Liste over steder i Aust-Agder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over steder i Aust-Agder er en liste over tettbebyggelser, grender og steder i Aust-Agder.

For tettsteder etter SSBs definisjon, se tettsteder i Aust-Agder. For andre fylker, se lister over steder i Norge.

Byene i Aust-Agder er ikke med på lista. Tettsteder med lilla bakgrunn er administrasjonssentrum i sin kommune.

Sted Koordinater Postnummer Kommune
Akland 58°44′N 9°3′Ø 4994 Risør kommune Risør
Asdal 58°26,070′N 8°41,992′Ø Arendal kommune Arendal
Askerøy 58°37′N 9°6′Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Askland 58°53′N 8°18′Ø Åmli kommune Åmli
Ausland 4980 Gjerstad kommune Gjerstad
Austad 58°57′N 7°41′Ø Bygland kommune Bygland
Bakken 58°24′N 7°55′Ø Iveland kommune Iveland
Barbu 58°27,744′N 8°46,460′Ø Arendal kommune Arendal
Berdalen Bykle kommune Bykle
Besteland Valle kommune Valle
Birkeland 58°20′N 8°14′Ø 4760 Birkenes kommune Birkenes
Birkenes 58°19′N 8°12′Ø 4730 Birkenes kommune Birkenes
Birketveit 59°14′N 5°27′Ø 4724 Iveland kommune Iveland
Bjorbekk 58°26,376′N 8°42,170′Ø 4824 Arendal kommune Arendal
Borås 58°29′11″N 8°44′48″Ø 4848 Arendal kommune Arendal
Bossvik Risør kommune Risør
Brattekleiv 58°26′47″N 8°47′25″Ø 4818 Arendal kommune Arendal
Breive Bykle kommune Bykle
Brekka 58°34′N 8°48′Ø 4849 Arendal kommune Arendal
Brekkestø 58°11′49″N 8°20′56″Ø 4780 Lillesand kommune Lillesand
Brokke 59°7′N 7°30′Ø Valle kommune Valle
Bygland 58°51′N 7°51′Ø 4745 Bygland kommune Bygland
Byglandsfjord 58°41′N 7°48′Ø 4741 Bygland kommune Bygland
Bykle 59°21′N 7°20′Ø 4754 Bykle kommune Bykle
Bøylefoss 58°36′N 8°43′Ø Froland kommune Froland
Bøylestad 58°35′N 8°42′Ø Froland kommune Froland
Dypvåg 58°37′42″N 9°3′9″Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Dølemo 58°43′N 8°21′Ø 4869 Åmli kommune Åmli
Dåsnesmoen 4737 Bygland kommune Evje og Hornnes
Eide 58°16′N 8°28′Ø 4887 Grimstad kommune Grimstad
Eikeland 58°48′N 9°6′Ø 4993 Gjerstad kommune Gjerstad
Engesland 58°32′N 8°8′Ø 4768 Birkenes kommune Birkenes
Eppeland 58°43′N 8°22′Ø Åmli kommune Åmli
Espenes 58°23′20″N 8°42′28″Ø 4870 Grimstad kommune Grimstad
Evje 58°36′N 7°51′Ø 4735 Bygland kommune Evje og Hornnes
Evjemoen 58°34′N 7°47′Ø 4738 Bygland kommune Evje og Hornnes
Eydehavn 58°30′2″N 8°52′20″Ø 4810 Arendal kommune Arendal
Fevik 58°23′N 8°42′Ø 4870 Grimstad kommune Grimstad
Fiane 58°37′N 8°53′Ø 4993 Gjerstad kommune Gjerstad
Fiane 58°37′N 8°53′Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Fie Risør kommune Risør
Flakk 58°20′N 8°13′Ø 4730 Birkenes kommune Birkenes
Flatebygd 58°36′N 7°49′Ø Bygland kommune Evje og Hornnes
Flaten 58°38′N 8°41′Ø Froland kommune Froland
Froland 58°32′N 8°39′Ø 4820 Froland kommune Froland
Frolands verk 58°30′N 8°35′Ø 4827 Froland kommune Froland
Færvik 58°27′19″N 8°49′7″Ø 4818 Arendal kommune Arendal
Gautestad Bygland kommune Evje og Hornnes
Gjennestad 58°25,259′N 8°39,912′Ø Arendal kommune Arendal
Gjerstad 58°52′N 9°0′Ø 4980 Gjerstad kommune Gjerstad
Gjeving 58°39′5″N 9°7′21″Ø 4912 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Grendi 58°42′N 7°50′Ø 4742 Bygland kommune Bygland
Gryting 58°50′N 9°3′Ø 4993 Gjerstad kommune Gjerstad
Grønland Tvedestrand kommune Tvedestrand
