Liste over medlemmer av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over medlemmer av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien er en liste over medlemmer av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, grunnlagt 1919.

Antallet svenske akademimedlemmer var 819 i 2009.

Svenske medlemmer[rediger | rediger kilde]

Nr Medlem Innvelgelsesår Avdeling Kommentar
Hjalmar Dahl 1919 Avdeling I
Gustaf Dalén 1919 Avdeling I
Erik Forsberg 1919 Avdeling I
Edvard Hubendick 1919 Avdeling I
Wilhelm Hök 1919 Avdeling I
Tore Lindmark 1919 Avdeling I
Carl Richson 1919 Avdeling I
Johannes Ruths 1919 Avdeling I
Hugo Theorell 1919 Avdeling I
Waldemar Borgquist 1919 Avdeling II
Alfred Ekström 1919 Avdeling II
Arvid Lindström 1919 Avdeling II
Henning Pleijel 1919 Avdeling II
Carl Rossander 1919 Avdeling II
Jens la Cour 1919 Avdeling II
Ragnar Liljeblad 1919 Avdeling II
Isak Gustaf Clason 1919 Avdeling III
Axel Ekwall 1919 Avdeling III
Carl Forssell 1919 Avdeling III
Fredrik Vilhelm Hansen 1919 Avdeling III
Per Hörnell 1919 Avdeling III
Henrik Kreüger 1919 Avdeling III
Per Axel Ludvig Lindahl 1919 Avdeling III
Gösta Malm 1919 Avdeling III
Gustaf Richert 1919 Avdeling III
Bertil Almgren 1919 Avdeling IV
Hilding Bergström 1919 Avdeling IV
Jacob Beskow 1919 Avdeling IV
Birger Carlson 1919 Avdeling IV
Gustaf Ekman 1919 Avdeling IV
Gustaf Hultman 1919 Avdeling IV
Carl Kullgren 1919 Avdeling IV
Alf. Larson 1919 Avdeling IV
Sigurd Nauckhoff 1919 Avdeling IV
Wilhelm Palmær 1919 Avdeling IV
Arthur Ramén 1919 Avdeling IV
Adolf Rising 1919 Avdeling IV
Sixten Sandberg 1919 Avdeling IV
Ragnar Sohlman 1919 Avdeling IV
Johan Hugo Wallin 1919 Avdeling IV
Johan August Brinell 1919 Avdeling V
Gustaf Bring 1919 Avdeling V
Gunnar Dillner 1919 Avdeling V
Gustaf Gröndal 1919 Avdeling V
Arvid Johansson 1919 Avdeling V
Axel Lindblad 1919 Avdeling V
Walfrid Petersson 1919 Avdeling V
Axel Wahlberg 1919 Avdeling V
Gustaf Wallin 1919 Avdeling V
Oscar Falkman 1919 Avdeling VI
Nils Fredriksson 1919 Avdeling VI
Hugo Hammar 1919 Avdeling VI
Hjalmar Lundbohm 1919 Avdeling VI
Ernst Gustaf Sievert 1919 Avdeling VI
Christian Storjohann 1919 Avdeling VI
Sven Wingquist 1919 Avdeling VI
Axel Enström 1919 Avdeling VII
Carl Edvard Johansson 1919 Avdeling VII
Sven Lübeck 1919 Avdeling VII
Carl Benedicks 1919 Avdeling VII
Ivar Fredholm 1919 Avdeling VII
Eli Heckscher 1919 Avdeling VII
Klas Sondén 1919 Avdeling VII
Axel Wallén 1919 Avdeling VII
Jonas Hesselman 1920 Avdeling I
Torsten Holmgren 1920 Avdeling II
Ragnar Rendahl 1920 Avdeling II
Henrik Kreüger 1920 Avdeling III
Bror Holmberg 1920 Avdeling IV
John Davidsson 1920 Avdeling V
Ivar Svedberg 1920 Avdeling VI
Knut Tillberg 1920 Avdeling VI
John Roos af Hjelmsäter 1920 Avdeling VII
Nils Westerberg 1921 Avdeling III
Gunnar Magnuson 1921 Avdeling IV
Johan Albert Leffler 1921 Avdeling V
Carl Sahlin 1921 Avdeling VI
Birger Ljungström 1922 Avdeling I
Fredrik Jonson 1922 Avdeling III
Ernst Waldemar Jungner 1922 Avdeling IV
Gunnar Molin 1922 Avdeling IV
Gunnar Andersson i Djursholm 1922 Avdeling VII
Fredrik Ljungström 1924 Avdeling I
Sigurd Curman 1924 Avdeling III
Emil Sieurin 1924 Avdeling IV
Carl Meurling 1925 Avdeling III
Ivar Tengbom 1925 Avdeling III
Per Holmquist 1925 Avdeling IV
Erik Malm 1925 Avdeling V
Sigfrid Edström 1925 Avdeling VI
Ivar Kreuger 1925 Avdeling VI
Axel Gavelin 1925 Avdeling VII
Ivan Öfverholm 1927 Avdeling II
Axel Odelberg 1927 Avdeling IV
Jakob Forssell 1927 Avdeling IV
Evert Norlin 1927 Avdeling IV
Thorsten Wigelius 1927 Avdeling VI
Waloddi Weibull 1927 Avdeling VII
Emil Alm 1928 Avdeling II
Nils Mathiasson 1928 Avdeling VI
Carl Henrik Petterson 1928 Avdeling VII
Viktor Blomquist 1929 Avdeling I
Harald Lundén 1929 Avdeling IV
Carl Wahren 1929 Avdeling VI
Otto Stålhane 1930 Avdeling II
Harald Nordenson 1930 Avdeling IV
Axel Hultgren 1930 Avdeling V
Hans von Euler-Chelpin 1930 Avdeling VII
Oscar Wiberg 1931 Avdeling I
Arvid Holmgren 1931 Avdeling II
Frey Samsioe 1931 Avdeling III
Fredrik Valdemar Grewin 1931 Avdeling IV
Ejnar Rodling 1931 Avdeling IV
Andreas Johansson 1931 Avdeling V
Henry Brahmer 1932 Avdeling IV
Alex Engblom 1932 Avdeling VI
Fredrik Göransson 1932 Avdeling VI
Karl-Erik Eriksson 1933 Avdeling II
Wilhelm Ekman 1933 Avdeling VI
Uno Forsberg 1933 Avdeling VI
Ivar Malmer 1934 Avdeling I
Hugo Nordström 1934 Avdeling I
Wilhelm Oseen 1934 Avdeling I
Folke Seldén 1934 Avdeling I
Sven Hultin 1934 Avdeling III
Oscar Collenberg 1934 Avdeling IV
Per Geijer 1934 Avdeling V
Bo Kalling 1934 Avdeling V
Karl Sundberg 1934 Avdeling V
Magnus Tigerschiöld 1934 Avdeling V
Gösta Kuylenstierna 1934 Avdeling VI
Ivar Olsson 1934 Avdeling VI
Gunnar Sundblad 1934 Avdeling VI Flyttet til avd. VIII 1941
Henrik Hesselman 1934 Avdeling VII
Erik Hägglund 1934 Avdeling VII
Tor Jonson 1934 Avdeling VII
Gustaf Lundberg 1934 Avdeling VII
Siffer Lemoine 1935 Avdeling II
Arvid Hedvall 1935 Avdeling IV
Ragnar Blomquist 1935 Avdeling VI
Elov Englesson 1936 Avdeling I
Karl Gustaf Karlson 1936 Avdeling I
Alf Lysholm 1936 Avdeling I
Sten Velander 1936 Avdeling II
Bror Anderson 1936 Avdeling V
Albin Johansson 1936 Avdeling VI Flyttet til avd. IX 1940
Erik Lindquist 1937 Avdeling III
Sten Westerberg 1937 Avdeling VI
Karl Karlsson 1938 Avdeling I
Hilding Törnebohm 1938 Avdeling I
Per Egon Gummeson 1938 Avdeling IV
Birger Sundfeldt 1938 Avdeling IV
Axel Fornander 1938 Avdeling V
Edy Velander 1938 Avdeling VII
Hjalmar Granholm 1939 Avdeling III
Bror Andersson 1939 Avdeling II
Henning Fransén 1939 Avdeling II
Mauritz Vos 1939 Avdeling II
Wilhelm Werner 1939 Avdeling III
Gunnar Wallquist 1939 Avdeling V
Matts Bäckström 1940 Avdeling I
Victor Hammar 1940 Avdeling I
Ragnar Lundholm 1940 Avdeling II
Lennart Forsén 1940 Avdeling IV
Halvard Liander 1940 Avdeling IV
Edvin Fornander 1940 Avdeling V
Gösta Phragmén 1940 Avdeling V
Gudmund Borelius 1940 Avdeling VII
Erik Johansson 1941 Avdeling I
Gustaf Larson 1941 Avdeling I
Gustaf Olsson 1941 Avdeling I
Birger Swenzén 1941 Avdeling I
Fredrik Dahlgren 1941 Avdeling II
Karl-Gustaf Ljungdahl 1941 Avdeling II
Håkan Sterky 1941 Avdeling II
John Wennerberg 1941 Avdeling II
Axel Eriksson 1941 Avdeling III
Bo Hellström 1941 Avdeling III
Sven Nordengren 1941 Avdeling IV
Edvard Schön 1941 Avdeling IV
Sixten Stare 1941 Avdeling IV
Sture Mörtsell 1941 Avdeling V
Erik Rudberg 1941 Avdeling V
Gösta Ekelöf 1941 Avdeling VI
Helge Ericson 1941 Avdeling VI
Patrik Rydbeck 1941 Avdeling VI
Tarras Sällfors 1941 Avdeling VI
Kurt Trägårdh 1941 Avdeling VI
Evert Wijkander 1941 Avdeling VI
David Enskog 1941 Avdeling VII
Folke Odqvist 1941 Avdeling VII
Manne Siegbahn 1941 Avdeling VII
The Svedberg 1941 Avdeling VII
Edwin Adner 1941 Avdeling VIII
K. David E. Johansson 1941 Avdeling VIII
Torsten Lagerberg 1941 Avdeling VIII
Erik Lundh 1941 Avdeling VIII
Arthur Montgomery 1941 Avdeling IX
Gerhard Törnqvist 1941 Avdeling IX
Sten Wahlund 1941 Avdeling IX
Harry Lundin 1941 Avdeling X Først innvalgt i avd. IV
John Runnström 1941 Avdeling X Først innvalgt i avd. VII
Hjalmar Olson 1942 Avdeling IV Første æresmedlem i 1963
Sven Schwartz 1942 Avdeling IV
David Enlund 1942 Avdeling V
Yngve Simonsson 1942 Avdeling VI
John Tandberg 1942 Avdeling VII
Ivar Högbom 1942 Avdeling IX
Wiking Johnson 1942 Avdeling IX
Arvid Palmgren 1943 Avdeling I
Kurt Georg Söderlund 1943 Avdeling I
Einar Nordendahl 1943 Avdeling III
Helmer Gustavson 1943 Avdeling IV
Rolf Steenhoff 1943 Avdeling IV
Bengt Thorbjörnson 1943 Avdeling IV
Arne Westgren 1943 Avdeling IV
Arne Ölander 1943 Avdeling IV
Waldemar Fredenberg 1943 Avdeling V
Hilding Faxén 1943 Avdeling VII
Harald Cramér 1943 Avdeling VII
Carl Hugo Johansson 1943 Avdeling VII
Waldemar Hellgren 1943 Avdeling VIII
Torsten Hèrnod 1943 Avdeling IX
Ernst Wehtje 1943 Avdeling IX
Karl Myrbäck 1943 Avdeling X
Ragnar Nilsson 1943 Avdeling X
232 Ragnar Woxén 1944 Avdeling I
Nils Einar Eriksson 1944 Avdeling III
Teofil Lindblom 1944 Avdeling V
Martin Wiberg 1944 Avdeling V
Olof Kärnekull 1944 Avdeling VI
Harald Norinder 1944 Avdeling VII
Bertil Sjögren 1944 Avdeling X
Arne Tiselius 1944 Avdeling X
Henrik G. Lundegårdh 1944 Avdeling X
Åke Åkerman 1944 Avdeling X
Georg Wästlund 1945 Avdeling III
Sven-Olof Asplund 1945 Avdeling III
Otto Stelling 1945 Avdeling IV
Teodor Wintzell 1945 Avdeling IV
Erik Bengtson 1945 Avdeling VI
Hans Thorelli 1945 Avdeling VI
Manfred Näslund 1945 Avdeling VIII
Assar Gabrielsson 1945 Avdeling IX
Oscar Hellman 1945
Henry Kjellson 1946 Avdeling I
Karl Cederquist 1946 Avdeling IV
Bertil Groth 1946 Avdeling IV
Axel Alarik 1946 Avdeling V
Helmer Hedström 1946 Avdeling V
Eric Ronge 1946 Avdeling VIII
Ragnar Söderquist 1946 Avdeling VIII
Bertil Ohlin 1946 Avdeling IX
Ernst Abramson 1946 Avdeling X
Axel Theorell 1947 Avdeling I
Ivar Herlitz 1947 Avdeling II
Åke Vrethem 1947 Avdeling II
260 Olof Rydbeck 1947 Avdeling II
Fredrik Schütz 1947 Avdeling III
Hans Rydin 1947 Avdeling IV
Sten Kjellgren 1947 Avdeling IV
Hannes Alfvén 1947 Avdeling VII
Magnus Nordquist 1947 Avdeling VIII
