Liste over episoder av True Blood

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Liste over True Blood-episoder er en liste over episodene til TV-serien True Blood.

Sesong 1 (2008)[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 – «Strange Love»

En kveld Sookie jobber nattskift på Merlotte's, kommer det en mystisk mann inn i baren. Sookie merker at det noe annerledes med ham, for hun klarer ikke å lese tankene hans, men det er først når han bestiller blod at Sookie innser at han er en vampyr.

  • Episode 2 – «The First Taste»

Sookie tror at det er Bill som myrdet de menneskene som prøvde å drepe henne, Tara må håndtere familieproblemene sine, og en ny kirke truer vampyrenes eksistens.

  • Episode 3 – «Mine»

Tara flytter in hos LaFayette, Dawn drar hjem for å se om Jason fremdeles er bundet fast til senga, imellom tiden møter Sookie noen av Bills venner.

  • Episode 4 – «Escape from Dragon House»

Når Dawn blir funnet drept, blir Jason den naturlig mistenkte, Bill tar med seg Sookie til vampyrbaren Fangtasia, hvor hun blir introdusert til Eric, sheriffen i deres vampyrdistrikt.

  • Episode 5 – «Sparks Fly Out»

Bill blir invitert til å snakke om sitt tidligere liv som en sørstatssoldat under borgerkrigen av bestemoren til Sookie, for en forening som kaller seg "the Descendants of the Glorious Dead" En av medlemmene viser Bill et gammelt bilde han hadde funnet av Comptonfamilien, Sam, Sookie, Tara og Jason er også på møtet. Sookie mister en hun er glad i og Jason begynner å fatte interesse for Tara.

  • Episode 6 – «Cold Ground»

Nummen av sorg forsøker Sookie å unnslippe tankene til alle vennene og naboene som kommer for å kondolere. Jason sliter med V abstinenser og angriper Sookie, og stikker fra Andy.

  • Episode 7 – «Burning House of Love»

Bill konfronterer Sookies pedofile onkel, Tara tar moren med for en eksorsisme, og Jason drar til Fangtasia for å få tak i mer V. Noen lokale rednecks drar til Merlotte for å ta loven i sine egne hender som hevn på noen vampyrer som lagde en scene der.

  • Episode 8 – «The Fourth Man in the Fire»

Sookie tror Bill er død etter brannen ødela "reiret" fullstendig. Jason finner drømmekvinnen i Amy, etter å ha tilbrakt en natt med henne uten å ha sex. Bill overlevde brannen ved å begrave seg under jorda. Andy blir mistenksom til Sam etter å ha sett ham løpe naken i skogen, og etterpå lyve om det til Andy.

  • Episode 9 – «Plaisir D'Amor»

Bill bryter vampyrkoden for å beskytte Sookie, mens Jason og Amy gjør hva som helst for å få tak i V. Tara drar tilbake til eksorsisten og Sam får oppgaven med å beskytte Sookie mens Bill er i vampyrretten.

  • Episode 10 – «I don't Wanna Know»

Bill må møte vampyrtribunalet, og blir dømt til å utføre en handling som går imot alt det han står for. Tara avslører eksorsisten og Amy tar en impulsiv avgjørelse som forandrer livet til Amy og Jason, og Sam avslører sin hemmelighet til Sookie.

  • Episode 11 – «To Love is To Bury»

Bill gjennomfører straffen sin, Tara finner en god samaritan og Lafayette har en overraskelse tin den hykleriske senatoren som hans langer og prostituerer seg for. Jason er i trøbbel med politiet igjen, og Sookie har problemer med å tolke hennes siste syn.

  • Episode 12 – «You'll Be the Death of Me»

Sookie finner sammenhengen til drapene i Bon Temps. Jason finner seg et nytt mål i livet. Bill frister skjebnen når han fortsetter å finne måter han kan redde Sookie på. Et fjes fra fortiden skaper bekymringer for Sam.

Sesong 2 (2009)[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 – «Nothing But the Blood»

Vampyrene i Dallas ansetter Sookie til å bruke sine telepatiske evner for å hjelpe dem i søket etter deres savnede kompanjong. Sookie og Bills forhold blir satt på prøve når sannheten om hans innblanding i hennes onkels død blir kjent. Jason bruker penger på fristedet til Solens Brorskap.

  • Episode 2 – «Keep This Party Going»

Sookie tvinges til å være barnevakt for Jessica og de romantiske bekymringene til tenåringsvampyren skaper problemer. På lederskapskonferansen gjør Jason et sterkt inntrykk på de ambisiøse lederne Steve og Sarah Newlin. Maryann forhekser Merlottes gjester.

