Liste over færøyske lagtingsmedlemmer 1998–2002

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Færøyenes riksvåpen
Færøyenes politiske system



Det var 32 medlemmer av LagtingetFærøyene mellom lagtingsvalgene 1998 og 2002.

Faste medlemmer[rediger | rediger kilde]

Her regnes med alle valgte medlemmer, samt fast møtende varamedlemmer.

Navn Parti Valgkrets Merknader
Brúnni, Signar áSignar á Brúnni Tjóðveldisflokkurin Eysturoy Minister i 1998–2000. Tórbjørn Jacobsen møtte
Grund, Sámal Petur íSámal Petur í Grund Sjálvstýrisflokkurin Eysturoy Minister i 2001–2002. Kári P. Højgaard møtte
Joensen, EdmundEdmund Joensen Sambandsflokkurin Eysturoy
Lakjuni, Jógvan áJógvan á Lakjuni Fólkaflokkurin Eysturoy
Olsen, AlfredAlfred Olsen Sambandsflokkurin Eysturoy
Petersen, Dan ReinertDan Reinert Petersen Javnaðarflokkurin Eysturoy
Johannesen, VilhelmVilhelm Johannesen Javnaðarflokkurin Norðoyar
Heinesen, Heini O.Heini O. Heinesen Tjóðveldisflokkurin Norðoyar
Kallsberg, AnfinnAnfinn Kallsberg Fólkaflokkurin Norðoyar Statsminister i 1998–2002. Rúna Sivertsen møtte
Keldu, Jógvan viðJógvan við Keldu Fólkaflokkurin Norðoyar
Durhuus, JógvanJógvan Durhuus Tjóðveldisflokkurin Norðurstreymoy
Joensen, Jákup SuniJákup Suni Joensen Fólkaflokkurin Norðurstreymoy
Strøm, Hans PauliHans Pauli Strøm Javnaðarflokkurin Norðurstreymoy
Petersen, JohnJohn Petersen Fólkaflokkurin Sandoy Minister i 1999–2002. Eyðun M. Viderø møtte
Reynatúgvu, Páll áPáll á Reynatúgvu Tjóðveldisflokkurin Sandoy
Eidesgaard, JóannesJóannes Eidesgaard Javnaðarflokkurin Suðuroy
Mikkelsen, FlemmingFlemming Mikkelsen Sambandsflokkurin Suðuroy
Nielsen, HergeirHergeir Nielsen Tjóðveldisflokkurin Suðuroy
Old, HenrikHenrik Old Javnaðarflokkurin Suðuroy
Breckmann, ÓliÓli Breckmann Fólkaflokkurin Suðurstreymoy
Djurholm, BjarniBjarni Djurholm Fólkaflokkurin Suðurstreymoy Minister i 2000–2002. Finnbogi Arge møtte
Fríðriksmørk, Annita áAnnita á Fríðriksmørk Tjóðveldisflokkurin Suðurstreymoy
Hoydal, HøgniHøgni Hoydal Tjóðveldisflokkurin Suðurstreymoy Minister i 1998–2002. Finnur Helmsdal møtte
Ísakson, FinnbogiFinnbogi Ísakson Tjóðveldisflokkurin Suðurstreymoy Lagtingsformann i 1998–2002
Jakobsen, Katrin DahlKatrin Dahl Jakobsen Javnaðarflokkurin Suðurstreymoy
Magnussen, KristianKristian Magnussen Javnaðarflokkurin Suðurstreymoy
Mortensen, HeðinHeðin Mortensen Sambandsflokkurin Suðurstreymoy
Neystabø, Helena Dam áHelena Dam á Neystabø Sjálvstýrisflokkurin Suðurstreymoy Minister i 1998–2001. Jákup Sverri Kass møtte
Petersen, Lisbeth L.Lisbeth L. Petersen Sambandsflokkurin Suðurstreymoy
Rana, Jenis avJenis av Rana Miðflokkurin Suðurstreymoy
Dam, MarjusMarjus Dam Sambandsflokkurin Vágar
Niclasen, JørgenJørgen Niclasen Fólkaflokkurin Vágar Minister i 1998–2002. Jóanis Nielsen møtte

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]