Liste over byer i Uruguay

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over byer i Uruguay med over 10 000 innbyggere ved folketellingen i 2011.

Byer i Uruguay
By Innbyggere Departement
Folketelling 1975 Folketelling 1985 Folketelling 1996 Folketelling 2004 Folketelling 2011
1. Montevideo 1 173 254 1 251 647 1 303 182 1 269 648 1 319 108 Montevideo
2. Salto 71 881 80 823 93 117 99 072 104 028 Salto
3. Ciudad de la Costa 19 578 34 483 66 596 83 399 95 176 Canelones
4. Paysandú 62 412 76 191 74 568 73 272 76 412 Paysandú
5. Las Piedras 53 983 58 288 66 584 69 222 71 258 Canelones
6. Rivera 49 013 57 316 62 859 64 426 64 465 Rivera
7. Maldonado 22 159 33 536 48 936 54 603 62 590 Maldonado
8. Tacuarembó 34 152 40 413 45 891 51 224 54 755 Tacuarembó
9. Melo 38 260 42 615 46 883 50 578 51 830 Cerro Largo
10. Mercedes 34 667 36 702 39 320 42 032 41 974 Soriano
11. Artigas 29 256 35 119 40 244 41 687 40 658 Artigas
12. Minas 35 433 34 661 37 146 37 925 38 446 Lavalleja
13. San José de Mayo 28 427 31 827 34 552 36 339 36 743 San José
14. Durazno 25 811 27 835 30 607 33 576 34 368 Durazno
15. Florida 25 030 28 445 31 594 32 128 33 639 Florida
16. Barros Blancos 8 311 10 585 13 464 13 553 31 650 Canelones
17. Ciudad del Plata 31 145 San José
18. San Carlos 16 883 19 878 24 030 24 771 27 471 Maldonado
19. Colonia del Sacramento 16 895 19 101 22 200 21 714 26 213 Colonia
20. Pando 16 184 19 797 23 384 24 004 25 947 Canelones
21. Treinta y Tres 25 757 28 117 26 390 25 711 25 477 Treinta y tres
22. Rocha 21 672 24 015 26 017 25 538 25 422 Rocha
23. Fray Bentos 19 569 20 135 21 959 23 122 22 406 Río Negro
24. Trinidad 17 598 18 372 20 031 20 982 21 429 Flores
25. La Paz 14 654 16 209 19 547 19 832 20 524 Canelones
26. Canelones 15 938 17 325 19 388 19 631 19 865 Canelones
27. Carmelo 13 631 14 127 16 658 16 866 18 041 Colonia
28. Dolores 12 771 12 914 14 784 15 753 17 174 Soriano
29. Young 11 080 12 249 14 567 15 759 16 756 Río Negro
30. Santa Lucía 14 101 14 951 16 764 16 425 16 742 Canelones
31. Progreso 8 257 11 244 14 471 15 775 16 244 Canelones
32. Paso de Carrasco 8 592 10 278 12 174 15 028 15 908 Canelones
33. Río Branco 5 697 9 035 12 215 13 456 14 604 Cerro Largo
34. Paso de los Toros 13 178 12 826 13 315 13 231 12 985 Tacuarembó
35. Juan Lacaze 11 133 12 574 12 988 13 196 12 816 Colonia
36. Bella Unión 7 778 12 238 13 537 13 187 12 200 Artigas
37. Nueva Helvecia 8 598 8 768 9 650 10 002 10 630 Colonia
41. Chuy 4 472 8 257 9 804 10 401 9 675 Rocha
Delta del Tigre 8 831 9 618 14 120 17 457 i Ciudad del Plata San José
El Pinar 1 874 3 479 10 383 17 221 i Ciudad de la Costa Canelones
Lomas de Solymar 1 266 3 974 10 843 16 018 i Ciudad de la Costa Canelones
Solymar 3 527 6 607 13 942 15 908 i Ciudad de la Costa Canelones
Fraccionamiento Camino Maldonado 8 346 10 082 13 349 15 057 i Barros Blancos Canelones

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]