Liste over busser som kjøres på oppdrag for AtB

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Første anbudsrunde[rediger | rediger kilde]

Operatør: Nettbuss
Linjer: 4, 5, 6, 7 og 9
Produsent Modell Lengde (mm) Dørkonfiguarsjon Passasjerkapasitet Gulvutførelse Motor Drivstoff Antall
Solaris Alpino 8,9 LE 8900 2+2+0 26+26
26+23+1
Laventré DAF 6,6L Biodiesel 1
Solaris Urbino 12 LE CNG 12000 2+2+0 36+35
36+33+1
Laventré Cummins 8,9L CNG (gass) 20
Solaris Urbino 15 LE CNG 14590 2+2+1 48+48
48+46+1
Laventré Cummins 8,9L CNG (gass) 21
Volvo 7700 Hybrid 12044 2+2+0 36+35
36+33+1
Lavgulv Parallellhybrid
Volvo 4,8L+
160hk elektromotor
Biodiesel 10
Vest
Volvo
Center H
B7RLE
12470 1+2+0 39+43
39+39+1
Laventré Volvo 7,1L Biodiesel 32
Vest
Volvo
Center H
B12BLE
14530 1+2+1 45+61
45+53+1
Laventré Volvo 12,1L Biodiesel 9
MAN NG313 Lion's City GL CNG 18750 2+2+2+0 52+96
52+94+1
Lavgulv MAN 12,8L CNG (Gass) 13

Merknader:
1) Passasjerkapasitet: Stående+Sittende+rullestol

Andre anbudsrunde[rediger | rediger kilde]

Ruteområde 1 "Klæbu", Linjer: 46, 47, 254, 255 og 9925
Ruteområde 2 "Ranheim" Linjer: 10, 18, 22, 36, 55, 60, 63, 66, 67, 80, 93, 94, 95, 97, 99, 992 og 993
Operatør: Trønderbilene
Produsent Modell Lengde (mm) Dørkonfiguarsjon Passasjerkapasitet Gulvutførelse Motor Drivstoff Antall
MAN NL313 Lion's City LE CNG 11857 2+2+0 37+39
37+37+1
Laventre MAN 12,8L CNG (Gass) 54
MAN NL313-15 Lion's City L LE CNG 14705 2+2+1 47+57
47+55+1
Laventre MAN 12,8L CNG (Gass) 13
MAN NG313 Lion's City GL CNG 18750 2+2+2+0 52+96
52+94+1
Lavgulv MAN 12,8L CNG (Gass) 7
Volvo 8700
B7R
12200 1+2+0 46+35
46+33+1
Normalgulv Volvo/Deutz 7,1L Biodiesel 14
Volvo 8900 13097 1+2+0 46+31
46+29+1
Normalgulv Volvo Biodiesel 2
Volvo 8700LE
B7RLE
10800 1+2+0 32+52
32+44+1
Laventre Volvo/Deutz 7,1L Biodiesel 1
Ruteområde 3 "Tiller", Linjer: 3, 8, 11, 19, 43, 44, 54, 71, 73, 75, 76, 82, 88, 89, 90, 91, 92, 96, 999 og skoleruter på Byneset
Operatør: Tide Buss
Produsent Modell Lengde (mm) Dørkonfiguarsjon Passasjerkapasitet Gulvutførelse Motor Drivstoff Antall
Irisbus Daily 50C14G 6950 0+1+0 16 Iveco 3,0L CNG (Gass) 1
MAN NL293-10,5 Lion's City M 10500 2+2+0  ? Lavgulv MAN 6,9L Biodiesel 2
MAN NL313 Lion's City LE 11857 2+2+0 37+39
37+37+1
Laventre MAN 12,8L CNG (Gass) 57
MAN NL313-15 Lion's City LLE 14705 2+2+1 47+57
47+55+1
Laventre MAN 12,8L CNG (Gass) 18
Ruteområde 4 "Malvik", Linjer: 37, 38, 501, 504, 506, 515, 535, 541
Operatør: Nettbuss
Produsent Modell Lengde (mm) Dørkonfiguarsjon Passasjerkapasitet Gulvutførelse Motor Drivstoff Antall
Volvo 8900LE
B7RLE
13097 1+2+0 40+50
40+46+1
Laventre Volvo/Deutz 7,1L Biodiesel 40+

Tredje anbudsrunde[rediger | rediger kilde]

"Rutegående kollektivtrafikk med stor buss i regionen i Sør-Trøndelag"

Ruteområde 1 Området sør for Trondheim og øst for Orkanger, Linjer: 340, 460, 480, 4101
Ruteområde 2 Gjennomgående kollektivtilbudet øst-vest. Linjer: 310, 320, 330, 410, 420, 421, 470
Operatør: Boreal Buss
Produsent Modell Lengde (mm) Dørkonfiguarsjon Passasjerkapasitet Gulvutførelse Motor Drivstoff Antall
Scania LK 360 IB4x2NB OmniExpress 3.20 12900 1+1+0 47+19
47+15+1
Normalgulv Scania 9,3L Diesel 27
Scania LK 400 EB6x2*4NI OmniExpress 3.40 13700 1+1+0  ? Normalgulv Scania 12,7L Diesel 4
Scania LK 400 EB6x2*4NI OmniExpress 3.40 14200 1+1+0  ? Normalgulv Scania 12,7L Diesel 4
Scania LK 400 EB6x2*4NI OmniExpress 3.40 14900 1+1+0 59+0
59+0+1
Normalgulv Scania 12,7L Diesel 26
Ruteområde 3 "Fosen", Linjer: 350, 450, 451, 453, 490
Operatør: Trønderbilene
Produsent Modell Lengde (mm) Dørkonfiguarsjon Passasjerkapasitet Gulvutførelse Motor Drivstoff Antall
Volvo 8900
B7R
13097 1+2+0 Min 43+maks stående Normalgulv Volvo/Deutz 7,1L Diesel
Volvo 9700S NG
B11R
14010 1+1+0 Min 49+0 Normalgulv Volvo 10,8L Diesel 4

Kilder[rediger | rediger kilde]