Liste over steder i Hedmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er en liste over tettsteder, grender og steder i Hedmark. For tettsteder etter SSBs definisjon, se tettsteder i Hedmark. For andre fylker, se lister over steder i Norge.

Byene i Hedmark, Elverum, Hamar og Kongsvinger er ikke med på lista. Tettsteder med lyseblå bakgrunn er administrasjonssentrum i sin kommune.

Tettsted Koordinater Postnummer Kommune
Alvdal 62°7′N 10°39′Ø 2560 Alvdals kommunevåpen Alvdal
Atnbrua 61°52′N 10°14′Ø 2476 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Atnosen (Atna) 61°44′N 10°49′Ø 2476 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Auma 62°13′N 10°40′Ø 2500 Tynsets kommunevåpen Tynset
Austvatn 60°23′N 11°42′Ø 2134 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Barkald 2560 Alvdals kommunevåpen Alvdal
Bekkegrenda 2133 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Bekkelaget 60°47′N 11°5′Ø 2312 Stanges kommunevåpen Stange
Bergeberget 2410 Elverums kommunevåpen Elverum
Bergesida 2260 Grues kommunevåpen Grue
Bergseng 2372 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Bergset 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Bjørnstadmoen 59°59′N 12°5′Ø 2230 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Blikberget 61°7′N 11°37′Ø 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Brandval 60°19′N 12°1′Ø 2219 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Braskereidfoss 60°43′N 11°47′Ø 2435 Våler i Hedmarks kommunevåpen Våler
Brukroa 2372 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Brumunddal 60°53′N 10°56′Ø 2380 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Bruvoll 2123 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Brydalen 2500 Tynsets kommunevåpen Tynset
Brøttum 2372 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Buflogrenda (Bufloen) 61°22′N 12°15′Ø 2420 Trysils kommunevåpen Trysil
Bustad 2427 Trysils kommunevåpen Trysil
Børrud 59°59′N 12°5′Ø 2232 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Byflaten 2380 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Dalholen 2582 Folldals kommunevåpen Folldal
Dalsbygda 2552 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Deset 61°18′N 11°29′Ø 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Disenå 60°12′N 11°39′Ø 2114 Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Drevsjø 61°54′N 12°2′Ø 2443 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Eidsmoen 2540 Tolgas kommunevåpen Tolga
Elgå 2446 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Eltdalen 61°29′N 11°56′Ø 2430 Trysils kommunevåpen Trysil
Elvdal 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Elvål 61°55′N 11°4′Ø 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Engerdal 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Engerdalssætra 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Engerneset 61°32′N 12°5′Ø 2440 Trysils kommunevåpen Trysil
Espa 2338 Stanges kommunevåpen Stange
Fageråsen Trysils kommunevåpen Trysil
Finnstad 62°7′N 11°2′Ø Rendalens kommunevåpen Rendalen
Fjellmoen Trysils kommunevåpen Trysil
Flerbygda Trysils kommunevåpen Trysil
Flermoen 61°10′N 12°45′Ø 2423 Trysils kommunevåpen Trysil
Flisa 2270 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Folldal 62°8′N 10°3′Ø 2580 Folldals kommunevåpen Folldal
Frysjøberget Grues kommunevåpen Grue
Furnes/Nydal 2320 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Fådalen 62°18′N 10°37′Ø Tynsets kommunevåpen Tynset
Fåset 62°16′N 10°40′Ø Tynsets kommunevåpen Tynset
Galterud 2223 Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Gaupen 60°52′N 10°46′Ø 2355 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Gillundstranda 2335 Stanges kommunevåpen Stange
