Liste over olympiske medaljevinnere i padling (menn)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over olympiske medaljevinnere i padling inneholder samtlige mannlige padlere som har tatt en olympisk medalje i padling.

Nåværende øvelser[rediger | rediger kilde]

Slalåm[rediger | rediger kilde]

C-1[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1972 Munich
detaljer
Flag of East Germany.svg Reinhard Eiben (GDR) Flag of Germany.svg Reinhold Kauder (FRG) Flag of the United States.svg James McEwan (USA)
1976–1988 not included in the Olympic program
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Lukáš Pollert (TCH) Flag of the United Kingdom.svg Gareth Marriott (GBR) Flag of France.svg Jacky Avril (FRA)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Slovakia.svg Michal Martikán (SVK) Flag of the Czech Republic.svg Lukáš Pollert (CZE) Flag of France.svg Patrice Estanguet (FRA)
2000 Sydney
detaljer
Flag of France.svg Tony Estanguet (FRA) Flag of Slovakia.svg Michal Martikán (SVK) Flag of Slovakia.svg Juraj Minčík (SVK)
2004 Athens
detaljer
Flag of France.svg Tony Estanguet (FRA) Flag of Slovakia.svg Michal Martikán (SVK) Flag of Germany.svg Stefan Pfannmöller (GER)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Slovakia.svg Michal Martikán (SVK) Flag of the United Kingdom.svg David Florence (GBR) Flag of Australia.svg Robin Bell (AUS)
2012 London
detaljer
Flag of France.svg Tony Estanguet (FRA) Flag of Germany.svg Sideris Tasiadis (GER) Flag of Slovakia.svg Michal Martikán (SVK)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

C-2[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1972 Munich
detaljer
Flag of East Germany.svg Walter Hofmann
og Rolf-Dieter Amend (GDR)
Flag of Germany.svg Hans-Otto Schumacher
og Wilhelm Baues (FRG)
Flag of France.svg Jean-Louis Olry
og Jean-Claude Olry (FRA)
1976–1988 not included in the Olympic program
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the United States.svg Joe Jacobi
og Scott Strausbaugh (USA)
Flag of the Czech Republic.svg Jiří Rohan
og Miroslav Šimek (TCH)
Flag of France.svg Frank Adisson
og Wilfrid Forgues (FRA)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of France.svg Frank Adisson
og Wilfrid Forgues (FRA)
Flag of the Czech Republic.svg Jiří Rohan
og Miroslav Šimek (CZE)
Flag of Germany.svg Andre Ehrenberg
og Michael Senft (GER)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Slovakia.svg Pavol Hochschorner
og Peter Hochschorner (SVK)
Flag of Poland.svg Krzysztof Kołomański
og Michał Staniszewski (POL)
Flag of the Czech Republic.svg Marek Jiras
og Tomáš Máder (CZE)
2004 Athens
detaljer
Flag of Slovakia.svg Pavol Hochschorner
og Peter Hochschorner (SVK)
Flag of Germany.svg Marcus Becker
og Stefan Henze (GER)
Flag of the Czech Republic.svg Jaroslav Volf
og Ondřej Štěpánek (CZE)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Slovakia.svg Pavol Hochschorner
og Peter Hochschorner (SVK)
Flag of the Czech Republic.svg Ondřej Štěpánek
og Jaroslav Volf (CZE)
Flag of Russia.svg Mikhail Kuznetsov
og Dmitry Larionov (RUS)
2012 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Timothy Baillie
og Etienne Stott (GBR)
Flag of the United Kingdom.svg David Florence
og Richard Hounslow (GBR)
Flag of Slovakia.svg Pavol Hochschorner
og Peter Hochschorner (SVK)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

K-1[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1972 Munich
detaljer
Flag of East Germany.svg Siegbert Horn (GDR) Flag of Austria.svg Norbert Sattler (AUT) Flag of East Germany.svg Harald Gimpel (GDR)
1976–1988 not included in the Olympic program
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Italy.svg Pierpaolo Ferrazzi (ITA) Flag of France.svg Sylvain Curinier (FRA) Flag of Germany.svg Jochen Lettmann (GER)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Oliver Fix (GER) Flag of Slovenia.svg Andraž Vehovar (SLO) Flag of Germany.svg Thomas Becker (GER)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Germany.svg Thomas Schmidt (GER) Flag of the United Kingdom.svg Paul Ratcliffe (GBR) Flag of Italy.svg Pierpaolo Ferrazzi (ITA)
2004 Athens
detaljer
Flag of France.svg Benoît Peschier (FRA) Flag of the United Kingdom.svg Campbell Walsh (GBR) Flag of France.svg Fabien Lefèvre (FRA)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Germany.svg Alexander Grimm (GER) Flag of France.svg Fabien Lefèvre (FRA) Flag of Togo.svg Benjamin Boukpeti (TOG)
2012 London
detaljer
Flag of Italy.svg Daniele Molmenti (ITA) Flag of the Czech Republic.svg Vavřinec Hradilek (CZE) Flag of Germany.svg Hannes Aigner (GER)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Sprint kano[rediger | rediger kilde]

