Liste over episoder av Once Upon a Time

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk


Oversikt[rediger | rediger kilde]

Sesong Episoder Sendt DVD og Blu-ray-utgivelse
Sesongpremière Sesongfinale Region 1 Region 2 Region 4
1 22 23. oktober 2011 (2011-10-23) 13. mai 2012 (2012-05-13) 28. august 2012 (2012-08-28)[1] 31. oktober 2012 (2012-10-31)[2] 17. oktober 2012 (2012-10-17)[3]
2 22 30. september 2012 (2012-09-30) 12. mai 2013 (2013-05-12) 13. august 2013 (2013-08-13)[4] 18. november 2013 (2013-11-18)[5] 16. oktober 2013 (2013-10-16)[6]
3 22 29. september 2013 (2013-09-29) 11. mai 2014 (2014-05-11) 19. august 2014 (2014-08-19)[7] 22. oktober 2014 (2014-10-22)[8] TBA
4 22 28. september 2014 (2014)[9] TBA TBA TBA TBA

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (2011–12)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 1)

Once Upon a Time (sesong 1)

Sesong 2 (2012–13)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 2)

Once Upon a Time (sesong 2)

Sesong 3 (2013–14)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 3)

Once Upon a Time (sesong 3)

Sesong 4 (2014–15)[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Once Upon a Time (sesong 4)

Once Upon a Time ble fornyet med en fjerde sesong 8. mai 2014.[10]

Nr. i

Serie

Nr. i

sesong

Tittel Regissert av Skrevet av Sendt (USA) U.S. seere (millioner)
67 1 "A Tale of Two Sisters" Ralph Hemecker Edward Kitsis & Adam Horowitz 28 September 2014 9.47
68 2 "White Out" Ron Underwood Jane Espenson 5 Oktober 2014 8.78
69 3 "Rockey Road" Morgan Beggs David H. Goodman & Jerome Schwartz 12 Oktober 2014 7.92

Spesialepisoder[rediger | rediger kilde]

Nr. Tittel Forteller Sendt mellom Opprinnelig sendt
1 «Magic Is Coming» Giancarlo Esposito «A Land Without Magic» (Episode 22)
«Broken» (Episode 23)
30. september 2012 (2012-09-30)
2 «The Price of Magic» Alan Dale «Selfless, Brave and True» (Episode 40)
«Lacey» (Episode 41)
14. april 2013 (2013-04-14)
3 «Journey To Neverland» Alfred Molina «And Straight On 'til Morning» (Episode 44)
«The Heart of the Truest Believer» (Episode 45)
29. september 2013 (2013-09-29)
4 «Wicked Is Coming» Dan Stevens «Going Home» (Episode 55)
«New York City Serenade» (Episode 56)
9. mars 2014 (2014-03-09)

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Lambert, David (4. mai 2012). «Once Upon a Time - Magical Blu-rays and DVDs are Announced for "The Complete 1st Season. TV Shows on DVD. Besøkt 26. juni 2014. 
  2. ^ «Once Upon A Time - Sesong 1 - DVD - Film - CDON.COM». CDON. Besøkt 26. juni 2014. 
  3. ^ «Once Upon a Time: The Complete 1st Season». Ezy DVD. Besøkt 26. juni 2014. 
  4. ^ Lambert, David (10. mai 2013). «Once Upon a Time - Finalized Street Date, Cover Art for 'The Complete 2nd Season' on DVD, Blu-ray». TV Shows on DVD. Besøkt 10. mai 2013. 
  5. ^ «Once Upon A Time - Season 2 [Blu-ray]». Amazon.co.uk. Besøkt 26. juni 2014. 
  6. ^ «Once Upon a Time: Season 2». Ezy DVD. Besøkt 26. juni 2014. 
  7. ^ Lambert, David (6. juni 2014). «Once Upon a Time - Blu-ray Discs, DVDs Announced for "The Complete 3rd Season. TV Shows on DVD. Besøkt 26. juni 2014. 
  8. ^ «Once Upon a Time - Sesong 3». CDON. Besøkt 26. juni 2014. 
  9. ^ It's official: #OnceUponATime season 4 is a go! Thank you all for watching! Hope to see ya Sunday for the finale and this fall for season 4! Twitter. Besøkt 26. juni 2014.
  10. ^ Kondolojy, Amanda (8. mai 2014). «'Modern Family', 'The Goldbergs', 'Once Upon a Time', 'Castle', 'Scandal', Grey's Anatomy', 'Revenge', 'Marvel's Agents of SHIELD' & 'Resurrection' Renewed by ABC». Besøkt 26. juni 2014. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]