Liste over nummererte småplaneter/11001–11100

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/11001–11100. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
11001 Andrewulff 1979 MF 16. juni 1979 La Silla H.-E. Schuster
11002 Richardlis 1979 MD1 24. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
11003 Andronov 1979 TT2 14. oktober 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
11004 Stenmark 1980 FJ1 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
11005 Waldtrudering 1980 PP1 6. august 1980 La Silla R.M. West
11006 Gilson 1980 TZ3 9. oktober 1980 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11007 - 1980 VA3 1. november 1980 Palomar S.J. Bus
11008 - 1981 EO7 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11009 - 1981 ET10 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11010 - 1981 ET24 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
11011 KIAM 1981 UK11 22. oktober 1981 Nauchnij N.S. Chernykh
11012 Henning 1982 JH2 15. mai 1982 Palomar Palomar
11013 Kullander 1982 QP1 16. august 1982 La Silla C.-I. Lagerkvist
11014 Svätopluk 1982 QY1 23. august 1982 Piszkéstető M. Antal
11015 Romanenko 1982 SJ7 17. september 1982 Nauchnij N.S. Chernykh
11016 Borisov 1982 SG12 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
11017 Billputnam 1983 BD 16. januar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
11018 - 1983 CZ2 15. februar 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
11019 Hansrott 1984 HR 25. april 1984 Kleť A. Mrkos
11020 Orwell 1984 OG 31. juli 1984 Kleť A. Mrkos
11021 Foderà 1986 AT2 12. januar 1986 Anderson Mesa E. Bowell
11022 Serio 1986 EJ1 5. mars 1986 Anderson Mesa E. Bowell
(11023) 1986 QZ 1986 QZ 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
(11024) 1986 QC1 1986 QC1 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
(11025) 1986 QJ1 1986 QJ1 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
11026 - 1986 RE1 2. september 1986 Kleť A. Mrkos
11027 Astaf'ev 1986 RX5 7. september 1986 Nauchnij L.I. Chernykh
11028 - 1987 UW 18. oktober 1987 Palomar J. Mueller
11029 - 1988 GZ 9. april 1988 Brorfelde P. Jensen
(11030) 1988 PK 1988 PK 13. august 1988 Siding Spring R.H. McNaught
(11031) 1988 RC5 1988 RC5 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
(11032) 1988 RE5 1988 RE5 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
11033 - 1988 SH3 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
(11034) 1988 TG 1988 TG 9. oktober 1988 Gekko Y. Oshima
(11035) 1988 VQ3 1988 VQ3 12. november 1988 Gekko Y. Oshima
(11036) 1989 AW5 1989 AW5 4. januar 1989 Siding Spring R.H. McNaught
11037 Distler 1989 CD6 2. februar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
11038 - 1989 EE1 8. mars 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
11039 Raynal 1989 GH2 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
11040 Wundt 1989 RG1 3. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
11041 Fechner 1989 SH2 26. september 1989 La Silla E.W. Elst
11042 Ernstweber 1989 VD1 3. november 1989 La Silla E.W. Elst
11043 Pepping 1989 YX6 25. desember 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
(11044) 1990 DV 1990 DV 28. februar 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11045 - 1990 HH1 26. april 1990 Palomar E.F. Helin
(11046) 1990 OE4 1990 OE4 30. juli 1990 Palomar H.E. Holt
(11047) 1990 QL1 1990 QL1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
(11048) 1990 QZ5 1990 QZ5 29. august 1990 Palomar H.E. Holt
(11049) 1990 RK2 1990 RK2 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
11050 Messiaën 1990 TE7 13. oktober 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
11051 Racine 1990 VH12 15. november 1990 La Silla E.W. Elst
(11052) 1990 WM 1990 WM 20. november 1990 Siding Spring R.H. McNaught
(11053) 1991 CQ6 1991 CQ6 3. februar 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11054 - 1991 FA 17. mars 1991 Kitt Peak Spacewatch
11055 Honduras 1991 GT2 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
11056 Volland 1991 LE2 6. juni 1991 La Silla E.W. Elst
11057 - 1991 NL 8. juli 1991 Palomar E.F. Helin
(11058) 1991 PN10 1991 PN10 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
11059 Nulliusinverba 1991 RS 4. september 1991 Palomar E.F. Helin
(11060) 1991 RA13 1991 RA13 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
11061 Lagerlöf 1991 RS40 10. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
(11062) 1991 SN 1991 SN 30. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
11063 Poynting 1991 VC6 2. november 1991 La Silla E.W. Elst
11064 Dogen 1991 WB 30. november 1991 Kagoshima M. Mukai, M. Takeishi
(11065) 1991 XE2 1991 XE2 1. desember 1991 Palomar H.E. Holt
11066 Sigurd 1992 CC1 9. februar 1992 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
11067 Greenancy 1992 DC3 25. februar 1992 Kitt Peak Spacewatch
(11068) 1992 EA 1992 EA 2. mars 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11069 Bellqvist 1992 EV4 1. mars 1992 La Silla UESAC
11070 - 1992 EV9 2. mars 1992 La Silla UESAC
11071 - 1992 EU14 1. mars 1992 La Silla UESAC
11072 Hiraoka 1992 GP 3. april 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11073 Cavell 1992 RA4 2. september 1992 La Silla E.W. Elst
11074 Kuniwake 1992 SC1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11075 Dönhoff 1992 SP26 23. september 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
11076 - 1992 UR 21. oktober 1992 Kiyosato S. Otomo
(11077) 1992 WB2 1992 WB2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
(11078) 1992 WH2 1992 WH2 18. november 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
11079 Mitsunori 1993 AJ 13. januar 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11080 - 1993 FO 23. mars 1993 Lake Tekapo A.C. Gilmore, P.M. Kilmartin
11081 Persäve 1993 FA13 21. mars 1993 La Silla UESAC
11082 Spilliaert 1993 JW 14. mai 1993 La Silla E.W. Elst
11083 Caracas 1993 RZ6 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
11084 Giò 1993 SG3 19. september 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11085 Isala 1993 SS6 17. september 1993 La Silla E.W. Elst
11086 Nagatayuji 1993 TC1 11. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11087 Yamasakimakoto 1993 TK1 15. oktober 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
(11088) 1993 UN 1993 UN 19. oktober 1993 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11089 - 1994 CS8 8. februar 1994 Mérida O.A. Naranjo
11090 Popelin 1994 CT12 7. februar 1994 La Silla E.W. Elst
11091 Thelonious 1994 DP 16. februar 1994 Kitt Peak Spacewatch
11092 Iwakisan 1994 ED 4. mars 1994 Oizumi T. Kobayashi
(11093) 1994 HD 1994 HD 17. april 1994 Siding Spring R.H. McNaught
11094 Cuba 1994 PG17 10. august 1994 La Silla E.W. Elst
11095 Havana 1994 PJ22 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
11096 - 1994 RU1 1. september 1994 Palomar E.F. Helin
(11097) 1994 UD1 1994 UD1 31. oktober 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
11098 Ginsberg 1995 GC2 2. april 1995 Kitt Peak Spacewatch
11099 Sonodamasaki 1995 HL 20. april 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
11100 Lai 1995 KC 22. mai 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]