Godderstad 58°36′N 8°53′Ø 4912 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Heistad 58°59′N 7°41′Ø Bygland kommune Bygland
Heldalsmo 58°38′N 8°32′Ø Froland kommune Froland
Helldal 4790 Lillesand kommune Lillesand
Herefoss 58°32′N 8°22′Ø 4766 Birkenes kommune Birkenes
Hesnes 58°21′N 8°39′Ø 4885 Grimstad kommune Grimstad
Hinebu 58°35′N 8°29′Ø Froland kommune Froland
Hisøy (His) 58°26,338′N 8°45,365′Ø 4817 Arendal kommune Arendal
Holmsund 58°33′34″N 8°59′56″Ø Arendal kommune Arendal
Homborsund 58°16,087′N 8°30,637′Ø 4888 Grimstad kommune Grimstad
Homdrom 58°50′N 8°24′Ø Åmli kommune Åmli
Homme Valle kommune Valle
Hoslemo 59°26′N 7°24′Ø Bykle kommune Bykle
Hovden 59°32′N 7°21′Ø 4755 Bykle kommune Bykle
Hovet Valle kommune Valle
Hynnekleiv 58°36′N 8°25′Ø 4830 Froland kommune Froland
Hødnebø 58°47′N 9°16′Ø Risør kommune Risør
Høvåg 58°10′N 8°18′Ø 4770 Lillesand kommune Lillesand
Håbbesland 58°50′N 6°18′Ø 4730 Birkenes kommune Birkenes
Håbbestad 58°24′N 8°39′Ø Grimstad kommune Grimstad
Jomås 58°36′N 8°38′Ø Froland kommune Froland
Jortveit 58°16′N 8°31′Ø 4870 Grimstad kommune Grimstad
Kalvøysund 58°32′28″N 8°58′54″Ø Arendal kommune Arendal
Kilen 58°35′4″N 9°2′38″Ø 4915 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Kilsund 58°33,200′N 8°58,683′Ø Arendal kommune Arendal
Kjetså 58°33′N 7°45′Ø 4737 Bygland kommune Evje og Hornnes
Klåholmen 4915 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Kolbjørnsvik 58°27′11″N 8°46′14″Ø 4816 Arendal kommune Arendal
Kongshavn 58°29,172′N 8°51,823′Ø 4812 Arendal kommune Arendal
Krabbesund Risør kommune Risør
Kroken 4885 Grimstad kommune Grimstad
Kråkvåg 58°37′25″N 9°2′11″Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Laget 58°40′N 9°4′Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Langeid 58°59′N 7°32′Ø Bygland kommune Bygland
Lauvdal 58°48′N 7°49′Ø Bygland kommune Bygland
Lauveik Åmli kommune Åmli
Lauvrak 58°40′N 8°15′Ø Froland kommune Froland
Libru 58°28,736′N 8°40,566′Ø 4848 Arendal kommune Arendal
Lindtveit 58°26′N 8°38′Ø Arendal kommune Arendal
Litveit 58°56′N 7°46′Ø Bygland kommune Bygland
Longerak 58°45′N 7°51′Ø Bygland kommune Bygland
Longum 58°30′2″N 8°46′35″Ø 4849 Arendal kommune Arendal
Lyngør 58°37′57″N 9°8′4″Ø 4910 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Løddesøl 58°26′N 8°38′Ø Arendal kommune Arendal
Løvjomås 58°34′N 8°37′Ø Froland kommune Froland
Merdø 58°25,497′N 8°48,301′Ø Arendal kommune Arendal
Mjølhus 4820 Froland kommune Froland
Mjåvatn 58°32′N 8°30′Ø 4828 Froland kommune Froland
Mo 58°50′N 8°53′Ø 4985 Vegårshei kommune Vegårshei
Moen Risør kommune Risør
Moi 58°58′N 7°40′Ø Bygland kommune Bygland
Molland 58°19′N 8°34′Ø 4887 Grimstad kommune Grimstad
Mollestad 4730 Birkenes kommune Birkenes
Mykland 4832 Froland kommune Froland
Myra 58°45′N 8°52′Ø 4985 Vegårshei kommune Vegårshei
Narestø 58°31′29″N 8°56′12″Ø Arendal kommune Arendal
Natvig 58°25′22″N 8°42′43″Ø Arendal kommune Arendal
Nedenes 58°25′N 8°42′Ø 4823 Arendal kommune Arendal
Nelaug 58°39,444′N 8°38,093′Ø 4863 Åmli kommune Åmli
Nesgrenda 58°38′N 8°53′Ø 4934 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Nipe 58°40′10″N 9°8′51″Ø 4950 Risør kommune Risør
Nordbygdi 4754 Bykle kommune Bykle
Nygrenda 4886 Grimstad kommune Grimstad
