Liste over olympiske medaljevinnere i gymnastikk (menn)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over olympiske medaljevinnere i gymnastikk inneholder samtlige mannlige utøvere som har tatt en olympisk medalje i gymnastikk.

Nåværende program[rediger | rediger kilde]

Apparatturn[rediger | rediger kilde]

Mangekamp individuelt[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of France.svg Gustave Sandras (FRA) Flag of France.svg Noël Bas (FRA) Flag of France.svg Lucien Démanet (FRA)
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Julius Lenhart (USA) Flag of Germany.svg Wilhelm Weber (GER) Flag of Switzerland.svg Adolf Spinnler (SUI)
1908 London
detaljer
Flag of Italy.svg Alberto Braglia (ITA) Flag of the United Kingdom.svg Walter Tysall (GBR) Flag of France.svg Louis Ségura (FRA)
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Italy.svg Alberto Braglia (ITA) Flag of France.svg Louis Ségura (FRA) Flag of Italy.svg Adolfo Tunesi (ITA)
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Italy.svg Giorgio Zampori (ITA) Flag of France.svg Marco Torrès (FRA) Flag of France.svg Jean Gounot (FRA)
1924 Paris
detaljer
Flag of SFR Yugoslavia.svg Leon Štukelj (YUG) Flag of Czechoslovakia.svg Robert Pražák (TCH) Flag of Czechoslovakia.svg Bedřich Šupčík (TCH)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Switzerland.svg Georges Miez (SUI) Flag of Switzerland.svg Hermann Hänggi (SUI) Flag of SFR Yugoslavia.svg Leon Štukelj (YUG)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Italy.svg Romao Neri (ITA) Flag of Hungary.svg István Pelle (HUN) Flag of Finland.svg Heikki Savolainen (FIN)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Alfred Schwarzmann (GER) Flag of Switzerland.svg Eugen Mack (SUI) Flag of Germany.svg Konrad Frey (GER)
1948 London
detaljer
Flag of Finland.svg Veikko Huhtanen (FIN) Flag of Switzerland.svg Walter Lehmann (SUI) Flag of Finland.svg Paavo Aaltonen (FIN)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Hrant Shahinyan (URS) Flag of Switzerland.svg Josef Stalder (SUI)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Jurij Titov (URS)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS) Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Jurij Titov (URS)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Japan.svg Yukio Endo (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Lisitsky (URS)
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS)
Flag of Japan.svg Shuji Tsurumi (JPN)
ikke utdelt
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS) Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN)
1972 München
detaljer
Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of Japan.svg Eizo Kenmotsu (JPN) Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of Japan.svg Mitsuo Tsukahara (JPN)
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of Bulgaria.svg Stoyan Deltchev (BUL)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Japan.svg Kōji Gushiken (JPN) Flag of the United States.svg Peter Vidmar (USA) Flag of the People's Republic of China.svg Li Ning (CHN)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Artemov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Valeri Liukin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Dmitry Bilozerchev (URS)
1992 Barcelona
detaljer
Olympic flag.svg Vitaly Scherbo (EUN) Olympic flag.svg Grigory Misutin (EUN) Olympic flag.svg Valery Belenky (EUN)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaoshuang (CHN) Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS) Flag of Belarus.svg Vitaly Scherbo (BLR)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS) Flag of the People's Republic of China.svg Yang Wei (CHN) Flag of Ukraine.svg Oleksandr Beresh (UKR)
2004 Athen
detaljer
Flag of the United States.svg Paul Hamm (USA) Flag of South Korea.svg Kim Dae-Eun (KOR) Flag of South Korea.svg Yang Tae-Young (KOR)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Yang Wei (CHN) Flag of Japan.svg Kōhei Uchimura (JPN) Flag of France.svg Benoît Caranobe (FRA)
2012 London
detaljer
Flag of Japan.svg Kōhei Uchimura (JPN) Flag of Germany.svg Marcel Nguyen (GER) Flag of the United States.svg Danell Leyva (USA)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Mangekamp lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
John Grieb
Anton Heida
Max Hess
Philip Kassel
Julius Lenhart
Ernst Reckeweg
Flag of the United States.svg USA (USA)
Emil Beyer
John Bissinger
Arthur Rosenkampff
Julian Schmitz
Otto Steffen
Max Wolf
Flag of the United States.svg USA (USA)
John Duha
Charles Krause
George Mayer
Robert Maysack
Philip Schuster
Edward Siegler
1908 London
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Gösta Åsbrink
Carl Bertilsson
Hjalmar Cedercrona
Andreas Cervin
Rudolf Degermark
Carl Folcker
Sven Forssman
Erik Granfelt
Carl Hårleman
Nils Hellsten
Gunnar Höjer
Arvid Holmberg
Carl Holmberg
Oswald Holmberg
Hugo Jahnke
John Jarlén
Gustaf Johnsson
Rolf Johnsson
Nils von Kantzow
Sven Landberg
Olle Lanner
Axel Ljung
Osvald Moberg
Carl Martin Norberg
Erik Norberg
Tor Norberg
Axel Norling
Daniel Norling
Gösta Olson
Leonard Peterson
Sven Rosén
Gustaf Rosenquist
Axel Sjöblom
Birger Sörvik
Haakon Sörvik
Karl Johan Svensson
Karl Gustaf Vinqvist
Nils Widforss
Flag of Norway (ef2b2d for red & 002868 for blue).svg Norge (NOR)
Arthur Amundsen
Carl Albert Andersen
Otto Authén
Hermann Bohne
Trygve Bøyesen
Oskar Bye
Conrad Carlsrud
Sverre Grøner
Harald Halvorsen
Harald Hansen
Peter Hol
Eugen Ingebretsen
Ole Iversen
Per Mathias Jespersen
Sigge Johannessen
Nicolai Kiær
Carl Klæth
Thor Larsen
Rolf Lefdahl
Hans Lem
Anders Moen
Frithjof Olsen
Carl Alfred Pedersen
Paul Pedersen
Sigvard Sivertsen
John Skrataas
Harald Smedvik
Andreas Strand
Olaf Syvertsen
Thomas Thorstensen
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Eino Forsström
Otto Granström
Johan Kemp
Iivari Kyykoski
Heikki Lehmusto
John Lindroth
Yrjö Linko
Edvard Linna
Matti Markkanen
Kaarlo Mikkolainen
Veli Nieminen
Kaarlo Kustaa Paasia
Arvi Pohjanpää
Aarne Pohjonen
Eino Railio
Heikki Riipinen
Arno Saarinen
Einar Werner Sahlstein
Aarne Salovaara
Karl Sandelin
Elis Sipilä
Viktor Smeds
Kaarlo Soinio
Kurt Enoch Stenberg
Väinö Tiiri
Karl Magnus Wegelius
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Pietro Bianchi
Guido Boni
Alberto Braglia
Giuseppe Domenichelli
Carlo Fregosi
Alfredo Gollini
Francesco Loi
Luigi Maiocco
Giovanni Mangiante
Lorenzo Mangiante
Serafino Mazzarochi
Guido Romano
Paolo Salvi
Luciano Savorini
Adolfo Tunesi
Giorgio Zampori
Umberto Zanolini
Angelo Zorzi
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
József Bittenbinder
Imre Erdődy
Samu Fóti
Imre Gellért
Győző Haberfeld
Ottó Hellmich
István Herczeg
József Keresztessy
Lajos Kmetykó
János Krizmanich
Elemér Pászti
Árpád Pédery
Jenõ Rittich
Ferenc Szüts
