Liste over Team High Road/Team Columbias resultater i 2008

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Nedenfor følger lister over Team High Roads (Team Columbia fra og med Tour de France 2008) plasseringer i alle Pro Tour-ritt samt andre høykategoriserte ritt for sesongen 2008. Oversikten over de ulike trøyene er kun tatt med for de rittene hvor Team High Road har hatt den aktuelle trøyen. Uttrykket "HD" står for hors délais, som er en benevnelse for å ha fullført rittet utenfor tidsgrensen.

Tour Down Under 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe Sammenlagt
André Greipel 8 1 5 1 1 1 1
Scott Davis 52 40 90 32 52 61 46
Adam Hansen 64 29 18 21 44 71 39
František Raboň 70 88 118 84 60 92 77
Greg Henderson 123 112 119 86 104 59 116
Marcus Burghardt 128 118 95 124 114 55 111
Bernhard Eisel 131 126 23 91 94 117 112
Lagkonkurransen 16 6 1 3 12 13 12
Sammenlagttrøyen - - - - André Greipel André Greipel André Greipel
Poengtrøyen - - - - André Greipel André Greipel André Greipel

Fullstendig resultatliste

Paris-Nice 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Prolog 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe Sammenlagt
Bernhard Eisel 131 8 62 96 53 76 119 DNF -
André Greipel 54 66 137 92 116 117 115 DNF -
Andreas Klier 107 128 92 116 120 20 72 DNF -
Servais Knaven 77 49 85 89 88 83 106 DNF -
Craig Lewis 20 67 55 56 61 90 113 DNF -
Morris Possoni 155 103 66 117 33 47 95 46 60
Vicente Reynès 78 33 10 37 105 118 41 DNF -
Marcel Sieberg 117 14 79 91 106 132 99 DNF -
Lagkonkurransen 16 3 15 19 18 18 19 DNF -

Fullstendig resultatliste.


Tirreno-Adriatico 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe Sammenlagt
Gerald Ciolek 7 84 86 4 112 148 DNF -
Kim Kirchen 29 87 46 143 37 36 DNF -
Roger Hammond 30 80 87 36 124 72 61 75
George Hincapie 32 49 37 29 29 21 93 22
Linus Gerdemann 65 4 14 21 8 DNS - -
Bert Grabsch 80 83 78 98 18 97 40 73
Thomas Lövkvist 87 26 4 28 3 6 24 3
Mark Cavendish 147 135 139 115 85 154 3 131
Lagkonkurransen - - - - - - - 1
Ungdomstrøyen - - Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist

Fullstendig resultatliste

Vårklassikerne 2008[rediger | rediger kilde]

Milano–Sanremo 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Gerald Ciolek Tyskland DNF
Bernhard Eisel Østerrike 107
Roger Hammond Storbritannia 36
George Hincapie USA 42
Kim Kirchen Luxembourg 106
Andreas Klier Tyskland 129
Thomas Lövkvist Sverige 86
Vicente Reynès Spania DNF

Fullstendig resultatliste

Amstel Gold Race 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Michael Barry Canada DNF
Edvald B. Hagen Norge 77
Gerald Ciolek Tyskland 39
Adam Hansen Australia 76
Kim Kirchen Luxembourg 20
Andreas Klier Tyskland DNF
Tony Martin Tyskland 147
Marco Pinotti Italia 101

Fullstendig resultatliste

 

Flandern rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
André Greipel Tyskland DNF
Bernhard Eisel Østerrike 11
Roger Hammond Storbritannia 32
George Hincapie USA 5
Marcel Sieberg Tyskland 70
Andreas Klier Tyskland 20
Bert Grabsch Tyskland 64
Vicente Reynès Spania 48

Fullstendig resultatliste

La Flèche Wallonne 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Kim Kirchen Luxembourg 1
Michael Barry Canada 111
Edvald B. Hagen Norge DNF
Adam Hansen Australia 103
Tony Martin Tyskland HD
Marco Pinotti Italia 102
Frantisek Rabon Tsjekkia HD
Vicente Reynès Spania 91

Fullstendig resultatliste

 

Gent-Wevelgem 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
André Greipel Tyskland DNS
Bernhard Eisel Østerrike 160
Roger Hammond Storbritannia 10
George Hincapie USA 53
Mark Cavendish Storbritannia 17
Andreas Klier Tyskland 61
Servais Knaven Nederland 105
Vicente Reynès Spania 100

