Liste over Wii-spill

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Følgende lister viser spill til Nintendos konsoll Wii.

NB! Vær oppmerksom på at noen av datoene kan være feil, da nordiske utgivelsesdatoene ofte er forskjellige fra de europeiske, og også være basert på rykter eller feil informasjon. Mange spill blir også utsatt eller flyttet framover.

Sortert etter dato[rediger | rediger kilde]

Listene viser Wii-spill med utgivelses-datoer i Europa.


A[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Agatha Christie: And Then There Were None Eventyrspill AWE Productions The Adventure Company 8. februar 2008 12 ans et +
Alan Hansen's Sport Challenge Annet Oxygen Studios Oxygen Games 7. desember 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Alien Syndrome Action-rollespill Totally Games Sega 14. september 2007 12 ans et + PEGI aldersgrense 12 år
Alone In the Dark Action-eventyrspill Hydravision Entertainment Atari 20. juni 2008 12 ans et + PEGI aldersgrense 16 år
Alvin and the Chipmunks Musikkspill Sensory Sweep Studios Fox Interactive 7. desember 2007 PEGI aldersgrense 3 år
AMF Bowling Pinbusters! Annet Mud Duck Productions Bethesda Game Studios 14. mars 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Animal Crossing: City Folk Simulasjonsspill Nintendo EAD Nintendo 2008 Ikke fastsatt
Anubis II Action-eventyrspill Data Design Interactive Metro 3D 21. september 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Arctic Tale Eventyrspill Atomic Planet Zoo Digital 8. februar 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Asterix at the Olympic Games Sportspill Etranges Libellules Atari 29. februar 2008 PEGI aldersgrense 7 år
Avatar: The Legend of Aang Action-eventyrspill THQ Studio Oz THQ 7. februar 2007 PEGI aldersgrense 7 år

B[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Baroque Rollespill Sting Entertainment Rising Star Games 15. august 2008 PEGI aldersgrense 12 år
Battalion Wars 2 Actionspill Kuju Entertainment Nintendo 15. februar 2008 PEGI aldersgrense 12 år
Big Beach Sports Sportspill HB Studios THQ 27. juni 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Big Brain Academy for Wii Tenkespill Nintendo EAD Nintendo 20. juli 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Bionicle Heroes TPS TT Games Eidos Interactive 25. mai 2007 PEGI aldersgrense 7 år
Blazing Angels: Squadrons of WWII Flysimulator Ubisoft Romania Ubisoft 30. mars 2007 12 ans et + PEGI aldersgrense 12 år
Bleach: Shattered Blade Slåssespill Polygon Magic Sega 29. februar 2008 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år
Bomberman Land Wii Actionspill Hudson Soft Rising Star Games 14. mars 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Boogie Musikkspill EA Montreal Electronic Arts 31. august 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Boom Blox Tenkespill EA Los Angeles Electronic Arts 9. mai 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Bully: Scholarship Edition Action-eventyrspill Rockstar Toronto Rockstar Games 7. mars 2008 PEGI aldersgrense 16 år PEGI aldersgrense 16 år
Bust-a-Move Tenkespill Taito Majesco 11. mai 2007 PEGI aldersgrense 3 år

C[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Call of Duty 3 FPS Pi Studios Activision 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 16 år
Carnival Games Festspill Cat Daddy Games Global Star Software 26. oktober 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Cooking Mama: Cook Off Simulasjonsspill OfficeCreate 505 Games 11. mai 2007 PEGI aldersgrense 3 år

D[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
de Blob Tenkespill Blue Tongue THQ 26. september 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Dewy's Adventure Plattformspill Konami Konami 23. november 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Donkey Kong Jet Race Racingspill Paon Nintendo 25. januar 2008 PEGI aldersgrense 3 år

E[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Eledees FPS Konami Konami 4. mai 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Endless Ocean Eventyrspill Arika Nintendo 9. november 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Excite Truck Actionspill/ Racingspill Monster Games Nintendo 16. februar 2007 PEGI aldersgrense 7 år

F[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Family Ski Sportspill Namco Bandai Namco Bandai 13. juni 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Fire Emblem: Radiant Dawn Strategi Intelligent Systems Nintendo 14. mars 2008 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år

G[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Guitar Hero III: Legends of Rock Musikkspill Vicarious Visions Activision 23. november 2007 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år
Guitar Hero: Aerosmith Musikkspill Vicarious Visions Activision 27. juni 2008 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år PEGIlenguagex.png

H[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Harvest Moon: Magical Melody Simulasjonsspill Marvelous Interactive Rising Star Games/ Nintendo 14. mai 2008 PEGI aldersgrense 3 år

I[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Iron Man Actionspill Artificial Mind and Movement Sega 1. mai 2008 PEGI aldersgrense 12 år

J[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Jumper: Griffin's Story Actionspill Redtribe Brash Entertainment 14. mars 2008 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år

K[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Kororinpa Tenkespill Hudson Soft Hudson Soft/ Nintendo 23. februar 2007 PEGI aldersgrense 3 år

L[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Legend of Zelda, The: Twilight Princess Action-eventyrspill Nintendo EAD Nintendo 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 12 år
Link's Crossbow Training Skytespill Nintendo EAD Nintendo 7. desember 2007 PEGI aldersgrense 12 år

M[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
MadWorld Beat' em up Platinum Games Sega 10. mars 2009 PEGI aldersgrense 3 år
Mario & Sonic at the Olympic Games Sportspill Sega Sega 23. november 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Mario Kart Wii Racingspill Nintendo EAD Nintendo 11. april 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Mario Party 8 Festspill Hudson Soft Nintendo 22. juni 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Mario Strikers Charged Football Sportspill Next Level Games Nintendo 25. mai 2007 PEGI aldersgrense 7 år
Metroid Prime 3: Corruption Action-eventyrspill Retro Studios Nintendo 26. oktober 2007 PEGI aldersgrense 12 år