Ödön Téry
Géza Tuli
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Albert Betts
William Cowhig
Sidney Cross
Harold Dickason
Herbert Drury
Bernard Franklin
Leonard Hanson
Samuel Hodgetts
Charles Luck
William MacKune
Ronald McLean
Alfred Messenger
Henry Oberholzer
Edward Pepper
Edward Potts
Reginald Potts
George Ross
Charles Simmons
Arthur Southern
William Titt
Charles Vigurs
Samuel Walker
John Whitaker
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Arnaldo Andreoli
Ettore Bellotto
Pietro Bianchi
Fernando Bonatti
Luigi Cambiaso
Luigi Contessi
Carlo Costigliolo
Luigi Costigliolo
Giuseppe Domenichelli
Roberto Ferrari
Carlo Fregosi
Romualdo Ghiglione
Ambrogio Levati
Francesco Loi
Vittorio Lucchetti
Luigi Maiocco
Ferdinando Mandrini
Lorenzo Mangiante
Antonio Marovelli
Michele Mastromarino
Giuseppe Paris
Manlio Pastorini
Ezio Roselli
Paolo Salvi
Giovanni Tubino
Giorgio Zampori
Angelo Zorzi
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Eugenius Auwerkerken
Théophile Bauer
François Claessens
Augustus Cootmans
Frans Gibens
Albert Haepers
Domien Jacob
Félicien Kempeneers
Jules Labéeu
Hubert Lafortune
Auguste Landrieu
Charles Lannie
Constant Loriot
Nicolaas Moerloos
Ferdinand Minnaert
Louis Stoop
Jean Van Guysse
Alphonse Van Mele
François Verboven
Jean Verboven
Julien Verdonck
Joseph Verstraeten
Georges Vivex
Julianus Wagemans
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Georges Berger
Émile Bouchès
René Boulanger
Alfred Buyenne
Eugène Cordonnier
Léon Delsarte
Lucien Démanet
Paul Durin
Victor Duvant
Fernand Fauconnier
Arthur Hermann
Albert Hersoy
Alphonse Higelin
Auguste Hoël
Louis Kempe
Georges Lagouge
Paulin Lemaire
Ernest Lespinasse
Émile Martel
Jules Pirard
Eugène Pollet
Georges Thurnherr
Marco Torrès
François Walker
Julien Wartelle
Paul Wartelle
1924 Paris
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Luigi Cambiaso
Mario Lertora
Vittorio Lucchetti
Luigi Maiocco
Ferdinando Mandrini
Francesco Martino
Giuseppe Paris
Giorgio Zampori
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Eugène Cordonnier
Léon Delsarte
François Gangloff
Jean Gounot
Arthur Hermann
Alphonse Higelin
Joseph Huber
Albert Séguin
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Hans Grieder
August Güttinger
Jean Gutweninger
Georges Miez
Otto Pfister
Antoine Rebetez
Carl Widmer
Josef Wilhelm
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Hans Grieder
August Güttinger
Hermann Hänggi
Eugen Mack
Georges Miez
Otto Pfister
Eduard Steinemann
Melchior Wezel
Flag of Czechoslovakia.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Josef Effenberger
Jan Gajdoš
Jan Koutný
Emanuel Löffler
Bedřich Šupčík
Ladislav Tikal
Ladislav Vácha
Václav Veselý
Flag of SFR Yugoslavia.svg Jugoslavia (YUG)
Eduard Antonijevič
Dragutin Cioti
Stane Derganc
Boris Gregorka
Anton Malej
Ivan Porenta
Josip Primožič
Leon Štukelj
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Oreste Capuzzo
Savino Guglielmetti
Mario Lertora
Romao Neri
Franco Tognini
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frank Haubold
Frank Cumiskey
Al Jochim
Fred Meyer
Michael Schuler
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Mauri Nyberg-Noroma
Ilmari Pakarinen
Heikki Savolainen
Einari Teräsvirta
Martti Uosikkinen
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Franz Beckert
Konrad Frey
Alfred Schwarzmann
Willi Stadel
Inno Stangl
Walter Steffens
Matthias Volz
Ernst Winter
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Walter Bach
Albert Bachmann
Walter Beck
Eugen Mack
Georges Miez
Michael Reusch
Eduard Steinemann
Josef Walter
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Mauri Nyberg-Noroma
Veikko Pakarinen
Aleksanteri Saarvala
Heikki Savolainen
Esa Seeste
Einari Teräsvirta
Eino Tukiainen
Martti Uosikkinen
1948 London
detaljer
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Paavo Aaltonen
Veikko Huhtanen
Kalevi Laitinen
Olavi Rove
Aleksanteri Saarvala
Sulo Salmi
Heikki Savolainen
Einari Teräsvirta
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Karl Frei
Christian Kipfer
Walter Lehmann
Robert Lucy
Michael Reusch
Josef Stalder
Emil Studer
Melchior Thalmann
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
László Baranyai
Jozsef Fekete
Gyözö Mogyorosi
János Mogyorósi-Klencs
Ferenc Pataki
Lajos Sántha
Lajos Tóth
Ferenc Várkõi
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Vladimir Belyakov
Iosif Berdiev
Viktor Chukarin
Yevgeny Korolkov
Dmytro Leonkin
Valentin Muratov
Mikhail Perelman
Hrant Shahinyan
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Hans Eugster
Ernst Fivian
Ernst Gebendinger
Jack Günthard
Hans Schwarzentruber
Josef Stalder
Melchior Thalmann
Jean Tschabold
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Paavo Aaltonen
Kalevi Laitinen
Onni Lappalainen
Kaino Lempinen
Berndt Lindfors
Olavi Rove
Heikki Savolainen
Kalevi Viskari
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Albert Azaryan
Viktor Chukarin
Valentin Muratov
Boris Shakhlin
Pavel Stolbov
Jurij Titov
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Nobuyuki Aihara
Akira Kono
Masami Kubota
Takashi Ono
Masao Takemoto
Shinsaku Tsukawaki
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Raimo Heinonen
Olavi Laimuvirta
Onni Lappalainen
Berndt Lindfors
Martti Mansikka
Kalevi Suoniemi
1960 Roma
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Nobuyuki Aihara
Yukio Endo
Takashi Mitsukuri
Takashi Ono
Masao Takemoto
Shuji Tsurumi
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Albert Azaryan
Valery Kerdemilidi
Nikolai Miligulo
Vladimir Portnoi
Boris Shakhlin
Jurij Titov
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Giovanni Carminucci
Pasquale Carminucci
Gianfranco Marzolla
Franco Menichelli
Orlando Polmonari
Angelo Vicardi
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Yukio Endo
Takuji Hayata
Takashi Mitsukuri
Takashi Ono
Shuji Tsurumi
Haruhiro Yamashita
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Sergey Diomidov
Viktor Leontev
Viktor Lisitsky
Boris Shakhlin
Jurij Titov
Yuri Tsapenko
Flag of the German Olympic Team (1960-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Siegfried Fülle
Philipp Fürst
Erwin Koppe
Klaus Köste
Günter Lyhs
Peter Weber
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Yukio Endo
Sawao Kato
Takeshi Katō
Eizo Kenmotsu
Akinori Nakayama
Mitsuo Tsukahara
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Sergey Diomidov
Valery Iljinykh
Valery Karasev
Viktor Klimenko
Victor Lisitsky
Mikhail Voronin
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Günter Beier
Matthias Brehme
Gerhard Dietrich
Siegfried Fülle
Klaus Köste
Peter Weber
1972 München
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Shigeru Kasamatsu
Sawao Kato
Eizo Kenmotsu
Akinori Nakayama
Teruichi Okamura
Mitsuo Tsukahara
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Nikolai Andrianov