C-1 200 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
2012 London
detaljer
Flag of Ukraine.svg Yuriy Cheban (UKR) Flag of Lithuania.svg Jevgenij Shuklin (LTU) Flag of Russia.svg Ivan Shtyl (RUS)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

C-1 1000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Canada.svg Frank Amyot (CAN) Flag of the Czech Republic.svg Bohuslav Karlík (TCH) Flag of Germany.svg Erich Koschik (GER)
1948 London
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Josef Holeček (TCH) Flag of Canada.svg Douglas Bennett (CAN) Flag of France.svg Robert Boutigny (FRA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Josef Holeček (TCH) Flag of Hungary.svg János Parti (HUN) Flag of Finland.svg Olavi Ojanperä (FIN)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Romania.svg Leon Rotman (ROU) Flag of Hungary.svg István Hernek (HUN) Flag of the Soviet Union.svg Gennady Bukharin (URS)
1960 Rome
detaljer
Flag of Hungary.svg János Parti (HUN) Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Silayev (URS) Flag of Romania.svg Leon Rotman (ROU)
1964 Tokyo
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Jürgen Eschert (EUA) Flag of Romania.svg Andrei Igorov (ROU) Flag of the Soviet Union.svg Yevgeny Penyayev (URS)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Hungary.svg Tibor Tatai (HUN) Flag of Germany.svg Detlef Lewe (FRG) Flag of the Soviet Union.svg Vitaly Galkov (URS)
1972 Munich
detaljer
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin (ROU) Flag of Hungary.svg Tamás Wichmann (HUN) Flag of Germany.svg Detlef Lewe (FRG)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Matija Ljubek (YUG) Flag of the Soviet Union.svg Vasyl Yurchenko (URS) Flag of Hungary.svg Tamás Wichmann (HUN)
1980 Moscow
detaljer
Flag of Bulgaria.svg Lyubomir Lyubenov (BUL) Flag of the Soviet Union.svg Sergei Postrekhin (URS) Flag of East Germany.svg Eckhard Leue (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Germany.svg Ulrich Eicke (FRG) Flag of Canada.svg Larry Cain (CAN) Flag of Denmark.svg Henning Lynge Jakobsen (DEN)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Ivans Klementjevs (URS) Flag of East Germany.svg Jörg Schmidt (GDR) Flag of Bulgaria.svg Nikolay Bukhalov (BUL)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Bulgaria.svg Nikolay Bukhalov (BUL) Flag of Latvia.svg Ivans Klementjevs (LAT) Flag of Hungary.svg György Zala (HUN)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Martin Doktor (CZE) Flag of Latvia.svg Ivans Klementjevs (LAT) Flag of Hungary.svg György Zala (HUN)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Germany.svg Andreas Dittmer (GER) Flag of Cuba.svg Ledis Balceiro (CUB) Flag of Canada.svg Stephen Giles (CAN)
2004 Athens
detaljer
Flag of Spain.svg David Cal (ESP) Flag of Germany.svg Andreas Dittmer (GER) Flag of Hungary.svg Attila Vajda (HUN)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Hungary.svg Attila Vajda (HUN) Flag of Spain.svg David Cal (ESP) Flag of Canada.svg Thomas Hall (CAN)
2012 London
detaljer
Flag of Germany.svg Sebastian Brendel (GER) Flag of Spain.svg David Cal (ESP) Flag of Canada.svg Mark Oldershaw (CAN)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