Einar Hogner 1948 Avdeling I
Gunnar Aste 1948 Avdeling VI
Sven-Erik Eriksson 1948 Avdeling VI
Erland Waldenström 1948 Avdeling IX
Walter Edström 1949 Avdeling I
Bo Lundberg 1949 Avdeling I
Nils Söderberg 1949 Avdeling I
Erik Upmark 1949 Avdeling III
Sven von Hofsten 1949 Avdeling V
Einar Nygren 1949 Avdeling V
Yngve Zotterman 1949 Avdeling VI
Otto Forsman 1949 Avdeling VII
Gösta Luthman 1949 Avdeling VII
Karl David Myrbeck 1949 Avdeling VII
285 Sixten Ulfsparre 1950 Avdeling VIII
Otto Heijne 1950 Avdeling VIII
Robert Fredrikson 1950 Avdeling I
Anders Lindblad 1950 Avdeling I
Lage Malm 1950 Avdeling I
Erik Esping 1950 Avdeling II
Torbern Laurent 1950 Avdeling II
Åke Rusck 1950 Avdeling II
Emil Stenkvist 1950 Avdeling II
Gustaf Swedenborg 1950 Avdeling II
Thorsten Thelander 1950 Avdeling II
292 Nils Gralén 1950 Avdeling IV
Holger Erdtman 1950 Avdeling IV
Donovan Werner 1950 Avdeling IV
Thure Öberg 1950 Avdeling VI
Robert Kristensson 1950 Avdeling VI
Ruben Rausing 1950 Avdeling IX
Hugo Theorell 1950 Avdeling X
Georg Borgström 1950 Avdeling X
Walter Kjellman 1951
Helmer Bäckström 1951
Stig Ekelöf 1951 Avdeling VII
Uno Lamm 1951 Avdeling II
Erik Hallén 1951 Avdeling II
Nils H. Magnusson 1951 Avdeling V
Rutger von Seth 1951 Avdeling V
Carl Jacobsson 1951 Avdeling IX
Hjalmar Åselius 1952 Avdeling VI
Bjarne Colbjörnsen 1952 Avdeling IV
305 Helmer Nathorst 1952 Avdeling VI
Folke Petrén 1952 Avdeling V
307 Carl Sebardt 1952 Avdeling VI
Henning Throne-Holst 1953 Avdeling IX
Axel Enström 1953 Avdeling IX
Erik Lundberg 1953 Avdeling IX
311 Sven Brohult 1953 Avdeling X
312 Gunnar Wode 1953 Avdeling X
Victor Jansa 1953 Avdeling III
Ludwig Dreyfus 1953 Tidligere utenlandsk medlem siden 1939
Ingvar Jung 1953 Avdeling I
Magnus Oledal 1953 Avdeling I
Bo Rathsman 1953 Avdeling II
Allan Dahlén 1953 Avdeling IV
319 Edmund Schjånberg 1953 Avdeling IV
Gustav Hössjer 1953 Avdeling VII
Torsten Althin 1953 Avdeling VII
Gösta Lundeqvist 1953
323 Sigvard Eklund 1953 Avdeling VII
Håkan Swan 1953 Avdeling VIII
Gunnar Wejke 1954
326 Arne Waller 1954 Avdeling VIII
327 Carl-Georg Aurell 1954 Avdeling XII
Torsten Åström 1954 Avdeling III
Herman Pyk 1954 Avdeling VI
330 Edvard Brunius 1954 Avdeling X
David Isaksson 1954 Avdeling X
Gustav Carlsson 1955 Avdeling IV
Per Ågren 1955 Avdeling IV
334 Curt Nicolin 1955 Avdeling I
Gustaf Ljunggren 1955 Avdeling IV
336 Olof Samuelson 1955 Avdeling IV
337 Arne Sjöberg 1955 Avdeling VI
Bertil Hallert 1955 Avdeling VII
Gustaf Edling 1955 Avdeling VII
340 Tore Nilsson 1955 Avdeling III
Vilhelm Christiansen 1956 Avdeling V
342 Per Nylinder 1956 Avdeling VIII
Bertil Stålhane 1956 Avdeling II
344 Gunnar Jancke 1956 Avdeling II
Jonas Linde 1956 Avdeling VII
346 Folke von Heideken 1956 Avdeling VIII
Gunnar Wallgren 1956 Avdeling I
348 Sten Luthander 1956 Avdeling I
Gustav Boestad 1956 Avdeling I
350 Lars Brising 1956 Avdeling I
Gudmar Kihlstedt 1957 Avdeling V
Folke Thulin 1957 Avdeling VI
Per Söderström 1957 Avdeling VI
Axel Iveroth 1957 Avdeling VI
Torsten Magnusson 1957 Avdeling VII
Arne Asplund 1957 Avdeling VIII
Gunnar Hägg 1957 Avdeling IV
Ole Lamm 1957 Avdeling IV
Joel Larsson 1957 Avdeling IX
Marcus Wallenberg 1957 Avdeling IX
362 Christian Jacobæus 1957 Avdeling II
Erik Häggström 1958 Avdeling I
Ivar Oldenburg 1958 Avdeling I
John Rydberg 1958 Avdeling I
366 Gunnar Ljungström 1958 Avdeling I
Olof H. Ödman 1958 Avdeling V
368 Åke Karsberg 1958 Avdeling II
369 Martin Fehrm 1958 Avdeling II
Erling Reinius 1958 Avdeling III
Henrik Nylander 1958 Avdeling III
372 Nils Ahrbom 1958 Avdeling III
373 Nils Hast 1958 Avdeling III
Erik Rennerfelt 1959 Avdeling VIII
375 Sven Fornander 1959 Avdeling V
Börje Hjortzberg-Nordlund 1959 Avdeling V
Stig Ryhagen 1959 Avdeling V
Albert Engvall 1959 Avdeling VI
380 Erik Hohwü-Christensen 1959 Avdeling VI
Gunnar Westerlund 1959 Avdeling VI
Sven Malmström 1959 Avdeling VII
Rolf Sievert 1959 Avdeling VII
383 Lamek Hulthén 1959 Avdeling VII
384 Carl-Göran Hedén 1959 Avdeling X
385 Gösta Hägglund 1959 Avdeling I
386 Carl Munters 1959 Avdeling I
387 Carl Olof Gabrielson 1959 Avdeling IV
388 Harry Brynielsson 1959 Avdeling IV
389 Olov Herneryd 1959 Avdeling IV
390 Börje Steenberg 1959 Avdeling VIII
391 Lennart Simonsson 1960 Avdeling IV
392 Henry Wallman 1960 Avdeling VII
393 Tore Widhe 1960 Avdeling X
394 Stig Claesson 1960 Avdeling IV
395 Folke Petri 1960 Avdeling II
396 Sigvard Hellestam 1960 Avdeling IV
397 Bengt Dieden 1960 Avdeling IV
398 Folke Nilsson 1960 Avdeling V
399 Einar Améen 1960 Avdeling V
400 Gösta Rydbeck 1961 Avdeling II
401 Harald Törnblom 1961 Avdeling V
402 Ingvar Svennilson 1961 Avdeling IX
403 Bertil Bjurel 1961 Avdeling XII
404 Ingvar Janelid 1961 Avdeling V
405 Axel Leijonhufvud 1961 Avdeling VIII
406 Lennart Stockman 1961 Avdeling VIII
407 Rutger Martin-Löf 1961 Avdeling VIII
408 Håkan Abenius 1961 Avdeling IX
409 Lars-Erik Thunholm 1961 Avdeling IX
410 Tore Browaldh 1961 Avdeling IX
411 Arne S. Lundberg 1962 Avdeling VI
412 Erik Ingelstam 1962 Avdeling VII
413 Torgny T:son Segerstedt 1962 Avdeling XI
414 Sune Bergström 1962 Avdeling XI
415 Gregory Ljungberg 1962 Avdeling XI
416 Nils Gustav Rosén 1962 Avdeling XI
417 Axel Johansson 1962 Avdeling I
418 Nils Svensson 1962 Avdeling I
419 Hans Edstrand 1962 Avdeling I
420 Bengt Jakobsson 1962 Avdeling I
421 Tore Gullstrand 1962 Avdeling I
422 Erik Stemme 1962 Avdeling II
Olof Nauclér 1962 Avdeling IV
424 Roland Kiessling 1962 Avdeling V
425 Alde Nilsson 1962 Avdeling VI
426 Nils Ryde 1962 Avdeling VII
427 Göran Borg 1962 Avdeling VII
Erik Björkman 1962 Avdeling VIII
Bengt Brunes 1962 Avdeling VIII
430 Nils Hyltén-Cavallius 1962 Avdeling II
431 Hugo Larsson 1962 Avdeling II
432 Dietrich Müller-Hillebrand 1962 Avdeling II
433 Justus Osterman 1962 Avdeling III
434 Lennart Rönnmark 1962 Avdeling III
435 Göran Sidenbladh 1962 Avdeling III
436 Gunnar Fant 1963 Avdeling XII
437 Herman Lund 1963 Avdeling V
438 Rudolf Meidner 1963 Avdeling VI
439 Tore Lauritzson 1963 Avdeling X
440 Karl-Evert Flinck 1963 Avdeling X
441 Axel Scholander 1963 Avdeling IV
442 Thor Svenzon 1963 Avdeling IV
443 Ivar Bohm 1963 Avdeling V
444 Carl-Gustav Esseen 1963 Avdeling VII
445 Bror Rexed 1963 Avdeling XI
446 Erland Bratt 1963 Avdeling I
447 Stig Billman 1963 Avdeling I
448 Herman Hallendorff 1963 Avdeling I
449 Claës Allander 1963 Avdeling I
450 Sven Dahlberg 1963 Avdeling III
451 Ingmar Eidem 1963 Avdeling IV
452 Gunnar Lindström 1963 Avdeling VII
453 Bror Laage-Hellman 1963 Avdeling VIII
454 Kåre Fröier 1963 Avdeling VII
455 Nils Bruzelius 1964 Avdeling III
Claes Fischerström 1964 Avdeling III
457 Lennart Holm 1964 Avdeling XI
458 Ove Pettersson 1964 Avdeling III
459 Bertram Broberg 1964 Avdeling VII
Dick Lundqvist 1964 Avdeling VII
Lars Sillén 1964 Avdeling VII
462 Olle Hedebrant 1964 Avdeling VII
463 Gösta Ehrensvärd 1964 Avdeling X
464 Arvid Wretlind 1964 Avdeling X
465 Börje Bergsman 1964 Avdeling V
466 Boris Serning 1964 Avdeling V
Sven Hammarskiöld 1964 Avdeling IX
Jonas Nordenson 1964 Avdeling IX
Göran Philipson 1964 Avdeling IX
470 Per Stenberg 1964 Avdeling I
471 John Stålblad 1964 Avdeling I
472 Tor Ödman 1964 Avdeling I
473 Per Alsén 1964 Avdeling I
474 Ivar Löfqvist 1964 Avdeling VI
475 Nils Lundqvist 1964 Avdeling VI
476 Ulf Sundberg 1964 Avdeling VIII
477 Tryggve Bergek 1964 Avdeling VIII
Anders Rasmuson 1965 Avdeling IV
Stig Sunner 1965 Avdeling IV
480 Birger Hessle 1965 Avdeling V
481 David Malmqvist 1965 Avdeling V
482 Germund Dahlquist 1965 Avdeling VII
483 Bertil Jacobson 1965 Avdeling VII
484 Nils Svartholm 1965 Avdeling VII
485 Sune Carlson 1965 Avdeling IX
486 Rudolf Gunnert 1965 Avdeling I
Bertil Westergård 1965 Avdeling I
488 Erik Gabrielsson 1965 Avdeling I
489 Yngve Rapp 1965 Avdeling II
490 Bertil Agdur 1965 Avdeling II
491 Anders Björgerd 1965 Avdeling II
492 Sten Bergman 1965 Avdeling III
493 Bo Björkman 1965 Avdeling III
494 Arne Ivar Johnson 1965 Avdeling III
495 Ulf Langefors 1965 Avdeling III
496 Sture Svensson 1965 Avdeling V
497 Ulf Notini 1965 Avdeling V
498 Eije Mossberg 1965 Avdeling VI
Gunnar Engellau 1965 Avdeling VI
Evald Sandegren 1965 Avdeling X
Einar Stenhagen 1965 Avdeling X
502 Per Åsbrink 1965 Avdeling XI
503 Stig Samuelsson 1966 Avdeling III
504 Erik Dahlberg 1966 Avdeling III
505 Gösta Kaudern 1966 Avdeling I
506 Sverker Sjöström 1966 Avdeling I
507 Ingvar Wivstad 1966 Avdeling I
508 Erich Adler 1966 Avdeling IV
509 Elis Göth 1966 Avdeling IV
510 Bo Erik Hallgren 1966 Avdeling X
511 Bengt Lyberg 1967 Avdeling IX
512 Erik Dahmén 1967 Avdeling IX
513 Nils-Henrik Lundquist 1967 Avdeling II
514 Bertil Hawerman 1967 Avdeling III
Gunnar Weijman-Hane 1967 Avdeling III
516 Karl Arne Wegerfelt 1967 Avdeling XI
516 Nils Bergling 1967 Avdeling XI
518 Wilhelm Haglund 1967 Avdeling IX
519 Bertil Norén 1967 Avdeling IX
520 Gunnar Engström 1967 Avdeling II
521 Torsten L Lindström 1967 Avdeling II
522 Bengt Rånby 1967 Avdeling IV
523 Sven Walldén 1967 Avdeling IV
524 Axel Johansson 1968 Avdeling IV
