Liste over kvinnenavn med hebraisk opprinnelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over kvinnenavn med hebraisk opprinnelse er en alfabetisk liste over kvinnenavn. Den viser også land hvor navnet er mye brukt.

Kvinnenavn Land hvor navnet er mye brukt
Abbie
Abby
Abel
Abi
Abida
Abide
Abiel
Abigael
Abigail
Abira
Abiud
Abrahamine
Ada Italia
Adah
Adama
Adara
Adena
Adi
Adina
Adva
Agar
Ahava
Ahuva
Aja
Aliya
Aliyah
Aliza
Alona
Alte
Amana
Amira
Ana Spania Slovenia Chile
Anais Frankrike
Anat
Anath
Andy
Ane
Anie
Anina
Anine
Ann Norge Sverige USA Belgia
Anna Norge Sverige Danmark Finland USA Belgia Spania Ungarn Island Tsjekkia Polen Italia Tyskland Estland Latvia
Annabeth
Annalisa
Anne Norge Danmark Frankrike USA Belgia Estland
Annebeth
Anneli Sverige Finland
Annelill
Annelin
Annelis
Annelise
Anne-Lise
Anne-Ma
Annemari
Anne-Mari
Annemarie
Anne-Marie Frankrike Belgia
Annemarte
Anne-Marte
Anne-Marthe
Anneth
Annethe
Annett
Annette
Anni
Annine
Annmari
Ann-Mari
Anny
Any
Aram
Ariel
Ariela
Ariell
Arielle
Asa
Atara
Avia
Avigail
Avishag
Aviva
Aviya
Axeliane
Ayala
Ayelet
Ayla
Aza
Azedo
Azra
Baila
Bashe
Basia
Basya
Batel
Batseba
Batya
Batyah
Benjamine
Benna
Benny
Beth
Bethany
Bethi
Bethina
Bethine
Betina
Betine
Betsy
Bett
Bette
Bettina Ungarn Tyskland
Bettine
Betty USA
Betzy
Beylke
Bluma
Bosmat
Breindel
Carmel
Carmela Italia
Carmelita
Chaima
Chaimae
Chanah
Channah
Charna
Chava
Chaya
Chesed
Dalila
Damaris
Dan
Danel
Dania
Daniela Tsjekkia Chile Italia Tyskland
Daniele Frankrike
Daniella
Danielle Frankrike Belgia
Danijela Slovenia
Danuta Polen
Danya
Dara
Dassah
Davida
Davide
Davina
Debbie
Debora
Deborah USA
Debra USA
Delia
Delila
Devorah
Dikla
Diklah
Dina
Dinah
Dine
Dor
Dorit
Dvorah
Edna
Edny
Eidel
Elah
Elia
Eliana
Elice
Eliora
Elis
Elisa Spania Italia
Elisabet Sverige
Elisabeta
Elisabete
Elisabeth Norge Sverige Frankrike Belgia
Elisabetta Italia
Elisaveta
Elisbeth
Elise
Elisebet
Elisebeth
Elisheva
Eliza
Elizabet
Elizabeth USA Chile
Elizaveta
Elke Tyskland
Ella
Elle
Ellis
Elly
Elona
Elora
Elsa Sverige Island
Elsabeth
Elsbet
Elsbeth
Else Norge Danmark
Elsebet
Elsebeth
Elspeth
Elsy
Elza
Emanuela Italia
Emmanuella
Emmanuelle Frankrike
Estee
Esther Spania
Eva Norge Sverige Spania Slovenia Island Tsjekkia Tyskland
Eve
Evi
Evie
Evy
Ewa Polen
Ewy
Faiga
Faigel
Feige
Freyde
Fruma
Gabriela Tsjekkia Chile
Gabriele Tyskland
Gabriella Ungarn Italia
Gabrielle
Gail
Gal
Galia
Galit
Gayle
Gihan
Gila
Gilah
Gittel
Gluke
Glukel
Golda
Goldie
Hadar
Hadas
Hadassah
Haga
Hagar
Hager
Hanaan
Hanan
Hanane
Haneen
Hania
Hanieh
Hanna Sverige Island
Hannah
Hanne Norge Danmark
Hava
Have
Hawa
Hazal
Hed
Hena
Henda
Hendel
Hene
Henye
Herut
Hevi
Hewan
Hode
Hodel
Hudes
Idriya
Ilana
Ilanit
Inbal