C-2 1000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Jan Brzák-Felix
og Vladimír Syrovátka (TCH)
Flag of Austria.svg Rupert Weinstabl
og Karl Proisl (AUT)
Flag of Canada.svg Frank Saker
og Harvey Charters (CAN)
1948 London
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Jan Brzák-Felix
og Bohumil Kudrna (TCH)
Flag of the United States.svg Steven Lysak
og Stephen Macknowski (USA)
Flag of France.svg Georges Dransart
og Georges Gandil (FRA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Denmark.svg Bent Peder Rasch
og Finn Haunstoft (DEN)
Flag of the Czech Republic.svg Jan Brzák-Felix
og Bohumil Kudrna (TCH)
Flag of Germany.svg Egon Drews
og Wilfried Soltau (GER)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Romania.svg Alexe Dumitru
og Simion Ismailciuc (ROU)
Flag of the Soviet Union.svg Pavel Kharin
og Gratsian Botev (URS)
Flag of Hungary.svg Károly Wieland
og Ferenc Mohácsi (HUN)
1960 Rome
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Leonid Geishtor
og Sergei Makarenko (URS)
Flag of Italy.svg Aldo Dezi
og Francesco La Macchia (ITA)
Flag of Hungary.svg Imre Farkas
og András Törő (HUN)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Andrei Khimich
og Stepan Oshchepkov (URS)
Flag of France.svg Jean Boudehen
og Michel Chapuis (FRA)
Flag of Denmark.svg Peer Nielsen
og John Sørensen (DEN)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin
og Serghei Covaliov (ROU)
Flag of Hungary.svg Tamás Wichmann
og Gyula Petrikovics (HUN)
Flag of the Soviet Union.svg Naum Prokupets
og Mikhail Zamotin (URS)
1972 Munich
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladas Česiūnas
og Yuri Lobanov (URS)
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin
og Serghei Covaliov (ROU)
Flag of Bulgaria.svg Fedia Damianov
og Ivan Burtchin (BUL)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Serhei Petrenko
og Aleksandr Vinogradov (URS)
Flag of Romania.svg Gheorge Danielov
og Gheorghe Simionov (ROU)
Flag of Hungary.svg Tamás Buday
og Oszkár Frey (HUN)
1980 Moscow
detaljer
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin
og Toma Simionov (ROU)
Flag of East Germany.svg Olaf Heukrodt
og Uwe Madeja (GDR)
Flag of the Soviet Union.svg Vasyl Yurchenko
og Yuri Lobanov (URS)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin
og Toma Simionov (ROU)
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Matija Ljubek
og Mirko Nišović (YUG)
Flag of France.svg Didier Hoyer
og Eric Renaud (FRA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Reneysky
og Nicolae Juravschi (URS)
Flag of East Germany.svg Olaf Heukrodt
og Ingo Spelly (GDR)
Flag of Poland.svg Marek Dopierała
og Marek Łbik (POL)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Ulrich Papke
og Ingo Spelly (GER)
Flag of Denmark.svg Arne Nielsson
og Christian Frederiksen (DEN)
Flag of France.svg Didier Hoyer
og Olivier Bolvin (FRA)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Andreas Dittmer
og Gunar Kirchbach (GER)
Flag of Romania.svg Marcel Glavan
og Antonel Borsan (ROU)
Flag of Hungary.svg Csaba Horváth
og György Kolonics (HUN)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Romania.svg Florin Popescu
og Mitică Pricop (ROU)
Flag of Cuba.svg Ibrahim Rojas
og Leobaldo Pereira (CUB)
Flag of Germany.svg Stefan Uteß
og Lars Kober (GER)
2004 Athens
detaljer
Flag of Germany.svg Christian Gille
og Tomasz Wylenzek (GER)
Flag of Russia.svg Aleksandr Kostoglod
og Aleksandr Kovalyov (RUS)
Flag of Hungary.svg György Kozmann
og György Kolonics (HUN)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Belarus.svg Andrei Bahdanovich
og Aliaksandr Bahdanovich (BLR)
Flag of Germany.svg Christian Gille
og Tomasz Wylenzek (GER)
Flag of Hungary.svg György Kozmann
og Tamás Kiss (HUN)
2012 London
detaljer
Flag of Germany.svg Peter Kretschmer
og Kurt Kuschela (GER)
Flag of Belarus.svg Andrei Bahdanovich
og Aliaksandr Bahdanovich (BLR)
Flag of Russia.svg Alexey Korovashkov
og Ilya Pervukhin (RUS)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

K-1 200 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
2012 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Ed McKeever (GBR) Flag of Spain.svg Saúl Craviotto (ESP) Flag of Canada.svg Mark de Jonge (CAN)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