525 Bo Simmingsköld 1968 Avdeling IV
526 Erik Svenke 1968 Avdeling IV
527 John Olof Edström 1968 Avdeling V
Arne Geijer 1968 Avdeling VI
529 Paulsson Frenckner 1968 Avdeling VI
Per Ekwall 1968 Avdeling IV Innvalgt som utenlandsk medlem i 1958
531 Nils Rudberg 1968 Avdeling V
Gösta Funke 1968 Avdeling VII
533 Kai Siegbahn 1968 Avdeling VII
534 Walter Wredenfors 1968 Avdeling V
Lars Bergman 1968 Avdeling X
537 Gösta Lagermalm 1968 Avdeling X
Boris Blomgren 1969 Avdeling III
Axel Ax:son Johnson 1969 Avdeling IX
Håkan Swedenborg 1969 Avdeling I
Gustaf Gudmundson 1969 Avdeling I
Sture Ekefalk 1969 Avdeling I
543 Curt Kihlstedt 1969 Avdeling VI
544 Holger Bohlin 1969 Avdeling VI
Hans Lindberg 1969 Avdeling VIII
546 Lars Sundblad 1969 Avdeling VIII
547 Urban Wehtje 1969 Avdeling VIII
548 Torsten Hägerstrand 1969 Avdeling XI
549 Jan Wallander 1969 Avdeling XI
550 Ragnar Edenman 1970 Avdeling XI
551 Arne Engström 1970 Avdeling XI
Sven Bergström 1970 Avdeling II
553 Bengt Broms 1970 Avdeling III
Nils Lundgren 1970 Avdeling VI
555 Gunnar Borg 1970 Avdeling VI
556 Gunnar Johansson 1970 Avdeling VII
557 Torkel Wallmark 1970 Avdeling VII
558 Bert Bolin 1970 Avdeling VII
559 Stig Lundqvist 1970 Avdeling VII
560 Sixten Englesson 1970 Avdeling I
561 Tord Lidmalm 1970 Avdeling I
562 Olov Svahn 1970 Avdeling I
563 Gunnar Ericsson 1970 Avdeling VI
Erik Grafström 1970 Avdeling VI
565 Irma Åstrand 1970 Avdeling VI
Ragnar Sundén 1970 Avdeling VIII
Björn Lundvall 1970 Avdeling IX
568 Assar Lindbeck 1970 Avdeling IX
569 Dick Ramström 1970 Avdeling VI Flyttet i 1987 fra avdeling IX
570 Gunnar Ekman 1970 Avdeling XI
571 Gunnar Lindman 1970 Avdeling III
572 Gunnar Hambraeus 1970 Avdeling XI
573 Lennart Johansson 1971 Avdeling I
Einar Lenngren 1971 Avdeling I
575 Jan Schnittger 1971 Avdeling I
576 Gunnar Essunger 1971 Avdeling III
577 Olof Hörmander 1971 Avdeling IV
578 Stig Kjellström 1971 Avdeling IV
Sture Werner 1971 Avdeling V
Hellmuth Hertz 1971 Avdeling VII
581 Torbjörn Westermark 1971 Avdeling VII
Björn Nilsson 1971 Avdeling II
583 Olof Eriksson 1971 Avdeling III
584 Sven O Platzer 1971 Avdeling III
585 Bengt Hedström 1971 Avdeling IV
586 Bengt Oom 1971 Avdeling IV
587 Jerker Porath 1971 Avdeling X
588 Ulf Sundberg 1971 Avdeling X
589 Erik von Sydow 1971 Avdeling X
Bertil Åberg 1971 Avdeling X
591 Erik Forslind 1971 Avdeling IV
592 Nils-Herman Schöön 1971 Avdeling IV
Fredrik Ebeling 1971 Avdeling VIII
Arne Sundelin 1971 Avdeling VIII
595 Erik Eriksen 1972 Avdeling II
596 Stig Lundquist 1972 Avdeling II
597 Bengt Hultqvist 1972 Avdeling VII
598 Carl Gustaf Bernhard 1972 Avdeling VII
599 Cyrill Brosset 1972 Avdeling VII
600 Karl Johan Åström 1972 Avdeling XII
601 Kjell Kilander 1972 Avdeling VIII
Wilhelm Ekman 1972 Avdeling IX
603 Claes-Erik Odhner 1972 Avdeling IX
604 Kristian von Sydow 1972 Avdeling IX
605 Mats Lemne 1972 Avdeling IX
606 Lars Nabseth 1972 Avdeling IX
607 Sten Gustafsson 1972 Avdeling XI
608 Sven Olving 1972 Avdeling XI
609 Erik Steneroth 1972 Avdeling I
Lennart Pehrsson 1972 Avdeling IX
611 Gunnar Agfors 1972 Avdeling IV
Sven H. Pehrsson 1972 Avdeling IV
613 Karl-Axel Melkersson 1972 Avdeling IV
614 Curt-Steffan Giesecke 1972 Avdeling IX
615 Erik Höök 1972 Avdeling IX
616 Mats Hillert 1973 Avdeling V
617 Bo Broms 1973 Avdeling III
618 Bertil Ström 1973 Avdeling III
619 Olle Franzén 1973 Avdeling II
620 Stig Freyschuss 1973 Avdeling IV
621 Anders Schwanbom 1973 Avdeling IV
622 Hans Werthén 1973 Avdeling VI
623 Gunnar Brynge 1973 Avdeling VI
624 Jan Ollner 1973 Avdeling VI
625 Nils Björk 1973 Avdeling VII
626 Alf Åkerman 1973 Avdeling IX
627 Bertil Thorén 1974 Avdeling II
628 Ragnar E Uppman 1974 Avdeling III
629 Jonas Norrby 1974 Avdeling III
630 Jan Hult 1974 Avdeling VII
631 Stig Friberg 1974 Avdeling VII
632 Lennart Schotte 1974 Avdeling VIII
633 Per-Oskar Persson 1974 Avdeling I
634 Lennart Eberson 1974 Avdeling IV
635 Carl-Eric Carlson 1974 Avdeling VI
636 Sven Rydholm 1974 Avdeling VIII
637 Sven G. Svenson 1974 Avdeling IX
638 Pehr G Gyllenhammar 1974 Avdeling IX
639 Ingvar Ohlsson 1974 Avdeling IX
640 Karl-Gustav Bergh 1974 Avdeling V
641 Sune Berndt 1974 Avdeling I
642 Lars A Norberg 1974 Avdeling I
643 Jan Erik Boman 1974 Avdeling V
644 Sigvard Ando 1974 Avdeling V
645 Olafur Sigurdsson 1975 Avdeling I
646 Olle Berggrund 1975 Avdeling VIII
647 Sven O. Månsson 1975 Avdeling X
Krister Wickman 1975 Avdeling IX
649 Åke Liljestrand 1975 Avdeling X
650 Erik Bengtsson 1975 Avdeling IV
651 Einar Mattsson 1975 Avdeling IV
652 Arne Bjerhammar 1975 Avdeling VII
653 Bo Lehnert 1975 Avdeling VII
Stig Wahlquist 1975 Avdeling X
655 Bengt Lidén 1975 Avdeling IV
656 Ove Sundberg 1975 Avdeling IV
Sven Johansson 1975 Avdeling XI
658 Lars Wohlin 1975 Avdeling IX
659 Hans Christian Fischer 1975 Avdeling III
660 Per-Olof Strandell 1975 Avdeling V
661 Per Fahlström 1975 Avdeling V
662 Bo Lindell 1976 Avdeling VII
663 Sven-Erik Jönsson 1976 Avdeling VIII
664 Bengt Lagercrantz 1976 Avdeling IX
665 Karl-Olof Faxén 1976 Avdeling IX
666 Bengt Gustafsson 1976 Avdeling III
667 Rolf Baehre 1976 Avdeling III
668 Kurt Månsson 1976 Avdeling III
669 Carl-Olof Ternryd 1976 Avdeling III
670 Stig Petersson 1976 Avdeling IV
671 Bertil Aronsson 1976 Avdeling V
672 Kurt Boström 1976 Avdeling V
673 Per Sköld 1976 Avdeling VI
674 Tore Lööf 1976 Avdeling VI
675 Sven Witt 1976 Avdeling VIII
676 Tor Ragnar Gerholm 1976 Avdeling IX
677 Olof Claesson 1976 Avdeling X
678 Sigvard Tomner 1976 Avdeling XI
679 Carl-Erik Fröberg 1976 Avdeling II
680 Bengt Kredell 1976 Avdeling II
681 Sven Lalander 1976 Avdeling II
682 Torsten Larsson 1976 Avdeling II
683 Per Svedberg 1976 Avdeling II
684 Vilmos Török 1976 Avdeling II
685 Lars H. Zetterberg 1976 Avdeling VI
686 Olle Lindström 1976 Avdeling IV
687 Per-Anders Persson 1976 Avdeling VII
688 Georg Drougge 1976 Avdeling I
689 Åke Ericsson 1976 Avdeling I
690 Lars Leine 1976 Avdeling I
691 Lars Malmros 1976 Avdeling I
692 Lars Nordström 1976 Avdeling I
693 Harry Hallberg 1976 Avdeling I
694 Wilhelm Rodhe 1976 Avdeling VII
695 David Dyrssen 1976 Avdeling IV
696 Nils Starfelt 1976 Avdeling VII
697 Ragnar Ohlson 1976 Avdeling X
698 Sven Moberg 1976 Avdeling XI
699 Ingemar Höglund 1977 Avdeling III
700 Stig Nordqvist 1977 Avdeling III
701 Ernst Geijer 1977 Avdeling V
702 Louis Améen 1977 Avdeling V
703 Torsten Jensfelt 1977 Avdeling V
704 Jan Holdo 1977 Avdeling VI
705 Peter Wallenberg 1977 Avdeling VI
706 Gösta Virding 1977 Avdeling IX
707 Bertil Näslund 1977 Avdeling IX
708 Gösta Rehn 1977 Avdeling IX
709 Karl Wärnberg 1977 Avdeling IX
710 Rune Berggren 1977 Avdeling VI
711 Stig Synnergren 1977 Avdeling VI
712 Hermann Grimmeiss 1977 Avdeling VII
713 Lennart Philipson 1977 Avdeling X
714 Harry Rilbe 1977 Avdeling X
715 Yngve Larsson 1977 Avdeling II
716 Arne Rohdin 1977 Avdeling XII
717 Ingegerd Ågren 1977 Avdeling III
Curt Hunhammar 1977 Avdeling III
719 Nils Hartler 1977 Avdeling VIII
720 Ingvar Lindholm 1977 Avdeling VIII
Håkan Vestergren 1977 Avdeling VIII
722 Gunnar Brodin 1978 Avdeling XI
723 Sven Silow 1978 Avdeling III
724 Bo Holmstedt 1978 Avdeling X
725 Sven L. Jansson 1978 Avdeling X
726 Gustaf Östberg 1978 Avdeling V
727 Karl-Erik Eriksson 1978 Avdeling VIII
728 Hans Lundberg 1978 Avdeling VIII
729 Hans Boman 1978 Avdeling X
Sven-Olof Kronogård 1978 Avdeling I
731 Gunnar Kullberg 1978 Avdeling I
732 Gunnar Lindqvist 1978 Avdeling I
733 Rune Lagneborg 1978 Avdeling V
734 Ove Ljung 1978 Avdeling XI
735 Arne Jernelöv 1978 Avdeling VII
Valter Schytt 1978 Avdeling VII
737 Hans Wilhelmsson 1978 Avdeling VII
738 Ernst Herslow 1978 Avdeling IX
739 Bo Rydin 1978 Avdeling IX
740 Gunnar Eliasson 1978 Avdeling IX
741 Gunnar Lindh 1979 Avdeling III
742 Sten Lundin 1979 Avdeling IV
743 Martin Nilsson 1979 Avdeling IV
744 Nils Bengtsson 1979 Avdeling X
745 Bengt Berg 1979 Avdeling I
746 Ingmar Grenthe 1979 Avdeling IV
747 Per-Jonas Eliæson 1979 Avdeling VI
748 Börje Langefors 1979 Avdeling VII
749 Sven Embertsén 1979 Avdeling VIII
Einar Klinga 1979 Avdeling VIII
751 Henrik Widmark 1979 Avdeling V
752 Hans Ahlmann 1979 Avdeling VI
753 Sven-Erik Andersson 1979 Avdeling VI
754 Olav Axelsson 1979 Avdeling VI
755 Sigvard Thulin 1979 Avdeling VII
Gösta Lindberg 1979 Avdeling XII Flyttet 1987 fra avd. II
757 Björn Svedberg 1979 Avdeling IX
758 Sten Sporre 1979 Avdeling VI
759 Eric Hultmark 1980 Avdeling I
760 Hans Nilsson 1980 Avdeling I
761 Jonas Svensson 1980 Avdeling V
762 Bo Berggren 1980 Avdeling VI
763 Gunnar L. Johansson 1980 Avdeling VI
764 Robert Magnusson 1980 Avdeling VII
Gunnar Jegrelius 1980 Avdeling X
Nils-Eric Svensson 1980 Avdeling XI
767 Karl-Erik Larsson 1980 Avdeling VII
768 Nils Landqvist 1980 Avdeling XI
769 Ingemar Fernlund 1980 Avdeling XI
770 Anders Scharp 1980 Avdeling I
771 Gunnar Almgren 1980 Avdeling V
772 Orvar Nyquist 1980 Avdeling V
773 Sven Wallgren 1980 Avdeling VI
Staffan Persson 1980 Avdeling VI
775 Hans Åström 1980 Avdeling VII
776 Åke Öberg 1980 Avdeling VII
777 Ingemar Croon 1980 Avdeling VIII
