelmeland
Karmsundet 5542 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Kjølevik 4120 Strands kommunevåpen Strand
Klepp stasjon 58°46′N 5°40′Ø 4353 Klepps kommunevåpen Klepp
Kleppe 58°47′N 5°38′Ø 4352 Klepps kommunevåpen Klepp
Kolabygda 58°57′N 6°2′Ø Forsands kommunevåpen Forsand
Kolnes 58°54′N 5°35′Ø Solas kommunevåpen Sola
Kolstø 59°20′N 5°18′Ø 4265 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Krossberg Stavangers kommunevåpen Stavanger
Kvalavåg 59°19′23″N 5°12′30″Ø 4264 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Kvernaland 4355 Klepps kommunevåpen Klepp
Klepps kommunevåpen Time
Kvilldal 59°31′N 6°38′Ø Suldals kommunevåpen Suldal
Laksesvela Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Ledre Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Li 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Lindanger Tysværs kommunevåpen Tysvær
Lyefjell Times kommunevåpen Time
Lysebotn 59°3′N 6°40′Ø 4127 Forsands kommunevåpen Forsand
Løland 59°33′N 6°21′Ø Suldals kommunevåpen Suldal
Marvik 59°26′N 6°6′Ø Suldals kommunevåpen Suldal
Mjølhus 58°28′N 6°2′Ø 4370 Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Moi 58°28′N 6°32′Ø 4460 Lunds kommunevåpen Lund
Mong Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Mydland 58°24′N 6°26′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Myklebust Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Nedstrand 59°21′N 5°51′Ø 5560 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Nesflaten 59°38′N 6°48′Ø 4244 Suldals kommunevåpen Suldal
Nesvåg 58°20′N 6°12′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Nip 59°41′N 6°22′Ø 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Nord-Hidle 4173 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Nodviga Strands kommunevåpen Strand
Nordheim Karmøys kommunevåpen Karmøy
Nærbø 58°40′N 5°39′Ø 4365 Hås kommunevåpen
Obrestad 58°39′N 5°32′Ø Hås kommunevåpen
Ogna 58°31′N 5°48′Ø 4364 Hås kommunevåpen
Ognedal Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Oltedal 58°50′N 6°2′Ø 4333 Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Oppstad Hås kommunevåpen
Orre 58°44′N 5°32′Ø 4343 Klepps kommunevåpen Klepp
Osnes 59°24′5″N 5°14′40″Ø 4260 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Pollestad 58°43′N 5°35′Ø 4343 Klepps kommunevåpen Klepp
Randaberg 59°0′N 5°36′Ø 4070 Randabergs kommunevåpen Randaberg
Rekefjord 59°20′N 6°14′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Rekeland 58°22′N 6°16′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Reppsbygda Suldals kommunevåpen Suldal
Roaldkvam 59°39′N 6°52′Ø 4244 Suldals kommunevåpen Suldal
Røksund 59°20′3″N 5°20′45″Ø 5546 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Røvær 59°27′N 5°8′Ø 5549 Haugesunds kommunevåpen Haugesund
Røyland Lunds kommunevåpen Lund
Røyneberg/Sørnes 58°54′35″N 5°40′3″Ø 4052 Solas kommunevåpen Sola
Ræge (Reke) 58°51′N 5°36′Ø Solas kommunevåpen Sola
Salte 58°42′N 5°35′Ø Klepps kommunevåpen Klepp
Sand 4230 Suldals kommunevåpen Suldal
Sandbekk 58°22′N 6°20′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Sande 58°53′30″N 5°39′26″Ø Solas kommunevåpen Sola
Sandeid 59°33′N 5°50′Ø 5585 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Sandve 59°11′N 5°12′Ø 4272 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Saudasjøen 59°38′N 6°19′Ø 4208 Saudas kommunevåpen Sauda
Segleim 58°27′N 5°54′Ø Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Sirevåg 58°30′N 5°47′Ø 4364 Hås kommunevåpen
Sjernarøy 4170 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Skartveit 4182 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Skiftun 4146 Hjelmelands kommunevåpen Hjelmeland
Skjeveland 58°40′N 6°5′Ø Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Skjold 59°31′N 5°35′Ø 5574 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Skjoldastraumen 59°26′N 5°37′Ø 5567 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Skokland Haugesunds kommunevåpen Haugesund
Skora 4370 Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Skre 59°25′N 5°22′Ø Karmøys kommunevåpen Karmøy
Skåland 58°25′N 6°33′Ø Lunds kommunevåpen Lund
Snøde Solas kommunevåpen Sola
Sogndalsstrand 58°19′N 6°17′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Sola 58°53′N 5°36′Ø 4050 Solas kommunevåpen Sola