K-1 1000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Austria.svg Gregor Hradetzky (AUT) Flag of Germany.svg Helmut Cämmerer (GER) Flag of the Netherlands.svg Jaap Kraaier (NED)
1948 London
detaljer
Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE) Flag of Denmark.svg Johan Andersen (DEN) Flag of France.svg Henri Eberhardt (FRA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE) Flag of Finland.svg Thorvald Strömberg (FIN) Flag of France.svg Louis Gantois (FRA)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE) Flag of the Soviet Union.svg Igor Pissarov (URS) Flag of Hungary.svg Lajos Kiss (HUN)
1960 Rome
detaljer
Flag of Denmark.svg Erik Hansen (DEN) Flag of Hungary.svg Imre Szöllősi (HUN) Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Sweden.svg Rolf Peterson (SWE) Flag of Hungary.svg Mihály Hesz (HUN) Flag of Romania.svg Aurel Vernescu (ROU)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Hungary.svg Mihály Hesz (HUN) Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Shaparenko (URS) Flag of Denmark.svg Erik Hansen (DEN)
1972 Munich
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Shaparenko (URS) Flag of Sweden.svg Rolf Peterson (SWE) Flag of Hungary.svg Géza Csapó (HUN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Rüdiger Helm (GDR) Flag of Hungary.svg Géza Csapó (HUN) Flag of Romania.svg Vasile Dîba (ROU)
1980 Moscow
detaljer
Flag of East Germany.svg Rüdiger Helm (GDR) Flag of France.svg Alain Lebas (FRA) Flag of Romania.svg Ion Bîrlădeanu (ROU)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of New Zealand.svg Alan Thompson (NZL) Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Milan Janić (YUG) Flag of the United States.svg Greg Barton (USA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the United States.svg Greg Barton (USA) Flag of Australia.svg Grant Davies (AUS) Flag of East Germany.svg André Wohllebe (GDR)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Australia.svg Clint Robinson (AUS) Flag of Norway.svg Knut Holmann (NOR) Flag of the United States.svg Greg Barton (USA)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Norway.svg Knut Holmann (NOR) Flag of Italy.svg Beniamino Bonomi (ITA) Flag of Australia.svg Clint Robinson (AUS)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Norway.svg Knut Holmann (NOR) Flag of Bulgaria.svg Petar Merkov (BUL) Flag of the United Kingdom.svg Tim Brabants (GBR)
2004 Athens
detaljer
Flag of Norway.svg Eirik Verås Larsen (NOR) Flag of New Zealand.svg Ben Fouhy (NZL) Flag of Canada.svg Adam van Koeverden (CAN)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Tim Brabants (GBR) Flag of Norway.svg Eirik Verås Larsen (NOR) Flag of Australia.svg Ken Wallace (AUS)
2012 London
detaljer
Flag of Norway.svg Eirik Verås Larsen (NOR) Flag of Canada.svg Adam van Koeverden (CAN) Flag of Germany.svg Max Hoff (GER)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

K-2 200 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
2012 London
detaljer
Flag of Russia.svg Alexander Dyachenko
og Yury Postrigay (RUS)
Flag of Belarus.svg Raman Pjatrusjenka
og Vadzim Makhnew (BLR)
Flag of the United Kingdom.svg Liam Heath
og Jon Schofield (GBR)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

