Liste over black metal-band

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over black metal band er en sorterbar liste over black metal-band.

Denne listen er dessverre ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den.
Land Navn
Norge Norge 1349
USA USA Abigail Williams
Østerrike Østerrike Abigor
Australia Australia Abominator
Italia Italia Aborym
USA USA Absu
Tyskland Tyskland Absurd
Sverige Sverige Abruptum
USA USA Acheron
Sverige Sverige Admonish
Tyskland Tyskland Adorned Brood
Frankrike Frankrike Aes Dana
USA USA Agalloch
Tyskland Tyskland Agathodaimon
Finland Finland Ajattara
Storbritannia Storbritannia Akercocke
Sveits Sveits Alastis
Frankrike Frankrike Alcest
Norge Norge Allfader
Østerrike Østerrike Amestigon
Storbritannia Storbritannia Anaal Nathrakh
Slovakia Slovakia Ancestral Volkhves
Norge Norge Ancient
Belgia Belgia Ancient Rites
Finland Finland ...And Oceans
USA USA Angelcorpse
Frankrike Frankrike Anorexia Nervosa
Frankrike Frankrike Antaeus
Sverige Sverige Apostasy
Israel Israel Arafel
Israel Israel Arallu
Finland Finland Archgoat
Sverige Sverige Arckanum
Norge Norge Arcturus
Frankrike Frankrike Arkhon Infaustus
Sverige Sverige Armagedda
Finland Finland Arthemesia
Frankrike Frankrike Artefact
Østerrike Østerrike Asmodeus
Hellas Hellas Astarte
Ukraina Ukraina Astrofaes
Norge Norge Aura Noir
USA USA Aurora Borealis
USA USA Averse Sefira
Canada Canada Axis of Advance
Storbritannia Storbritannia The Axis of Perdition
Finland Finland Azaghal
USA USA Azrael
Storbritannia Storbritannia Bal-Sagoth
Polen Polen Baphomets Throne
Finland Finland Baptism
Finland Finland Barathrum
Sverige Sverige Bathory
Polen Polen Behemoth
Finland Finland Beherit
Finland Finland Behexen
Japan Japan Bellzlleb
Østerrike Østerrike Belphegor
Sverige Sverige Bestial Mockery
Australia Australia Bestial Warlust
Tyskland Tyskland Bethlehem
Sverige Sverige Bewitched
Tsjekkia Tsjekkia Big Boss
Italia Italia Black Flame
USA USA Black Funeral
Tyskland Tyskland Black Messiah
Frankrike Frankrike Black Murder
Canada Canada Blasphemy
Storbritannia Storbritannia Blood of Kingu
Norge Norge Bloodthorn
Frankrike Frankrike Blut Aus Nord
Norge Norge Borknagar
Italia Italia Bulldozer
Norge Norge Burzum
Italia Italia Cadaveria
Norge Norge Carpathian Forest
Norge Norge Carpe Tenebrum
Finland Finland Catamenia
Frankrike Frankrike Celestia
Sveits Sveits Celtic Frost
USA USA Ceremonial Castings
USA USA Christ Inversion
Republikken Kina Republikken Kina Chthonic
Nederland Nederland Cirith Gorgor
Finland Finland Clandestine Blaze
Frankrike Frankrike The CNK
Norge Norge Code
Norge Norge Cor Scorpii
Nederland Nederland Countess
Storbritannia Storbritannia Cradle of Filth
Sverige Sverige Craft
Norge Norge Creep Colony
Norge Norge Crest of Darkness
Sverige Sverige Crimson Moonlight
Polen Polen Crionics
Irland Irland Cruachan
Italia Italia Cultus Sanguine
Portugal Portugal Daemonarch
Storbritannia Storbritannia Dam
Tyskland Tyskland Dark Fortress
Sverige Sverige Dark Funeral
Sveits Sveits Darkspace
Norge Norge Darkthrone
Finland Finland Darkwoods My Betrothed
Sverige Sverige Dawn
New Zealand New Zealand Dawn of Azazel
Polen Polen Darzamat
Finland Finland Dawn of Relic
Italia Italia Death SS
Frankrike Frankrike Deathspell Omega
USA USA December Wolves
USA USA Demoncy
New Zealand New Zealand Demoniac
Norge Norge Den Saakaldte
Tyskland Tyskland Desaster
Australia Australia Deströyer 666
Sverige Sverige Devian
Polen Polen Devilish Impressions
Finland Finland Diaboli