778 Sigvard Bahrke 1980 Avdeling VI
779 Arne Westerberg 1980 Avdeling IX
780 Arne Emanuelsson 1980 Avdeling X
781 Kurt Östlund 1980 Avdeling X
782 Janne Carlsson 1981 Avdeling I
783 Erik Sandewall 1981 Avdeling XII
784 Sverre Eng 1981 Avdeling II
785 Bertil Törnell 1981 Avdeling IV
786 Göran A Persson 1981 Avdeling IV
787 Sven Wejdling 1981 Avdeling IV
Hans Stahle 1981 Avdeling IX
789 Lars-Erik Nordström 1981 Avdeling I
790 Lars Östlund 1981 Avdeling III
791 Göran Fagerlund 1981 Avdeling III
792 Rolf Brännland 1981 Avdeling IV
793 Sven-Gunnar Bergdahl 1981 Avdeling V
794 Arne Mohlin 1981 Avdeling I
795 Jan Carlén 1981 Avdeling V
796 Karl-Erik Sahlberg 1981 Avdeling VII
797 Fritz Bergman 1981 Avdeling VIII
798 Sverker Martin-Löf 1981 Avdeling VIII
799 Berndt Sjöberg 1981 Avdeling X
800 Hans Sievertsson 1982 Avdeling X
801 Per Flodin 1982 Avdeling IV
802 Sven Kvarnström 1982 Avdeling VI
803 Hans Lindgren 1982 Avdeling I
804 Gunnar Sohlenius 1982 Avdeling I
805 Åke Jernqvist 1982 Avdeling IV
806 Percy Barnevik 1982 Avdeling IX
807 Ingemar Ståhl 1982 Avdeling IX
808 Anders Wall 1982 Avdeling IX
809 Hans Gedin 1982 Avdeling V
810 Hans G Forsberg 1982 Avdeling VI
811 Stig Hagström 1983 Avdeling XI Flyttet fra avd. II 1992
812 Bengt Åkesson 1983 Avdeling III
813 Roland Widmark 1983 Avdeling V
814 Carl-Gustaf Andrén 1983 Avdeling XI
815 Håkan Ledin 1983 Avdeling XI
816 Lars Åstrand 1983 Avdeling I
817 Enno Abel 1983 Avdeling III
818 Lennart Kolte 1983 Avdeling III
819 Björn Linn 1983 Avdeling XI
820 Mårten Landahl 1983 Avdeling VII
821 Björn Tengroth 1983 Avdeling VII
822 Sixten Regestad 1983 Avdeling VIII
823 Tony Hagström 1983 Avdeling IX
824 Lennart Hjalmarsson 1983 Avdeling IX
825 Bert Lindström 1983 Avdeling IX
826 Ulf Lundqvist 1983 Avdeling X
827 Sven Erlander 1983 Avdeling XI
828 Gunnar Olgård 1983 Avdeling IV
829 Kent Abbås 1983 Avdeling IV
830 Kjell Strandberg 1983 Avdeling X
831 Ingemar Olsson 1983 Avdeling I
832 Stig Ericsson 1983 Avdeling I
833 Lars Gustafsson 1983 Avdeling II
834 Kurt Katzeff 1983 Avdeling XII
835 Jörgen Nilsson 1983 Avdeling II
836 Per Hellman 1983 Avdeling V
837 Jan Rydberg 1983 Avdeling VII
838 Ingemar Lundström 1983 Avdeling VII
839 Kennert Torlegård 1983 Avdeling VII
840 Åke Wikström 1983 Avdeling VIII
841 Bengt Delaryd 1984 Avdeling VI
842 Mats Lindgren 1984 Avdeling I
843 Eric Rhenman 1984 Avdeling VI
844 Sven-Erik Johansson 1984 Avdeling IX
845 Sven Ågrup 1984 Avdeling IX
846 Sven-August Hultin 1984 Avdeling III
847 Sven Sahlin 1984 Avdeling III
848 Hans Rausing 1984 Avdeling IX
849 Bengt Hallström 1984 Avdeling X
850 Harald Skogman 1984 Avdeling X
851 Folke Hjalmers 1984 Avdeling XI
852 Tore Frängsmyr 1984 Avdeling XI
853 Sven-Olov Reftmark 1984 Avdeling XII
854 Hans Skoog 1984 Avdeling II
855 Björn Lindman 1984 Avdeling IV
856 Sune Carlsson 1984 Avdeling VI
857 Knut Jacobsson 1984 Avdeling VI
858 Håkan Frisinger 1984 Avdeling VI
859 Ralph Edebo 1984 Avdeling VI
860 Curt Mileikowsky 1984 Avdeling XI
861 Gunnar Wessman 1984 Avdeling XI
862 Bo Jacobson 1985 Avdeling I
863 Ove Mattsson 1985 Avdeling IV
864 Gunnar Erlandsson 1985 Avdeling IV
865 Thore Rydh 1985 Avdeling IV
866 Martin Wiklund 1985 Avdeling VIII
867 Lars-Eric Janson 1985 Avdeling III
868 John Dahlfors 1985 Avdeling VI
869 Marcus Storch 1985 Avdeling VI
870 Tor Kihlman 1985 Avdeling III
871 Torsten Ericsson 1985 Avdeling V
872 Sten Bjurström 1985 Avdeling V
873 Rolf Lindholm 1985 Avdeling VI
874 Dan Werbin 1985 Avdeling I
875 Hans Levander 1985 Avdeling I
876 Torsten Cegrell 1985 Avdeling II
877 Lennart Ljung 1985 Avdeling II
878 Lars Arosenius 1985 Avdeling XII
879 Britt-Marie Bystedt 1985 Avdeling VI
880 Sune Rosell 1985 Avdeling X
881 Sten Gatenbeck 1985 Avdeling X
882 Lars Ekman 1985 Avdeling X
883 Anders Carlsson 1986 Avdeling XII Flyttet 1987 fra avd. II
884 Sven-Olof Öhrvik 1986 Avdeling XII
885 Isidor Andersson 1986 Avdeling III
886 Hans Wohlin 1986 Avdeling III
887 Björn Rosén 1986 Avdeling III
888 Lars Sjöstedt 1986 Avdeling III
889 Roland Jacobsson 1986 Avdeling VII
890 Karl-Axel Linderoth 1986 Avdeling IX
891 Bengt Rydén 1986 Avdeling IX
893 Ingemar Mundebo 1986 Avdeling XI
894 Valfrid Paulsson 1986 Avdeling XI
895 Bo Abrahamsson 1986 Avdeling VI
896 Nils-Gösta Vannerberg 1986 Avdeling VII
897 Kerstin Fredga 1986 Avdeling VII
898 Göran Grimvall 1986 Avdeling VII
899 Stig Larsson 1986 Avdeling XI
Rolf Bergstrand 1986 Avdeling I
901 Billy Fredriksson 1986 Avdeling I
902 Olle Johansson 1986 Avdeling I
903 Åke Ekström 1986 Avdeling II
904 Carl-Erik Nyquist 1986 Avdeling II
905 Gunnar Tedestål 1986 Avdeling II
906 Solveig Wikström 1986 Avdeling VI
907 Jan Bergström 1986 Avdeling VIII
908 Carl-Hugo Bluhme 1986 Avdeling IX
909 Johan Myhrman 1986 Avdeling IX
910 Sten Wikander 1986 Avdeling IX
911 Kåre Larsson 1986 Avdeling X
912 Gunnar Engman 1987 Avdeling VI
913 Robert W Grubbström 1987 Avdeling VI
914 Sture Forsén 1987 Avdeling VII
915 Bengt Kasemo 1987 Avdeling VII
916 Lars Ramqvist 1987 Avdeling VII
917 Erik Lundgren 1987 Avdeling X
918 Hans Wigzell 1987 Avdeling X
919 Mårten Carlsson 1987 Avdeling XI
920 Torbjörn Hedberg 1987 Avdeling XI
Ingvar Lindqvist 1987 Avdeling XI
922 Hans Frisk 1987 Avdeling I
923 Göran Gerbert 1987 Avdeling I
Stig Lundgren 1987 Avdeling I
925 Torbjörn Norin 1987 Avdeling IV
926 Per-Ove Bäckström 1987 Avdeling VIII
927 Hans Norrström 1987 Avdeling VIII
928 Georg Karnsund 1987 Avdeling XI
929 Lars-Gunnar Mattsson 1987 Avdeling VI
930 Bo Oscarsson 1987 Avdeling VI
931 Ulrik Gelius 1987 Avdeling VII
932 Nils Åslund 1987 Avdeling VII
933 Erik Agerman 1988 Avdeling I
934 Ulf Westberg 1988 Avdeling I
935 Olof Engström 1988 Avdeling II
936 Klas Cederwall 1988 Avdeling III
937 Christer Wannheden 1988 Avdeling III
938 Christer Sjölin 1988 Avdeling IV
939 Roger Carlsson 1988 Avdeling V
940 Thomas Johannesson 1988 Avdeling V
941 Rolf Sandström 1988 Avdeling V
942 Olof Lundqvist 1988 Avdeling VIII
943 Bengt Dennis 1988 Avdeling IX
944 Torbjörn Ek 1988 Avdeling IX
945 Sven-Olof Lodin 1988 Avdeling IX
946 Curt G Olsson 1988 Avdeling IX
947 Rolf Back 1988 Avdeling IX
948 Nils Lundgren 1988 Avdeling IX
949 Lars E. Nordström 1988 Avdeling IX
950 Staffan Burenstam Linder 1988 Avdeling XI
951 Kerstin Niblaeus 1988 Avdeling XI
952 Tage Frisk 1988 Avdeling XII
953 Lars Irstad 1988 Avdeling XII
954 Peter Weissglas 1988 Avdeling XII
955 Per-Erik Danielsson 1988 Avdeling II
956 Håkan Stille 1988 Avdeling III
957 Anders Ullman 1988 Avdeling IV
958 Allan Larsson 1988 Avdeling VI
959 Hans L. Zetterberg 1988 Avdeling VI
960 Tord Claeson 1988 Avdeling VII
961 Sune Svanberg 1988 Avdeling VII
962 Erik Björck 1988 Avdeling XII
963 Arne Wittlöv 1988 Avdeling I
964 Rune Andersson 1988 Avdeling VI
965 Tore Daun 1988 Avdeling VI
966 David Magnusson 1988 Avdeling XI
967 Bengt-Arne Vedin 1988 Avdeling XI
968 Lennart Lindeborg 1988 Avdeling XII
969 Rune Sirvell 1988 Avdeling VIII
970 Patric Fredell 1988 Avdeling VIII
971 Lars Bern 1988 Avdeling IX
972 Christer Zetterberg 1988 Avdeling IX
973 Carl Johan Åberg 1988 Avdeling IX
974 Håkan Mogren 1988 Avdeling X
975 Carl-Ivar Brändén 1988 Avdeling X
976 Per-Åke Albertsson 1988 Avdeling X
977 Eric Granryd 1989 Avdeling I
978 Bo Hallberg 1989 Avdeling I
979 Bertil Pekkari 1989 Avdeling I
980 Ann-Christine Albertsson 1989 Avdeling IV
981 Sten Nordberg 1989 Avdeling IV
982 Jan Freese 1989 Avdeling XII
983 Thomas Glück 1989 Avdeling XII
984 Stig Björkman 1989 Avdeling I
985 Lennart Lindau 1989 Avdeling I
986 Nils Mårtensson 1989 Avdeling I
987 Bertil Edlund 1989 Avdeling VI
988 Jan Remröd 1989 Avdeling VIII
989 Åke Lundqvist 1989 Avdeling XII
990 Bernt Johansson 1989 Avdeling III
991 Per Molin 1989 Avdeling V
992 Wiking Sjöstrand 1989 Avdeling V
993 Antonia Ax:son Johnson 1989 Avdeling VI
994 Lennart Sjöberg 1989 Avdeling VI
995 Wolfgang Lampe 1989 Avdeling II
996 Jan Uddenfeldt 1989 Avdeling XII
997 Lennart Grånäs 1989 Avdeling V
998 Lars Engwall 1989 Avdeling VI
999 Björn Sprängare 1989 Avdeling VI
1000 Erna Möller 1989 Avdeling VII
1001 Gunnar Edwall 1989 Avdeling VII
1002 Håkan Westling 1989 Avdeling XI
1003 Jerry Öster 1989 Avdeling XI
1004 Arne Risberg 1989 Avdeling XII
1005 Anders Sjöberg 1990 Avdeling XI Flyttet fra avd. III
1006 Daniel Simonsson 1990 Avdeling VI
1007 Anders Flodström 1990 Avdeling VII
1008 Bengt Nordin 1990 Avdeling VIII
1009 Douglas Wahren 1990 Avdeling VIII
1010 Per-Olof Eriksson 1990 Avdeling IX
1011 Ulf Jakobsson 1990 Avdeling IX
1012 Hans Tson Söderström 1990 Avdeling IX
1013 Björn Wolrath 1990 Avdeling IX
1014 Caj Eriksson 1990 Avdeling X
1015 Curt Norstedt 1990 Avdeling X
1016 Kerstin Sirvell 1990 Avdeling X
1017 Lars-Erik Eriksson 1990 Avdeling XII
1018 Åke E. Andersson 1990 Avdeling III
1019 Sören Andersson 1990 Avdeling I
1020 Stig Bystedt 1990 Avdeling I
1021 Leif Nilsson 1990 Avdeling I
1022 Arne Elmroth 1990 Avdeling III
1023 Sture Allén 1990 Avdeling XII
1024 Bjarne Däcker 1990 Avdeling XII
1025 Ulf Rehme 1990 Avdeling II