K-2 1000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Austria.svg Adolf Kainz
og Alfons Dorfner (AUT)
Flag of Germany.svg Ewald Tilker
og Fritz Bondroit (GER)
Flag of the Netherlands.svg Nicolaas Tates
og Wim van der Kroft (NED)
1948 London
detaljer
Flag of Sweden.svg Hans Berglund
og Lennart Klingström (SWE)
Flag of Denmark.svg Ejvind Hansen
og Jakob Jensen (DEN)
Flag of Finland.svg Thor Axelsson
og Nils Björklöf (FIN)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Finland.svg Kurt Wires
og Yrjö Hietanen (FIN)
Flag of Sweden.svg Lars Glasser
og Ingemar Hedberg (SWE)
Flag of Austria.svg Maximilian Raub
og Herbert Wiedermann (AUT)
1956 Melbourne
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Michael Scheuer
og Meinrad Miltenberger (EUA)
Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Kaaleste
og Anatoly Demitkov (URS)
Flag of Austria.svg Maximilian Raub
og Herbert Wiedermann (AUT)
1960 Rome
detaljer
Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson
og Sven-Olov Sjödelius (SWE)
Flag of Hungary.svg György Mészáros
og András Szente (HUN)
Flag of Poland.svg Stefan Kapłaniak
og Władysław Zieliński (POL)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Sweden.svg Gunnar Utterberg
og Sven-Olov Sjödelius (SWE)
Flag of the Netherlands.svg Antonius Geurts
og Paul Hoekstra (NED)
German Olympic flag (1959-1968).svg Heinz Büker
og Holger Zander (EUA)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Shaparenko
og Vladimir Morozov (URS)
Flag of Hungary.svg Csaba Giczi
og István Timár (HUN)
Flag of Austria.svg Gerhard Siebold
og Günther Pfaff (AUT)
1972 Munich
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Gorbachev
og Viktor Kratasyuk (URS)
Flag of Hungary.svg József Deme
og János Rátkai (HUN)
Flag of Poland.svg Władysław Szuzkiewicz
og Rafał Piszcz (POL)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Serhei Nahorny
og Vladimir Romanovsky (URS)
Flag of East Germany.svg Joachim Mattern
og Bernd Olbricht (GDR)
Flag of Hungary.svg Zoltán Bakó
og István Szabó (HUN)
1980 Moscow
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Parfenovich
og Sergei Chukhray (URS)
Flag of Hungary.svg István Szabó
og István Joós (HUN)
Flag of Spain.svg Luis Gregorio Ramos
og Herminio Menéndez (ESP)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Canada.svg Hugh Fisher
og Alwyn Morris (CAN)
Flag of France.svg Bernard Brégeon
og Patrick Lefoulen (FRA)
Flag of Australia.svg Barry Kelly
og Grant Kenny (AUS)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the United States.svg Greg Barton
og Norman Bellingham (USA)
Flag of New Zealand.svg Ian Ferguson
og Paul MacDonald (NZL)
Flag of Australia.svg Peter Foster
og Kelvin Graham (AUS)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Kay Bluhm
og Torsten Gutsche (GER)
Flag of Sweden.svg Gunnar Olsson
og Kalle Sundqvist (SWE)
Flag of Poland.svg Grzegorz Kotowicz
og Dariusz Białkowski (POL)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Italy.svg Antonio Rossi
og Daniele Scarpa (ITA)
Flag of Germany.svg Kay Bluhm
og Torsten Gutsche (GER)
Flag of Bulgaria.svg Andrian Dushev
og Milko Kazanov (BUL)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Italy.svg Antonio Rossi
og Beniamino Bonomi (ITA)
Flag of Sweden.svg Markus Oscarsson
og Henrik Nilsson (SWE)
Flag of Hungary.svg Krisztián Bártfai
og Krisztián Veréb (HUN)
2004 Athens
detaljer
Flag of Sweden.svg Markus Oscarsson
og Henrik Nilsson (SWE)
Flag of Italy.svg Antonio Rossi
og Beniamino Bonomi (ITA)
Flag of Norway.svg Eirik Verås Larsen
og Nils Olav Fjeldheim (NOR)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Germany.svg Andreas Ihle
og Martin Hollstein (GER)
Flag of Denmark.svg Kim Wraae Knudsen
og René Holten Poulsen (DEN)
Flag of Italy.svg Andrea Facchin
og Antonio Scaduto (ITA)
2012 London
detaljer
Flag of Hungary.svg Rudolf Dombi
og Roland Kökény (HUN)
Flag of Portugal.svg Fernando Pimenta
og Emanuel Silva (POR)
Flag of Germany.svg Andreas Ihle
og Martin Hollstein (GER)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

K-4 1000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Nikolai Chuzhikov
Anatoli Grishin
Vyacheslav Ionov
Vladimir Morozov
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Günther Perleberg
Bernhard Schulze
Friedhelm Wentzke
Holger Zander
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Simion Cuciuc
Atanase Sciotnic
Mihai Ţurcaş
Aurel Vernescu
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Steinar Amundsen
Tore Berger
Egil Søby
Jan Johansen
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Anton Calenic
Haralambie Ivanov
Dimitrie Ivanov
Mihai Ţurcaş
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Csaba Giczy
Imre Szöllősi
István Timár
István Csizmadia
1972 Munich
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Yuri Filatov
Yuri Stetsenko
Vladimir Morozov
Valeri Didenko
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Aurel Vernescu
Mihai Zafiu
Roman Vartolomeu
Atanase Sciotnic
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Egil Søby
Steinar Amundsen
Tore Berger
Jan Johansen
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Sergei Chukhray
Aleksandr Degtyarev
Yuri Filatov
Vladimir Morozov
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
José María Esteban
José Ramón López
Herminio Menéndez
Luis Gregorio Ramos
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Frank-Peter Bischof
Bernd Duvigneau
Rüdiger Helm
Jürgen Lehnert
1980 Moscow
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Rüdiger Helm
Bernd Olbricht
Harald Marg
Bernd Duvigneau
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Mihai Zafiu
Vasile Dîba
Ion Geantă
Nicuşor Eşanu
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria (BUL)
Borislav Borisov
Bozhidar Milenkov
Lazar Khristov
Ivan Manev
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Grant Bramwell
Ian Ferguson
Paul MacDonald
Alan Thompson
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Per-Inge Bengtsson
Tommy Karls
Lars-Erik Moberg
Thomas Ohlsson
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
François Barouh
Philippe Boccara
Pascal Boucherit
Didier Vavasseur
1988 Seoul
detaljer
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Zsolt Gyulay
Ferenc Csipes
Sándor Hódosi
Attila Ábrahám
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Aleksandr Motuzenko
Sergey Kirsanov
Igor Nagayev
Viktor Denisov
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Kay Bluhm
André Wohllebe
Andreas Stähle
Hans-Jörg Bliesener
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Mario Von Appen
Oliver Kegel
Thomas Reineck
André Wohllebe
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Ferenc Csipes
Zsolt Gyulay
Attila Ábrahám
László Fidel
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Ramon Andersson
Kelvin Graham
Ian Rowling
Steven Wood
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Thomas Reineck
Olaf Winter
Detlef Hofmann
Mark Zabel
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
András Rajna
Gábor Horváth
Ferenc Csipes
Attila Adrovicz
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Oleg Gorobiy
Sergey Verlin
Georgiy Tsybulnikov
Anatoli Tishchenko
2000 Sydney
detaljer
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Zoltán Kammerer
Botond Storcz
Ákos Vereckei
Gábor Horváth
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Jan Schäfer
Mark Zabel
Björn Bach
Stefan Ulm
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Grzegorz Kotowicz
Adam Seroczyński
Dariusz Białkowski
Marek Witkowski
2004 Athens
detaljer
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Zoltán Kammerer
Botond Storcz
Ákos Vereckei
Gábor Horváth
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Andreas Ihle
Mark Zabel
Björn Bach
Stefan Ulm
Flag of Slovakia.svg Slovakia (SVK)
Richard Riszdorfer
Michal Riszdorfer
Erik Vlček
Juraj Bača
2008 Beijing
detaljer
Flag of Belarus.svg Hviterussland (BLR)
Raman Pjatrusjenka
Aliaksei Abalmasau
Artur Litvinchuk
Vadzim Makhnew
Flag of Slovakia.svg Slovakia (SVK)
Richard Riszdorfer
Michal Riszdorfer
Erik Vlček
Juraj Tarr
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Lutz Altepost
Norman Bröckl
Torsten Eckbrett
Björn Goldschmidt
2012 London
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Tate Smith
Dave Smith
Murray Stewart
Jacob Clear
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Zoltán Kammerer
Dávid Tóth
Tamás Kulifai
Dániel Pauman
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkia (CZE)
Daniel Havel
Lukáš Trefil
Josef Dostál
Jan Štĕrba
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Tidligere øvelser[rediger | rediger kilde]