Stenebyen Solas kommunevåpen Sola
Stokka 59°15′N 5°20′Ø Karmøys kommunevåpen Karmøy
Stol 59°14′N 5°12′Ø 4274 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Stronda 58°53′N 5°47′Ø 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Suldalsosen 59°30′N 6°30′Ø 4237 Suldals kommunevåpen Suldal
Svandal 59°37′N 6°16′Ø 4208 Saudas kommunevåpen Sauda
Sviland 58°50′N 5°50′Ø 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Svånes 58°23′N 6°2′Ø Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Syre 59°9′N 5°11′Ø 4280 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Sævelandsvik 59°16′N 5°12′Ø Karmøys kommunevåpen Karmøy
Sør-Hidle 4123 Strands kommunevåpen Strand
Sørbokn 4169 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Sørbø 59°9′N 5°39′Ø 4150 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Talgje 4163 Finnøys kommunevåpen Finnøy
Tananger 58°56′N 5°36′Ø 4056 Solas kommunevåpen Sola
Tau 59°4′N 5°54′Ø 4120 Strands kommunevåpen Strand
Tengesdal 58°32′N 6°1′Ø Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Tengs 4370 Eigersunds kommunevåpen Eigersund
Tjelta 58°50′N 5°37′Ø 4054 Solas kommunevåpen Sola
Tjora 58°55′N 5°36′Ø Solas kommunevåpen Sola
Torvastad 4260 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Tysværvåg 59°20′N 5°30′Ø 5565 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Ualand 58°32′N 6°22′Ø 4463 Lunds kommunevåpen Lund
Undheim 58°41′N 5°47′Ø 4342 Times kommunevåpen Time
Utbjoa 59°40′39″N 5°36′23″Ø 5584 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Utsira 59°18′N 4°54′Ø 5547 Utsiras kommunevåpen Utsira
Vanvik 59°32′N 6°22′Ø Suldals kommunevåpen Suldal
Varhaug 58°37′N 5°39′Ø 4360 Hås kommunevåpen
Vassbø Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Vassøy 4076 Stavangers kommunevåpen Stavanger
Vatnamo 58°29′N 5°49′Ø Hås kommunevåpen
Vatne 58°51′N 5°47′Ø 4308 Sandnes' kommunevåpen Sandnes
Vats 5578 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Vedavågen 59°17′30″N 5°14′0″Ø 4276 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Velle Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Verdalen Klepps kommunevåpen Klepp
Vestra 59°29′N 5°34′Ø Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Vestre Åmøy 4152 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Vigre 58°39′N 5°36′Ø 4365 Hås kommunevåpen
Vigrestad 58°34′N 5°42′Ø 4362 Hås kommunevåpen
Vikebygd 59°36′3″N 5°35′37″Ø 5568 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Vikedal 59°30′N 5°55′Ø 5583 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Vikesdal Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Vikeså 58°38′N 6°6′Ø 4389 Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Vikevåg 59°5′53″N 5°41′53″Ø 4150 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Vinjar Suldals kommunevåpen Suldal
Visnes 59°21′20″N 5°13′27″Ø 4262 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Voll 58°48′N 5°37′Ø 4354 Klepps kommunevåpen Klepp
Vormedal 59°21′18″N 5°19′8″Ø 5545 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Våge 59°20′N 5°17′Ø Karmøys kommunevåpen Karmøy
Våre Karmøys kommunevåpen Karmøy
Yrke 5567 Tysværs kommunevåpen Tysvær
Ystabø (Ystabøhamn) 59°4′N 5°25′Ø 4180 Kvitsøys kommunevåpen Kvitsøy
Ytraland 59°18′N 5°14′Ø 4250 Karmøys kommunevåpen Karmøy
Ytre Bø 4070 Randabergs kommunevåpen Randaberg
Øksnevad Klepps kommunevåpen Klepp
Ølbør 58°52′N 5°35′Ø Solas kommunevåpen Sola
Ølensjøen 59°36′13″N 5°48′27″Ø 5580 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Ølensvåg (Ølsvågen) 59°35′47″N 5°44′47″Ø 5582 Vindafjords kommunevåpen Vindafjord
Østhusvik 59°6′N 5°47′Ø 4150 Rennesøys kommunevåpen Rennesøy
Øverbygd Bjerkreims kommunevåpen Bjerkreim
Øvre Espedal 58°55′N 6°16′Ø Forsands kommunevåpen Forsand
Øvre Maudal 58°46′N 6°21′Ø Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Øye 59°14′N 6°6′Ø Hjelmelands kommunevåpen Hjelmeland
Åbøbyen 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Åbødalen 4200 Saudas kommunevåpen Sauda
Ålgård 58°46′N 5°51′Ø 4330 Gjesdals kommunevåpen Gjesdal
Åmdal 4463 Lunds kommunevåpen Lund
Årdal i Ryfylke 59°9′N 6°12′Ø 4137 Hjelmelands kommunevåpen Hjelmeland
Åmot 58°21′N 6°19′Ø 4380 Sokndals kommunevåpen Sokndal
Åna-Sira 58°18′N 6°26′Ø 4420 Sokndals kommunevåpen Sokndal