1026 Per Kallstenius 1990 Avdeling III
1027 Krister Holmberg 1990 Avdeling IV
1028 Hans Sandberg 1990 Avdeling V
1029 Arne Bennborn 1990 Avdeling VI
1030 Sven Borelius 1990 Avdeling VI
1031 Nils Brunsson 1990 Avdeling VI
1032 Anders Martin-Löf 1990 Avdeling VII
1033 Roland Wimmerstedt 1990 Avdeling IV
1034 Lars Gunnar Larsson 1990 Avdeling VII
1035 Villy Bergström 1990 Avdeling IX
1036 Claes Dahlbäck 1990 Avdeling IX
1037 Ulf Dinkelspiel 1990 Avdeling IX
1038 Kjell-Olof Feldt 1990 Avdeling IX
1039 Sören Gyll 1990 Avdeling IX
1040 Ulf Olsson 1990 Avdeling IX
1041 Kristina Glimelius 1990 Avdeling X
1042 Barbro Westerholm 1990 Avdeling XI
1043 Sten Olof Johansson 1990 Avdeling XII
1044 Jan Torin 1990 Avdeling XII
1045 Bertil Agrenius 1991 Avdeling I
1046 Jan-Ove Palmberg 1991 Avdeling I
1047 Bengt Palmér 1991 Avdeling I
1048 Jan-Olov Liljenzin 1991 Avdeling IV
1049 Dag Strömqvist 1991 Avdeling IV
1050 Jörgen Vessman 1991 Avdeling IV
1051 Evelyn Sokolowski 1991 Avdeling VII
1052 Bengt Stymne 1991 Avdeling IX
1053 Mathias Uhlén 1991 Avdeling X
1054 Jan Martinsson 1991 Avdeling XI
1055 Lars-Göran Rosengren 1991 Avdeling XI
1056 Ulf J. Johansson 1991 Avdeling XII Flyttet fra Avd. II 2007
1057 Göran Lundin 1991 Avdeling II
1058 Christer Svensson 1991 Avdeling II
1059 Martin Leimdörfer 1991 Avdeling VI
1060 Bert-Olof Svanholm 1991 Avdeling VI
1061 Lennart Eriksson 1991 Avdeling VII
1062 Olle Alsholm 1991 Avdeling VIII
1063 Bo S. Hedström 1991 Avdeling VIII
1064 Björn Hägglund 1991 Avdeling VIII
1065 Alf de Ruvo 1991 Avdeling VIII
1066 Jan Bäcklund 1991 Avdeling I
1067 Mart Mägi 1991 Avdeling I
1068 Johan Siberg 1991 Avdeling I
1069 Håkan Birke 1991 Avdeling III
1070 Hans Björnsson 1991 Avdeling III
1071 Gert Knutsson 1991 Avdeling III
1072 Kjell Nilsson 1991 Avdeling III
1073 Mauritz Sahlin 1991 Avdeling vI
1074 Claes Wahlbin 1991 Avdeling VI
1075 Per Anders Örtendahl 1991 Avdeling VI
1076 Lars Högberg 1991 Avdeling VII
1077 Ludwik Liszka 1991 Avdeling VII
1078 Bo Fahlin 1991 Avdeling VIII
1079 Henry Jarlsson 1991 Avdeling VIII
1080 Per-Olof Edin 1991 Avdeling IX
1081 Birgitta Swedenborg 1991 Avdeling IX
1082 Sven-Olof Enfors 1991 Avdeling X
1083 Thomas Falk 1991 Avdeling XII
1084 Jaak Urmi 1991 Avdeling XII
1085 Lars Ottoson 1992 Avdeling III
1086 Jonas Unger 1992 Avdeling IV
1087 Bertil Berg 1992 Avdeling V
1088 Jan Olof Carlsson 1992 Avdeling V
1089 Hasse Fredriksson 1992 Avdeling V
1090 Uno Alfredeen 1992 Avdeling VI
1091 Gösta Wiking 1992 Avdeling VI
1092 Carl-Olof Jacobson 1992 Avdeling XI
1093 Birgitta Carlson 1992 Avdeling XII
1094 Göran Andersson 1992 Avdeling II
1095 Erik Kollberg 1992 Avdeling II
1096 Claes-Göran Beckeman 1992 Avdeling X
1097 Birgit Erngren Wohlin 1992 Avdeling XI
1098 Lennart Lübeck 1992 Avdeling XI
1099 Ragnar Fast 1992 Avdeling I
1100 Göran Johansson 1992 Avdeling I
1101 Bert Lilja 1992 Avdeling III
1102 Måns Collin 1992 Avdeling IV
1103 Gunnar Svedberg 1992 Avdeling IV
1104 Georg Lindgren 1992 Avdeling VII
1105 John Sandblom 1992 Avdeling VII
1106 Svante Lindqvist 1992 Avdeling XI
1107 Jan-Olof Eklundh 1992 Avdeling XII
1108 Bo Kågström 1992 Avdeling XII
1109 Örjan Mattsson 1992 Avdeling XII
1110 Karin Markides 1993 Avdeling IV
1111 Göran Ahlström 1993 Avdeling VI
1112 Christian Caspar 1993 Avdeling VI
1113 Gunn Johansson 1993 Avdeling VI
1114 Lars Östman 1993 Avdeling VI
1115 Anders Nordstrand 1993 Avdeling VII
1116 Gunnar Holmdahl 1993 Avdeling XII
1117 Greta Fossum 1993 Avdeling XI
1118 Bo Hedfors 1993 Avdeling II
1119 Jan S. Nilsson 1993 Avdeling XI
1120 Anders Vedin 1993 Avdeling XI
1121 Ove Granstrand 1993 Avdeling VI
1122 Leif Gustafsson 1993 Avdeling VI
1123 Lars-Åke Helgesson 1993 Avdeling VI
1124 Bertil Thorngren 1993 Avdeling VI
1125 Tom Lindström 1993 Avdeling VIII
1126 Inga-Britt Ahlenius 1993 Avdeling IX
1127 Peggy Bruzelius 1993 Avdeling IX
1128 Lars Calmfors 1993 Avdeling IX
1129 Mats Persson 1993 Avdeling IX
1130 Evert Andersson 1993 Avdeling I
1131 Björn Weichbrodt 1993 Avdeling I
1132 Anders Hedenstedt 1993 Avdeling II
1133 Östen Mäkitalo 1993 Avdeling XII
1134 Anders Narvinger 1993 Avdeling II
1135 Roland Andersson 1993 Avdeling III
1136 Bengt Holmberg 1993 Avdeling III
1137 Per Westlund 1993 Avdeling III
1138 Christer Karlsson 1993 Avdeling VI
1139 Claes Granqvist 1993 Avdeling VII
1140 Owe Fredholm 1994 Avdeling IV
1141 Urban Stenhede 1994 Avdeling IV
1142 Bengt Eskilson 1994 Avdeling VI
1143 Gunilla Jönson 1994 Avdeling VIII
1144 Bo Mattiasson 1994 Avdeling X
1145 Anders Blom 1994 Avdeling I
1146 Stig-Göran Larsson 1994 Avdeling I
1147 Bernt Ericson 1994 Avdeling II
1148 Leif Josefsson 1994 Avdeling II
1149 Ivan Öfverholm 1994 Avdeling II
1150 Anders Ulfvarsson 1994 Avdeling I
1151 Henning Wittmeyer 1994 Avdeling I
1152 Eric Forssberg 1994 Avdeling V
1153 Arne Melander 1994 Avdeling V
1154 Åke Sander 1994 Avdeling V
1155 Björn Uhrenius 1994 Avdeling V
1156 Sven Axsäter 1994 Avdeling VI
1157 Håkan Håkansson 1994 Avdeling VI
1158 Leif Johansson 1994 Avdeling VI
1159 Lars Kylberg 1994 Avdeling VI
1160 Håkan Elmqvist 1994 Avdeling VII
1161 Lennart Holmberg 1994 Avdeling VII
1162 Töive Kivikas 1994 Avdeling VI
1163 Jan Fryk 1994 Avdeling VIII
1164 Magnus Dagerskog 1994 Avdeling X
1165 Jan Holmgren 1994 Avdeling X
1166 Mirja Kvaavik Bartley 1995 Avdeling III
1167 Anne Marie Wilhelmsen 1995 Avdeling III
1168 Camilla Modéer 1995 Avdeling XI
1169 Per Risberg 1995 Avdeling XI
1170 Sten Trolle 1995 Avdeling XI
1171 Anders Igel 1995 Avdeling XII
Carl-Göran Larson 1995 Avdeling XII
1173 Ingvar Lindgren 1995 Avdeling VII
1174 Kaj Mårtensson 1995 Avdeling X
1175 Ingvar Andersson 1995 Avdeling I
1176 Lennart Ahlgren 1995 Avdeling III
1177 Thomas Berglin 1995 Avdeling IV
1178 Åke Fredriksson 1995 Avdeling IV
1179 Bo Hedberg 1995 Avdeling V
1180 Bengt Löfkvist 1995 Avdeling V
1181 Lena Treschow Torell 1995 Avdeling V
1182 Albert Danielsson 1995 Avdeling VI
1183 Bertil Hök 1995 Avdeling VII
1184 Sven Torbjörn Lagerwall 1995 Avdeling VII
1185 Anders Grönlund 1995 Avdeling VIII
1186 Yngve Stade 1995 Avdeling VIII
1187 Lars Berg 1995 Avdeling IX
1188 Lars Bergman 1995 Avdeling IX
1189 Arne Mårtensson 1995 Avdeling IX
1190 Michael Sohlman 1995 Avdeling IX
1191 Claes Wihlborg 1995 Avdeling IX
1192 Lars Gustafsson 1995 Avdeling XI
1193 Anders Rasmuson 1996 Avdeling IV
1194 Margareta Wester 1996 Avdeling IV
1195 Gustaf Brunius 1996 Avdeling X
1196 Dan Brändström 1996 Avdeling XI
1197 Ingegerd Palmér 1996 Avdeling XI
1198 Bo Ekman 1996 Avdeling XII
1199 Gudmar Lundquist 1996 Avdeling X
1200 Björn O. Nilsson 1996 Avdeling X
1201 Håkan Lans 1996 Avdeling II
1202 Örjan Wikforss 1996 Avdeling III
1203 Agneta Odén 1996 Avdeling V
1204 Olof Arwidi 1996 Avdeling VI
1205 Jack Forsgren 1996 Avdeling VI
1206 Sören Sjölander 1996 Avdeling VI
1207 Göran Tunhammar 1996 Avdeling VI
1208 Anders Lindquist 1996 Avdeling VII
1209 Olle Nilsson 1996 Avdeling VII
1210 Hans Dalborg 1996 Avdeling IX
1211 Lars Jonung 1996 Avdeling IX
1212 SvenOve Johansson 1996 Avdeling XI
1213 Jan-Crister Persson 1996 Avdeling XI
1214 Anitra Steen 1996 Avdeling XI
1215 Ann-Marie Nilsson 1996 Avdeling XII
1216 Peter Augustsson 1997 Avdeling I
1218 Gunnar Larsson 1997 Avdeling I
1219 Frank Harry 1997 Avdeling II
1220 Bengt Halse 1997 Avdeling II
1221 Björn Engquist 1997 Avdeling VII
1222 Per Erik Frick 1997 Avdeling VIII
1223 Dan Eklund 1997 Avdeling VIII
1224 Göran Gellerstedt 1997 Avdeling VIII
1225 Sture Hägglund 1997 Avdeling XII
1226 Peter Weiss 1997 Avdeling XII
1227 Peter Fallenius 1997 Avdeling XII
1228 Fredrik Lundberg 1997 Avdeling III
1229 Hans E. Johansson 1997 Avdeling IV
1230 Svante Wold 1997 Avdeling IV
1231 Per Broman 1997 Avdeling V
1232 Peter Jennergren 1997 Avdeling VI
1233 Per-Erik Mohlin 1997 Avdeling VI
1234 Jan-Eric Sundgren 1997 Avdeling VII
1235 Peter Englund 1997 Avdeling IX
1236 Torsten Persson 1997 Avdeling IX
1237 Jan-Åke Kark 1997 Avdeling XI
1238 Larsgunnar Nilsson 1998 Avdeling I
1239 Anne-Marie Hermansson 1998 Avdeling IV
1240 Göran Magnusson 1998 Avdeling IV
1241 Göran Lindahl 1998 Avdeling VI
1242 Bert Allard 1998 Avdeling VII
1243 Hans Robertsson 1998 Avdeling XII
1244 Jan-Olof Sperle 1998 Avdeling V
1245 Christer Åslund 1998 Avdeling V
1246 Jan-Åke Gustafsson 1998 Avdeling X
1247 Claes Bankvall 1998 Avdeling III
1248 Ulrika Francke 1998 Avdeling III
1249 Christina Moberg 1998 Avdeling IV
1250 Robert Onsander 1998 Avdeling IV
1251 Christina Tenfält 1998 Avdeling IV
1252 Nils-Göran Persson 1998 Avdeling V
1253 Bertil Holmlund 1998 Avdeling IX
1254 Marian Radetzki 1998 Avdeling IX
1255 Lennart Ohlsson 1998 Avdeling XI
1256 Bo Sundqvist 1998 Avdeling XI
1257 Olle Wijk 1999 Avdeling V
1258 Leif Lindmark 1999 Avdeling VI
1259 Per Olofsson 1999 Avdeling VI
1260 Fritz Bark 1999 Avdeling VII
1261 Jan-Otto Carlsson 1999 Avdeling VII
1262 Per Lötstedt 1999 Avdeling VII
1263 Håkan Wennerström 1999 Avdeling VII
1264 Curt Andersson 1999 Avdeling XII
1265 Lars A. Larsson 1999 Avdeling I
1266 Bo S. Lindström 1999 Avdeling I