Sverige Sverige Diabolical Masquerade
Østerrike Østerrike Die Verbannten Kinder Evas
Norge Norge Dimmu Borgir
Sverige Sverige Dissection
Norge Norge Dødheimsgard
Finland Finland Dolorian
Østerrike Østerrike Dominion III
Tyskland Tyskland Dorn
Østerrike Østerrike Dornenreich
USA USA Dragonlord
Norge Norge Drottnar
Ukraina Ukraina Drudkh
Norge Norge Einherjer
Tyskland Tyskland Eisregen
Sverige Sverige Embraced
Norge Norge Emperor
Tyskland Tyskland Endstille
Norge Norge Enslaved
Norge Norge Enslavement of Beauty
Belgia Belgia Enthroned
USA USA Epoch of Unlight
Tyskland Tyskland Equilibrium
Israel Israel Eternal Decay
Frankrike Frankrike Eternal Majesty
USA USA Eternal Mystery
Storbritannia Storbritannia Ethereal Woods
Storbritannia Storbritannia Ewigkeit
Norge Norge Extol
Tyskland Tyskland Falkenbach
Norge Norge Fatal Demeanor
Finland Finland Finntroll
Norge Norge Fimbulwinter
Norge Norge Fleurety
Storbritannia Storbritannia Forefather
Russland Russland Forest Stream
Italia Italia Forgotten Tomb
USA USA Frost Like Ashes
Norge Norge Frosthardr
Sverige Sverige Funeral Mist
USA USA The Funeral Pyre
Australia Australia The Furor
Norge Norge Gaahlskagg
Norge Norge Galdrer
Japan Japan Gallhammer
Norge Norge Gehenna
USA USA Goatwhore
Nederland Nederland God Dethroned
Norge Norge God Seed
Monaco Monaco Godkiller
Østerrike Østerrike Golden Dawn
Norge Norge Gorgoroth
Australia Australia Gospel of the Horns
Finland Finland Gramary
USA USA Grand Belial's Key
Polen Polen Graveland
Italia Italia Graveworm
Norge Norge Grimfist
Norge Norge Gromth
Norge Norge Hades Almighty
Italia Italia Handful of Hate
Ukraina Ukraina Hate Forest
Storbritannia Storbritannia Hecate Enthroned
Norge Norge Helheim
Sveits Sveits Hellhammer
Tyskland Tyskland Helrunar
Frankrike Frankrike Himinbjorg
Østerrike Østerrike Hollenthon
Storbritannia Storbritannia Holy Blood
Finland Finland Horna
Australia Australia Horde
Italia Italia Hortus Animae
Norge Norge I
Norge Norge Ihsahn
Norge Norge Ildjarn
Danmark Danmark Illnath
Norge Norge Immortal
Finland Finland Immortal Souls
Finland Finland Impaled Nazarene
Tyskland Tyskland Impending Doom
Singapore Singapore Impiety
Sverige Sverige In Battle
Norge Norge In the Woods...
Sverige Sverige Infernal
Polen Polen Infernum
Colombia Colombia / USA USA Inquisition
Norge Norge Isengard
Canada Canada Iskra
USA USA Judas Iscariot
Norge Norge Kampfar
Norge Norge Keep of Kalessin
Indonesia Indonesia Kekal
Norge Norge Khold
Norge Norge Koldbrann
Østerrike Østerrike Korovakill
Norge Norge The Kovenant
USA USA Krallice
USA USA Krieg
USA USA Kult ov Azazel
USA USA Leviathan
Norge Norge Lengsel
Sverige Sverige Lifelover
Norge Norge Limbonic Art
Estland Estland Loits
Sverige Sverige Lord Belial
Finland Finland The Lord Diabolus
Australia Australia Lord Kaos
USA USA Lover of Sin
USA USA Ludicra
Polen Polen Lux Occulta
Japan Japan Magane
USA USA Magnum Carnage
USA USA The Mandrake
Sverige Sverige Månegarm
Norge Norge Manes
Sverige Sverige Marduk
Tsjekkia Tsjekkia Master's Hammer
Norge Norge Mayhem
Storbritannia Storbritannia The Meads of Asphodel
Israel Israel Melechesh
Sveits Sveits Menegroth
Danmark Danmark Mercyful Fate
Norge Norge Mezzerschmitt
Sveits Sveits Mirrorthrone
Australia Australia Misery's Omen
Sverige Sverige Mithotyn
Tyskland Tyskland Moonblood
Finland Finland Moonsorrow
Portugal Portugal Moonspell
Norge Norge Morgul
Tyrkia Tyrkia Moribund Oblivion
Peru Peru Mortem
Frankrike Frankrike Mütiilation
Tyskland Tyskland Mystic Circle
Norge Norge Myrkskog
USA USA N.I.L.