Irit
Isaka
Isha
Issa
Jacoba
Jacobine
Jael
Jaffe
Jahne
Jakoba
Jakobea
Jakobia
Jakobine
Jamina
Jamnian
Janni
Jemina
Jeremia
Jeremine
Jermine
Jesusa
Joelle Frankrike
Johana
Johanna Sverige Finland Tyskland
Johanne
Johnna
Josefa Spania
Josefina Spania
Josefine
Josephina
Josephine
Josette Frankrike
Josiane Frankrike Belgia
Josie
Josine
Josse
Jozefa
Jozefina
Jozsef
Judina
Judit Ungarn
Judith USA
Judy USA
Kaila
Kayla
Kelila
Keshet
Kezia
Keziah
Kreindel
Kreine
Lea Frankrike Slovenia
Leah
Leeba
Levie
Levine
Liat
Lilit
Lilith
Lior
Liora
Liorit
Liron
Livna
Livnat
Lolav
Madalena
Madalina
Madelena
Madelyn
Magda
Magdalen
Magdalena Spania Tsjekkia Polen
Magdalene
Magdele
Magdelen
Magdelena
Malak
Malka
Malki
Manuela Spania Tyskland
Mara
Margalit
Margalita
Marganita
Maria Norge Sverige Danmark Finland USA Belgia Spania Polen Chile Italia Tyskland Estland
Mariam
Mariama
Marjam
Marni
Marnie
Marry
Marta Spania Slovenia Island Tsjekkia Polen Chile
Marte Norge
Martea
Martha USA
Marthe
Marthea
Matea
Mathea
Mattea
Maya
Maytal
Meira
Meirit
Meital
Melat
Menuha
Merav
Meryam
Meryem
Mica
Micaela
Michaela Tsjekkia
Michal
Michela
Michele Frankrike
Micheline
Michell
Michella
Michelle Frankrike USA
Mika
Mikaela
Mikela
Minora
Mirele
Miria
Miriam Spania
Mirian
Miriann
Mirijam
Mirja
Mirjam
Mirjana
Myriam Frankrike Belgia
Naamah
Nahal
Naomi
Nava
Nessa
Neta
Nimra
Nimrah
Nisan
Nissa
Nitza
Noa
Noam
Noemi
Noga
Nogah
Nomi
Noomi
Nurit
Ofra
Øli
Ophrah
Orah
Orit
Orli
Orly
Orna
Perele
Perle
Racel
Rachael
Rachel USA
Rafaela
Raisa
Raisel
Rakel Island
Raquel Spania
Rayna
Rebeca
Rebecca USA
Rebecha
Rebecka
Rebeka
Rebekah
Rebekka
Reina
Reut
Rhoda
Rhodora
Rina Italia
Riva
Rivka
Ron
Roni
Ronia
Ronit
Rotem
Ruchel
Rut Sverige
Ruta
Rute
Ruth Norge USA Tyskland
Rutt
Saara
Sabra
Sahra
Sakarine
Sakrine
Salem
Salome
Samanta
Samantha
Samanthy
Samuline
Sara Norge Sverige USA Spania Slovenia Island Chile
Sarah Frankrike USA Belgia
Sarai
Sareh
Sarha
Sarit
Saron
Sebula
Semiramis
Serafia
Shachar
Shahar
Shaina
Shaindel
Shamira
Shani
Sharon USA
Sharron
Shay
Shayna
Shaynah
Shehrije
Sheine
Sheri
Shifra
Shiphrah
Shir
Shira
Shiri
Shoshana
Shoshannah
Shprintza
Shprintze
Shprintzel
Shulamit
Shulamith
Shulammite
Sia
Sigal
Simcha
Sisel
Sitona
Sivan
Smadar
Suri
Susanna
Susannah
Susanne Sverige Danmark Tyskland
Tabea
Tabita
Tabitha
Tahlia
Tal
Talia
Talita
Talitha
Talke
Talya
Tamar
Tehila
Tikva
Toba
Tobia
Tobine
Toiba
Tova
Tovah
Tovia
Tzeitel
Tziporah
Tzivya
Tzofiya
Tzufit
Varda
Vardah
Velvela
Vered
Yachna
Yael
Yafa
Yafe
Yaffa
Yaffe
Yarden
Yardena
Yaron
Yehudit
Yemima
Yente
Yentl
Yidel
Yocheved
Yodit
Yohanna
Yonina
Yonit
Yordanos
Yutke
Zahra
Zakia
Zakiah
Zara
Zarah
Zelda
Zelde
Zipporah
Zisel
Ziv
Ziva
Zivit
Zlota
Zohar
Zusa