Liste over kommuner på Balearene

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kart over provinsen Balearene.

Dette er en liste over de 67 kommunene i provinsen Balearene i Spania.

Navn på spansk Navn på katalansk Innbyggertall
2019[1]
Øy
Alaró Alaró 5572 Mallorca
Alayor Alaior 9065 Menorca
Alcudia Alcúdia 20241 Mallorca
Algaida Algaida 5642 Mallorca
Andrach Andratx 11271 Mallorca
Ariañy Ariany 868 Mallorca
Artá Artà 7845 Mallorca
Bañalbufar Banyalbufar 515 Mallorca
Binisalem Binissalem 8567 Mallorca
Búger Búger 1050 Mallorca
Buñola Bunyola 6809 Mallorca
Calviá Calvià 50559 Mallorca
Campanet Campanet 2640 Mallorca
Campos Campos 10862 Mallorca
Capdepera Capdepera 11868 Mallorca
Ciudadela Ciutadella de Menorca 29840 Menorca
Consell Consell 4053 Mallorca
Costich Costitx 1288 Mallorca
Deyá Deià 617 Mallorca
Escorca Escorca 212 Mallorca
Esporlas Esporles 5062 Mallorca
Estellenchs Estellencs 315 Mallorca
Felanich Felanitx 17780 Mallorca
Ferrerías Ferreries 4777 Menorca
Formentera Formentera 12111 Formentera
Fornaluch Fornalutx 660 Mallorca
Ibiza Eivissa 49783 Ibiza
Inca Inca 33319 Mallorca
Lloret de Vista Alegre Lloret de Vistalegre 1372 Mallorca
Lloseta Lloseta 5988 Mallorca
Llubí Llubí 2273 Mallorca
Lluchmayor Llucmajor 36914 Mallorca
Mahón Maó 29040 Menorca
Manacor Manacor 43808 Mallorca
Mancor del Valle Mancor de la Vall 1509 Mallorca
María de la Salud Maria de la Salut 2227 Mallorca
Marrachí Marratxí 37193 Mallorca
Mercadal Es Mercadal 5038 Menorca
Montuiri Montuïri 2912 Mallorca
Muro Muro 7085 Mallorca
Palma de Mallorca Palma 416065 Mallorca
Petra Petra 2860 Mallorca
Pollensa Pollença 16283 Mallorca
Porreras Porreres 5502 Mallorca
La Puebla Sa Pobla 13475 Mallorca
Puigpuñent Puigpunyent 2012 Mallorca
Las Salinas Ses Salines 4960 Mallorca
San Antonio Abad Sant Antoni de Portmany 26306 Ibiza
San Cristóbal Es Migjorn Gran 1405 Menorca
San José Sant Josep de sa Talaia 27413 Ibiza
San Juan Sant Joan 2108 Mallorca
San Juan Bautista Sant Joan de Labritja 6397 Ibiza
San Lorenzo del Cardezar Sant Llorenç des Cardassar 8431 Mallorca
San Luis Sant Lluís 6798 Menorca
Sancellas Sencelles 3290 Mallorca
Santa Eugenia Santa Eugènia 1561 Mallorca
Santa Eulalia del Río Santa Eulària des Riu 38015 Ibiza
Santa Margarita Santa Margalida 12485 Mallorca
Santa María del Camino Santa María del Camí 7375 Mallorca
Santañí Santanyí 12237 Mallorca
Selva Selva 4014 Mallorca
Sinéu Sineu 3862 Mallorca
Sóller Sóller 13705 Mallorca
Son Servera Son Servera 11568 Mallorca
Valldemosa Valldemossa 1969 Mallorca
Villacarlos Es Castell 7434 Menorca
Villafranca de Bonany Vilafranca de Bonany 3380 Mallorca

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Folketelling 1. januar 2019: Instituto Nacional de Estadística, Madrid.