1267 Margareta Norell Bergendahl 1999 Avdeling I
1268 Olle Thomson 1999 Avdeling I
1269 Staffan Normark 1999 Avdeling X
1270 Gunnar Gustafson 1999 Avdeling III
1271 Gert Wingårdh 1999 Avdeling III
1272 Lars Öjefors 1999 Avdeling VI
1273 Marcus Aldén 1999 Avdeling VII
1274 Per Delsing 1999 Avdeling VII
1275 Britt-Marie Drottz Sjöberg 1999 Avdeling VII
1276 Christina Glad 1999 Avdeling XI
1277 Sverker Sörlin 1999 Avdeling XI
1278 Inken Faber 1999 Avdeling I
1279 Per-Arne Lindqvist 1999 Avdeling V
1280 Lars Berglund 1999 Avdeling V
1281 Ingemar Hansson 2000 Avdeling IX
1282 Anne-Marie Pålsson 2000 Avdeling IX
1283 Jacob Wallenberg 2000 Avdeling IX
1284 Siv Andersson 2000 Avdeling X
1285 Gunnar von Heijne 2000 Avdeling X
1286 Annika Åhnberg 2000 Avdeling X
1287 Hasse Johansson 2000 Avdeling I
1288 Ulf Olsson 2000 Avdeling I
1289 Hans Bjur 2000 Avdeling III
1290 Gunnar Brock 2000 Avdeling VI
1291 Mikael Karlsson 2000 Avdeling VI
1292 Lennart Elfgren 2001 Avdeling III
1293 Tomas Kåberger 2001 Avdeling III
1294 Mårten Lindström 2001 Avdeling III
1295 Thomas Hjertberg 2001 Avdeling IV
1296 Johan Sterte 2001 Avdeling IV
1297 Barbara Czarniawska 2001 Avdeling VI
1298 Per Davidsson 2001 Avdeling VI
1299 Allan T. Malm 2001 Avdeling VI
1300 Carl-Henric Svanberg 2001 Avdeling VI
1301 Bo Dahlbom 2001 Avdeling XII
1302 Ingrid Mogensen 2001 Avdeling XII
1303 Jens Zander 2001 Avdeling XII
1304 Anders Kinnander 2001 Avdeling I
1305 Bengt Lindberg 2001 Avdeling I
1306 Göran Dahlberg 2001 Avdeling IV
1307 Marcus Wallenberg 2000 Avdeling VI
1308 Anders Björklund 2001 Avdeling IX
1309 Harry Flam 2001 Avdeling IX
1310 Lars Heikensten 2001 Avdeling IX
1311 Carl Wilhelm Ros 2001 Avdeling IX
1312 Sven-Erik Sjöstrand 2001 Avdeling IX
1313 Per Eriksson 2000 Avdeling XI
1314 Yngve Håland 2002 Avdeling I
1315 Erik Höglund 2002 Avdeling I
1316 Michael Treschow 2002 Avdeling I
1317 Lennart Billfalk 2002 Avdeling II
1318 Sigrun Hjelmquist 2002 Avdeling XII
1319 Mats Leijon 2002 Avdeling II
1320 Tomas Hallén 2002 Avdeling III
1321 Stellan Lundström 2002 Avdeling III
1322 Lars-Olof Nilsson 2002 Avdeling III
1323 Anne-Marie Tillman 2002 Avdeling III
1324 Carin Holmquist 2002 Avdeling VI
1325 Ulf Carlson 2002 Avdeling VIII
1326 Eva Färnstrand 2002 Avdeling VIII
1327 Nils Leffler 2002 Avdeling VIII
1328 Marie S. Arwidson 2002 Avdeling VIII
1329 Rolf Skoglund 2002 Avdeling XII
1330 Peter Collin 2002 Avdeling III
1331 Ivars Neretnieks 2002 Avdeling IV
1332 Erik Hagersten 2002 Avdeling XII
1333 Ylva Hambraeus Björling 2002 Avdeling XII
1334 Lars Thylén 2002 Avdeling VII
1335 Margareta Törnqvist 2002 Avdeling VII
1336 Hans Bergström 2002 Avdeling XI
1337 Sven-Christer Nilsson 2002 Avdeling VI
1338 Staffan Näsström 2002 Avdeling VI
1339 Andras Gedeon 2003 Avdeling VII
1340 Staffan Josephson 2002 Avdeling X
1341 Claes Wilhelmsson 2002 Avdeling XI
1342 Martin Bergdahl 2003 Avdeling III
1343 Georgia Destouni 2003 Avdeling III
1344 Lo Gorton 2003 Avdeling IV
1345 Christina Ullenius 2003 Avdeling XI
1346 Christofer Leygraf 2003 Avdeling V
1347 Olle Olsson 2003 Avdeling V
1348 Urban Bäckström 2003 Avdeling IX
1349 Lars Hultkrantz 2003 Avdeling IX
1350 Björn Savén 2003 Avdeling IX
1351 Eva Lindqvist 2003 Avdeling XII
1352 Nils Rydbeck 2003 Avdeling XII
1353 Peter Wållberg 2003 Avdeling IV
1354 Hans Brännström 2003 Avdeling VIII
1355 Lennart Rådström 2003 Avdeling VIII
1356 Jan Åström 2003 Avdeling VIII
1357 Svante Svensson 2003 Avdeling X
1358 Johan Lindman 2003 Avdeling VIII
1359 Göran Sandberg 2003 Avdeling VIII
1360 Göran Carlsson 2003 Avdeling V
1361 Waclaw Gudowski 2003 Avdeling VII
1362 Jan-Åke Schweitz 2003 Avdeling VII
1363 Dag Sigurd 2003 Avdeling VII
1364 Peter Stoica 2003 Avdeling VII
1365 Carl Borrebaeck 2003 Avdeling XII
1366 Jan M. Lundberg 2004 Avdeling X
1367 Jan-Eric Ståhl 2004 Avdeling I
1368 Salvatore Grimaldi 2004 Avdeling VI
1369 Anna Nilsson-Ehle 2004 Avdeling VI
1370 Karl-Olof Hammarkvist 2004 Avdeling IX
1371 Stefan Persson 2004 Avdeling IX
1372 Maris Hartmanis 2004 Avdeling X
1373 Carl Bennet 2004 Avdeling XI
1374 Håkan Eriksson 2004 Avdeling XI
1375 Lars Gunnarsson 2004 Avdeling III
1376 Eva Rudberg 2004 Avdeling III
1377 Kajsa Sundberg 2004 Avdeling III
1378 Per-Håkan Westin 2004 Avdeling III
1379 Staffan Folestad 2004 Avdeling IV
1380 Staffan Söderberg 2004 Avdeling V
1381 Tomas Thorvaldsson 2004 Avdeling V
1382 Anders Werme 2004 Avdeling V
1383 Clas Bergström 2004 Avdeling IX
1384 Lars Bertmar 2004 Avdeling IX
1385 Lars H. Thunell 2004 Avdeling IX
1386 Madelene Sandström 2004 Avdeling XI
1387 Lars-Eric Aaro 2004 Avdeling V
1388 Jan Tengzelius 2004 Avdeling V
1389 Eric Giertz 2004 Avdeling VI
1390 Lars Nyberg 2004 Avdeling VI
1391 Sigbrit Franke 2004 Avdeling XI
1392 Ulla-Britt Fräjdin-Hellqvist 2004 Avdeling XI
1393 Torbjörn Kronander 2004 Avdeling XI
Leif Östling 2004 Avdeling I
1395 Hans Folkesson 2005 Avdeling I
1396 Bengt Nordén 2005 Avdeling IV
1397 Tord Svedberg 2005 Avdeling IV
1398 Anders Brännström 2005 Avdeling VI
1399 Staffan Håkansson 2005 Avdeling VI
1400 Lars Westerberg 2005 Avdeling VI
1401 Erland Källén 2005 Avdeling VII
1402 Michael Tendler 2005 Avdeling VII
1403 Ulf Larsson 2005 Avdeling VIII
1404 Magnus Henrekson 2005 Avdeling IX
1405 Jan Nygren 2005 Avdeling XI
1406 Kristina Höök 2005 Avdeling XII
1407 Bo Källstrand 2005 Avdeling II
1408 Marianne Treschow 2005 Avdeling VII
1409 Stina Blombäck 2005 Avdeling VIII
1410 Lars Wågberg 2005 Avdeling VIII
1411 Jonas Frisén 2005 Avdeling X
1412 Thomas Andersson 2005 Avdeling XI
1413 Conny Bogentoft 2005 Avdeling XI
1414 Charlotte Brogren 2005 Avdeling XI
1415 Hans-Olov Olsson 2006 Avdeling I
1416 Gösta Lemne 2006 Avdeling XII
1417 Rolf Andersson 2005 Avdeling IV
1418 Tuula Teeri 2006 Avdeling IV
1419 Tomas From 2006 Avdeling V
1420 John Ågren 2006 Avdeling V
1421 Marianne Dicander Alexandersson 2006 Avdeling VI
1422 Lars G. Josefsson 2006 Avdeling VI
1423 Torgny Wännström 2006 Avdeling VI
1424 Ivo Zander 2006 Avdeling VI
1425 Anders Ullberg 2006 Avdeling IX
1426 Lennart Holm 2006 Avdeling IV
1427 Pär Jönsson 2006 Avdeling V
1428 Jörgen Centerman 2006 Avdeling VI
1429 Mats G. Ringesten 2006 Avdeling VI
1430 Elisabet Salander Björklund 2006 Avdeling VIII
1431 Nils Karlson 2006 Avdeling IX
1432 Harriet Wallberg-Henriksson 2006 Avdeling XII
1433 Staffan Truvé 2006 Avdeling XII
1434 Anders Ynnerman 2006 Avdeling XII
1435 Niklas Zennström 2006 Avdeling XII
1436 Tomas Björk 2006 Avdeling VII
1437 Eva Forssell-Aronsson 2006 Avdeling VII
1438 Sven Grahn 2006 Avdeling VII
1439 Torsten Fransson 2006 Avdeling I
1440 Lennart Fredenberg 2006 Avdeling I
1441 Lena Olving 2006 Avdeling I
1442 Hans Stråberg 2006 Avdeling I
1443 Ulf Södergren 2006 Avdeling I
1444 Jan Wikander 2006 Avdeling I
1445 Per Fahlén 2006 Avdeling III
1446 Marianne Grauers 2006 Avdeling III
1447 Anna Ekström 2006 Avdeling VI
1448 Ewert Bengtsson 2006 Avdeling VII
1449 Rolf Johannesson 2006 Avdeling VII
1450 Gabriel Urwitz 2006 Avdeling IX
1451 Hans Hentzell 2006 Avdeling XI
1452 Mirka Mikes-Lindbäck 2006 Avdeling XI
1453 Per Kågeson 2006 Avdeling IX
1454 Fredrik Gustafsson 2007 Avdeling II
1455 Lars Nielsen 2007 Avdeling II
1456 Ulla Antonsson 2007 Avdeling III
1457 Kyösti Tuutti 2007 Avdeling III
1458 Anders Hallberg 2007 Avdeling IV
1459 Johan Landfors 2007 Avdeling IV
1460 Arne Kaijser 2007 Avdeling VI
1461 Udo Zander 2007 Avdeling VI
1462 Gustaf Douglas 2007 Avdeling IX
1463 Kerstin Hessius 2007 Avdeling IX
1464 Lena Gustafsson 2007 Avdeling X
1465 Peter Gudmundson 2007 Avdeling I
1466 Åke Svensson 2007 Avdeling I
1467 Martin Carlson 2007 Avdeling IV
1468 Peter Moldéus 2007 Avdeling IV
1469 Elisabeth Nilsson 2007 Avdeling V
1470 Pär Weihed 2007 Avdeling V
1471 Fredrik Arp 2007 Avdeling VI
1472 Cecilia Schelin Seidegård 2007 Avdeling VI
1473 Thomas Laurell 2007 Avdeling VII
1474 Juni Palmgren 2007 Avdeling VII
1475 Lars Samuelson 2007 Avdeling VII
1476 Bengt Nippe Hylander 2007 Avdeling VIII
1477 Karl-Gustav Ramström 2007 Avdeling II
1478 Claes-Robert Julander 2007 Avdeling IX
1479 Elisabeth Lindner 2007 Avdeling X
1480 Ola Asplund 2007 Avdeling XI
1481 Martin Ingvar 2007 Avdeling XI
1482 Sara Mazur 2007 Avdeling XI
1483 Mille Millnert 2007 Avdeling XI
1484 Per Lundqvist 2008 Avdeling I
1485 Anna Kadefors 2008 Avdeling III
1486 Per-Erik Petersson 2008 Avdeling III
1487 Bengt Andersson 2008 Avdeling IV
1488 Torbjörn Brorson 2008 Avdeling IV
1489 Anders Hagfeldt 2008 Avdeling IV
1490 Magnus Ericsson 2008 Avdeling V
1491 Lars Hultman 2008 Avdeling V
1492 Börje Johansson 2008 Avdeling V
1493 Lars Nyborg 2008 Avdeling V
1494 Bill Brox 2008 Avdeling VI
1495 Sven Löfquist 2008 Avdeling VI
1496 Göran S. Malm 2008 Avdeling VI
1497 Bengt-Olof Elfström 2008 Avdeling VII
1498 Imre Pázsit 2008 Avdeling VII
1499 Anders Rantzer 2008 Avdeling VII
1500 Carl-Johan Johansson 2008 Avdeling VIII
1501 Michael G:son Löw 2008 Avdeling IX
1502 Lars G. Nordström 2008 Avdeling IX
1503 Rolf Wolff 2008 Avdeling IX
1504 Martin Nicklasson 2008 Avdeling X
