Liste over nummererte småplaneter/15401–15500

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/15401–15500. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
15401 - 1997 VE4 4. november 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
15402 Suzaku 1997 VY5 9. november 1997 Moriyama Y. Ikari
15403 Merignac 1997 VH6 9. november 1997 Ondřejov L. Šarounová
(15404) 1997 VE8 1997 VE8 6. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(15405) 1997 WJ7 1997 WJ7 19. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
15406 Bleibtreu 1997 WV12 23. november 1997 Kitt Peak Spacewatch
15407 Udakiyoo 1997 WM16 24. november 1997 Moriyama Y. Ikari
15408 - 1997 WU21 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
15409 - 1997 WQ31 29. november 1997 Socorro LINEAR
15410 - 1997 YZ 19. desember 1997 Woomera F.B. Zoltowski
(15411) 1997 YL1 1997 YL1 18. desember 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15412 Schaefer 1998 AU3 2. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
15413 - 1998 BX9 22. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
15414 - 1998 BC35 26. januar 1998 Kitt Peak Spacewatch
15415 Rika 1998 CA1 4. februar 1998 Kuma Kogen A. Nakamura
(15416) 1998 DZ2 1998 DZ2 21. februar 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15417 Babylon 1998 DH34 27. februar 1998 La Silla E.W. Elst
15418 - 1998 DU35 27. februar 1998 Cima Ekar G. Forti, M. Tombelli
15419 - 1998 FZ62 20. mars 1998 Socorro LINEAR
15420 Aedouglass 1998 HQ31 28. april 1998 Kitt Peak Spacewatch
15421 Adammalin 1998 HM81 21. april 1998 Socorro LINEAR
15422 - 1998 QP45 17. august 1998 Socorro LINEAR
15423 - 1998 QR91 28. august 1998 Socorro LINEAR
15424 - 1998 QE100 26. august 1998 La Silla E.W. Elst
15425 Welzl 1998 SV26 24. september 1998 Ondřejov P. Pravec
(15426) 1998 SW43 1998 SW43 26. september 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15427 Shabas 1998 SP61 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
15428 - 1998 SV128 26. september 1998 Socorro LINEAR
15429 - 1998 UA23 30. oktober 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
(15430) 1998 UR31 1998 UR31 22. oktober 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(15431) 1998 UQ32 1998 UQ32 30. oktober 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15432 - 1998 VA5 11. november 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
15433 - 1998 VQ7 10. november 1998 Socorro LINEAR
15434 Mittal 1998 VM25 10. november 1998 Socorro LINEAR
15435 - 1998 VS28 10. november 1998 Socorro LINEAR
15436 - 1998 VU30 10. november 1998 Socorro LINEAR
(15437) 1998 VS35 1998 VS35 9. november 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15438 - 1998 WF1 17. november 1998 Catalina CSS
15439 - 1998 WV1 18. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
15440 - 1998 WX4 19. november 1998 Catalina CSS
15441 - 1998 WJ9 27. november 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
15442 - 1998 WN11 21. november 1998 Socorro LINEAR
15443 - 1998 WM19 23. november 1998 Socorro LINEAR
15444 - 1998 WT23 25. november 1998 Socorro LINEAR
(15445) 1998 XE 1998 XE 1. desember 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
15446 - 1998 XQ4 12. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
15447 - 1998 XV4 12. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
15448 Siegwarth 1998 XT21 10. desember 1998 Kitt Peak Spacewatch
15449 - 1998 XS30 14. desember 1998 Socorro LINEAR
15450 - 1998 XV40 14. desember 1998 Socorro LINEAR
15451 - 1998 XK42 14. desember 1998 Socorro LINEAR
15452 Ibramohammed 1998 XL52 14. desember 1998 Socorro LINEAR
15453 Brasileirinhos 1998 XD96 12. desember 1998 Mérida O.A. Naranjo
15454 - 1998 YB3 17. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
15455 - 1998 YJ3 17. desember 1998 Oizumi T. Kobayashi
15456 - 1998 YP3 18. desember 1998 Kleť Kleť
15457 - 1998 YN6 18. desember 1998 Caussols ODAS
15458 - 1998 YW9 25. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
15459 - 1998 YY9 25. desember 1998 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
15460 Manca 1998 YD10 25. desember 1998 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
15461 Johnbird 1998 YT29 27. desember 1998 Anderson Mesa LONEOS
15462 Stumegan 1999 AV1 8. januar 1999 Kitt Peak Spacewatch
15463 - 1999 AT2 9. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
15464 - 1999 AN5 12. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
15465 Buchroeder 1999 AZ5 15. januar 1999 Kitt Peak Spacewatch
15466 Barlow 1999 AR23 14. januar 1999 Anderson Mesa LONEOS
15467 Aflorsch 1999 AN24 15. januar 1999 Caussols ODAS
15468 - 1999 AT31 14. januar 1999 Kitt Peak Spacewatch
15469 Ohmura 1999 BC 16. januar 1999 Oizumi T. Kobayashi
15470 - 1999 BS 16. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
15471 - 1999 BE5 19. januar 1999 High Point D.K. Chesney
15472 - 1999 BR5 20. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
15473 - 1999 BL9 23. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
15474 - 1999 BG11 20. januar 1999 Caussols ODAS
15475 - 1999 BQ14 24. januar 1999 Woomera F.B. Zoltowski
15476 Narendra 1999 BW24 18. januar 1999 Socorro LINEAR
15477 - 1999 CG1 6. februar 1999 Oizumi T. Kobayashi
15478 - 1999 CZ2 7. februar 1999 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
15479 - 1999 CH9 8. februar 1999 Uenohara N. Kawasato
15480 - 1999 CB14 12. februar 1999 Uenohara N. Kawasato
15481 - 1999 CK19 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15482 - 1999 CB21 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15483 - 1999 CW25 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15484 - 1999 CU46 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15485 - 1999 CY53 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15486 - 1999 CP62 12. februar 1999 Socorro LINEAR
15487 - 1999 CC63 12. februar 1999 Socorro LINEAR
15488 - 1999 CB75 12. februar 1999 Socorro LINEAR
15489 - 1999 CJ78 12. februar 1999 Socorro LINEAR
15490 - 1999 CJ81 12. februar 1999 Socorro LINEAR
15491 - 1999 CW85 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15492 Nyberg 1999 CG89 10. februar 1999 Socorro LINEAR
15493 - 1999 CS105 12. februar 1999 Socorro LINEAR
15494 - 1999 CX123 11. februar 1999 Socorro LINEAR
15495 Bogie 1999 DF2 17. februar 1999 Reedy Creek J. Broughton
(15496) 1999 DQ3 1999 DQ3 20. februar 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
15497 Lucca 1999 DE7 23. februar 1999 Monte Agliale S. Donati
15498 - 1999 EQ4 13. mars 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
15499 Cloyd 1999 FY8 19. mars 1999 Anderson Mesa LONEOS
15500 Anantpatel 1999 FO26 19. mars 1999 Socorro LINEAR
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]