Sprint kano[rediger | rediger kilde]

C-1 500 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Rogov (URS) Flag of Canada.svg John Wood (CAN) Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Matija Ljubek (YUG)
1980 Moscow
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sergei Postrekhin (URS) Flag of Bulgaria.svg Lyubomir Lyubenov (BUL) Flag of East Germany.svg Olaf Heukrodt (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Canada.svg Larry Cain (CAN) Flag of Denmark.svg Henning Lynge Jakobsen (DEN) Flag of Romania.svg Costicǎ Olaru (ROU)
1988 Seoul
detaljer
Flag of East Germany.svg Olaf Heukrodt (GDR) Flag of the Soviet Union.svg Michał Śliwiński (URS) Flag of Bulgaria.svg Martin Marinov (BUL)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Bulgaria.svg Nikolay Bukhalov (BUL) Olympic flag.svg Michał Śliwiński (EUN) Flag of Germany.svg Olaf Heukrodt (GER)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Martin Doktor (CZE) Flag of Slovakia.svg Slavomír Kňazovický (SVK) Flag of Hungary.svg Imre Pulai (HUN)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Hungary.svg György Kolonics (HUN) Flag of Russia.svg Maxim Opalev (RUS) Flag of Germany.svg Andreas Dittmer (GER)
2004 Athens
detaljer
Flag of Germany.svg Andreas Dittmer (GER) Flag of Spain.svg David Cal (ESP) Flag of Russia.svg Maxim Opalev (RUS)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Russia.svg Maxim Opalev (RUS) Flag of Spain.svg David Cal (ESP) Flag of Ukraine.svg Yuriy Cheban (UKR)

