Liste over nummererte småplaneter/10001–10100

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/10001–10100. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
10001 Palermo 1969 TM1 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
10002 Bagdasarian 1969 TQ1 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
(10003) 1971 UD1 1971 UD1 26. oktober 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
10004 Igormakarov 1975 VV2 2. november 1975 Nauchnij T.M. Smirnova
10005 Chernega 1976 SS2 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
10006 Sessai 1976 UR15 22. oktober 1976 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
10007 Malytheatre 1976 YF3 16. desember 1976 Nauchnij L.I. Chernykh
10008 Raisanyo 1977 DT2 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
10009 Hirosetanso 1977 EA6 12. mars 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
10010 Rudruna 1978 PW3 9. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh, L.I. Chernykh
10011 Avidzba 1978 QY1 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
10012 Tmutarakania 1978 RE3 3. september 1978 Nauchnij N.S. Chernykh, L.G. Karachkina
10013 Stenholm 1978 RR8 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
10014 Shaim 1978 SE3 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
10015 Valenlebedev 1978 SA5 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
10016 Yugan 1978 SW7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
10017 Jaotsungi 1978 UP2 30. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
10018 - 1979 MG4 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
10019 - 1979 MK7 25. juni 1979 Siding Spring E.F. Helin, S.J. Bus
10020 - 1979 OQ5 24. juli 1979 Palomar S.J. Bus
10021 Henja 1979 QC1 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
10022 Zubov 1979 SU2 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
10023 Vladifedorov 1979 WX3 17. november 1979 Nauchnij L.I. Chernykh
10024 Marthahazen 1980 EB 10. mars 1980 Harvard Observatory Harvard Observatory
10025 Rauer 1980 FO1 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
10026 - 1980 RE1 3. september 1980 Kleť A. Mrkos
10027 Perozzi 1981 FL 30. mars 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10028 Bonus 1981 JM2 5. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
10029 Hiramperkins 1981 QF 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10030 Philkeenan 1981 QG 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10031 Vladarnolda 1981 RB2 7. september 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
10032 - 1981 RF7 3. september 1981 Palomar S.J. Bus
10033 - 1981 UJ23 24. oktober 1981 Palomar S.J. Bus
10034 Birlan 1981 YG 30. desember 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10035 - 1982 DC2 16. februar 1982 Kleť L. Brožek
10036 McGaha 1982 OF 24. juli 1982 Anderson Mesa E. Bowell
10037 - 1984 BQ 26. januar 1984 Kleť A. Mrkos
10038 Tanaro 1984 HO1 28. april 1984 La Silla W. Ferreri, V. Zappalà
10039 Keet Seel 1984 LK 2. juni 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
10040 - 1984 QM 24. august 1984 Kleť Z. Vávrová
10041 Parkinson 1985 HS1 24. april 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
10042 Budstewart 1985 PL 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
10043 Janegann 1985 PN 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
10044 Squyres 1985 RU 15. september 1985 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
(10045) 1985 RJ3 1985 RJ3 6. september 1985 La Silla H. Debehogne
10046 Creighton 1986 JC 2. mai 1986 Palomar INAS
(10047) 1986 QK2 1986 QK2 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
10048 Grönbech 1986 TQ 3. oktober 1986 Brorfelde P. Jensen
10049 Vorovich 1986 TZ11 3. oktober 1986 Nauchnij L.G. Karachkina
10050 Rayman 1987 MA1 28. juni 1987 Palomar E.F. Helin
10051 Albee 1987 QG6 23. august 1987 Palomar E.F. Helin
(10052) 1987 SM12 1987 SM12 16. september 1987 La Silla H. Debehogne
(10053) 1987 SR12 1987 SR12 16. september 1987 La Silla H. Debehogne
10054 Solomin 1987 SQ17 17. september 1987 Nauchnij L.I. Chernykh
10055 Silcher 1987 YC1 22. desember 1987 Tautenburg Observatory F. Börngen
(10056) 1988 BX3 1988 BX3 19. januar 1988 La Silla H. Debehogne
10057 L'Obel 1988 CO1 11. februar 1988 La Silla E.W. Elst
(10058) 1988 DD5 1988 DD5 25. februar 1988 Siding Spring R.H. McNaught
10059 - 1988 FS2 21. mars 1988 Smolyan Bulgarian National Observatory
10060 Amymilne 1988 GL 12. april 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
10061 Ndolaprata 1988 PG1 11. august 1988 Siding Spring A.J. Noymer
(10062) 1988 RV4 1988 RV4 1. september 1988 La Silla H. Debehogne
10063 - 1988 SZ2 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
10064 Hirosetamotsu 1988 UO 31. oktober 1988 Chiyoda T. Kojima
(10065) 1988 XK 1988 XK 3. desember 1988 Gekko Y. Oshima
10066 - 1988 XV2 1. desember 1988 Brorfelde P. Jensen
10067 Bertuch 1989 AL6 11. januar 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
10068 Dodoens 1989 CT2 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
10069 Fontenelle 1989 CW2 4. februar 1989 La Silla E.W. Elst
10070 Liuzongli 1989 CB8 7. februar 1989 La Silla H. Debehogne
10071 - 1989 EZ2 2. mars 1989 La Silla E.W. Elst
10072 - 1989 GF1 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
10073 - 1989 GJ2 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
10074 - 1989 GH4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
10075 - 1989 GR4 3. april 1989 La Silla E.W. Elst
(10076) 1989 PK 1989 PK 9. august 1989 Palomar E.F. Helin
(10077) 1989 UL1 1989 UL1 26. oktober 1989 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10078 Stanthorpe 1989 UJ3 30. oktober 1989 Geisei T. Seki
10079 Meunier 1989 XD2 2. desember 1989 La Silla E.W. Elst
(10080) 1990 OF1 1990 OF1 18. juli 1990 Palomar E.F. Helin
(10081) 1990 OW1 1990 OW1 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
(10082) 1990 OF2 1990 OF2 29. juli 1990 Palomar H.E. Holt
(10083) 1990 QE2 1990 QE2 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
(10084) 1990 QC5 1990 QC5 25. august 1990 Palomar H.E. Holt
(10085) 1990 QF5 1990 QF5 25. august 1990 Palomar H.E. Holt
(10086) 1990 SZ 1990 SZ 16. september 1990 Palomar H.E. Holt
(10087) 1990 SG3 1990 SG3 18. september 1990 Palomar H.E. Holt
10088 Digne 1990 SG8 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
10089 Turgot 1990 SS9 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
10090 Sikorsky 1990 TK15 13. oktober 1990 Nauchnij L.G. Karachkina, G.R. Kastel'
10091 Bandaisan 1990 VD3 11. november 1990 Geisei T. Seki
10092 Sasaki 1990 VD4 15. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10093 Diesel 1990 WX1 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
10094 Eijikato 1991 DK 20. februar 1991 Geisei T. Seki
10095 Carlloewe 1991 RP2 9. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L.D. Schmadel
(10096) 1991 RK5 1991 RK5 13. september 1991 Palomar H.E. Holt
(10097) 1991 RV16 1991 RV16 15. september 1991 Palomar H.E. Holt
(10098) 1991 SC1 1991 SC1 30. september 1991 Siding Spring R.H. McNaught
10099 Glazebrook 1991 VB9 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
10100 Bürgel 1991 XH1 10. desember 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]