Liste over episoder av The Suite Life On Deck

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Her er en liste over episoder i serien The Suite Life On Deck.

Episoder[rediger | rediger kilde]

# Episoder Premiere Siste premiere
Sesong 1 20 16. januar 2009 TBA
Sesong 2 28 TBA TBA
Sesong 3 22 TBA TBA

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

# Tittel Premiere Amerikansk premiere Prod. kode Om episoden
1 Det Søte Liv Setter Seil 16. januar 2009 19. september 2008 101 -Til slutt får London Bailey som romkamerat. Papegøyeøya 17. januar 2009 27. september 2008 107 London rømmer i helikopter for hun vil ikke gå på skole.Mr.Moseby,Woody,Bailey,Cody og Zack går av på Papegøye Øya for og lete etter London. Det ender med at alle sammen kommer i fengsel. Det er 5 minutter til skipet seiler.Baileys kjælegris redder alle sammen Ødelag 'T' Jojo 18. januar 2009 3. oktober 2008 102 Cody blir med på en jojo-konkurranse for å imponere Bailey, og Moseby putter guttene til jobb etter Zack bruker alle av sine penger og Cody´s for å kjøpe til jentene. Cody får en vinner en sjekk på 1000 dollar etter han vant jojo-konkurransen. Men alle dei pengene blir brukt til å reparere skadene Zack gjorde. Bailey er sint på at London tar all plassen i lugaren, så hun skremmer henne opp med en myte kalt "Sjøsnorker".
4 Havets Nyre 24. januar 2009 10. oktober 2008 103 Zack blir forelska i en søt jente som heter Violet, men kjæresten Ashton og moren hennes prøver å holde Zack unna. Ashton putter Havets Nyre i Zacks lomme, for å gi skylda til Zack etter han såg Violet kyssa Zack. Cody gir en intelligenstest for London´s hund Ivana og Bailey´s kjælegris Grisby. Ivana finner den manglede diamanten i Havets Nyre i Ashtons lomme. Intelligenstesten ender opp i uavgjort.
5 Showjenter 25. januar 2009 17. oktober 2008 104 London og Bailey prøver å bevise at Moseby dater Fru Tutweiller etter å ha overhørt dem. Zack og Cody prøver å komme seg inn i showet Stjernestøvdanserne. I showet ser Zack en jente med et hjertebånd på kneet. I klassen neste dag ser Zack båndet i Fru Tuitweiller kne. Bailey og London tror at hun hadde en date med Mr. Moseby den kvelden, mens Zack og Cody tror hun var på showet. I neste show klær Bailey og London som Stjernestøvdanserne for å se om noen av dem har rett. Det ender opp med at Tutweiller bare var vikar for noen den i det første showet.
6 Internasjonal Datolinje 31. januar 2009 24. oktober 2008 105 Cody prøver å imponere Bailey på skoledansen, men han klarer ikke det og finner seg sjølv i en "Dato-Loop" og ingen vet hva som skjer. Cody finner ut at lynet traff båten akkurat båten passerte datolinjen. Så han reduserer skipets fart for å ødelegge "Dato-Loop"-en. Men klarer ikke å imponere Bailey fortsatt.
7 Det er helt Gresk for meg 1. februar 2009 7. november 2008 106 S. S. Tipton besøker Hellas. Bailey blir forelska i tur-guiden der, og det gjør Cody sjalu. For å inponere henne, Arwins kusine, Milos, gir Cody en antikvent av den greske guden Afrodite. Cody gir den til Bailey, men han gir den ekte. London må skrive en tale til faren hennes, men hun syns det var vanskelig. Så har hun en drøm om gresk historie, som inspirerer henne.
8 Sjømonster-dilla 7. februar 2009 14. november 2008 108 Klassen har skoleprosjekt å bli ferdig med og Cody velger Bailey som parter, og han skuffer Zack som hadde håpet at Cody skulle gjøre prosjektet hans og Woodys. Etter Bailey forteller London at Cody er hennes partner, blir London parter med Zack og Woody. Cody prøver å ta et bilde av et berømt sjømonster, men klarer ikke det. Zack prøver å sabotere Codys prosjekt. Zacks plante-prosjekt blir til et monster etter at London mister smootie i plante-prosjektet. Monsteret fanger Zack, London og Woody.