Tyskland Tyskland Nachtfalke
USA USA Nachtmystium
Hellas Hellas Naer Mataron
Tyskland Tyskland Nagelfar
Sverige Sverige Naglfar
Spania Spania Nahemah
Tyskland Tyskland Nargaroth
Norge Norge Nattefrost
Australia Australia Nazxul
Italia Italia Necrodeath
Hellas Hellas Necromantia
Sverige Sverige Necrophobic
Norge Norge Neetzach
Romania Romania Negură Bunget
Sverige Sverige Nifelheim
Hellas Hellas Nightfall
Tyskland Tyskland Ninnghizhidda
Italia Italia Noctifer
Ukraina Ukraina Nokturnal Mortum
Danmark Danmark Nortt
Tyskland Tyskland Nordafrost
Sverige Sverige Notre Dame
Sør-Korea Sør-Korea Oathean
Canada Canada Obscene Eulogy
Norge Norge Obtained Enslavement
Litauen Litauen Obtest
Norge Norge Old Funeral
Norge Norge Old Man's Child
Sverige Sverige Ondskapt
Italia Italia Opera IX
Sverige Sverige Ophthalamia
Norge Norge Orcustus
USA USA Order from Chaos
Norge Norge Pantheon I
Norge Norge Peccatum
Frankrike Frankrike Peste Noire
Irland Irland Primordial
USA USA Profanatica
Norge Norge Ragnarok
Norge Norge Ram-Zet
Canada Canada Revenge
Hellas Hellas Rotting Christ
Australia Australia Ruins
Japan Japan Sabbat
Sverige Sverige Sacramentum
Israel Israel Salem
Sveits Sveits Samael
Nederland Nederland Sammath
Sverige Sverige Sanctifica
Brasil Brasil Sarcófago
Finland Finland Sargeist
Tyskland Tyskland Sariola
USA USA Saros
Sverige Sverige Satanic Slaughter
Finland Finland Satanic Warmaster
Sverige Sverige Satariel
Norge Norge Satyricon
Norge Norge Scum
Ungarn Ungarn Sear Bliss
Tyskland Tyskland Secrets of the Moon
Sverige Sverige Setherial
Finland Finland Shade Empire
Sverige Sverige Shining
Sverige Sverige Siebenbürgen
Japan Japan Sigh
USA USA Skeletonwitch
Norge Norge Skitliv
Latvia Latvia Skyforger
Norge Norge Slavia
Tyskland Tyskland Sodom
Norge Norge Solefald
Island Island Sólstafir
Iran Iran Sorg Innkallelse
Finland Finland Soulgrind
Frankrike Frankrike Spektr
Serbia Serbia The Stone
Italia Italia Stormlord
Australia Australia Striborg
Norge Norge Sturmgeist
Østerrike Østerrike Summoning
USA USA Sunn O)))
Norge Norge Susperia
Sverige Sverige Svartsyn
Norge Norge Taake
Russland Russland Temnozor
Italia Italia Theatres des Vampires
Canada Canada Thesyre
Norge Norge Thorns
Hellas Hellas Thou Art Lord
Norge Norge Thou Shalt Suffer
Nederland Nederland Thronar
Finland Finland Thy Serpent
Finland Finland Thyrane
Sverige Sverige Thyrfing
Sverige Sverige Tiamat
Ungarn Ungarn Tormentor
Tyskland Tyskland Totenmond
USA USA Toxic Holocaust
Norge Norge Trail of Tears
Norge Norge Trelldom
Sveits Sveits Triptykon
Østerrike Østerrike Tristwood
Norge Norge Troll
Tsjekkia Tsjekkia Trollech
Finland Finland Trollheim's Grott
Tyskland Tyskland Tsatthoggua
Norge Norge Tsjuder
Russland Russland / Canada Canada Tvangeste
USA USA Twilight
Finland Finland Twilight Ophera
Norge Norge Twin Obscenity
Japan Japan Tyrant
Norge Norge Ulver
Norge Norge V:28
Norge Norge Vaakevandring
Norge Norge Ved Buens Ende
USA USA Velvet Cacoon
Storbritannia Storbritannia Venom
Polen Polen Vesania
USA USA Vesperian Sorrow
USA USA Viking Crown
Sverige Sverige Vintersorg
Frankrike Frankrike Vlad Tepes
USA USA Von
Sverige Sverige Vondur
Frankrike Frankrike Vorkreist
Norge Norge Vreid
Sverige Sverige War
Sverige Sverige Watain
USA USA Weakling
USA USA Weltmacht
Norge Norge Windir
Finland Finland Wintersun
Polen Polen Witchmaster
USA USA Wykked Wytch
Finland Finland Wyrd
USA USA Xasthur
Norge Norge Zweizz
Norge Norge Zyklon
Norge Norge Zyklon-B

Se også[rediger | rediger kilde]

Commons Commons: Black metal band – bilder, video eller lyd