Liste over figurer i Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Lettromanserien Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu og de etterfølgende anime- og mangaseriene viser frem flere figurer. De fleste er skapt av Tappei Nagatsuki og designet av Shinichirou Otsuka.

Innhold

Hovedfigurer[rediger | rediger kilde]

Subaru Natsuki (ナツキ・スバル [菜月 昴] Natsuki Subaru)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yūsuke Kobayashi[1]

Subaru er hovedpersonen i serien. Han er en 17 år gammel hikomori, so på vei hjem fra butikken finner seg selv plutselig i en annen verden. Der møter han en sølvhåret alvejente som han blir forelsket i. Han har en evne som han kaller «Return by Death», som lar han gå tilbake i tid når han dør, men bare han kan huske hva som skjedde tidligere. Han kan ikke fortelle noen om denne evnen; hvis han prøver ser han en heksehånd som kommer ut fra mørket som griper etter hjertet hans, noe som fører ham til å føle ekstrem smerte. Han gir også fra seg en duft (Witch's scent), som tiltrekker seg monstre og beskrives som dunst, og er skremmende for dem som kan oppdage det. Til tross for å være en hikikomori i den virkelige verden, kan Subaru litt om grunnleggende nærkamp, som gjør han ikke helt maktesløs i den nye verdenen han finner seg i. Han lærte også seg parkour og hvordan man bruker en pisk.

Emilia (エミリア Emiria)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Rie Takahashi[1]

Emilie er den kvinnelige hovedpersonen i serien. Hun er en sølvhåret halv-alvjente som er en av kandidatene til å bli den neste monarken i det kongelige valget, som vil gjøre henne til den 42. monarken av Lugnica. Subaru møter henne først når emblemet hennes, som hun trenger for å kvalifisere til å delta i valget, blir stjålet av Felt. Hun er fra Frozen Forest, og er over hundre år gammel (men dette er fordi hun var frossen i Frozen Forest mesteparen av livet sitt). Hun har samme mentale alder som en tenåring. Blant halvraseinnbyggere og andre diskriminerte i kongedømmet blir Emilia sett på som et håp om en bedre fremtid, siden hun er for mer sosial likhet. Hun anser Subaru som et rampete barn som trenger å bli tatt vare på. Navnet hun først brukte når hun introduserte seg selv til Subaru var «Satella».

Puck (パック Pakku)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yumi Uchiyama[1]

Puck er Emilias ånd. Han tar formen til en katt. Han arbeider for Emilia fra ni til fem. Han har en empatisk evne som gjør det mulig for han å lese folks sinn gjennom deres følelser og ønsker. Når Emilia dør, blir Puck til et stor dyr og ødelegger verden, siden Emilia er hele grunnen til hans eksistens, og når hun dør har han ikke grunn til å eksistere lenger.

Andre figurer[rediger | rediger kilde]

Roswaals herskapshus[rediger | rediger kilde]

Rem (レム Remu)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Inori Minase[1]

Rem er en demon, og den blåhårede yngre tvillingsøsteren til Ram. Hun har fortsatt en full horn, noe som gir henne visse evner. Hun arbeider i herskapshuset, og hun lager bedre mat enn søsteren sin. Hun hadde et mindreverdighetskompleks overfor søsteren sin. I starten anklaget hun Subaru for å Hun først anklaget Subaru for å ha Witch's scent, som førte til at hun drepte han tre ganger. Etter at Subaru redder henne, blir hun forelsket i han og veldig lojal mot han. Når Rem ble angrepet av Bishop of Gluttony, forsvinner alle tegn på at hun finnes, og bare Subaru kan huske henne. En ekstra historie i tredje Arc av romanen forteller en alternativ historie, hvor Subaru og Rem rømmer, og lever et lykkelig liv sammen med to barn.

Ram (ラム Ramu)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Rie Murakawa[1]

Ram er en demon, og den rosahårede eldre tvillingsøsteren til Rem. Sammen kommer de alltid med sarkastiske kommentarer mot Subaru. Ram kaller Subaru for «Barusu». Til tross for at tvillinger var forbudt i klanen deres, ble de to ble spart på grunn av at Ram var vidunderbarn i ung alder. Hun mistet evnene siden etter at hornet hennes ble kuttet av under et angrep på landsbyen deres. Hun har ansvaret for rengjøring og klesvask i herskapshuset. Ram er tiltrukket til hennes mester, Roswaal, og når hun bruker for mye mana, er Roswaal den som helbreder henne.