Gjermshus 60°8′N 12°6′Ø 2210 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Gjesåsen 2280 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Gjota 62°6′N 11°39′Ø 2448 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Granberget Engerdals kommunevåpen Engerdal
Granli 60°8′50″N 12°3′23″Ø 2210 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Granåsen 61°28′N 12°16′Ø Trysils kommunevåpen Trysil
Gravberget 60°52′N 12°15′Ø 2438 Våler i Hedmarks kommunevåpen Våler
Grimsbu 2584 Folldals kommunevåpen Folldal
Grinder 60°23′N 12°3′Ø 2264 Grues kommunevåpen Grue
Grøndalen 61°13′N 12°13′Ø 2429 Trysils kommunevåpen Trysil
Hanestad 61°50′N 10°53′Ø 2478 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Haslemoen 60°43′N 11°47′Ø 2437 Våler i Hedmarks kommunevåpen Våler
Hekne 2332 Stanges kommunevåpen Stange
Heggeriset 61°41′N 12°1′Ø 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Heimdal 2340 Løtens kommunevåpen Løten
Heradsbygd 60°49′N 11°38′Ø 2415 Elverums kommunevåpen Elverum
Hernes 60°13′N 11°51′Ø 2410 Elverums kommunevåpen Elverum
Hjellum 60°47′N 11°9′Ø 2322 Hamars kommunevåpen Hamar
Hodalen 62°22′N 11°12′Ø 2540 Tolgas kommunevåpen Tolga
Hof 60°33′N 12°1′Ø 2266 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Hofoss 60°16′39″N 12°8′30″Ø 2217 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Hokkåsen 60°17′N 12°7′Ø 2217 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Holsætra 2220 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Hornset 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Hovelsåsen 2270 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Hylleråsen 61°38′N 12°2′Ø 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Håmålvoll 2550 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Ilseng 60°46′N 11°13′Ø 2344 Stanges kommunevåpen Stange
Hamars kommunevåpen Hamar
Imsroa 2480 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Ingeberg 2323 Hamars kommunevåpen Hamar
Innbygda 61°19′N 12°16′Ø 2420 Trysils kommunevåpen Trysil
Jammerdalen 2266 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Jordet 61°25′N 12°9′Ø 2430 Trysils kommunevåpen Trysil
Jølstad 60°50′N 10°46′Ø 2355 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Jømna 60°48′N 11°40′Ø 2416 Elverums kommunevåpen Elverum
Jønsrud 2340 Løtens kommunevåpen Løten
Kilen 60°40′N 12°13′Ø 2283 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Kirkenær 60°28′N 12°3′Ø 2260 Grues kommunevåpen Grue
Kjellmyra 60°39′N 12°2′Ø 2280 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Kjerret 60°0′N 12°23′Ø 2224 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Knapper 60°28′N 11°37′Ø 2130 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Koppang 61°34′N 11°4′Ø 2480 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Krokhaugen 62°8′N 10°3′Ø 2580 Folldals kommunevåpen Folldal
Kvernstubrua 2390 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Kvisla (Kvilten) 61°51′N 12°1′Ø 2443 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Kvisler 60°33′N 11°59′Ø 2266 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Kvål 2320 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Kylstad 2320 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Kåsa Tolgas kommunevåpen Tolga
Langsjøåsen 61°12′N 12°29′Ø Trysils kommunevåpen Trysil
Lismarka 2616 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Ljørdal 61°23′N 12°42′Ø 2425 Trysils kommunevåpen Trysil
Lonåsen 62°22′N 10°39′Ø Tynsets kommunevåpen Tynset
Lundersæter 2218 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Lutnes 61°4′N 12°37′Ø 2427 Trysils kommunevåpen Trysil
Løten 60°49′N 11°19′Ø 2340 Løtens kommunevåpen Løten
Magnor 59°57′N 12°12′Ø 2240 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Matrand 60°2′N 12°8′Ø 2235 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Melåsberget 60°50′N 11°43′Ø Elverums kommunevåpen Elverum
