Liste over mest sette TV-program på norsk TV

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.


Liste over mest sette TV-program på norsk TV er en liste som rangerer de 10 mest sette tv-programmene på norsk fjernsyn, kategorisert etter kanal og etter år.

2007[rediger | rediger kilde]

NRK1[rediger | rediger kilde]

  1. «Kvelden før kvelden»: 1 350 000
  2. «Nytt på nytt»: 1 328 000
  3. «Nytt på nytt»: 1 321 000
  4. «Nytt på nytt»: 1 253 000
  5. «Nytt på nytt»: 1 253 000
  6. «Nytt på nytt»: 1 235 000
  7. «Nytt på nytt»: 1 229 000
  8. «Nytt på nytt»: 1 219 000
  9. «Nytt på nytt»: 1 219 000

TV2[rediger | rediger kilde]

  1. Idol resultater: 1 144 000
  2. Håndball-VM – Norge-Russland: 1 142 000
  3. «Senkveld med Thomas og Harald»: 1 070 000
  4. «Jakten på kjærligheten»: 1 039 000

1996[rediger | rediger kilde]

NRK1[rediger | rediger kilde]

  • 1. EuroSong '96: 1 812 000
  • 2. Norsk finale Melodi Grand Prix: 1 492 000
  • 3. Vorspiel EuroSong '96: 1 347 000
  • 4. Norge – Ungarn i fotball: 1 311 000
  • 5. «Sveip»: 1 267 000
  • 6. «Sveip»: 1 263 000
  • 7. Norge – Aserbajdsjan i fotball: 1 259 000
  • 8. «Sveip»: 1 248 000
  • 9. «Sveip»: 1 197 000
  • 10: «Sveip»: 1 197 000

TV2[rediger | rediger kilde]

  • 1. Ole Klemetsen mot Joe Siluvangi: 1 152 000
  • 2. «Mot i brøstet»: 893 000
  • 3. «Mot i brøstet»: 868 000
  • 4. «Mot i brøstet»: 839 000
  • 5. «Mot i brøstet»: 828 000
  • 6. «Mot i brøstet»: 827 000
  • 7. «Alene hjemme»: 813 000 (Film)
  • 8. «Mot i brøstet»: 809 000
  • 9. «Mot i brøstet»: 808 000
  • 10 «Mot i brøstet»: 802 000

TV3[rediger | rediger kilde]

  • 1. Danmark – Norge, finale EM håndball: 584 000
  • 2. Rosenborg – AC Milan: 553 000
  • 3. Norge – Tyskland, EM håndball: 507 000
  • 4. Norge – Østerrike, EM håndball: 499 000
  • 5. Sveits – Norge, VM-kvalik. fotball: 489 000
  • 6. Rosenborg – Porto: 481 000
  • 7. AC Milan – Rosenborg: 421 000
  • 8. IFK Göteborg – Rosenborg: 392 000
  • 9. Rosenborg – IFK Göteborg: 376 000
  • 10. Håndball: Norge – Romania: 332 000

TVNorge[rediger | rediger kilde]

  • 1. Spania – Norge: 411 000
  • 2. «Comeback»: 319 000
  • 3. «Comeback»: 312 000
  • 4. «Comeback»: 290 000
  • 5. «Comeback»: 280 000
  • 6. «Comeback»: 268 000
  • 7. «Comeback»: 266 000
  • 8. «Høy på pæra»: 261 000
  • 9. «Reisesjekken»: 260 000
  • 9. «Comeback»: 260 000

NRK2[rediger | rediger kilde]

  • 1. Håndball kvinner: 194 000
  • 2. Norge i dag: 187 000
  • 3. Norge i dag: 179 000
  • 4. Norge i dag: 165 000
  • 5. Absolutt: 157 000
  • 6. Norge i dag: 154 000
  • 6. Absolutt: 154 000
  • 8. Alpin verdenscup: 150 000
  • 8. Norge i dag: 150 000
  • 8. Norge i dag: 150 000

1995[rediger | rediger kilde]

NRK[rediger | rediger kilde]

TV2[rediger | rediger kilde]

  • Fotball: Tsjekkia- Norge (6.9.) 1 192 000
  • Håndball-VM: Semifinale (15.12.) 1 003 000
  • Håndball-VM: Bronsefinale (16.12.) 918 000
  • Håndball-VM: Norge- Romania (14.12.) 909 000
  • Håndball-VM: Norge- Østerrike (8.12.) 847 000
  • Håndball-VM: Østerrike- Danmark (14.12.) 841 000
  • Valg-PS (4.9.) 821 000
  • Håndball-VM: Norge- Slovenia (12.12.) 806 000
  • Mot i brøstet (20.11.) 801 000
  • Håndball-VM: Norge- Slovenia (9.12.) 795 000

TV3[rediger | rediger kilde]

  • Fotball direkte: Nederl.-Norge (15.11.) 537 000
  • Fotb. dir.: Rosenb.-Legia Wa. (22.11.) 460 000
  • Champions League direkte (18.10.) 454 000
  • Fotb. direkte: Blackb.- Rosenb. (6.12.) 374 000
  • Champ. Le.: Rosenb.-Blackb.(27.9.) 361 000
  • Champions League (13.9.) 346 000
  • Fotb. dir.: Rosenb. -Legia (22.11.) 299 000
  • Champ. League studio (18.10.) 288 000
  • Film: Pretty Woman (26.2.) 282 000
  • Fotb. dir.: Rosenb.- Legia (22.11.) 280 000

TVNorge[rediger | rediger kilde]

  • Comeback (15.9.) 341 000
  • Comeback (27.10.) 340 000
  • Reisesjekken (26.2.) 340 000
  • Reisesjekken (2.4.) 314 000
  • Reisesjekken (29.1.) 307 000
  • Reisesjekken (5.3.) 305 000
  • Reisesjekken (19.3.) 303 000
  • Reisesjekken (22.1.) 303 000
  • Reisesjekken (19.2.) 293 000
  • Wesenstund (26.2.) 287 000

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]