C-2 500 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Serhei Petrenko
og Aleksandr Vinogradov (URS)
Flag of Poland.svg Jerzy Opara
og Andrzej Gronowicz (POL)
Flag of Hungary.svg Tamás Buday
og Oszkár Frey (HUN)
1980 Moscow
detaljer
Flag of Hungary.svg László Foltán
og István Vaskúti (HUN)
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin
og Petre Capusta (ROU)
Flag of Bulgaria.svg Borislav Ananiev
og Nikolai Ilkov (BUL)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Matija Ljubek
og Mirko Nišović (YUG)
Flag of Romania.svg Ivan Patzaichin
og Toma Simionov (ROU)
Flag of Spain.svg Enrique Míguez
og Narcisco Suárez (ESP)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Reneysky
og Nicolae Juravschi (URS)
Flag of Poland.svg Marek Dopierała
og Marek Łbik (POL)
Flag of France.svg Philippe Renaud
og Joël Bettin (FRA)
1992 Barcelona
detaljer
Olympic flag.svg Dmitri Dovgalenok
og Aleksandr Maseikov (EUN)
Flag of Germany.svg Ulrich Papke
og Ingo Spelly (GER)
Flag of Bulgaria.svg Martin Marinov
og Blagovest Stoyanov (BUL)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Hungary.svg György Kolonics
og Csaba Horváth (HUN)
Flag of Moldova.svg Viktor Reneysky
og Nicolae Juravschi (MDA)
Flag of Romania.svg Gheorghe Andriev
og Grigore Obreja (ROU)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Hungary.svg Ferenc Novák
og Imre Pulai (HUN)
Flag of Poland.svg Daniel Jędraszko
og Paweł Baraszkiewicz (POL)
Flag of Romania.svg Mitică Pricop
og Florin Popescu (ROU)
2004 Athens
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Meng Guanliang
og Yang Wenjun (CHN)
Flag of Cuba.svg Ibrahim Rojas
og Ledis Balceiro (CUB)
Flag of Russia.svg Alexander Kostoglod
og Aleksandr Kovalyov (RUS)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Meng Guanliang
og Yang Wenjun (CHN)
Flag of Russia.svg Sergey Ulegin
og Alexander Kostoglod (RUS)
Flag of Germany.svg Christian Gille
og Thomasz Wylenzek (GER)

C-1 10000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1948 London
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg František Čapek (TCH) Flag of the United States.svg Frank Havens (USA) Flag of Canada.svg Norman Lane (CAN)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the United States.svg Frank Havens (USA) Flag of Hungary.svg Gábor Novák (HUN) Flag of the Czech Republic.svg Alfréd Jindra (TCH)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Romania.svg Leon Rotman (ROU) Flag of Hungary.svg János Parti (HUN) Flag of the Soviet Union.svg Gennady Bukharin (URS)

C-2 10000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Václav Mottl
og Zdeněk Škrland (TCH)
Flag of Canada.svg Frank Saker
og Harvey Charters (CAN)
Flag of Austria.svg Rupert Weinstabl
og Karl Proisl (AUT)
1948 London
detaljer
Flag of the United States.svg Steven Lysak
og Stephen Macknowski (USA)
Flag of the Czech Republic.svg Václav Havel
og Jiří Pecka (TCH)
Flag of France.svg Georges Dransart
og Georges Gandil (FRA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of France.svg Georges Turlier
og Jean Laudet (FRA)
Flag of Canada.svg Kenneth Lane
og Donald Hawgood (CAN)
Flag of Germany.svg Egon Drews
og Wilfried Soltau (GER)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Pavel Kharin
og Gratsian Botev (URS)
Flag of France.svg Georges Dransart
og Marcel Renaud (FRA)
Flag of Hungary.svg Imre Farkas
og József Hunics (HUN)

K-1 500 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1976 Montreal
detaljer
Flag of Romania.svg Vasile Dîba (ROU) Flag of Hungary.svg Zoltán Sztanity (HUN) Flag of East Germany.svg Rüdiger Helm (GDR)
1980 Moscow
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Parfenovich (URS) Flag of Australia.svg John Sumegi (AUS) Flag of Romania.svg Vasile Dîba (ROU)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of New Zealand.svg Ian Ferguson (NZL) Flag of Sweden.svg Lars-Erik Moberg (SWE) Flag of France.svg Bernard Brégeon (FRA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of Hungary.svg Zsolt Gyulay (HUN) Flag of East Germany.svg Andreas Stähle (GDR) Flag of New Zealand.svg Paul MacDonald (NZL)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Finland.svg Mikko Kolehmainen (FIN) Flag of Hungary.svg Zsolt Gyulay (HUN) Flag of Norway.svg Knut Holmann (NOR)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Italy.svg Antonio Rossi (ITA) Flag of Norway.svg Knut Holmann (NOR) Flag of Poland.svg Piotr Markiewicz (POL)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Norway.svg Knut Holmann (NOR) Flag of Bulgaria.svg Petar Merkov (BUL) Flag of Israel.svg Michael Kolganov (ISR)
2004 Athens
detaljer
Flag of Canada.svg Adam van Koeverden (CAN) Flag of Australia.svg Nathan Baggaley (AUS) Flag of the United Kingdom.svg Ian Wynne (GBR)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Australia.svg Ken Wallace (AUS) Flag of Canada.svg Adam van Koeverden (CAN) Flag of the United Kingdom.svg Tim Brabants (GBR)