Beatrice (ベアトリス Beatorisu)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Satomi Arai[1]

Beatrice er en magiker som ble ansatt av Roswaal for å holde biblioteket hans fullt av magiske bøker trygt. Hun har evnen til å forvandle et hvilket som helst rom i herskapshuset til dette biblioteket når hun vil, men hun kan ikke forlate det. Til tross for hennes kalde adferd og stygge ord hun retter mot Subaru, så takler ikke Beatrice å se at noen bli skadet foran henne, så Subaru blir en hun stoler på. I fjerde Arc i webromanen blir det avslørt at er en kunstig stor ånd, setter opp en kontrakt med Subaru i slutten, og hevdet at hun ønsker å bli den eneste i hans hjerte. Hun er rundt fire hundre år gammel.

Roswaal L. Mathers (ロズワール・L・メイザース Rozuwāru L Meizāsu)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Takehito Koyasu

Roswaal er en markgreve og trollmann, som støtter Emilia som monark i kongedømmet, og dermed sponser og støtter henne. Han har et utseende som får Subaru til å tro at han er en klovn. Han er en meget innflytelsesrik person som er også en av Lugunicas mektige trollmenn. Det avsløres at grunnen hans for å støtte Emilia er å drepe dragen.

Monarkkandidater[rediger | rediger kilde]

Felt (フェルト Feruto)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Chinatsu Akasaki[1]

Felt er en 15 år gammel tyv som vokste opp i en fattig landsby. Hun dukket først opp som en tyv som stjal Emilias emblem, og forsøkte å selge den. Senere reagerte emblemet på Felt, som gjorde henne til en kandidat for å bli neste monark. Det blir senere avslørt at hun kan være knyttet til kongefamilien, siden hun ser ut som flere av dem, men det kan ikke bekreftes siden den har dødd ut.

Priscilla Barielle (プリシラ・バーリエル Purishira Bārieru)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yukari Tamura[2]

Priscilla er en av kandidatene å bli monark.

Anastasia Hoshin (アナスタシア・ホーシン Anasutashia Hōshin)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Kana Ueda[2]

Anastasia er en av kandidatene å bli monark. Hun har Kansai-dialekt.

Crusch Karsten (クルシュ・カルステン Kurushu Karusuten)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yuka Iguchi[2]

Crusch er en av kandidatene å bli monark. Hun er 20 år gammel.

Kandidatenes riddere[rediger | rediger kilde]

Reinhard van Astrea (ラインハルト・ヴァン・アストレア Rainharuto van Asutorea)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yūichi Nakamura[1]

Reinhard er en omgjengelig kongelig ridder som har tittelen «Sverd Saint», og blir fort venn med Subaru. Han viser ekstraordinære evner i kamp. Han er sterkere enn alle sine forgjengere. Etter å ha oppdaget at Emilias emblem reagerte på Felt, blir han Felts ridder i monarkvalget. Han, dragen og Satella er de tre mektigste figurene i verdenen i serien.

Felix Argyle (フェリックス・アーガイル Ferikkusu Āgairu), vanligvis kalt Felis (フェリス Ferisu)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yui Horie[2]

Felix er Cruschs ridder. Til tross for hans feminine og kattelignende utseende, er Felix mann. Han er flink med vannmagi, og inkluderer helbredelsesmagi. Han nekter å bruke sverd, Felis omtaler ofte seg selv i tredjeperson, og da omtaler han seg selv vekselvis som hannkjønn og hunnkjønn. Det antydes at han ikke har en fast kjønnsidentitet, og bruker mannlige pronomen bare for å erte andre. Han er er en hybrid mellom menneske og katt, og ble forlatt ved fødselen, men Crusch reddet henne.

Julius Euclius (ユリウス・ユークリウス Yuriusu Yūkuriusu)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Takuya Eguchi[2]

Julius er Anastasias ridder. Han liker ikke adelen.

Aldebaran (アルデバラン Arudebaran), vanligvis kalt Al (アル Aru)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Keiji Fujiwara[2]

Aldebaran er Priscillas ridder. Kallenavnet hans er Al. Som Subaru, er han en normal person som kommer fra annen verden. Han kom til Luginca for 18 år siden. Før han ble vervet av Priscilla jobbet han som en gladiator i Volakia, som ligger i den sørlige delen av Luginca, og var en vandrer en stund. Han har på seg en hjelm til å skjule ansiktet sitt, som er deformert og fullt av arr. Det er antydet at han har vært innvolvert med Ram. Han er rundt 40 år gammel.

Andre[rediger | rediger kilde]

Old-Man Rom (ロム爺 Romu-ji)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Mugihito

Old-Man Rom har tatt vare på Felt i flere år. Felt tenker på han som bestefaren hennes. Han driver en kro, og har en lagerbygning full av stjålne varer.