  • Episode 3 – «Scratches»

Bill og Eric prøver og redde Sookie fra et mystisk vesen. Jason begynner å tvile på Solens Brorskaps anti-vampyragenda, men Sarah og Steve møter hans skepsis med smiger og løfter. Sam forlater byen etter å ha støtet bort alle. Jessica drar til Merolottes hvor hun møter Hoyt. Tara tiltrekkes av Eggs.

  • Episode 4 – «Shake and Fingerpop»

Bill og Sookie reiser med Jessica til Dallas for å fullføre Erics vampyrrekognosering-oppdrag, men en overraskelse møter dem på flyplassen. Jason blir offer for en skøyerstrek på lederskapsakademiet til Solens Brorskap, men finner fort ut at han kan le sist når Newlin-ekteparet gir ham en høyere posisjon. Maryann arrangerer bursdag for Tara i Sookies hus. Sam utsetter sin avreise fra Bon Temps for å være med på festen og danner samtidig et bånd til Daphne. Lafayette blir ufrivilling dratt med i Erics kretsløp.

  • Episode 5 – «Never Let Me Go»

Mens hun er i Dallas møter Sookie en av sine egne. Jason belønnes for sitt harde arbeid på lederskapsakademiets leir. Eric og Bill knytter bånd etter å ha snakket om deres fortid.

  • Episode 6 – «Hard-Hearted Hannah»

Sookie har bestemt seg for å infiltrere Solens brorskap. Eric ønsker å ødelegge forholdet mellom Bill og Sookie og får hjelp av Lorena, vampyren som skapte Bill. Hoyt forteller moren sin at han har en kjæreste som er vampyr.

  • Episode 7 – «Release Me»

Andy avbryter Maryannes orgie, noe som gir Sam en mulighet til å flykte. Sookie er fengslet hos Solens brorskap, og forsøker å få telepatisk kontakt med Barry. Samtidig aner Bill at Sookie er i fare, men han kan ikke hjelpe henne.

  • Episode 8 – «Timebomb»

Godric vil ha en fredelig slutt på konflikten med Solens Brorskap, men Steve Newlin vil ikke gi fra seg Sookie. `Ytterligere et mord skjer i Bon temps, og Maryann serverer Tara og Eggs et makabert måltid.

  • Episode 9 – «I Will Rise Up»

Eric prøver å være intim med Sookie når hun hjelper ham med skadene sine. Maryannes grep om Tara blir sterkere og Lafayette og Lettie Mae prøver å hjelpe Tara.

  • Episode 10 – «New World in My View»

Sookies drømmer påvirkes av at hun har drukket Erics blod. Sookie, Bill og Jason vender tilbake til Bon Temps og finner ut at det hersker kaos i byen – de fleste innbyggerne har blitt forhekset av Maryanne.

  • Episode 11 – «Frenzy»

Bill drar til Louisianas vampyrdronning, Sophie-Ann, for å få råd om hvordan han skal drepe udyret som terroriserer Bon Temps. Sookie og Lafayette forsøker å beskytte Tara, men Tara nekter å la seg låse inn.

  • Episode 12 – «Beyond Here Lies Nothin'»

Sesong 3 (2010)[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 – «Bad Blood»
  • Episode 2 – «Beautifully Broken»
  • Episode 3 – «It Hurts Me Too»
  • Episode 4 – «9 Crimes»
  • Episode 5 – « Trouble»
  • Episode 6 – «I Got a Right to Sing the Blues»
  • Episode 7 – «Hitting the Ground»
  • Episode 8 – «Night on the Sun»
  • Episode 9 – «Everything is Broken»
  • Episode 10 – «I Smell a Rat»
  • Epsiode 11 – «Fresh Blood»
  • Episode 12 – «Evil is Going On»


Sesong 4 (2011)[rediger | rediger kilde]

  • Episode 1 – «She's Not There»
  • Episode 2 – «You Smell Like Dinner»
  • Episode 3 – «If You Love Me, Why Am I Dyin'?»
  • Episode 4 – «I'm Alive and on Fire»
  • Episode 5 – «Me and the Devil»
  • Episode 6 – «I Wish I Was the Moon»
  • Episode 7 – «Cold, Grey Light of Dawn»
  • Episode 8 – «Spellbound»
  • Episode 9 – «Run»
  • Episode 10 – «Burning Down the House»
  • Epsiode 11 – «Soul of Fire»
  • Episode 12 – «And When I Die»

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • Artikkelen har ingen egenskaper for offisielle lenker i Wikidata