N[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Need for Speed: Carbon Racingspill EA Black Box Electronic Arts 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 12 år
Need for Speed: ProStreet Racingspill EA Black Box Electronic Arts 23. november 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Nights: Journey of Dreams Action-eventyrspill Sega Sega 25. januar 2008 PEGI aldersgrense 7 år
No More Heroes Actionspill Grasshopper Manufacture Rising Star Games 14. mars 2008 PEGI aldersgrense 16 år PEGI aldersgrense 16 år

O[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Okami Action-eventyrspill Ready at Dawn Capcom 13. juni 2008 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år

P[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
PangYa! Golf With Style Sportspill Tecmo Nintendo 8. juni 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Pokémon Battle Revolution Strategi Genius Sonority Nintendo 7. desember 2007 PEGI aldersgrense 7 år
Prince of Persia: Rival Swords Action-eventyrspill Ubisoft Montreal Ubisoft 5. april 2007 PEGI aldersgrense 7 år
Pro Evolution Soccer 2008 Sportspill Konami Konami 28. mars 2008 PEGI aldersgrense 3 år

R[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Rayman Raving Rabbids Festspill Ubisoft Ubisoft 6. desember 2006 PEGI aldersgrense 3 år
Rayman Raving Rabbids 2 Festspill Ubisoft Ubisoft 16. november 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Red Steel FPS Ubisoft Ubisoft 6. desember 2006 PEGI aldersgrense 12 år
Resident Evil 4: Wii Edition Skrekk/ TPS Capcom Capcom 29. juni 2007 PEGI aldersgrense 18 år
Resident Evil: The Umbrella Chronicles Skrekk Capcom Capcom 30. november 2007 PEGI aldersgrense 18 år
Rockstar Games presents Table Tennis Sportspill Rockstar Leeds Rockstar Games 26. oktober 2007 PEGI aldersgrense 3 år

S[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Sam & Max: Season One Eventyrspill Telltale Games JoWooD 2008 Ikke fastsatt
Samba de Amigo Musikkspill Sonic Team Sega 23. september 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Sonic and the Secret Rings Eventyrspill Sonic Team Sega 2. mars 2007 PEGI aldersgrense 7 år
Sonic Riders: Zero Gravity Racingspill Sonic Team Sega 22. februar 2008 PEGI aldersgrense 3 år
SSX Blur Sportspill Electronic Arts Electronic Arts 16. mars 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Super Mario Galaxy Plattformspill Nintendo EAD Nintendo 16. november 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Super Monkey Ball: Banana Blitz Festspill Amusement Vision Sega 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 3 år
Super Paper Mario Plattform/Rollespill Intelligent Systems Nintendo 14. september 2007 PEGI aldersgrense 3 år
Super Smash Bros. Brawl Slåssespill Sora Nintendo 27. juni 2008 PEGI aldersgrense 12 år

T[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Tamagotchi: Party On! Festspill h.a.n.d. Namco Bandai 31. august 2007 PEGI aldersgrense 3 år
TMNT Action/ Eventyr Ubisoft Montreal Ubisoft 23. mars 2007 PEGI aldersgrense 12 år
Tony Hawk's Downhill Jam Sportspill Toys For Bob Activision 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år
Tony Hawk's Proving Ground Sportspill Page 44 Studios Activision 9. november 2007 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år
Transformers: The Game Actionspill Traveller's Tales Activision 20. juli 2007 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år
Trauma Center: New Blood Simulasjonsspill Atlus Atlus/ Nintendo 2008 Ikke fastsatt
Trauma Center: Second Opinion Simulasjonsspill Atlus Atlus/ Nintendo 10. august 2007 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år

V[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Victorious Boxers Challenge Slåssespill Grand Prix / Cavia Ubisoft 11. april 2008 PEGI aldersgrense 16 år

W[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Wario Land: The Shake Dimension Plattformspill Good-feel Nintendo 26. september 2008 PEGI aldersgrense 7 år
WarioWare: Smooth Moves Festspill Intelligent Systems Nintendo 12. januar 2007 PEGI aldersgrense 7 år
We Love Golf! Sportspill Camelot Capcom 4. juli 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Wii Chess Annet Nintendo Nintendo 12. januar 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Wii Fit Simulasjonsspill Nintendo EAD Nintendo 25. april 2008 PEGI aldersgrense 3 år
Wii Music Musikkspill Nintendo Nintendo 2008 Ikke fastsatt
Wii Play Festspill Nintendo EAD Nintendo 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 3 år
Wii Sports Sportspill Nintendo EAD Nintendo 8. desember 2006 PEGI aldersgrense 7 år
Wii Sports Resort Sportspill Nintendo Nintendo 2009 Ikke fastsatt
Wing Island Flysimulator Hudson Soft Nintendo 13. april 2007 PEGI aldersgrense 3 år
World Series of Poker: Tournament of Champions 2007 Edition Kortspill Left Field Productions Activision 16. mars 2007 PEGI aldersgrense 12 år PEGI aldersgrense 12 år
Worms: A Space Oddity Actionspill/ Strategi Team17 THQ 28. mars 2008 PEGI aldersgrense 7 år
WWE Smackdown vs Raw 2008 Slåssespill Yuke's THQ 9. november 2007 PEGI aldersgrense 16 år |

Z[rediger | rediger kilde]

Tittel Sjanger Utvikler Utgiver Utgivelsesdato PEGI
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure Eventyrspill Capcom Capcom 18. januar 2008 PEGI aldersgrense 7 år



Liste over Wii-spill

2006 | 2007 | 2008

'