Liste over nummererte småplaneter/15801–15900

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/15801–15900. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
15801 - 1994 AF 2. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
15802 - 1994 AT2 14. januar 1994 Oizumi T. Kobayashi
15803 - 1994 CW 7. februar 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
15804 Yenisei 1994 EY5 9. mars 1994 Caussols E.W. Elst
15805 - 1994 GB1 8. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
15806 - 1994 GN1 15. april 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(15807) 1994 GV9 1994 GV9 15. april 1994 Mauna Kea D.C. Jewitt, J. Chen
15808 Zelter 1994 GF10 3. april 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
(15809) 1994 JS 1994 JS 11. mai 1994 Cerro Tololo D.C. Jewitt, J.X. Luu
(15810) 1994 JR1 1994 JR1 12. mai 1994 La Palma M.J. Irwin, A.N. Zytkow
15811 Nüsslein-Volhard 1994 ND1 10. juli 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
15812 - 1994 PZ 14. august 1994 Oizumi T. Kobayashi
15813 - 1994 PL12 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
15814 - 1994 PX12 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
15815 - 1994 PY18 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
15816 - 1994 PV39 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
15817 Lucianotesi 1994 QC 28. august 1994 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
15818 DeVeny 1994 RO7 12. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
15819 Alisterling 1994 SN9 28. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
(15820) 1994 TB 1994 TB 2. oktober 1994 Mauna Kea D.C. Jewitt, J. Chen
15821 - 1994 TM2 2. oktober 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
15822 - 1994 TV15 8. oktober 1994 Palomar E.F. Helin
(15823) 1994 UO1 1994 UO1 25. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
15824 - 1994 WM1 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
15825 - 1994 WX1 30. november 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
15826 - 1994 YO 28. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
15827 - 1995 AO1 10. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
15828 - 1995 BS 23. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
15829 - 1995 BA1 25. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
15830 - 1995 BW1 27. januar 1995 Oizumi T. Kobayashi
(15831) 1995 BG3 1995 BG3 29. januar 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
15832 - 1995 CB1 7. februar 1995 Chiyoda T. Kojima
15833 - 1995 CL1 3. februar 1995 Nyukasa M. Hirasawa, S. Suzuki
15834 McBride 1995 CT1 4. februar 1995 Siding Spring D.J. Asher
15835 - 1995 DY 21. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
(15836) 1995 DA2 1995 DA2 24. februar 1995 Mauna Kea J.X. Luu, D.C. Jewitt
15837 Mariovalori 1995 DG13 25. februar 1995 Cima Ekar M. Tombelli
15838 Auclair 1995 FU12 27. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
15839 - 1995 JH1 5. mai 1995 Caussols E.W. Elst
15840 Hiroshiendou 1995 KH1 31. mai 1995 Nanyo T. Okuni
15841 Yamaguchi 1995 OX 27. juli 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
(15842) 1995 SX2 1995 SX2 20. september 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
15843 - 1995 SO3 20. september 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(15844) 1995 UQ5 1995 UQ5 20. oktober 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
15845 Bambi 1995 UC17 17. oktober 1995 Kitt Peak Spacewatch
15846 Billfyfe 1995 UK28 20. oktober 1995 Kitt Peak Spacewatch
15847 - 1995 WA2 18. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(15848) 1995 YJ4 1995 YJ4 28. desember 1995 Siding Spring R.H. McNaught
15849 Billharper 1995 YM10 18. desember 1995 Kitt Peak Spacewatch
15850 - 1996 AE1 12. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
15851 Chrisfleming 1996 AD10 13. januar 1996 Kitt Peak Spacewatch
15852 - 1996 BR1 23. januar 1996 Oizumi T. Kobayashi
15853 - 1996 BB13 16. januar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
15854 Numa 1996 CX2 15. februar 1996 Colleverde V.S. Casulli
15855 - 1996 CP7 14. februar 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
15856 - 1996 EL 10. mars 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
15857 - 1996 EK1 10. mars 1996 Kitami K. Endate, K. Watanabe
15858 - 1996 EK15 12. mars 1996 Kitt Peak Spacewatch
15859 - 1996 GO18 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
15860 Siráň 1996 HO 20. april 1996 Modra A. Galád, D. Kalmančok
15861 Ispahan 1996 HB12 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
15862 - 1996 HJ15 17. april 1996 La Silla E.W. Elst
15863 - 1996 HT15 18. april 1996 La Silla E.W. Elst
15864 - 1996 HQ23 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
15865 - 1996 HW25 20. april 1996 La Silla E.W. Elst
15866 - 1996 KG 16. mai 1996 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
15867 - 1996 NK5 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
15868 Akiyoshidai 1996 OL 16. juli 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
15869 Tullius 1996 PL 8. august 1996 Colleverde V.S. Casulli
15870 Obůrka 1996 QD 16. august 1996 Ondřejov P. Pravec
(15871) 1996 QX1 1996 QX1 24. august 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
15872 - 1996 RJ4 11. september 1996 Haleakala NEAT
(15873) 1996 TH7 1996 TH7 5. oktober 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
(15874) 1996 TL66 1996 TL66 9. oktober 1996 Mauna Kea C.A. Trujillo, D.C. Jewitt, J.X. Luu, J. Chen
(15875) 1996 TP66 1996 TP66 11. oktober 1996 Mauna Kea J.X. Luu, D.C. Jewitt, C.A. Trujillo
(15876) 1996 VO38 1996 VO38 12. november 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(15877) 1996 WZ1 1996 WZ1 24. november 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15878 - 1996 XC3 3. desember 1996 Oizumi T. Kobayashi
(15879) 1996 XH6 1996 XH6 3. desember 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
15880 - 1997 AM7 9. januar 1997 Oizumi T. Kobayashi
15881 - 1997 CU 1. februar 1997 Oizumi T. Kobayashi
(15882) 1997 CF29 1997 CF29 7. februar 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(15883) 1997 CR29 1997 CR29 3. februar 1997 Mauna Kea C.A. Trujillo, J. Chen, D.C. Jewitt
15884 Maspalomas 1997 DJ 27. februar 1997 Chichibu N. Sato
15885 - 1997 EE 1. mars 1997 Oizumi T. Kobayashi
15886 - 1997 EB6 7. mars 1997 Oizumi T. Kobayashi
15887 Daveclark 1997 ER26 4. mars 1997 Kitt Peak Spacewatch
15888 - 1997 EE29 13. mars 1997 Višnjan Observatory Višnjan Observatory
15889 - 1997 FD4 31. mars 1997 Socorro LINEAR
15890 Prachatice 1997 GY 3. april 1997 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
15891 - 1997 GG7 2. april 1997 Socorro LINEAR
15892 - 1997 GB14 3. april 1997 Socorro LINEAR
15893 - 1997 GV20 6. april 1997 Socorro LINEAR
15894 - 1997 JA13 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
15895 - 1997 JJ15 3. mai 1997 La Silla E.W. Elst
15896 Birkhoff 1997 LX5 13. juni 1997 Prescott P.G. Comba
15897 Beňačková 1997 PD3 10. august 1997 Ondřejov P. Pravec
15898 Kharasterteam 1997 QP 26. august 1997 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
15899 Silvain 1997 RR1 3. september 1997 Bédoin P. Antonini
(15900) 1997 RK3 1997 RK3 3. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]