Nævesdal 58°26′N 8°35′Ø 4821 Arendal kommune Arendal
Oggevatn 58°27′N 8°7′Ø Birkenes kommune Birkenes
Ose 58°57′N 7°40′Ø Bygland kommune Bygland
Osedalen/Blakstad 4820 Froland kommune Froland
Pusnes 58°27,408′N 8°47,282′Ø Arendal kommune Arendal
Reddal 4886 Grimstad kommune Grimstad
Revesand 58°26,287′N 8°48,191′Ø Arendal kommune Arendal
Ribe Lillesand kommune Lillesand
Risdal 4834 Froland kommune Froland
Rise 58°28′N 8°38′Ø Arendal kommune Arendal
Roresanden 4885 Grimstad kommune Grimstad
Rugsland 58°17′N 8°11′Ø Birkenes kommune Birkenes
Rygnestad 59°16′N 7°29′Ø Valle kommune Valle
Rykene 58°24′N 8°38′Ø 4821 Arendal kommune Arendal
Rysstad 59°5′N 7°32′Ø 4748 Valle kommune Valle
Røed 58°25′31″N 8°42′43″Ø Arendal kommune Arendal
Rød 4980 Gjerstad kommune Gjerstad
Rønnes 4885 Grimstad kommune Grimstad
Røysland Risør kommune Risør
Sagene 58°32,171′N 8°51,501′Ø Arendal kommune Arendal
Sagesund 58°36′32″N 8°58′30″Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Saltrød 58°29′27″N 8°50′37″Ø 4815 Arendal kommune Arendal
Sandnes Bygland kommune Bygland
Sandnes Risør kommune Risør
Sandvika (Borøy) 4916 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Sennumstad 58°25′N 8°17′Ø Birkenes kommune Birkenes
Sivik Risør kommune Risør
Skaiå Iveland kommune Iveland
Skamedal Bygland kommune Bygland
Skiftenes 58°24′N 8°31′Ø 4886 Grimstad kommune Grimstad
Skjeggedal 58°45′N 8°8′Ø 4835 Åmli kommune Åmli
Skottevik Lillesand kommune Lillesand
Songe 58°41′N 9°0′Ø 4909 Tvedestrand kommune Tvedestrand
Staubø 58°33′49″N 8°58′59″Ø 4920 Arendal kommune Arendal
Stoa 58°27,914′N 8°43,174′Ø 4848 Arendal kommune Arendal
Strengereid 58°31,614′N 8°53,304′Ø Arendal kommune Arendal
Sundebru 4993 Gjerstad kommune Gjerstad
Svaland 58°24′N 8°3′Ø Birkenes kommune Birkenes
Søndeled 58°46′N 9°5′Ø 4990 Risør kommune Risør
Søre Herefoss Birkenes kommune Birkenes
Tjore 58°19′N 8°31′Ø 4887 Grimstad kommune Grimstad
Tovdal Åmli kommune Åmli
Trøe 58°12′N 8°16′Ø Lillesand kommune Lillesand
Tveide 58°18′N 8°15′Ø 4730 Birkenes kommune Birkenes
Tveit 58°46′N 8°33′Ø Åmli kommune Åmli
Ulvøysund Lillesand kommune Lillesand
Uppstad 59°9′N 7°32′Ø Valle kommune Valle
Valle 59°12′N 7°32′Ø 4747 Valle kommune Valle
Vatnebu 58°32′59″N 8°57′15″Ø Arendal kommune Arendal
Vatnestrøm 58°25′N 8°5′Ø 4730 Iveland kommune Iveland
Vegusdal 58°35′N 8°8′Ø 4768 Birkenes kommune Birkenes
Vehus 58°41′N 8°25′Ø Åmli kommune Åmli
Vesterhus Lillesand kommune Lillesand
Vestøl 58°51′N 8°55′Ø Gjerstad kommune Gjerstad
Vik 4885 Grimstad kommune Grimstad
Vrengen 58°26′22″N 8°43′4″Ø Arendal kommune Arendal
Væting 58°28′N 8°16′Ø Birkenes kommune Birkenes
Ytre Ramse 58°46′N 8°15′Ø Åmli kommune Åmli
Østerholt 58°51′N 9°7′Ø 4993 Gjerstad kommune Gjerstad
Østerå 58°37′55″N 8°57′47″Ø Tvedestrand kommune Tvedestrand
Øvre Dåsvatn Bygland kommune Evje og Hornnes
Øvre Ramse 58°48′N 8°14′Ø Åmli kommune Åmli
Øyna 58°30,504′N 8°56,517′Ø 4812 Arendal kommune Arendal
Åkerøyhavn Lillesand kommune Lillesand
Åmdalsøyra 58°29,702′N 8°52,938′Ø 4812 Arendal kommune Arendal
Åmli 58°47′N 8°30′Ø 4865 Åmli kommune Åmli
Åneland 58°35′N 7°52′Ø Bygland kommune Evje og Hornnes
Åraksbø 58°55′N 7°45′Ø Bygland kommune Bygland
Ås 58°31′N 8°8′Ø Birkenes kommune Birkenes