Viktor Klimenko
Alexander Maleev
Edvard Mikaelian
Vladimir Schukin
Mikhail Voronin
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Matthias Brehme
Wolfgang Klotz
Klaus Köste
Jürgen Paeke
Reinhard Rychly
Wolfgang Thüne
1976 Montreal
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Shun Fujimoto
Hisato Igarashi
Hiroshi Kajiyama
Sawao Kato
Eizo Kenmotsu
Mitsuo Tsukahara
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Nikolai Andrianov
Alexander Dityatin
Gennady Krysin
Vladimir Marchenko
Vladimir Markelov
Vladimir Tikhonov
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Roland Brückner
Rainer Hanschke
Bernd Jäger
Wolfgang Klotz
Lutz Mack
Michael Nikolay
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Nikolai Andrianov
Eduard Azaryan
Alexander Dityatin
Bogdan Makuts
Vladimir Markelov
Alexander Tkachyov
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Ralf-Peter Hemmann
Lutz Hoffmann
Lutz Mack
Michael Nikolay
Andreas Bronst
Roland Brückner
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Ferenc Donath
György Guczoghy
Zoltan Kelemen
Peter Kovacs
Zoltán Magyar
Istvan Vamos
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Bart Conner
Timothy Daggett
Mitchell Gaylord
James Hartung
Scott Johnson
Peter Vidmar
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Li Ning
Li Xiaoping
Li Yuejiu
Lou Yun
Tong Fei
Xu Zhiqiang
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Kōji Gushiken
Noritoshi Hirata
Nobuyuki Kajitani
Shinji Morisue
Koji Sotomura
Kyoji Yamawaki
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Vladimir Artemov
Dmitri Bilozertchev
Vladimir Gogoladze
Sergei Kharkov
Valeri Liukin
Vladimir Nouvikov
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Holger Behrendt
Ralf Büchner
Ulf Hoffmann
Sylvio Kroll
Sven Tippelt
Andreas Wecker
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Yukio Iketani
Hiroyuki Konishi
Koichi Mizushima
Daisuke Nishikawa
Toshiharu Sato
Takahiro Yameda
1992 Barcelona
detaljer
Olympic flag.svg Samveldet av uavhengige stater (EUN)
Valery Belenky
Igor Korobchinski
Grigory Misutin
Vitaly Scherbo
Rustam Sharipov
Alexei Voropaev
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Guo Linyao
Li Chunyang
Li Dashuang
Li Ge
Li Jing
Li Xiaoshuang
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Yutaka Aihara
Takashi Chinen
Yoshiaki Hatakeda
Yukio Iketani
Masayuki Matsunaga
Daisuke Nishikawa
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Sergei Kharkov
Nikolai Kryukov
Alexei Nemov
Yevgeni Podgorny
Dmitri Trush
Dmitri Vasilenko
Alexei Voropaev
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Fan Bin
Fan Hongbin
Huang Huadong
Huang Liping
Li Xiaoshuang
Shen Jian
Zhang Jinjing
Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
Igor Korobchinski
Oleg Kosiak
Grigory Misutin
Vladimir Shamenko
Rustam Sharipov
Oleksandr Svetlichny
Yuri Yermakov
2000 Sydney
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Huang Xu
Li Xiaopeng
Xiao Junfeng
Xing Aowei
Yang Wei
Zheng Lihui
Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
Alexander Beresch
Valeriy Honcharov
Ruslan Mezentsev
Valeri Pereshkura
Oleksandr Svetlichny
Roman Zozulya
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Maxim Aleshin
Alexei Bondarenko
Dmitri Drevin
Nikolai Kryukov
Alexei Nemov
Yevgeni Podgorny
2004 Athen
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Takehiro Kashima
Hisashi Mizutori
Daisuke Nakano
Hiroyuki Tomita
Naoya Tsukahara
Isao Yoneda
Flag of the United States.svg USA (USA)
Jason Gatson
Morgan Hamm
Paul Hamm
Brett McClure
Blaine Wilson
Guard Young
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Marian Drăgulescu
Ilie Daniel Popescu
Dan Nicolae Potra
Răzvan Dorin Şelariu
Ioan Silviu Suciu
Marius Urzică
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Chen Yibing
Huang Xu
Li Xiaopeng
Xiao Qin
Yang Wei
Zou Kai
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Takehiro Kashima
Takuya Nakase
Makoto Okiguchi
Koki Sakamoto
Hiroyuki Tomita
Kōhei Uchimura
Flag of the United States.svg USA (USA)
Alexander Artemev
Raj Bhavsar
Joe Hagerty
Jonathan Horton
Justin Spring
Kai Wen Tan
2012 London
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Chen Yibing
Feng Zhe
Guo Weiyang
Zhang Chenglong
Zou Kai
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Ryohei Kato
Kazuhito Tanaka
Yusuke Tanaka
Kōhei Uchimura
Koji Yamamuro
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Sam Oldham
Daniel Purvis
Louis Smith
Kristian Thomas
Max Whitlock
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Frittstående[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Hungary.svg István Pelle (HUN) Flag of Switzerland.svg Georges Miez (SUI) Flag of Italy.svg Mario Lertora (ITA)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Switzerland.svg Georges Miez (SUI) Flag of Switzerland.svg Josef Walter (SUI) Flag of Germany.svg Konrad Frey (GER)
Flag of Switzerland.svg Eugen Mack (SUI)
1948 London
detaljer
Flag of Hungary.svg Ferenc Pataki (HUN) Flag of Hungary.svg János Mogyorósi Klencs (HUN) Flag of Czechoslovakia.svg Zdenek Ruzicka (TCH)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Sweden.svg William Thoresson (SWE) Flag of Poland.svg Jerzy Jokiel (POL)
Flag of Japan.svg Tadao Uesako (JPN)
ikke utdelt
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Valentin Muratov (URS) Flag of Japan.svg Nobuyuki Aihara (JPN)
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS)
Flag of Sweden.svg William Thoresson (SWE)
ikke utdelt
1960 Roma
detaljer
Flag of Japan.svg Nobuyuki Aihara (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Jurij Titov (URS) Flag of Italy.svg Franco Menichelli (ITA)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Italy.svg Franco Menichelli (ITA) Flag of Japan.svg Yukio Endo (JPN)
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Lisitsky (URS)
ikke utdelt
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN) Flag of Japan.svg Takeshi Katō (JPN)
1972 München
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN) Flag of Japan.svg Shigeru Kasamatsu (JPN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Marchenko (URS) Flag of the United States.svg Peter Kormann (USA)
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Roland Brückner (GDR) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Li Ning (CHN) Flag of the People's Republic of China.svg Lou Yun (CHN) Flag of Japan.svg Koji Sotomura (JPN)
Flag of France.svg Philippe Vatuone (FRA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sergei Kharkov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Artemov (URS) Flag of Japan.svg Yukio Iketani (JPN)
Flag of the People's Republic of China.svg Lou Yun (CHN)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaoshuang (CHN) Flag of Japan.svg Yukio Iketani (JPN)
