Liste over kjente ansatte ved Kuben yrkesarena

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over kjente ansatte ved Kuben yrkesarena er en oversikt over tidligere og nåværende kjente ansatte ved yrkesarenaen, inkludert Kuben videregående skole og Fagskolen Oslo som har egne artikler på norsk Wikipedia.[1]

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Bilde Navn Født Død Bakgrunn
Andersen, Ragnhild WieRagnhild Wie Andersen 1976 lærer, sykepleier og lærebokforfatter
2013 Axel Aubert.jpg Aubert, AxelAxel Aubert 1973 skoleleder, sakprosaforfatter og skuespiller
Boe, CarstenCarsten Boe 1970 lærer og jazzgitarist
EinarBruu 3 cut.jpg Bruu, EinarEinar Bruu 1955 skoleleder og bassist
Ekfeldt, PetraPetra Ekfeldt 1976 skoleleder og lærebokforfatter
Fattal, GekoGeko Fattal 1965 lærer og folkemusiker (Oud-spiller)
2016 Berit Follestad.jpg Follestad, BeritBerit Follestad 1947 lærer, miljøarbeider og sakprosaforfatter
Gamal, Omar SamyOmar Samy Gamal 1992 ingeniør, politiker (SV) og byråd i Oslo
Nora Neset Gjøen.jpg Gjøen, Nora NesetNora Neset Gjøen 1992 lærer, fotballspiller, tidl. keeper for LSK Kvinner
Geir Hammer.jpg Hammer, GeirGeir Hammer 1960 lærer, elektriker, tidl. trener for Eddie the Eagle
Kjell Ove (1) cut-b.jpg Hauge, Kjell OveKjell Ove Hauge 1969 skoleleder og tidl. friidrettsutøver
Kolenovic, BelkisaBelkisa Kolenovic 1983 lærer og lærebokforfatter
Kordzadze, GurandaGuranda Kordzadze 1977 lærer og lærebokforfatter
Claudio Latini Cosmopolite 2018 (214141).jpg Latini, ClaudioClaudio Latini 1955 assistent, jazzmusiker (gitarist og vokalist) og komponist
Camilla H Leirvik assistant principal at Kuben upper secondary school in Oslo.jpg Leirvik, Camilla HaurenCamilla Hauren Leirvik 1974 skoleleder, kokk og sakprosaforfatter
Ljøen, HaraldHarald Ljøen 1953 2018 lærer, dr.ing, og elektroingeniør
Lundgren, HegeHege Lundgren 1965 lærer og lærebokforfatter
Myhrvold, Camilla HasleCamilla Hasle Myhrvold 1974 lærer, sykepleier og lærebokforfatter
2013 Robert Aleksander Pettersen.jpg Pettersen, AlexanderAlexander Pettersen 1984 miljøarbeider og trommeslager
2013 Lars Morten Skaiaa.jpg Skaiaa, LarsLars Skaiaa 1970 lærer og skuespiller
Mishell Shakar.jpg Shakar, Mishell AkhtarMishell Akhtar Shakar 1982 rådgiver og sakprosaforfatter
Sivertsen, Kristin BuvikKristin Buvik Sivertsen 1986 lærer og forfatter
Trine Skarvang portrait.JPG Skarvang, TrineTrine Skarvang 1953 lærer og lærebokforfatter
Solfjeld, Tale FuttrupTale Futtrup Solfjeld 1992 lærer og lacrossespiller
Stovner, Roar BakkenRoar Bakken Stovner 1987 lærer og ultraløper
Bjørnar.jpg Valstad, BjørnarBjørnar Valstad 1967 avdelingsleder og orienteringsløper
Westberg, Tron SteffenTron Steffen Westberg 1967 lærer og felespiller

Kjente elever ved Kuben videregående skole[rediger | rediger kilde]

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Bilde Navn Født Død Bakgrunn
Hkeem Parkteatret 2020 (191526).jpg Abdulhakim «Hkeem» HassaneAbdulhakim «Hkeem» Hassane 1997 rapper, sanger og låtskriver
Temur Parkteatret 2020 (200321).jpg Temur BaigTemur Baig 1997 rapper, sanger og låtskriver
Kristian «Aiba» FrantzenKristian Frantzen 2000 musiker, skuespiller og låtskriver

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Kubens elevbok» (PDF). kuben.vgs.no. Besøkt 27. august 2020. [død lenke]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]