Mesnali 2610 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Mo (Gardvik) 2133 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Moberget Elverums kommunevåpen Elverum
Moelv 60°56′N 10°42′Ø 2390 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Mogrenda Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Mykleby 2480 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Namnå 2265 Grues kommunevåpen Grue
Narbuvoll 2550 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Narjordet 62°26′N 11°25′Ø 2550 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Nesvollberget 61°14′N 12°38′Ø 2423 Trysils kommunevåpen Trysil
Nordskogbygda 2410 Elverums kommunevåpen Elverum
Nordstumoen 2480 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Nybergsund 61°15′N 12°19′Ø 2422 Trysils kommunevåpen Trysil
Nybygda 2380 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Nytrøa 62°23′N 10°28′Ø Tynsets kommunevåpen Tynset
Næroset 60°58′N 10°47′Ø 2364 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Odals Verk 60°15′N 11°52′Ø Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Oppegård 2340 Løtens kommunevåpen Løten
Opphus 61°20′N 11°16′Ø Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Oppstad 2101 Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Os 62°30′N 11°12′Ø 2550 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Osneset/Nordre Osen 2460 Åmots kommunevåpen Åmot
Osmoen 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Otnes 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Ottestad 60°44′N 11°9′Ø 2312 Stanges kommunevåpen Stange
Plassen 62°8′N 10°33′Ø 2427 Trysils kommunevåpen Trysil
Plassmoen Alvdals kommunevåpen Alvdal
Rabbkjølgrenda Trysils kommunevåpen Trysil
Ramsøya 60°22′N 12°2′Ø Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Rasta Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Rena 61°8′N 11°22′Ø 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Ridabu 2322 Hamars kommunevåpen Hamar
Risbakken 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Risberget 60°27′N 11°56′Ø 2260 Grues kommunevåpen Grue
Risberget 60°52′N 12°3′Ø 2412 Våler i Hedmarks kommunevåpen Våler
Roko Løtens kommunevåpen Løten
Romedal 60°45′N 11°16′Ø 2334 Stanges kommunevåpen Stange
Rostadmoen 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Rotberget 60°31′N 12°33′Ø 2256 Grues kommunevåpen Grue
Roverud 60°15′N 12°3′Ø 2216 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Rudshøgda 2360 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Ruskåsen Løtens kommunevåpen Løten
Rustad 61°1′N 11°24′Ø 2411 Elverums kommunevåpen Elverum
Sand (Sagstua) 60°23′N 11°33′Ø 2120 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Sander 60°13′N 11°49′Ø 2116 Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Sandvika 2312 Stanges kommunevåpen Stange
Sinnerud 2312 Stanges kommunevåpen Stange
Sjusjøen 61°9′N 10°42′Ø 2612 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Sjølisand 61°28′N 11°20′Ø 2450 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Skaberud 60°35′N 11°17′Ø 2338 Stanges kommunevåpen Stange
Skaraberget Grues kommunevåpen Grue
Skarnes 60°15′N 11°41′Ø 2100 Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Skasenden 60°26′N 12°16′Ø Grues kommunevåpen Grue
Skogbygda 2340 Løtens kommunevåpen Løten
Skotterud 59°59′N 12°7′Ø 2230 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Skuruberget Elverums kommunevåpen Elverum
Skuterud (Austmarka) 60°6′N 12°21′Ø 2224 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Sjøenden 2428 Trysils kommunevåpen Trysil
Slettmoen (Løiten Brænderi) 2340 Løtens kommunevåpen Løten
Slettåsen (Slettås) 2432 Trysils kommunevåpen Trysil
Slåstad 60°17′N 11°46′Ø 2110 Sør-Odals kommunevåpen Sør-Odal
Snerta 61°42′N 11°44′Ø 2440 Engerdals kommunevåpen Engerdal