Olympic flag.svg Grigory Misutin (EUN)
ikke utdelt
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Greece.svg Ioannis Melissanidis (GRE) Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaoshuang (CHN) Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Latvia.svg Igors Vihrovs (LAT) Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS) Flag of Bulgaria.svg Yordan Yovchev (BUL)
2004 Athen
detaljer
Flag of Canada.svg Kyle Shewfelt (CAN) Flag of Romania.svg Marian Drăgulescu (ROU) Flag of Bulgaria.svg Yordan Yovchev (BUL)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Zou Kai (CHN) Flag of Spain.svg Gervasio Deferr (ESP) Flag of Russia.svg Anton Golotsutskov (RUS)
2012 London
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Zou Kai (CHN) Flag of Japan.svg Kōhei Uchimura (JPN) Flag of Russia.svg Denis Ablyazin (RUS)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Svingstang[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Germany.svg Hermann Weingärtner (GER) Flag of Germany.svg Alfred Flatow (GER) ikke utdelt
1900 Paris ikke på programmet
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Anton Heida (USA)
Flag of the United States.svg Edward Hennig (USA)
ikke utdelt Flag of the United States.svg George Eyser (USA)
1908–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of SFR Yugoslavia.svg Leon Štukelj (YUG) Flag of Switzerland.svg Jean Gutweninger (SUI) Flag of France.svg André Higelin (FRA)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Switzerland.svg Georges Miez (SUI) Flag of Italy.svg Romao Neri (ITA) Flag of Switzerland.svg Eugen Mack (SUI)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Dallas Bixler (USA) Flag of Finland.svg Heikki Savolainen (FIN) Flag of Finland.svg Einari Teräsvirta (FIN)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Finland.svg Aleksanteri Saarvala (FIN) Flag of Germany.svg Konrad Frey (GER) Flag of Germany.svg Alfred Schwarzmann (GER)
1948 London
detaljer
Flag of Switzerland.svg Josef Stalder (SUI) Flag of Switzerland.svg Walter Lehmann (SUI) Flag of Finland.svg Veikko Huhtanen (FIN)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Switzerland.svg Jack Günthard (SUI) Flag of Germany.svg Alfred Schwarzmann (GER)
Flag of Switzerland.svg Josef Stalder (SUI)
ikke utdelt
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Jurij Titov (URS) Flag of Japan.svg Masao Takemoto (JPN)
1960 Roma
detaljer
Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN) Flag of Japan.svg Masao Takemoto (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Jurij Titov (URS) Flag of SFR Yugoslavia.svg Miroslav Cerar (YUG)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN)
Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS)
ikke utdelt Flag of Japan.svg Eizo Kenmotsu (JPN)
1972 München
detaljer
Flag of Japan.svg Mitsuo Tsukahara (JPN) Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of Japan.svg Shigeru Kasamatsu (JPN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Japan.svg Mitsuo Tsukahara (JPN) Flag of Japan.svg Eizo Kenmotsu (JPN) Flag of Germany.svg Eberhard Gienger (FRG)
1980 Moskva
detaljer
Flag of Bulgaria.svg Stoyan Deltchev (BUL) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Japan.svg Shinji Morisue (JPN) Flag of the People's Republic of China.svg Tong Fei (CHN) Flag of Japan.svg Kōji Gushiken (JPN)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Artemov (URS)
Flag of the Soviet Union.svg Valeri Liukin (URS)
ikke utdelt Flag of East Germany.svg Holger Behrendt (GDR)
Flag of Romania.svg Marius Gherman (ROU)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the United States.svg Trent Dimas (USA) Flag of Germany.svg Andreas Wecker (GER)
Olympic flag.svg Grigory Misutin (EUN)
ikke utdelt
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Andreas Wecker (GER) Flag of Bulgaria.svg Krasimir Dunev (BUL) Flag of the People's Republic of China.svg Fan Bin (CHN)
Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS)
Flag of Belarus.svg Vitaly Scherbo (BLR)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS) Flag of France.svg Benjamin Varonian (FRA) Flag of South Korea.svg Lee Joo-Hyung (KOR)
2004 Athen
detaljer
Flag of Italy.svg Igor Cassina (ITA) Flag of the United States.svg Paul Hamm (USA) Flag of Japan.svg Isao Yoneda (JPN)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Zou Kai (CHN) Flag of the United States.svg Jonathan Horton (USA) Flag of Germany.svg Fabian Hambuechen (GER)
2012 London
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Epke Zonderland (NED) Flag of Germany.svg Fabian Hambuechen (GER) Flag of the People's Republic of China.svg Zou Kai (CHN)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Skranke[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Germany.svg Alfred Flatow (GER) Flag of Switzerland.svg Louis Zutter (SUI) ikke utdelt
1900 Paris ikke på programmet
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg George Eyser (USA) Flag of the United States.svg Anton Heida (USA) Flag of the United States.svg John Duha (USA)
1908–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of Switzerland.svg August Güttinger (SUI) Flag of Czechoslovakia.svg Robert Pražák (TCH) Flag of Italy.svg Giorgio Zampori (ITA)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Czechoslovakia.svg Ladislav Vácha (TCH) Flag of SFR Yugoslavia.svg Josip Primožič (YUG) Flag of Switzerland.svg Hermann Hänggi (SUI)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Italy.svg Romao Neri (ITA) Flag of Hungary.svg István Pelle (HUN) Flag of Finland.svg Heikki Savolainen (FIN)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Konrad Frey (GER) Flag of Switzerland.svg Michael Reusch (SUI) Flag of Germany.svg Alfred Schwarzmann (GER)
1948 London
detaljer
Flag of Switzerland.svg Michael Reusch (SUI) Flag of Finland.svg Veikko Huhtanen (FIN) Flag of Switzerland.svg Christian Kipfer (SUI)
Flag of Switzerland.svg Josef Stalder (SUI)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Switzerland.svg Hans Eugster (SUI) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of Switzerland.svg Josef Stalder (SUI)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of Japan.svg Masami Kubota (JPN) Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN)
Flag of Japan.svg Masao Takemoto (JPN)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS) Flag of Italy.svg Giovanni Carminucci (ITA) Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Japan.svg Yukio Endo (JPN) Flag of Japan.svg Shuji Tsurumi (JPN) Flag of Italy.svg Franco Menichelli (ITA)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Klimenko (URS)
1972 München
detaljer
Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of Japan.svg Shigeru Kasamatsu (JPN) Flag of Japan.svg Eizo Kenmotsu (JPN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of Japan.svg Mitsuo Tsukahara (JPN)
