Liste over gårder i Nordre Land

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over gårder i Nordre Land kommune, ordnet etter gårdsnummer.

Gårder[rediger | rediger kilde]

Nordsinni[rediger | rediger kilde]

  • 1. Tomle nordre
  • 2. Ulimoen
  • 3. Nordby
  • 4. Lien
  • 5. Munkelien
  • 6. Bjørnslien
  • 7. Vågvålsdals sæter
  • 8. Ringssameie
  • 9. Vaslien
  • 10. Kjennset
  • 11. Rustaden
  • 12. Nøss øde
  • 13. Bardalen
  • 14. Sverslien
  • 15. Kolterud
  • 16. Ankaltrud
  • 17. Baggerud
  • 18. Ulvshus
  • 19. Esbjug
  • 20. Tomlevoldene
  • 21. Nørstebøen
  • 22. Kapperud
  • 23. Øerne
  • 24. Midtbøen
  • 25. Stuve
  • 26. Lier
  • 27. Tomle
  • 28. Gjuve
  • 29. Endrerud
  • 30. Dårud
  • 31. Brone
  • 32. Hogne
  • 33. Sogn-Ødegården
  • 34. Tøndrum øvre
  • 35. Tøndrum mellem
  • 36. Tøndrum nedre
  • 37. Jensval
  • 38. Dæli
  • 39. Vinjar
  • 40. Gjeile
  • 41. Li
  • 42. Bondeli
  • 43. Loeng
  • 44. Helgerud
  • 45. Skolmen

Torpa[rediger | rediger kilde]

  • 46. Ullensaker
  • 47. Skogstad
  • 48. Røste Engeslette
  • 49. Felle
  • 50. Rud
  • 51. Ommelstad
  • 52. Garder
  • 53. Erstad
  • 54. Harstad
  • 55. Lunde
  • 56. Stasvolden
  • 57. Grøtåsen
  • 58. Frøisli
  • 59. Tollevsrud
  • 60. Ommelstadsæteren
  • 61. Smedsrud
  • 62. Klette
  • 63. Jøronlien
  • 64. Skjørlien
  • 65. Gjærdalen
  • 66. Hugulien
  • 67. Nørstelien
  • 68. Sønstelien
  • 69. Rognholt
  • 70. Fossum
  • 71. Fossumsæteren
  • 72. Fossum lille
  • 73. Åsen
  • 74. Bjørke
  • 75. Koll
  • 76. Øistad
  • 77. Strøm
  • 78. Nordrum
  • 79. Aspegården
  • 80. Bratlien
  • 81. Nylen
  • 82. Goplum lille
  • 83. Sæter
  • 84. Torgumsbøen
  • 85. Goplum store
  • 86. Myre
  • 87. Klevmoen
  • 88. Aamot
  • 89. Odde
  • 90. Skartlien
  • 91. Sollien
  • 92. Frøisland
  • 93. Vålhovd
  • 94. Skinnerlien
  • 95. Vinjar
  • 96. Engeset
  • 97. Rud
  • 98. Berg-Røste
  • 99. Haug
  • 100. Opsal
  • 101. Presterud
  • 102. Kinn
  • 103. Frøysaker
  • 104. Kinnsjordet
  • 105. Hogne
  • 106. Væle
  • 107. Finnen
  • 108. Opsjøen
  • 109. Skjervungen
  • 110. Synfjorden
  • 111. Saltstutlien
  • 112. Doklien

Østsinni[rediger | rediger kilde]

  • 113. Gjevle
  • 114. Kolsrud
  • 115. Aure-Ødegården
  • 116. Vien
  • 117. Skiaker øvre
  • 118. Skiaker nedre
  • 119. Røberg
  • 120. Enger
  • 121. Garder
  • 122. Granngård
  • 123. Rud
  • 124. Tonvold
  • 125. Skålerud
  • 126. Steinseng
  • 127. Bjørke
  • 128. Kolbjørnshus
  • 129. Østsinnens sameieskog på Veståsen
  • 130. Haug
  • 131. Skjellungen
  • 132. Mælum
  • 133. Berg
  • 134. Aurlund lille
  • 135. Pikstad
  • 136. Aurlund store
  • 137. Brurud
  • 138. Elton
  • 139. Komperud
  • 140. Skinnerud
  • 141. Hom

Kilder[rediger | rediger kilde]