K-2 500 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Joachim Mattern
og Bernd Olbricht (GDR)
Flag of the Soviet Union.svg Serhei Nahorny
og Vladimir Romanovsky (URS)
Flag of Romania.svg Larion Serghei
og Policarp Malîhin (ROU)
1980 Moscow
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Parfenovich
og Sergei Chukhray (URS)
Flag of Spain.svg Herminio Menéndez
og Guillermo del Riego (ESP)
Flag of East Germany.svg Rüdiger Helm
og Bernd Olbricht (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of New Zealand.svg Ian Ferguson
og Paul MacDonald (NZL)
Flag of Sweden.svg Per-Inge Bengtsson
og Lars-Erik Moberg (SWE)
Flag of Canada.svg Hugh Fisher
og Alwyn Morris (CAN)
1988 Seoul
detaljer
Flag of New Zealand.svg Ian Ferguson
og Paul MacDonald (NZL)
Flag of the Soviet Union.svg Igor Nagayev
og Viktor Denisov (URS)
Flag of Hungary.svg Attila Ábrahám
og Ferenc Csipes (HUN)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Kay Bluhm
og Torsten Gutsche (GER)
Flag of Poland.svg Maciej Freimut
og Wojciech Kurpiewski (POL)
Flag of Italy.svg Bruno Dreossi
og Antonio Rossi (ITA)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Kay Bluhm
og Torsten Gutsche (GER)
Flag of Italy.svg Beniamino Bonomi
og Daniele Scarpa (ITA)
Flag of Australia.svg Daniel Collins
og Andrew Trim (AUS)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Hungary.svg Zoltán Kammerer
og Botond Storcz (HUN)
Flag of Australia.svg Daniel Collins
og Andrew Trim (AUS)
Flag of Germany.svg Ronald Rauhe
og Tim Wieskötter (GER)
2004 Athens
detaljer
Flag of Germany.svg Ronald Rauhe
og Tim Wieskötter (GER)
Flag of Australia.svg Clint Robinson
og Nathan Baggaley (AUS)
Flag of Belarus.svg Raman Pjatrusjenka
og Vadzim Makhnew (BLR)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Spain.svg Saúl Craviotto
og Carlos Pérez (ESP)
Flag of Germany.svg Ronald Rauhe
og Tim Wieskötter (GER)
Flag of Belarus.svg Raman Pjatrusjenka
og Vadzim Makhnew (BLR)

K-1 10000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Ernst Krebs (GER) Flag of Austria.svg Fritz Landertinger (AUT) Flag of the United States.svg Ernest Riedel (USA)
1948 London
detaljer
Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE) Flag of Finland.svg Kurt Wires (FIN) Flag of Norway.svg Eivind Skabo (NOR)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Finland.svg Thorvald Strömberg (FIN) Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE) Flag of Germany.svg Michael Scheuer (GER)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Sweden.svg Gert Fredriksson (SWE) Flag of Hungary.svg Ferenc Hatlaczky (HUN) German Olympic flag (1959-1968).svg Michael Scheuer (EUA)

K-1 4 × 500 meter stafett[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1960 Rome
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Dieter Krause
Günther Perleberg
Paul Lange
Friedhelm Wentzke
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Imre Szöllősi
Imre Kemecsey
András Szente
György Mészáros
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Erik Hansen
Helmuth Sørensen
Arne Høyer
Erling Jessen

K-2 10000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Paul Wevers
og Ludwig Landen (GER)
Flag of Austria.svg Viktor Kalisch
og Karl Steinhuber (AUT)
Flag of Sweden.svg Tage Fahlborg
og Helge Larsson (SWE)
1948 London
detaljer
Flag of Sweden.svg Gunnar Åkerlund
og Hans Wetterström (SWE)
Flag of Norway.svg Ivar Mathisen
og Knut Østby (NOR)
Flag of Finland.svg Thor Axelsson
og Nils Björklöf (FIN)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Finland.svg Kurt Wires
og Yrjö Hietanen (FIN)
Flag of Sweden.svg Gunnar Åkerlund
og Hans Wetterström (SWE)
Flag of Hungary.svg Ferenc Varga
og József Gurovits (HUN)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Hungary.svg János Urányi
og László Fábián (HUN)
German Olympic flag (1959-1968).svg Fritz Briel
og Theodor Kleine (EUA)
Flag of Australia.svg Dennis Green
og Walter Brown (AUS)

F-1 10000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Austria.svg Gregor Hradetzky (AUT) Flag of France.svg Henri Eberhardt (FRA) Flag of Germany.svg Xaver Hörmann (GER)

F-2 10000 meter[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
1936 Berlin
detaljer
Flag of Sweden.svg Erik Bladström
og Sven Johansson (SWE)
Flag of Germany.svg Erich Hanisch
og Willi Horn (GER)
Flag of the Netherlands.svg Piet Wijdekop
og Cees Wijdekop (NED)

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]