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Alexander Tkachyov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of East Germany.svg Roland Brückner (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Bart Conner (USA) Flag of Japan.svg Nobuyuki Kajitani (JPN) Flag of the United States.svg Mitch Gaylord (USA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Artemov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Valeri Liukin (URS) Flag of East Germany.svg Sven Tippelt (GDR)
1992 Barcelona
detaljer
Olympic flag.svg Vitaly Scherbo (EUN) Flag of the People's Republic of China.svg Li Jing (CHN) Olympic flag.svg Igor Korobchinski (EUN)
Flag of the People's Republic of China.svg Guo Linyao (CHN)
Flag of Japan.svg Masayuki Matsunaga (JPN)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Ukraine.svg Rustam Sharipov (UKR) Flag of the United States.svg Jair Lynch (USA) Flag of Belarus.svg Vitaly Scherbo (BLR)
2000 Sydney
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaopeng (CHN) Flag of South Korea.svg Lee Joo-Hyung (KOR) Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS)
2004 Athen
detaljer
Flag of Ukraine.svg Valeri Goncharov (UKR) Flag of Japan.svg Hiroyuki Tomita (JPN) Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaopeng (CHN)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaopeng (CHN) Flag of South Korea.svg Yoo Won-Chul (KOR) Flag of Uzbekistan.svg Anton Fokin (UZB)
2012 London
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Feng Zhe (CHN) Flag of Germany.svg Marcel Nguyen (GER) Flag of France.svg Hamilton Sabot (FRA)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Bøylehest[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Switzerland.svg Louis Zutter (SUI) Flag of Germany.svg Hermann Weingärtner (GER) ikke utdelt
1900 Paris ikke på programmet
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Anton Heida (USA) Flag of the United States.svg George Eyser (USA) Flag of the United States.svg William Merz (USA)
1908–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of Switzerland.svg Josef Wilhelm (SUI) Flag of Switzerland.svg Jean Gutweninger (SUI) Flag of Switzerland.svg Antoine Rebetez (SUI)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Switzerland.svg Hermann Hänggi (SUI) Flag of Switzerland.svg Georges Miez (SUI) Flag of Finland.svg Heikki Savolainen (FIN)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Hungary.svg István Pelle (HUN) Flag of Italy.svg Omero Bonoli (ITA) Flag of the United States.svg Frank Haubold (USA)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Konrad Frey (GER) Flag of Switzerland.svg Eugen Mack (SUI) Flag of Switzerland.svg Albert Bachmann (SUI)
1948 London
detaljer
Flag of Finland.svg Paavo Aaltonen (FIN)
Flag of Finland.svg Veikko Huhtanen (FIN)
Flag of Finland.svg Heikki Savolainen (FIN)
ikke utdelt ikke utdelt
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Yevgeny Korolkov (URS)
Flag of the Soviet Union.svg Hrant Shahinyan (URS)
ikke utdelt
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS) Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS)
1960 Roma
detaljer
Flag of Finland.svg Eugen Ekman (FIN)
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS)
ikke utdelt Flag of Japan.svg Shuji Tsurumi (JPN)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of SFR Yugoslavia.svg Miroslav Cerar (YUG) Flag of Japan.svg Shuji Tsurumi (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Yury Tsapenko (URS)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of SFR Yugoslavia.svg Miroslav Cerar (YUG) Flag of Finland.svg Olli Laiho (FIN) Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS)
1972 München
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Klimenko (URS) Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN) Flag of Japan.svg Eizo Kenmotsu (JPN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Hungary.svg Zoltán Magyar (HUN) Flag of Japan.svg Eizo Kenmotsu (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS)
Flag of East Germany.svg Michael Nikolay (GDR)
1980 Moskva
detaljer
Flag of Hungary.svg Zoltán Magyar (HUN) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of East Germany.svg Michael Nikolay (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Li Ning (CHN)
Flag of the United States.svg Peter Vidmar (USA)
ikke utdelt Flag of the United States.svg Timothy Daggett (USA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Dmitry Bilozerchev (URS)
Flag of Hungary.svg Zsolt Borkai (HUN)
Flag of Bulgaria.svg Lubomir Geraskov (BUL)
ikke utdelt ikke utdelt
1992 Barcelona
detaljer
Flag of North Korea.svg Pae Gil-Su (PRK)
Olympic flag.svg Vitaly Scherbo (EUN)
ikke utdelt Flag of Germany.svg Andreas Wecker (GER)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Switzerland.svg Donghua Li (SUI) Flag of Romania.svg Marius Urzică (ROU) Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Romania.svg Marius Urzică (ROU) Flag of France.svg Eric Poujade (FRA) Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS)
2004 Athen
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Teng Haibin (CHN) Flag of Romania.svg Marius Urzică (ROU) Flag of Japan.svg Takehiro Kashima (JPN)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Xiao Qin (CHN) Flag of Croatia.svg Filip Ude (CRO) Flag of the United Kingdom.svg Louis Smith (GBR)
2012 London
detaljer
Flag of Hungary.svg Krisztián Berki (HUN) Flag of the United Kingdom.svg Louis Smith (GBR) Flag of the United Kingdom.svg Max Whitlock (GBR)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Ringer[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Greece.svg Ioannis Mitropoulos (GRE) Flag of Germany.svg Hermann Weingärtner (GER) Flag of Greece.svg Petros Persakis (GRE)
1900 Paris ikke på programmet
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Herman Glass (USA) Flag of the United States.svg William Merz (USA) Flag of the United States.svg Emil Voigt (USA)
1908–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of Italy.svg Francesco Martino (ITA) Flag of Czechoslovakia.svg Robert Pražák (TCH) Flag of Czechoslovakia.svg Ladislav Vácha (TCH)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of SFR Yugoslavia.svg Leon Štukelj (YUG) Flag of Czechoslovakia.svg Ladislav Vácha (TCH) Flag of Czechoslovakia.svg Emanuel Löffler (TCH)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg George Gulack (USA) Flag of the United States.svg Bill Denton (USA) Flag of Italy.svg Giovanni Lattuada (ITA)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Czechoslovakia.svg Alois Hudec (TCH) Flag of SFR Yugoslavia.svg Leon Štukelj (YUG) Flag of Germany.svg Matthias Volz (GER)
1948 London
detaljer