9 Blomster og Sjokolade 8. februar 2009 21. november 2008 109 Chelsea, Bob og Barbara besøker S.S. Tipton. Cody er bekymret for hvordan han kan fortelle Barbara om hans følelser om Bailey. Men Barbara må dumpe Cody fordi ho dater Bob. Chelsea, Londons venninne, har lyst å se lugaren til London. London lyver og sier at hun har en førsteklasses lugar. London får Woody til å bli butler, mens Woody blir forelska i Chelsea.
10 Lurt Igjen 14. februar 2009 5. desember 2008 110 Når Cody og Kirby sier at Zack ikke må hoppe ut av siden av skipet, dytter Zack og Cody Kirby ut, men han lander i boblebadet. Zack og Cody prøver også å hjelpe Kirby med å få seg en ny jobb, men først må han ta en prøve. London gjør Bailey flau veldig mange ganger på hennes internett-show kalt "Lurt Igjen".
11 sjøHarmoni 13. mars 2009 12. desember 2008 111 Zack og London spiller MatchMaker for Ms.Tutweiiler og Mr.Moseby.Men det går ikke etter planen.Til slutt må de svabre dekket.London lurer på hva svabre er når hun finner det ut er hun ingen stor fan.Imens prøver Cody og imponere Bailey.Men han vet ikke at noen av svarene var fake. 12 Mumien og Svamien TBA 9. januar 2009 115 Når S.S. Tipton stopper i India, tar Cody Zack med han for besøke hans guru, en svami som bor på toppen av et fjell og selger ting til høye priser. Moseby har data-problemer og prøver å kontakte hjelpesenteret uten suksess. Padma, som egentlig var Londons romkamerat på skipet, spør London om å hjelpe moren hennes som fortsatt er på skipet.
13 Maddie Til Sjøs TBA 16. januar 2009 112 Maddie Fitspatrick besøker S.S. Tipton og blir venn med Bailey. Prins Jeffy av Linchtenstamp, som bare er åtte år gammel, blir forelska i Maddie og tvinger henne til å gifte seg med han. Men, Zack utfordrer han til en duell, med Maddie som premien. Zack slår Prins Jeffy og får et langventet kyss fra Maddie.
14 Når i Roma... TBA 23. januar 2009 113 S.S. Tipton dokker til i Roma, og der blir London forelska i en ung, musiker som heter Lucy. Zack og Cody får jobber av Kokk Gigi så de kan spise på hennes restaurant. Til slutt blir får Cody sparken og Zack får en middag med Gigi.
15 Skipnotisert TBA 30. januar 2009 114 En berømt hypnotiker besøker S.S. Tipton og får med et uhell London til oppføre seg som Bailey.
16 Mor og Far Til Sjøs TBA 20. februar 2009 117 Zack og Cody planlegger og feire bursdagen deres med Kurt, faren deres. Men et overraskelse av moren deres ødlegger guttehelga fullstendig! 17 Feil Ting TBA 27. mars 2009 118 London prøver å velge en som blir med på hennes romtur mens Zack lærer en passasjer til å lure andre passasjerer.
18 Stor Ståhei Over Ingenting TBA TBA 116 Cody er spent på et stort skoleproskjekt, men Zack bruker sin helg på å jobbe på hans eget prosjekt.
19 Plask og Søppel TBA 16. april 2009 119 Når de finner en jente med hukommelsestap i vannet lurer Woddie og Zack på om hun er en havfrue, imens er Cody frustrert over alt søppelet på båten.
20 Magikerne til sjøs med Hannah Montana TBA 17. juli 2009 120 Magikerne pÅ Waverly Place og Hannah Montana kommer på skipet.Merk: Denne episoden har gjesteroller fra hovedrollene i Hannah Montana og Magikerne på Waverly Place.

Det søte liv til sjøs har kommet med en andre sesong.[rediger | rediger kilde]

Spionen som knuffet meg

En hemmelig agent kommer om bord i S.S Tipton. Han trenger Zack og Codys hjelp. Bailey tror Cody lyver når han forteller det. Men alt ordner seg til slutt