Snippen 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Sollia 61°47′N 10°25′Ø 2477 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Sorken Engerdals kommunevåpen Engerdal
Spetalen 60°11′N 11°54′Ø 2338 Stanges kommunevåpen Stange
Stai 61°28′N 11°2′Ø Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Stange (Stangebyen) 60°43′N 11°11′Ø 2335 Stanges kommunevåpen Stange
Starhellinga 2335 Stanges kommunevåpen Stange
Stavsjø 2353 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Steinvik 2450 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Strand 2450 Alvdals kommunevåpen Alvdal
Strand 2560 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Strandbygda 2409 Elverums kommunevåpen Elverum
Strandbygda 2420 Trysils kommunevåpen Trysil
Strandlykkja 60°31′N 11°15′Ø 2338 Stanges kommunevåpen Stange
Strømmen 62°12′N 10°37′Ø 2560 Alvdals kommunevåpen Alvdal
Styggberget 2410 Elverums kommunevåpen Elverum
Støa 61°15′N 12°49′Ø 2423 Trysils kommunevåpen Trysil
Svullrya 60°25′N 12°24′Ø 2256 Grues kommunevåpen Grue
Sølenstua Engerdals kommunevåpen Engerdal
Sønsterud 60°39′N 12°4′Ø 2280 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Søre Osen 2428 Trysils kommunevåpen Trysil
Sørroa 2217 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Sørskogbygda 2412 Elverums kommunevåpen Elverum
Tangen 60°37′N 11°16′Ø 2337 Stanges kommunevåpen Stange
Telneset 62°21′N 10°54′Ø Tynsets kommunevåpen Tynset
Tingnes (Nes) 2350 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Tjernsligrenda 2133 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Tobøl 2232 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Tolga 62°25′N 11°0′Ø 2540 Tolgas kommunevåpen Tolga
Trautskogen 60°27′N 11°27′Ø 2123 Nord-Odals kommunevåpen Nord-Odal
Trønnes 61°34′N 11°0′Ø 2480 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Tufsingdal 2555 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Tylldalen 62°8′N 10°48′Ø 2510 Tynsets kommunevåpen Tynset
Tynset 62°17′N 10°47′Ø 2500 Tynsets kommunevåpen Tynset
Tørberget 61°8′N 12°6′Ø 2429 Trysils kommunevåpen Trysil
Ulveroa 2372 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Unset 61°58′N 11°11′Ø 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Vallset/Gata 2330 Stanges kommunevåpen Stange
Vang 2324 Hamars kommunevåpen Hamar
Vangrøfta 2552 Os i Hedmarks kommunevåpen Os
Vangsås/Slemsrud 2324 Hamars kommunevåpen Hamar
Varaholla 2429 Trysils kommunevåpen Trysil
Varaldskogen 2224 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Veldre 60°54′N 10°52′Ø 2380 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Vellingroa 2264 Grues kommunevåpen Grue
Velta 60°38′N 12°16′Ø 2283 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Vermundsjøen 2283 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Vestby 61°15′N 12°3′Ø 2420 Trysils kommunevåpen Trysil
Vestmarka 2233 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Vingelen 62°25′N 10°52′Ø 2542 Tolgas kommunevåpen Tolga
Vollmogrenda 2411 Elverums kommunevåpen Elverum
Våler 60°40′N 11°50′Ø 2436 Våler i Hedmarks kommunevåpen Våler
Yset/Kvikne 62°34′N 10°20′Ø 2512 Tynsets kommunevåpen Tynset
Østby 61°15′N 12°32′Ø 2423 Trysils kommunevåpen Trysil
Øverengsmoen 2480 Stor-Elvdals kommunevåpen Stor-Elvdal
Øversjødalen 2544 Tolgas kommunevåpen Tolga
Øyermoen 2218 Kongsvingers kommunevåpen Kongsvinger
Åbogen 2220 Eidskogs kommunevåpen Eidskog
Ådalsbruk/Klevfos 60°47′N 11°18′Ø 2345 Løtens kommunevåpen Løten
Åkre 61°43′N 11°12′Ø 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Åkrestrømmen 2485 Rendalens kommunevåpen Rendalen
Åslia 2266 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Åsa 2266 Åsnes kommunevåpen Åsnes
Åsmarka 2365 Ringsakers kommunevåpen Ringsaker
Åsta 2450 Åmots kommunevåpen Åmot
Åsvang 2332 Stanges kommunevåpen Stange