1505 Gunnar Bjursell 2008 Avdeling XI
1506 Johan Ekesiöö 2008 Avdeling XII
1507 Anders Lansner 2008 Avdeling XII
1508 Tord Cedell 2008 Avdeling I
1509 Bo Egardt 2008 Avdeling II
1510 Ingrid Skogsmo 2008 Avdeling II
1511 Johan Karlström 2008 Avdeling III
1512 Göran Bäckblom 2008 Avdeling V
1513 Jonas Wiström 2008 Avdeling VI
1514 Jan Olof Lidefelt 2008 Avdeling X
1515 Björn Odlander 2008 Avdeling X
1516 Monica Bellgran 2008 Avdeling I
1517 Aina Nilsson Ström 2008 Avdeling I
1518 Eva Wigren 2008 Avdeling I
1519 Bo Normark 2008 Avdeling II
1520 Bjarne Holmqvist 2008 Avdeling VI
1521 Arne Karlsson 2008 Avdeling VI
1522 Hans Hertz 2008 Avdeling VII
1523 Pam Fredman 2008 Avdeling XI
1524 Thorsten Nybom 2008 Avdeling XI
1525 Viiveke Fåk 2008 Avdeling XII
1526 Urban Karlström 2008 Avdeling XII
1527 Catharina Modahl Nilsson 2009 Avdeling I
1528 Annika Stensson Trigell 2009 Avdeling I
1529 Tomas Andersson 2009 Avdeling II
1530 Kristina Edström 2009 Avdeling II
1531 Gunnar Holmberg 2009 Avdeling II
1532 Åsa Söderström Jerring 2009 Avdeling III
1533 Judith Melin 2009 Avdeling VII
1534 Britt-Inger Andersson 2009 Avdeling VIII
1535 Leif Brodén 2009 Avdeling VIII
1536 Ola Hildingson 2009 Avdeling VIII
1537 Runar Brännlund 2009 Avdeling IX
1538 Hans Larsson 2009 Avdeling IX
1539 Patrik Söderholm 2009 Avdeling IX
1540 Inger Andersson 2009 Avdeling X
1541 Maria Anvret 2009 Avdeling X
1542 Magnus Lundberg 2009 Avdeling X
1543 Pontus Braunerhjelm 2009 Avdeling XI
1544 Per Stenström 2009 Avdeling XII
1545 Hans Jürgen Federsel 2009 Avdeling IV
1546 Jan Svärd 2009 Avdeling IV
1547 Heije Westberg 2009 Avdeling IV
1548 Karin Larsson 2009 Avdeling X
1549 Lotta Lind 2009 Avdeling V
1550 Colin Carlile 2009 Avdeling VI
1551 Marie Ehrling 2009 Avdeling VI
1552 Marie Hafström 2009 Avdeling VI
1553 Anna Nilsson Vindefjärd 2009 Avdeling XI
1554 Pia Sandvik Wiklund 2009 Avdeling XI
1555 Johan Liu 2009 Avdeling I
1556 Lars Strömberg 2009 Avdeling I
1557 Mats Benner 2009 Avdeling XI
1558 Karin Annerwall Parö 2009 Avdeling II
1559 Göran Cars 2009 Avdeling III
1560 Jonas Eliasson 2009 Avdeling III
1561 Lena Neij 2009 Avdeling III
1562 Sven Ove Hansson 2009 Avdeling VII
1563 Anders Lindroth 2009 Avdeling VII
1564 Ingrid Bonde 2009 Avdeling IX
1565 Claes de Neergaard 2009 Avdeling IX
1566 Lars Backsell 2009 Avdeling X
1567 Göran Harrysson 2009 Avdeling X
1568 Klas Hesselman 2009 Avdeling X
1569 Lennart Karlsson 2010 Avdeling VI
1570 Henrik Tengstrand 2010 Avdeling VI
1571 Erik Lautmann 2010 Avdeling VI
1572 Malcolm Norlin 2010 Avdeling VI
1573 Kerstin Sahlin 2010 Avdeling VI
1574 Lennart Schön 2010 Avdeling VI
1575 Börje Ekholm 2010 Avdeling IX
1576 Ann-Sofie Sandberg 2010 Avdeling X
1577 Karin Forseke 2010 Avdeling XII
1578 Nicklas Lundblad 2010 Avdeling XII
1579 Martin Malmsten 2010 Avdeling IV
1580 Hjalmar Brismar 2010 Avdeling VII
1581 Olle Häggström 2010 Avdeling VII
1582 Sven Lidin 2010 Avdeling VII
1583 Jonas Nycander 2010 Avdeling VII
1584 Paul Gatenholm 2010 Avdeling VIII
1585 Per Lindberg 2010 Avdeling VIII
1586 Lars Stehn 2010 Avdeling VIII
1587 Lennart Persson 2010 Avdeling X
1588 Jan-Olov Johansson 2010 Avdeling XI
1589 Christel Armstrong Darvik 2010 Avdeling III
1590 Sten Bergström 2010 Avdeling III
1591 Eva Nygren 2010 Avdeling III
1592 Peter Holmstedt 2010 Avdeling I
1593 Katarina Lindström 2010 Avdeling I
1594 Erik Bohlin 2010 Avdeling VI
1595 Mats Engwall 2010 Avdeling VI
1596 Carola Lemne 2010 Avdeling VI
1597 Alexandra Waluszewski 2010 Avdeling VI
1598 Jens Nielsen 2010 Avdeling X
Per Grunewald 2011 Avdeling I
Per Hallberg 2011 Avdeling I
Erik Dahlquist 2011 Avdeling II
Peter Nygårds 2011 Avdeling III
Gunilla Borgefors 2011 Avdeling VII
Karin Ljungström 2011 Avdeling VII
Yvonne Mårtensson 2011 Avdeling VII
Maria Strømme 2011 Avdeling VII
Claes Thegerström 2011 Avdeling VII
Annika Falkengren 2011 Avdeling IX
Stefan Ingves 2011 Avdeling IX
Tomas Nicolin 2011 Avdeling IX
Anders Nyrén 2011 Avdeling IX
Anders Ekblom 2011 Avdeling X
Stefan Ståhl 2011 Avdeling X
Lars Börjesson 2011 Avdeling XI
Maria Khorsand 2011 Avdeling XI
Hans Rosling 2011 Avdeling XI
Ulf Wahlberg 2011 Avdeling XII
Claes Wohlin 2011 Avdeling XII

Avdelinger[rediger | rediger kilde]

  • Avdeling I – Maskinteknikk
  • Avdeling II – Elektroteknikk
  • Avdeling III – Samfunnsbygging
  • Avdeling IV – Kjemiteknikk
  • Avdeling V – Bergverks- og materialteknikk
  • Avdeling VI – Bedrifts- og arbeidsliv
  • Avdeling VII – Teknologiens grunn- og grensevitenskaper
  • Avdeling VIII – Skognæringens teknologi
  • Avdeling IX – Økonomi
  • Avdeling X – Bioteknologi
  • Avdeling XI – Utdanning og forskning
  • Avdeling XII – Informasjonsteknologi

Förste hedersledamöter[rediger | rediger kilde]

Innehaver av "Hedersledamotstecken" eller "Förste hedersledamöter" som det opprinnelig ble kalt, må ikke sammenblandes med det hedersledamotskap som alle medlemmer tidligere automatisk fikk ved 65 års alder.

Medlem Innvelgelsesår Kommentarer
Kronprins Gustav Adolf av Sverige 1919
Karl Axel Fryxell 1919
Richard Åkerman 1919
Svante Arrhenius 1920
Frans Kempe 1920
Jonas Kjellberg 1920
Johan Peter Klason 1920
Marcus Wallenberg 1920
Wilhelm Hagelin 1923
Emanuel Nobel 1926
Axel Granholm 1932
Henry Dunker 1936
Sigfrid Edström 1937 Ordinært medlem 1925
Axel Ax:son Johnson 1942
Axel Enström 1942 Ordinært medlem 1919
Gösta Malm 1946 Ordinært medlem 1919
Prins Bertil 1951
Sten Westerberg 1952 Ordinært medlem 1937
Ernfrid Browaldh 1952
Axel Wenner-Gren 1955
Jacob Wallenberg 1957
Waldemar Borgquist 1963 Ordinært medlem 1942
Hjalmar Olson 1963 Ordinært medlem 1919
Marcus Wallenberg 1969
Halvard Liander 1970
Sven Brohult 1973
Ruben Rausing 1980
Håkan Sterky 1981
Gunnar Engellau 1982
Erland Waldenström 1983
Axel Ax:son Johnson 1984
Nils Gralén 1986 Ordinært medlem 1950
Curt Nicolin 1989 Ordinært medlem 1955
Gunnar Hambraeus 1989 Ordinært medlem 1970
Hans Werthén 1991 Ordinært medlem 1973
Sten Gustafsson 1992 Ordinært medlem 1972
Per Sköld 1993 Ordinært medlem 1976
Peter Wallenberg 1993 Ordinært medlem 1977
Sven Olving 1994 Ordinært medlem 1972
Hans Rausing 1994 Ordinært medlem 1984
Stig Hagström 1999 Ordinært medlem 1983

Utlandske medlemmer[rediger | rediger kilde]

Nr Medlem Innvelgelsesår Kommentarer
Ernst Alexanderson 1924
Knud Ørn Bryn 1924
Victor Moritz Goldschmidt 1924
Frederik Ferdinand Wilhelm Johannsen 1924
Peder Oluf Pedersen 1924
Kusta Bernhard Wuolle 1924
Gustaf Konstantin Bergman 1924
Eric Löf 1924
Axel Sahlin 1925
Harald Pedersen 1925
Asger Skovgaard Ostenfeld 1925
Waldemar Lindgren 1932
Sören Peter Sörensen 1932
Sigval Schmidt-Nielsen 1933
Henrik Cronström 1933
Valdemar Poulsen 1935
Anker Engelund 1935
Gustaf Komppa 1935
Sigurd Kloumann 1935
Adolf Watzinger 1936
Ludwig Dreyfus 1939
Alfred Andreasen 1940
Ivar Jantzen 1940
Martti Levón 1940
Harald Frilund 1940
Carl Iacobsen 1943
Arvo Ylinen 1943
Albert Aubeck 1945
Niels Bjerrum 1945
Aage Bretting 1945
Hans Christensen 1945
Karl Erik Ekholm 1945
Eero Mäkinen 1945
Jarl Axel Wasastjerna 1945
Artturi Virtanen 1945
Endre Berner 1945
U037 Alf Ihlen 1945
Gunnar Schjelderup 1945
Sven Solberg 1945
Fredrik Vogt 1945
Hans Lundberg 1947
Richard Söderberg 1947
Reuben Gustavson 1949
Gunnar Nicholson 1949
U045 Glenn T. Seaborg 1949
Edu Justi 1951
Hans Stevenius-Nielsen 1953
Carl Prohaska 1953
Georg Vedeler 1953
Jarl Salin 1954
U051 Erkki Laurila 1954
Carl-Gustaf Rossby 1954
Elmer Engstrom 1956
Egil Hvoslef-Eide 1956
Franz Kollmann 1957
Jaakko Rahola 1958
Per Ekwall 1958 Överförd till svensk ledamot 1968
Petri Bryk 1959
Matti Tikkanen 1959
U060 Rolf Østbye 1960
U061 Martin Tveit 1960
U062 Waldemar Jensen 1960
U063 Hendrik Jaeger 1961
U064 Aulis Junttila 1961
Waclaw Olszak 1961
Albert Sundgren 1963
U067 Leif Jørgensen 1963
U068 Birger Nordlander 1966
U069 Karl Folkers 1966
Karl Winnacker 1966
U071 Haldor Topsøe 1967
U072 Harald Lundgren 1967
U073 Alexander Samarin 1968
U074 Ivan Málek 1969 Innvalgt som korresponderende medlem i 1965
U075 Pierre Aigrain 1970
U076 Nicolai Herlofson 1971
U077 Masaru Ibuka 1971
U078 Sven Hultin 1971
U079 Chauncey Starr 1971
Carroll Wilson 1971
Henning Brüniche Olsen 1973
U081 Johan Holte 1973
Anatoly Aleksandrov 1973
Leonid Vereschagin 1973
Jean Bertin 1973
Mikhail Millionschikhov 1973
U087 Jaakko Pöyry 1974
U088 Pierre Cognard 1974
U089 Hubert Curien 1974
U090 Pierre Fillet 1974
U091 Ieuan Maddock 1974
U092 Herbert Hollomon 1975
U093 Pekka Jauho 1975
U094 Nikolai Basov 1975
U095 Jermen Gvishiani 1975
U096 Dieter Behrens 1975
U097 Wolf Häfele 1975
U098 Hellmut Fischmeister 1975
U099 Karl Brotzmann 1976
Hermann Grimmeiss 1976
U101 Johan Richter 1976
U102 Dattatraya Parasnis 1976
U103 Seizo Okamura 1976 Innvalgt som korresponderende medlem i 1961
Karl Heinz Beckurts 1977
Naohei Yamada 1977
U106 Walter Marshall 1977
U107 Robert Chabbal 1977
U108 Andranik Petrosyants 1977
U109 Rustum Roy 1977
U110 Tor Brekke 1977
U111 Howard Rapson 1978
U112 John J. Shepherd 1978
U113 Charles TG Dillon 1978
Toshiwo Doko 1978
