Liste over skytterorganisasjoner

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Skytesport i sin helhet er en av de største og mest populære idrettene i verden.

Dette er en liste over nasjonale og internasjonale organisasjoner som promoterer skyting for sportskyttere, jegere, politi, militær og/eller militære reservister.

Internasjonale forbund[rediger | rediger kilde]

Kart over verden.

Norge[rediger | rediger kilde]

Kart over Norge og Svalbard.

I Norge er det per 2017 over 20 organisasjoner for jegere og skyttere.

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Amateur Trapshooting Association
  2. ^ Fédération Internationale de Tir aux Armes Sportives de Chasse
  3. ^ International Benchrest Shooters
  4. ^ International Biathlon Union
  5. ^ International Confederation of Fullbore Rifle Associations
  6. ^ International Confederation of Revolver Enthusiasts
  7. ^ International Crossbow Shooting Union
  8. ^ International Defensive Pistol Association
  9. ^ International Hunting Rifle Shooting Association
  10. ^ International Metallic Silhouette Shooting Union
  11. ^ International Military Sports Council
  12. ^ International Practical Shooting Confederation
  13. ^ International Shooting Sport Federation
  14. ^ Muzzle Loaders Associations International Committee
  15. ^ Single Action Shooting Society
  16. ^ Steel Challenge Shooting Association
  17. ^ World Archery Federation
  18. ^ World Benchrest Shooting Federation
  19. ^ World Crossbow Shooting Association
  20. ^ World Fast Draw Association
  21. ^ World Field Target Federation
  22. ^ World Shooting Para Sport
  23. ^ World Rimfire and Air Rifle Benchrest Federation
  24. ^ Det frivillige Skyttervesen
  25. ^ Dynamisk Sportsskyting Norge
  26. ^ Forsvarets Skyteutvalg
  27. ^ Jegernes Interesseorganisasjon
  28. ^ Norges Bedriftsidrettsforbund
  29. ^ Norges Benkeskytterforbund
  30. ^ Norges Buejegerforbund Arkivert 15. august 2016 hos Wayback Machine.
  31. ^ Norges Bueskytterforbund
  32. ^ Norges Jeger- og Fiskerforbund
  33. ^ Norges Metallsilhuettforbund
  34. ^ Norges Skiskytterforbund
  35. ^ Norges Skytterforbund
  36. ^ Norsk Armbrøstforbund - Enhetsregisteret - Brønnøysundregistrene
  37. ^ Norsk Langbuelag
  38. ^ Norsk Organisasjon for Jegere og Skyttere
  39. ^ Norges Politiidrettsforbund
  40. ^ Norsk Svartkruttunion
  41. ^ Norsk Våpenhistorisk Selskap
  42. ^ Norsk Våpeneierforbund
  43. ^ Norske Reserveoffiserers Forbund
  44. ^ Norwegian Field Target & Airgun Club
  45. ^ Scandinavian Ammunition Research Association
  46. ^ Scandinavian Western Shooters