Fullstendig resultatliste

Liège-Bastogne-Liège 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Kim Kirchen Luxembourg 12
Michael Barry Canada 125
Edvald B. Hagen Norge 128
Gerald Ciolek Tyskland DNF
Scott Davis Australia DNF
Adam Hansen Australia 56
Frantisek Rabon Tsjekkia DNF
Vicente Reynès Spania DNF

Fullstendig resultatliste

 

Paris–Roubaix 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
George Hincapie USA 9
Bernhard Eisel Østerrike 17
Bert Grabsch Tyskland DNF
Roger Hammond Storbritannia 23
Andreas Klier Tyskland DNF
Servais Knaven Nederland 34
Marcel Sieberg Tyskland DNF
Vicente Reynès Spania DNF

Fullstendig resultatliste


Baskerland rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe Sammenlagt
Thomas Lövkvist 107 112 114 39 73 65 71
Michael Barry 114 14 27 23 89 80 85
John Devine 116 58 97 118 - - -
Kim Kirchen 23 1 9 1 4 12 7
Scott Davis 92 147 - - - - -
Marco Pinotti 29 77 64 74 26 10 15
Morris Possoni 36 23 131 2 75 61 68
Kanstantin Siutsou 112 78 65 67 53 41 49
Lagkonkurransen 6 1 13 1 10 5 8

Fullstendig resultatliste


Romandiet rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Romandiet rundt har en egen trøye for 8 innlagte spurter der de tre beste får 6, 3 og 1 poeng. I tillegg har de en poengkonkurranse der man samler poeng gjennom etappeplasseringene. Det som vanligvis kalles poengtrøyen/spurttrøyen, er altså her delt inn i to konkurranser.

Rytter Prolog 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe Sammenlagt
Mark Cavendish 1 124 121 112 117 6 113
Scott Davis 106 87 57 103 110 81 93
Adam Hansen 18 65 120 89 52 30 62
Tony Martin 37 139 118 4 77 88 94
Marco Pinotti 75 20 77 8 8 37 3
Morris Possoni 118 19 42 66 12 29 15
Frantisek Rabon 25 89 119 54 112 95 110
Bradley Wiggins 5 140 117 44 96 100 105
Ledertrøyen Mark Cavendish - - - - - -
Poengtrøyen Mark Cavendish - - - - -
Sprinttrøyen - Morris Possoni Morris Possoni Morris Possoni Morris Possoni Morris Possoni Morris Possoni

Fullstendig resultatliste


Giro d'Italia 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe 8. etappe 9. etappe 10. etappe 11. etappe
Mark Cavendish 19 153 9 1 179 66 146 157 7 149 150
André Greipel 178 180 185 18 147 135 135 164 21 146 116
Adam Hansen 177 135 55 34 181 66 148 91 148 64 149
Tony Martin 17 176 104 8 145 138 166 116 140 20 163
Marco Pinotti 14 41 84 80 49 69 49 45 57 4 25
Morris Possoni 15 13 37 46 12 51 45 18 64 85 37
Frantisek Rabon 176 119 78 28 80 156 140 53 137 89 148
Kanstantin Siutsou 18 27 61 32 60 54 33 22 33 69 151
Bradley Wiggins 16 158 137 138 177 157 173 159 149 157 157
Lagkonkurransen 3 9 9 1 13 20 11 9 2 6 19
Ungdomstrøyen - - Possoni Possoni Possoni - - - - - -
Rytter 12. etappe 13. etappe 14. etappe 15. etappe 16. etappe 17. etappe 18. etappe 19. etappe 20. etappe 21. etappe Sammenlagt
Mark Cavendish 2 1 149 123 131 2 145 129 125 36 132
André Greipel 12 23 133 101 128 1 76 75 103 83 133
Adam Hansen 58 69 64 138 59 138 104 105 129 31 108
Tony Martin 167 41 123 108 95 14 119 80 139 2 128
Marco Pinotti 69 44 86 91 98 127 136 132 82 1 65
Morris Possoni 123 108 37 100 25 140 61 78 32 130 44
Frantisek Rabon 63 105 91 132 92 137 118 130 134 95 101
Kanstantin Siutsou 127 93 29 29 45 88 68 13 DNF* - -
Bradley Wiggins 57 135 126 141 99 133 139 140 135 4 134
Lagkonkurransen 6 6 14 18 14 1 18 15 17 1 17

*Siutsou måtte bryte pga kneproblemer.