György Osztrovszki 1978
U116 Per Stenius 1979
U117 Klaus Biedermann 1979
U118 Volrath Holmboe 1979
U119 Anders Björkman 1979
U120 Charles Fairhurst 1979
Soichiro Honda 1979
U122 Jaakko Honko 1979
U123 Kexin Guo 1979
U124 Anton Pannenborg 1979
U125 Heinrich Zollinger 1979
U126 John Bockris 1980
U127 Samuel Goldblith 1980
U128 Sven Hernberg 1980
U129 Alan Muir Wood 1980
Keichi Oshima 1980
Bernardo Arrioja 1980
U132 Homi Sethna 1980
U133 Hans Thorelli 1980
U134 Wei Zhang 1980
U135 Alexander Silverleaf 1981
U136 Hans Thomann 1981
U137 Evgeny Velikhov 1981
U137 George Weyerhauser 1981
U138 Egil Abrahamsen 1982
U139 Erik Kråkström 1982
U140 Jean Lagasse 1982
U141 Adolf Lohmann 1982
U142 Ian McLennan 1983
U143 Carlos de Oliveira Peixoto 1982
U144 Jan van der Bliek 1983
U145 Tianqin Cao 1983
U146 Soon Dal Choi 1983
U147 Harry Faulkner 1983
U148 Matti Kankanpää 1983
U149 Finn Lied 1983
U150 Gero Madelung 1983
U151 Koji Ohnishi 1983
U152 Henri Piatier 1983
U153 Robert A. Swanson 1983
U154 Carl Djerassi 1984
U155 Øyvind Bjørke 1984
U156 Tao Soon Cham 1984
U157 Jaakko Ihamuotila 1984
U158 Carver A. Mead 1984
U159 François Miquel 1984
U160 Helmut Moritz 1984
U161 Schoichi Saba 1984
U162 Lars Sødahl 1984
U163 Rodolfo Felix Valdes 1984
U164 Erich Bloch 1984
U165 Kazuo Inamori 1984
U166 Isamu Yamashita 1984
U167 Henrik Ager-Hanssen 1985
U168 O. Andreas Asbjørnsen 1985
U169 Michael Ashby 1985
U170 Kari Kairamo 1985
U171 James Gibbons 1985
U172 Bacharuddin Habibie 1985
U173 Thomas Johnston 1985
U174 Hugh Miller 1985
U175 Rolf Skår 1985
U176 Stig Stendahl 1985
U177 Tor Stolpe 1985
U178 Dirk Thoenes 1985
U179 Donald Alstadt 1985
U180 Ben Gerwick 1985
U181 Lothar Späth 1985
Yachi Ayukawa 1985
Yuri Ovchinnikov 1985
U184 Dan J. Beninson 1986
U185 Ichiro Chibata 1986
U186 Umberto Colombo 1986
U187 Duncan Dowson 1986
U188 Ivar Giaever 1986
U189 Gene Golub 1986
U190 Kasame Chatikavanij 1986
U191 Boris Paton 1986
U192 Sanga Sabhasri 1986
U193 Heinrich Ursprung 1986
U194 Ronglie Xu 1986
U195 Kalevi Numminen 1986
U196 Pekka Tarjanne 1986
U197 Inge Johansen 1986
U198 Erling Lorentzen 1986
U199 Leo Alting 1987
U200 Hans-Jørgen Larsen 1987
U201 Sigmundur Gudbjarnason 1987
U202 Gudmundur Pálmason 1987
U203 Hans Andersin 1987
U204 Ivar Holand 1987
U205 Vernon Anderson 1987
U206 John Armstrong 1987
U207 Carlo de Benedetti 1987
U208 Herbert Giersch 1987
U209 Sung-Jin Kim 1987
U210 Pierre Laffitte 1987
U211 Venkatesh Narayanamurti 1987
U212 Keizo Saji 1987
U213 Eugeny Shemyakin 1987
U214 Pál Tétényi 1987
U215 Lars Ljungdahl 1987
U216 Thomas Hughes 1987
U217 Torvild Aakvaag 1988
U218 Bengt Stenlund 1988
U219 Krister Ahlström 1988
U220 William Algar 1988
U221 Emad El-Sharkawi 1988
U222 Hiroshi Inose 1988
U223 François Juillet 1988
U224 Charles K. Kao 1988
U225 Sergio Pininfarina 1988
U226 Eugene Shchukin 1988
U227 David Rowcliffe 1988
U228 Niels Fiil 1988
U229 Johan Gullichsen 1988
U230 Frode Galtung 1988
U231 Peder Kleppe 1989
U232 Juhani Kuusi 1989
U233 Hans Henrik Huss 1989
U234 Asbjørn Rolstadås 1989
U235 Aulis Saarinen 1989
U236 Joaquin-Maria de Aguinaga 1989
U237 Michel Carpentier 1989
U238 Hans G. Danielmeyer 1989
U239 Gordon Edge 1989
U240 Konstantin Frolov 1989
U241 Jacques Levy 1989
U242 Emilio Muñoz Ruiz 1989
U243 Roland Schmitt 1989
U244 Nam Suh 1989
U245 Michiyuki Uenohara 1989
U246 Albert Westwood 1989
Kenneth Easterling 1990
U248 Greg Tegart 1990
U249 Melvyn Ward 1990
U250 Otto Forgacs 1990
U251 Yves Farge 1990
U252 Reinosuke Hara 1990
U253 Peter Doyle 1990
U254 Ivan Yates 1990
U255 Chung KunMo 1990
U256 Mary Good 1990
U257 Mete Sozen 1990
U258 Berthold Leibinger 1990
U259 Otto Wichterle 1990
U260 Poul Harremoës 1990
U261 Knut Kringstad 1990
U262 Vilhjálmur Ludviksson 1990
U263 Matti Otala 1990
U264 Boris Tamm 1990
U265 Etienne Davignon 1991
U266 Antonio Ruberti 1991
U267 Yasuji Sekine 1991
U268 Oriol Bohigas Guardiola 1991
U269 Robert Malpas 1991
U270 Brian Oakley 1991
U271 Günter Spur 1991
U272 László Keviczki 1991
U273 Hans Hornung 1991
U274 Michael Porter 1991
U275 Nathan Rosenberg 1991
U276 Rolf Birkeland 1991
U277 Lars Hedman 1991
U278 Martti M. Kaila 1991
U279 Jens Rostrup-Nielsen 1991
U280 Hiltjo Bos 1991
U281 Egil Mycklebust 1992
U282 Yrjö Neuvo 1992
U283 Horst Albach 1992
U284 Paul Crutzen 1992
U285 Otto Lin 1992
U286 Merton Miller 1992
U287 Marc Van Montagu 1992
U288 Julius Natterer 1992
U289 Alastair North 1992
U290 William Powers 1992
U291 Ulrich Seiffert 1992
U292 Endel Lippmaa 1992
U293 Keizo Yamaji 1992
U294 Naoya Yoda 1992
U295 Kari Ebeling 1992
U296 Jörgen Rassing 1992
U297 Rudolf Rigler 1992
U298 Masahiko Aoki 1993
U299 Sergio Barabaschi 1993
U300 Mat Darveniza 1993
U301 Javier Jimenez-Espriu 1993
U302 Klaus Liesen 1993
U303 Alain Mérieux 1993
U304 Nils Nilsson 1993
U305 Byron Pipes 1993
U306 Javier Alvarez Vara 1993
U307 Simo Karttunen 1993
U308 Juan Kiat Koh 1993
U309 John S. Mayo 1993
U310 Ozires Silva 1993
U311 Bjarne Aamodt 1994
U312 Gustav von Hertzen 1994
U313 Arvydas Janulaitis 1994
U314 Erik Rasmussen 1994
U315 Arnis Treimanis 1994
U316 Sven Ullring 1994
U317 Jurgis Vilemas 1994
U318 Bryan Carsberg 1994
U319 Brian Clark 1994
U320 Hermann Krämer 1994
U321 Jian Song 1994
U322 Erich Spitz 1994
U323 Azusa Tomiura 1994
U324 German Zagainov 1994
U325 Bevis Hutchinson 1995
U326 James R. Drake 1995
U327 Mary Walshok 1998
U328 Fergus O´Brien 1998
U329 David J. Hill 1999
U330 Jorma Ollila 1999
U331 Thierry de Montbrial 1999
U332 Yu-zhu Wang 1999
U333 Santiago Calatrava 1999
U334 Michael Gibbons 1999
U335 William D. Nordhaus 1999
U336 James Utterback 1999
U337 Linus Torvalds 2000
U338 Claus Weyrich 2000
U339 Paul Saffo 2000
U340 Cees van Lede 2001
Christopher I. Byrnes 2001
U342 William A. Hustrulid 2001
U343 Hendrik Van Brussel 2001
U344 Koji Kato 2002
U345 Roar Arntzen 2002
U346 Hallvard Ødegaard 2002
U347 Hyoe Hatakeyama 2002
U348 Hajime Yamashina 2002
U349 Weitang Fan 2002
U350 Yuan-Tseh Lee 2002
U351 J. Milton Harris 2002
U352 Eugene Wong 2002
U353 Børge Obel 2003
U354 Olav Aarna 2003
U355 Yukio Imanishi 2003
U356 Hiroyuki Yoshikawa 2003
U357 Xu Guanhua 2003
U358 Xu Kuangdi 2003
U359 Avelino Samartin 2003
U360 Attila Chikán 2003
U361 David Schindler 2003
U362 Bal Raj Sehgal 2003
U363 James Truchard 2003
U364 Antti Arjas 2003
U365 Mofang Li 2003
U366 Terje Kalland 2003
U367 Gerhard Kreysa 2003
U368 Peter Berghsey Johnsen 2003
U369 George H. Weyerhaeuser Jr 2003
U370 Pekka Erkkilä 2004
U371 Björn Wahlroos 2004
U372 Marie-Paule Pileni 2004
U373 Giorgio Picci 2004
U374 Vladimir Fortov 2004
U375 Earll M. Murman 2004
U376 Richard Zare 2004
U377 Ene Ergma 2004
U378 Veikko Hara 2004
U379 Klaus Bock 2005
U380 Edward F. Crawley 2005
U381 Bengt Holmstrom 2005
U382 Stig Gunnar Gustavson 2005
U383 Alain Honnart 2005
U384 Ki Jun Lee 2005
U385 Esko Aho 2006
U386 Qiang Lu 2006
U387 Wojciech Suwala 2006
U388 Andrey Mikhailovich Finkelstein 2006
U389 John S. Baras 2006
U390 Robert M. Nerem 2006
U391 John M. Quigley 2006
U392 Kiran Mazumdar-Shaw 2006
U393 Desmond Hartford 2006
U394 Takahiro Fujimoto 2006
U395 Kouta Kinoshita 2006
U396 Christoffer Taxell 2007
U397 Akira Tonomura 2006
U398 Georg Ehrnrooth 2007
U399 Gregory Winter 2007
U400 Lei Guo 2007
U401 Jon Bing 2007
U402 Amory Lovins 2007
U403 James A. Weyhenmeyer 2007
U404 Matti Vuoria 2008
U405 Padma Kant Shukla 2008
U406 Carlos Augusto Lira Aguiar 2008
U407 Tom von Weymarn 2008
U408 Arogyaswami Paulraj 2008
U409 Sachio Semmoto 2008
U410 Juha Rantanen 2009
U411 Philippe Sansonetti 2009
U412 Osamu Motojima 2009
U413 Mervyn King 2009
U414 Vinton G. Cerf 2009
U415 Christer Fuglesang 2009
U416 Jisong Wu 2009
U417 Shunpei Yamazaki 2009
U418 K. Anders Ericsson 2009
U419 Alexander von Gabain 2009
Ron Long 2010
Bernd Pischetsrieder 2010
Arthur Bienenstock 2010
Hamadoun I. Touré 2010
Hans-Jörg Bullinger 2010
Christina Lampe-Önnerud 2010
Binglin Gu 2010
Siegfrid Wu 2010
Ji Zhou 2010
U429 Vytautas Ostasevicius 2010
Kristjan Haller 2011
Antti Herlin 2011
Tapani Järvinen 2011
Laure Reinhart 2011
Louis Schweitzer 2011
Hans Wijers 2011
Bertil Andersson 2011
Subra Suresh 2011

Korresponderende medlemmer[rediger | rediger kilde]

Den siste korresponderende medlemmet ble innvalgt i 1968, etter det har alle medlemmer som virker utenfor Sverige blitt innvalgt som utenlandske medlemmer.

Nr Medlem Innvelgelsesår Kommentarer
Frank Sturdy Sinnatt 1935
Charles le Maistre 1935
Emile Brylinski 1935
Jean Tribot-Laspière 1935
Konrad Matschoss 1935
Albert Portevin 1936
Walter Brecht 1936
Ludwig Prandtl 1936
Richard Lepsius 1940
Ryotaro Mitsuda 1941
Edward Condon 1950
Edward Wegelius 1953
José Maria Albareda Herrera 1953
Bertil Nybergh
Shanti Swapura Bhatnagar
K026 Alexander King 1956
K027 Robert Major 1956
K028 Pawet Nowacki 1958
K029 Seizo Okamura 1961 Overført til utenlandsk medlem i 1976
K030 Valter Öhman 1962
K031 Alf Sanengen 1963
K032 Karl Stenstadvold 1963
Bjerre Lavesen 1968
K034 Ivan Málek 1966 Overført til utenlandsk medlem i 1969
Otto Horn 1968

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]