Flag of Switzerland.svg Karl Frei (SUI) Flag of Switzerland.svg Michael Reusch (SUI) Flag of Czechoslovakia.svg Zdenek Ruzicka (TCH)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Hrant Shahinyan (URS) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of Switzerland.svg Hans Eugster (SUI)
Flag of the Soviet Union.svg Dmitri Leonkin (URS)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Albert Azaryan (URS) Flag of the Soviet Union.svg Valentin Muratov (URS) Flag of Japan.svg Masao Takemoto (JPN)
Flag of Japan.svg Masami Kubota (JPN)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Albert Azaryan (URS) Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS) Flag of Bulgaria.svg Velik Kapsazov (BUL)
Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Japan.svg Takuji Hayata (JPN) Flag of Italy.svg Franco Menichelli (ITA) Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS) Flag of Japan.svg Sawao Kato (JPN)
1972 München
detaljer
Flag of Japan.svg Akinori Nakayama (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS) Flag of Japan.svg Mitsuo Tsukahara (JPN)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of Romania.svg Danuţ Grecu (ROU)
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Tkachyov (URS) Flag of Czechoslovakia.svg Jiri Tabak (TCH)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Japan.svg Kōji Gushiken (JPN)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Ning (CHN)
ikke utdelt Flag of the United States.svg Mitch Gaylord (USA)
1988 Seoul
detaljer
Flag of East Germany.svg Holger Behrendt (GDR) ikke utdelt Flag of East Germany.svg Sven Tippelt (GDR)
Flag of the Soviet Union.svg Dmitry Bilozerchev (URS)
1992 Barcelona
detaljer
Olympic flag.svg Vitaly Scherbo (EUN) Flag of the People's Republic of China.svg Li Jing (CHN) Flag of Germany.svg Andreas Wecker (GER)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Italy.svg Jury Chechi (ITA) Flag of Romania.svg Dan Burincă (ROU)
Flag of Hungary.svg Szilveszter Csollány (HUN)
ikke utdelt
2000 Sydney
detaljer
Flag of Hungary.svg Szilveszter Csollány (HUN) Flag of Greece.svg Dimosthenis Tampakos (GRE) Flag of Bulgaria.svg Yordan Yovchev (BUL)
2004 Athen
detaljer
Flag of Greece.svg Dimosthenis Tampakos (GRE) Flag of Bulgaria.svg Yordan Yovchev (BUL) Flag of Italy.svg Jury Chechi (ITA)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Chen Yibing (CHN) Flag of the People's Republic of China.svg Yang Wei (CHN) Flag of Ukraine.svg Oleksandr Vorobiov (UKR)
2012 London
detaljer
Flag of Brazil.svg Arthur Zanetti (BRA) Flag of the People's Republic of China.svg Chen Yibing (CHN) Flag of Italy.svg Matteo Morandi (ITA)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Hopp[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Germany.svg Carl Schuhmann (GER) Flag of Switzerland.svg Louis Zutter (SUI) Flag of Germany.svg Hermann Weingärtner (GER)
1900 Paris ikke på programmet
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg George Eyser (USA) Flag of the United States.svg Anton Heida (USA) Flag of the United States.svg William Merz (USA)
1908–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of the United States.svg Frank Kriz (USA) Flag of Czechoslovakia.svg Jan Koutný (TCH) Flag of Czechoslovakia.svg Bohumil Mořkovský (TCH)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Switzerland.svg Eugen Mack (SUI) Flag of Czechoslovakia.svg Emanuel Löffler (TCH) Flag of SFR Yugoslavia.svg Stane Derganc (YUG)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Italy.svg Savino Guglielmetti (ITA) Flag of the United States.svg Al Jochim (USA) Flag of the United States.svg Ed Carmichael (USA)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Alfred Schwarzmann (GER) Flag of Switzerland.svg Eugen Mack (SUI) Flag of Germany.svg Matthias Volz (GER)
1948 London
detaljer
Flag of Finland.svg Paavo Aaltonen (FIN) Flag of Finland.svg Olavi Rove (FIN) Flag of Hungary.svg János Mogyorósi Klencs (HUN)
Flag of Hungary.svg Ferenc Pataki (HUN)
Flag of Czechoslovakia.svg Leo Sotorník (TCH)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Viktor Chukarin (URS) Flag of Japan.svg Masao Takemoto (JPN) Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN)
Flag of Japan.svg Tadao Uesako (JPN)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the German Olympic Team (1960-1968).svg Helmut Bantz (EUA)
Flag of the Soviet Union.svg Valentin Muratov (URS)
ikke utdelt Flag of the Soviet Union.svg Jurij Titov (URS)
1960 Roma
detaljer
Flag of Japan.svg Takashi Ono (JPN)
Flag of the Soviet Union.svg Boris Shakhlin (URS)
ikke utdelt Flag of the Soviet Union.svg Vladimir Portnoi (URS)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Japan.svg Haruhiro Yamashita (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Lisitsky (URS) Flag of Finland.svg Hannu Rantakari (FIN)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Mikhail Voronin (URS) Flag of Japan.svg Yukio Endo (JPN) Flag of the Soviet Union.svg Sergey Diomidov (URS)
1972 München
detaljer
Flag of East Germany.svg Klaus Köste (GDR) Flag of the Soviet Union.svg Viktor Klimenko (URS) Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS)
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of Japan.svg Mitsuo Tsukahara (JPN) Flag of Japan.svg Hiroshi Kajiyama (JPN)
1980 Moskva
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Nikolai Andrianov (URS) Flag of the Soviet Union.svg Alexander Dityatin (URS) Flag of East Germany.svg Roland Brückner (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Lou Yun (CHN) Flag of the United States.svg Mitch Gaylord (USA)
Flag of Japan.svg Kōji Gushiken (JPN)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Ning (CHN)
Flag of Japan.svg Shinji Morisue (JPN)
ikke utdelt
1988 Seoul
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Lou Yun (CHN) Flag of East Germany.svg Sylvio Kroll (GDR) Flag of South Korea.svg Park Jong-Hoon (KOR)
1992 Barcelona
detaljer
Olympic flag.svg Vitaly Scherbo (EUN) Olympic flag.svg Grigory Misutin (EUN) Flag of South Korea.svg Yoo Ok-Ryul (KOR)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Russia.svg Alexei Nemov (RUS) Flag of South Korea.svg Yeo Hong-Chul (KOR) Flag of Belarus.svg Vitaly Scherbo (BLR)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Spain.svg Gervasio Deferr (ESP) Flag of Russia.svg Alexei Bondarenko (RUS) Flag of Poland.svg Leszek Blanik (POL)
2004 Athen
detaljer
Flag of Spain.svg Gervasio Deferr (ESP) Flag of Latvia.svg Jevgēņijs Saproņenko (LAT) Flag of Romania.svg Marian Drăgulescu (ROU)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Poland.svg Leszek Blanik (POL) Flag of France.svg Thomas Bouhail (FRA) Flag of Russia.svg Anton Golotsutskov (RUS)
2012 London
detaljer
Flag of South Korea.svg Yang Hak-Seon (KOR) Flag of Russia.svg Denis Ablyazin (RUS) Flag of Ukraine.svg Igor Radivilov (UKR)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Trampoline[rediger | rediger kilde]