Catalonia rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Prolog 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe Sammenlagt
Michael Barry 48 115 114 42 28 74 25 88
John Devine 136 DNF - - - - - -
Bernhard Eisel 38 2 116 22 3 17 19 113
George Hincapie 2 35 43 6 48 56 39 20
Craig Lewis 40 137 144 34 38 84 82 89
Thomas Lövkvist 4 29 22 26 45 29 12 9
Vicente Reynès 51 21 111 74 72 6 28 97
Michael Rogers 23 133 133 62 156 73 77 90
Lagkonkurransen 2 2 20 6 8 3 4


Dauphiné Libéré 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Prolog 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe Sammenlagt
Michael Rogers 31 56 27 38 9 10 13 35 11
Michael Barry 99 129 93 55 63 56 36 48 40
Scott Davis 98 131 99 109 104 91 86 102 98
Bert Grabsch 17 130 134 59 123 78 98 84 99
André Greipel 12 111 131 DNS - - - - -
Adam Hansen 14 132 52 57 DNS - - - -
George Hincapie 27 53 1 16 65 29 39 15 31
Craig Lewis 11 56 85 63 64 60 81 45 63
Lagkonkurransen 2 17 8 12 15 12 11 8 13


Sveits rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe 8. etappe 9. etappe Sammenlagt
Edvald Boasson Hagen 111 59 53 110 122 112 117 120 DNF -
Marcus Burghardt 139 69 37 107 68 91 107 129 128 107
Gerald Ciolek 142 153 3 3 124 132 30 122 32 121
Kim Kirchen 3 2 23 37 19 1 56 15 55 7
Thomas Lövkvist 18 8 54 43 18 7 34 8 23 5
Morris Possoni 105 75 101 129 109 78 118 86 126 95
Vicente Reynès 136 103 38 111 99 105 113 126 42 125
Marcel Sieberg 144 112 40 96 DNF - - - - -
Lagkonkurransen 20 4 6 7 13 10 14 8 8 11
Poengtrøyen - Kirchen - - - - - - - -
Sammenlagtledelse - - - - - Kirchen Kirchen - - -

Resultatliste
Fullstendig resultatliste (tysk)


Tour de France 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe 8. etappe 9. etappe 10. etappe 11. etappe
Kim Kirchen 4 2 11 2 45 5 4 41 12 15 17
Marcus Burghardt 119 118 156 162 174 165 104 152 148 165 157
Mark Cavendish 120 27 10 143 1 168 145 1 150 169 130
Gerald Ciolek 79 3 105 149 52 163 103 2 116 151 138
Bernhard Eisel 137 164 88 148 39 117 123 150 169 168 129
Adam Hansen 136 120 118 106 175 96 160 151 119 74 131
George Hincapie 29 23 24 9 43 45 99 44 60 75 26
Thomas Lövkvist 37 65 36 11 40 15 53 37 59 77 44
Kanstantsin Siutsou 28 125 157 78 99 43 64 65 33 25 42
Lagkonkurransen 3 1 5 1 8 4 13 1 12 12 13
Sammenlagttrøyen - - - - - Kirchen Kirchen Kirchen Kirchen - -
Poengtrøyen - Kirchen Kirchen Kirchen Kirchen Kirchen Kirchen - Kirchen - -
Ungdomstrøyen - - - Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist - - -
Resultatliste CN CN CN CN CN CN CN CN CN CN CN
Rytter 12. etappe 13. etappe 14. etappe 15. etappe 16. etappe 17. etappe 18. etappe 19. etappe 20. etappe 21. etappe Sammenlagt
Kim Kirchen 16 27 20 15 19 20 32 54 3 34 8
Marcus Burghardt 137 142 93 141 150 80 1 133 135 36 120
Mark Cavendish 1 1 108 DNS - - - - - - -
Gerald Ciolek 59 36 22 101 149 142 125 3 93 2 106
Bernhard Eisel 136 33 146 130 104 92 118 145 128 141 144
Adam Hansen 129 140 94 120 147 139 23 62 61 38 108
George Hincapie 57 41 43 48 5 65 83 52 10 37 35
Thomas Lövkvist 145 28 52 64 69 60 80 51 11 140 41
Kanstantsin Siutsou 17 43 29 31 18 22 40 45 18 32 17
Lagkonkurransen 1 3 5 11 2 8 1 12 4 6 7
Resultatliste CN CN CN CN CN CN CN CN CN CN CN