Kadomon (カドモン)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Kenta Miyake

Kadomon selger frukt i hovedstaden.

Elsa Granhiert (エルザ・グランヒルテ Eruza Guranhiru)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Mamiko Noto

Elsa er en leiemorder fra et nordlig land som heter Gusteko. Hun er den første personen som drepte Subaru og utløse evnen hans til å gå tilbake i tid. Hun er ute etter Emilias emblem, men man vet ikke hvorfor. Hun forsøkte å kjøpe den fra Felt og Old-Man Rom, men hun ender opp med å drepe dem i stedet når forhandlingene mislykkes i den første og andre tidslinjen. Hun er kjent for å drepe henne 'byttet' ved å kutte åpne magen. Hun er også i stand til å sanse frykt hos andre, slik hun gjorde da han så Subaru passerer på vei til plyndre huset. I den endelige tidslinje av de stjålne insignia, hun er beseiret av Reinhard og trekker seg tilbake, sverget på å komme etter Subaru igjen.

Wilhelm van Astrea (ヴィルヘルム・ヴァン・アストレア Viruherumu van Asutorea)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Kenyuu Horiuchi[3]

Wilhelm er Reinhards bestefar og Cruschs hovmester. Han er kjent som en av de beste fekterne i Lugunica. Han kunne kjenne at Subaru at han hadde opplevd døden. Historien om han når han var ung er fortalt i en roman spin-off.

Otto Suwen (オットー・スーウェン Ottō Sūwen)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Amasaki Kouhei

Otto er en reisende handelsmann Subaru møter i Arc 3 enroute til Roswaal territorium, som var beruset og ned på lykken. Mens han kan være litt skvetten og feige han er vanligvis en velmenende person og veldig lojale til de som fikk sin vennskap. I manga, ut av alle kandidater Otto støtter Emilia mest fordi, som henne, han er vant til å være misforstått og dårlig behandlet for å være annerledes. Han har en velsignelse som gjør det mulig for ham å kommunisere med noen dyr, plante eller være i verden på. Uheldig tendens uroe folk og gjør ham komme over så lyssky og skummel når den er i bruk. I begynnelsen av Arc 4 Subaru inviterer ham inn i Emilia leir.

Ricardo Welkin (リカード・ウェルキン Rikaado Werukin)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Amasaki Kouhei[4] Ricardo er en av Anastasias følgere og kaptein over leiesoldatgruppen Fang of Steel.

Mimi Pearlbaton (ミミ・パールバトン Mimi Pārubaton)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yukiyo Fujii[4]

Mimi er en av Anastasias følgere og en av visekapteinene i leiesoldatgruppen Fang of Steel. Hun er den eldste av trillingene.

Hetaro Pearlbaton (ヘータロー・パールバトン)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Megumi Han[4]

Hetaro er en av Anastasias følgere og en av kapteinene i leiesoldatgruppen Fang of Steel. Han er den nest eldste av trillingene.

Betelgeuse Romanée-Conti (ペテルギウス・ロマネコンティ Peterugiusu Romanekonti)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Yoshitsugu Matsuoka[5]

Betelgeuse er en av lederne av Witch's Cult. Han var en gang en respektabel mann, men ble sinnssyk lenge siden.

Theresia van Astrea (テレシア・ヴァン・アストレア)[rediger | rediger kilde]

Stemmebelagt av Minami Takahashi[4]

Theresia er Willhelms døde kone og Reinhards bestemor. Hun hater slåssing og krig, og elsker blomster. Dessverre har skjebnen hennes ført henne til å måtte slåss flere ganger. Dette får Wilhelm til å ville ta over for ansvaret hennes som førte til at hun måtte slåss. Hun døde 14 år siden i et slag mot Den hvite hvalen.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b c d e f g h «Re: Life in a different world from zero Anime's Cast, Staff, April Premiere Revealed». 18. desember 2016. Besøkt 31. juli 2016. 
  2. ^ a b c d e f ""Re: Zero" Anime Cast Additions Listed".
  3. ^ «MYTH&ROID, Rie Takahashi Perform Re:Zero Anime's New Theme Songs». 11. juni 2016. Besøkt 11. juni 2016. 
  4. ^ a b c d Green, Scott (15. august 2016). «"Re:Zero" Casts Minami Takahashi And Kaito Ishikawa». Besøkt 15. august 2016. 
  5. ^ Green, Scott (11. juli 2016). «Prepare For Some Feels As "Re:ZERO" Anime Publishes New Visual». Besøkt 11. juli 2016.