Individuelt[rediger | rediger kilde]

Games Gull Sølv Bronse
2000 Sydney
detaljer
Flag of Russia.svg Alexander Moskalenko (RUS) Flag of Australia.svg Ji Wallace (AUS) Flag of Canada.svg Mathieu Turgeon (CAN)
2004 Athen
detaljer
Flag of Ukraine.svg Jurij Nikitin (UKR) Flag of Russia.svg Alexander Moskalenko (RUS) Flag of Germany.svg Henrik Stehlik (GER)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Lu Chunlong (CHN) Flag of Canada.svg Jason Burnett (CAN) Flag of the People's Republic of China.svg Dong Dong (CHN)
2012 London
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Dong Dong (CHN) Flag of Russia.svg Dmitrij Usjakov (RUS) Flag of the People's Republic of China.svg Lu Chunlong (CHN)
2016 Rio de Janeiro
detaljer
Flag of Belarus.svg Uladzislau Hancharou (BLR) Flag of the People's Republic of China.svg Dong Dong (CHN) Flag of the People's Republic of China.svg Gao Lei (CHN)

Tidligere øvelser[rediger | rediger kilde]

Apparatturn[rediger | rediger kilde]

Køller[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Edward Hennig (USA) Flag of the United States.svg Emil Voigt (USA) Flag of the United States.svg Ralph Wilson (USA)

Kombinasjon[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Anton Heida (USA) Flag of the United States.svg George Eyser (USA) Flag of the United States.svg William Merz (USA)

Lagkamp (fritt system)[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Norway (ef2b2d for red & 002868 for blue).svg Norge (NOR)
Isak Abrahamsen
Hans Beyer
Hartmann Bjørnsen
Alfred Engelsen
Bjarne Johnsen
Sigurd Jørgensen
Knud Leonard Knudsen
Alf Lie
Rolf Lie
Tor Lund
Petter Martinsen
Per Mathiesen
Jacob Opdahl
Nils Opdahl
Bjarne Pettersen
Frithjof Sælen
Øistein Schirmer
Georg Selenius
Sigvard Sivertsen
Robert Sjursen
Einar Strøm
Gabriel Thorstensen
Thomas Thorstensen
Nils Voss
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Kaarlo Ekholm
Eino Forsström
Eero Hyvärinen
Mikko Hyvärinen
Tauno Ilmoniemi
Ilmari Keinänen
Jalmari Kivenheimo
Karl Lund
Aarne Pelkonen
Ilmari Pernaja
Arvid Rydman
Eino Saastamoinen
Aarne Salovaara
Heikki Sammallahti
Hannes Sirola
Klaus Suomela
Lauri Tanner
Väinö Tiiri
Kaarlo Vähämäki
Kaarlo Vasama
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Axel Andersen
Hjalmart Andersen
Halvor Birch
Wilhelm Grimmelmann
Arvor Hansen
Christian Hansen
Marius Hansen
Charles Jensen
Hjalmar Peter Johansen
Poul Jørgensen
Carl Krebs
Vigo Madsen
Lukas Nielsen
Rikard Nordstrøm
Steen Olsen
Oluf Olsson
Carl Pedersen
Oluf Pedersen
Niels Petersen
Christian Svendsen
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Georg Albertsen
Rudolf Andersen
Viggo Dibbern
Aage Frandsen
Hugo Helsten
Harry Holm
Herold Jansson
Robert Johnsen
Christian Juhl
Vilhelm Lange
Svend Madsen
Peder Marcussen
Peder Møller
Niels Turin Nielsen
Steen Olsen
Christian Pedersen
Hans Rønne
Harry Sørensen
Christian Thomas
Knud Vermehren
Flag of Norway (ef2b2d for red & 002868 for blue).svg Norge (NOR)
Alf Aanning
Karl Aas
Jørgen Andersen
Gustav Bayer
Jørgen Bjørnstad
Asbjørn Bodahl
Eilert Bøhm
Trygve Bøyesen
Ingolf Davidsen
Håkon Endreson
Jacob Erstad
Harald Færstad
Hermann Helgesen
Peter Hol
Otto Johannessen
John Anker Johansen
Torbjørn Kristoffersen
Henrik Nielsen
Jacob Opdahl
Arthur Rydstrøm
Frithjof Sælen
Bjørn Skjærpe
Wilhelm Steffensen
Olav Sundal
Reidar Tønsberg
Lauritz Wigand-Larsen
ikke utdelt