Etapper med seier i ungdomskonkurransen[rediger | rediger kilde]

Rytter Etappe
Gerald Ciolek 2. etappe
Mark Cavendish 5. etappe
Mark Cavendish 8. etappe
Mark Cavendish 12. etappe
Mark Cavendish 13. etappe
Marcus Burghardt 18. etappe
Thomas Lövkvist 20. etappe
Gerald Ciolek 21. etappe
 

Mest angrepsvillige rytter[rediger | rediger kilde]

Rytter Etappe
Marcus Burghardt 18. etappe

Høstklassikerne 2008[rediger | rediger kilde]

Clásica de San Sebastián 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Linus Gerdemann Tyskland DNF
Morris Possoni Italia 37
Scott Davis Australia DNF
Thomas Lövkvist Sverige DNF
Kanstantsin Siutsou Hviterussland 25
Michael Barry Canada 22
Edvald Boasson Hagen Norge DNF
Adam Hansen Australia DNF

Fullstendig resultatliste

 

GP Ouest-France 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Michael Barry Canada 19
Marcus Burghardt Tyskland DNF
Gerald Ciolek Tyskland DNF
Scott Davis Australia DNF
Bernhard Eisel Østerrike DNF
Adam Hansen Australia DNF
Kim Kirchen Luxembourg DNF
Marcel Sieberg Tyskland DNF

Fullstendig resultatliste

 

Vattenfall Cyclassics 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Marcus Burghardt Tyskland DNF
Gerald Ciolek Tyskland 14
Linus Gerdemann Tyskland 76
Bert Grabsch Tyskland 62
Andreas Klier Tyskland DNF
Thomas Lövkvist Sverige DNF
Tony Martin Tyskland DNF
Marcel Sieberg Tyskland DNF

Fullstendig resultatliste

 

Paris-Tours 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Bernhard Eisel Østerrike -
Gert Dockx Belgia 78
Roger Hammond Tyskland 84
Andreas Klier Tyskland 55
Servais Knaven Nederland 94
Tony Martin Tyskland 136
Vicente Reynès Spania 92

Fullstendig resultatliste

Lombardiet rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Plassering
Michael Barry Canada 52
Scott Davis Australia DNF
Craig Lewis USA 11
Marco Pinotti Italia 45
Morris Possoni Italia 9
Michael Rogers Australia 77
Kanstantsin Siutsou Hviterussland 38

Fullstendig resultatliste

ENECO Tour 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Prolog 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe Sammenlagt
Michael Rogers 5 49 40 44 25 28 13 4 3
Edvald Boasson Hagen 3 6 6 45 3 57 1 6 39
John Devine 62 79 66 54 44 98 63 45 45
André Greipel 17 24 1 59 39 4 4 9 5
Roger Hammond 107 26 37 10 12 24 9 39 20
Andreas Klier 100 84 56 43 31 33 44 49 22
Servais Knaven 69 114 73 57 59 35 51 7 7
Marcel Sieberg 29 43 130 110 51 56 107 - -
Lagkonkurransen 2 3 2 9 1 4 1 1 1
Sammenlagttrøyen - - - - Greipel Greipel Greipel - -

Fullstendig resultatliste.


Tyskland rundt 2008[rediger | rediger kilde]

Rytter Prolog 1. etappe 2. etappe 3. etappe 4. etappe 5. etappe 6. etappe 7. etappe 8. etappe Sammenlagt
Marcus Burghardt 41 55 124 86 135 61 97 21 91 49
Gerald Ciolek 3 110 78 94 9 1 14 25 DQ -
Linus Gerdemann 7 1 5 9 20 11 16 13 4 1
Bert Grabsch 18 94 114 108 37 79 54 30 2 88
André Greipel 26 103 119 120 1 80 15 14 78 99
Thomas Lövkvist 11 2 3 3 25 4 20 28 6 2
Tony Martin 38 82 143 146 43 34 63 82 1 50
Marcel Sieberg 12 105 123 119 141 88 55 20 93 103
Lagkonkurransen 2 6 9 11 1 1 11 12 1 5
Sammenlagttrøyen - Gerdemann Gerdemann Gerdemann Gerdemann Gerdemann Gerdemann Gerdemann Gerdemann Gerdemann
Poengtrøyen - Gerdemann Gerdemann Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist Lövkvist

Fullstendig resultatliste.

Se også[rediger | rediger kilde]