Svingstang lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Konrad Böcker
Alfred Flatow
Gustav Flatow
Georg Hillmar
Fritz Hofmann
Fritz Manteuffel
Karl Neukirch
Richard Röstel
Gustav Schuft
Carl Schuhmann
Hermann Weingärtner
ikke utdelt ikke utdelt

Indiske køller[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg George Roth (USA) Flag of the United States.svg Philip Erenberg (USA) Flag of the United States.svg William Kuhlemeier (USA)

Skranke lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Konrad Böcker
Alfred Flatow
Gustav Flatow
Georg Hillmar
Fritz Hofmann
Fritz Manteuffel
Karl Neukirch
Richard Röstel
Gustav Schuft
Carl Schuhmann
Hermann Weingärtner
Flag of Greece.svg Hellas (GRE)
Nikolaos Andriakopoulos
Spyros Athanasopoulos
Petros Persakis
Thomas Xenakis
Flag of Greece.svg Hellas (GRE)
Ioannis Chrysafis
Ioannis Mitropoulos
Dimitrios Loundras
Filippos Karvelas

Tauklatring[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen
detaljer
Flag of Greece.svg Nicolaos Andriakopoulos (GRE) Flag of Greece.svg Thomas Xenakis (GRE) Flag of Germany.svg Fritz Hofmann (GER)
1900 Paris ikke på programmet
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg George Eyser (USA) Flag of the United States.svg Charles Krause (USA) Flag of the United States.svg Emil Voigt (USA)
1908–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of Czechoslovakia.svg Bedřich Šupčík (TCH) Flag of France.svg Albert Séguin (FRA) Flag of Switzerland.svg August Güttinger (SUI)
Flag of Czechoslovakia.svg Ladislav Vácha (TCH)
1928 Amsterdam ikke på programmet
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Raymond Bass (USA) Flag of the United States.svg William Galbraith (USA) Flag of the United States.svg Thomas Connolly (USA)

Tversoverhopp[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1924 Paris
detaljer
Flag of France.svg Albert Séguin (FRA) Flag of France.svg François Gangloff (FRA)
Flag of France.svg Jean Gounot (FRA)
ikke utdelt

Lagkamp (svensk system)[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Per Bertilsson
Carl-Ehrenfried Carlberg
Nils Granfelt
Curt Hartzell
Oswald Holmberg
Anders Hylander
Axel Janse
Boo Kullberg
Sven Landberg
Per Nilsson
Benkt Norelius
Axel Norling
Daniel Norling
Sven Rosén
Nils Silfverskiöld
Carl Silfverstrand
John Sörenson
Yngve Stiernspetz
Carl-Erik Svensson
Karl Johan Svensson
Knut Torell
Edward Wennerholm
Claes Wersäll
David Wiman
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Peter Andersen
Valdemar Bøggild
Søren Peter Christensen
Ingvald Eriksen
George Falcke
Torkild Garp
Hans Trier Hansen
Johannes Hansen
Rasmus Hansen
Jens Kristian Jensen
Søren Alfred Jensen
Karl Kirk
Jens Kirkegaard
Olaf Kjems
Carl Larsen
Jens Peter Laursen
Marius Lefèrve
Povl Mark
Einar Olsen
Hans Pedersen
Hans Eiler Pedersen
Olaf Pedersen
Peder Larsen Pedersen
Aksel Sørensen
Martin Thau
Søren Thorborg
Kristen Vadgaard
Johannes Vinther
Flag of Norway (ef2b2d for red & 002868 for blue).svg Norge (NOR)
Arthur Amundsen
Jørgen Andersen
Trygve Bøyesen
Georg Brustad
Conrad Christensen
Oscar Engelstad
Marius Eriksen
Axel Henry Hansen
Peter Hol
Eugen Ingebretsen
Olaf Ingebretsen
Olof Jacobsen
Erling Jensen
Thor Jensen
Frithjof Olsen
Oscar Olstad
Edvin Paulsen
Carl Alfred Pedersen
Paul Pedersen
Rolf Robach
Sigurd Smebye
Torleif Torkildsen
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Fausto Acke
Albert Andersson
Arvid Andersson-Holtman
Helge Bäckander
Bengt Bengtsson
Fabian Biörck
Erik Charpentier
Sture Ericsson-Ewréus
Konrad Granström
Helge Gustafsson
Åke Häger
Ture Hedman
Sven Johnson
Sven-Olof Jonsson
Karl Lindahl
Edmund Lindmark
Bengt Mohrberg
Frans Persson
Klas Särner
Curt Sjöberg
Gunnar Söderlindh
John Sörenson
Erik Svensén
Gösta Törner
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Johannes Birk
Frede Hansen
Frederik Hansen
Kristian Hansen
Hans Jakobsen
Aage Jørgensen
Alfred Frøkjær Jørgensen
Alfred Ollerup Jørgensen
Arne Jørgensen
Knud Kirkeløkke
Jens Lambæk
Kristian Larsen
Kristian Madsen
Niels Erik Nielsen
Niels Kristian Nielsen
Dynes Pedersen
Hans Pedersen
Johannes Pedersen
Peter Dorf Pedersen
Rasmus Rasmussen
Hans Christian Sørensen
Hans Laurids Sørensen
Søren Sørensen
Georg Vest
Aage Walther
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Paul Arets
Léon Bronckaert
Léopold Clabots
Jean-Baptiste Claessens
Léon Darrien
Lucien Dehoux
Ernest Deleu
Émile Duboisson
Ernest Dureuil
Joseph Fiems
Marcel Hansen
Louis Henin
Omer Hoffman
Félix Logiest
Charles Maerschalck
René Paenhuijsen
Arnold Pierrot
René Pinchart
Gaspard Pirotte
Augustien Pluys
Léopold Son
Édouard Taeymans
Pierre Thiriar
Henri Verhavert

Trekamp[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of Switzerland.svg Adolf Spinnler (SUI) Flag of the United States.svg Julius Lenhart (USA) Flag of Germany.svg Wilhelm Weber (GER)

Tumbling[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Rowland Wolfe (USA) Flag of the United States.svg Edward Gross (USA) Flag of the United States.svg William Herrmann (USA)

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]