Liste over Rio de Janeiros bydeler

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er ei liste over Rio de Janeiros bydeler. Kommunen er delt inn i 160 bydeler, fordelt på 33 administrative regioner som igjen er fordelt på fire geografiske soner.

Bydel Sone
Abolição Norte
Acari Norte
Água Santa Norte
Aldeia Campista Norte
Alto da Boa Vista Norte
Anchieta Norte
Andaraí Norte
Anil Oeste
Bancários Norte
Bangu Oeste
Barra da Tijuca Oeste
Barra de Guaratiba Oeste
Barros Filho Norte
Benfica Norte
Bento Ribeiro Norte
Bonsucesso Norte
Botafogo Sul
Brás de Pina Norte
Cachambi Norte
Cacuia Norte
Caju Norte
Camorim Oeste
Campinho Oeste
Campo dos Afonsos Oeste
Campo Grande Oeste
Cascadura Oeste
Castelo Centro
Catete Sul
Catumbi Centro
Cavalcante Norte
Centro Centro
Cidade de Deus Oeste
Cidade Nova Centro
Cidade Universitária Norte
Cocotá Norte
Coelho Neto Norte
Colégio Norte
Colônia Oeste
Complexo do Alemão Norte
Complexo da Maré Norte
Copacabana Sul
Cordovil Norte
Cosme Velho Sul
Cosmos Oeste
Costa Barros Norte
Curicica Oeste
Del Castilho Norte
Deodoro Oeste
Encantado Norte
Engenheiro Leal Norte
Engenho de Dentro Norte
Engenho da Rainha Norte
Engenho Novo Norte
Estácio Centro
Flamengo Sul
Freguesia da Ilha Norte
Freguesia de Jacarepaguá Oeste
Galeão Norte
Gamboa Centro
Gardênia Azul Oeste
Gávea Sul
Gericinó Oeste
Glória Sul
Grajaú Norte
Grumari Oeste
Guadalupe Norte
Guaratiba Oeste
Higienópolis Norte
Honório Gurgel Norte
Humaitá Sul
Inhaúma Norte
Inhoaíba Oeste
Ipanema Sul
Irajá Norte
Itanhangá Oeste
Jacarepaguá Oeste
Jacarezinho Norte
Jacaré Norte
Jardim América Norte
Jardim Botânico Sul
Jardim Carioca Norte
Jardim Guanabara Norte
Jardim Sulacap Oeste
Joá Oeste
Lagoa Sul
Laranjeiras Sul
Leblon Sul
Leme Sul
Lins de Vasconcelos Norte
Madureira Norte
Magalhães Bastos Oeste
Manguinhos Norte
Maracanã Norte
Marechal Hermes Norte
Maria da Graça Norte
Moneró Norte
Méier Norte
Olaria Norte
Oswaldo Cruz Norte
Paciência Oeste
Padre Miguel Oeste
Paquetá Centro
Parada de Lucas Norte
Parque Anchieta Norte
Parque Colúmbia Norte
Pavuna Norte
Pechincha Oeste
Pedra de Guaratiba Oeste
Penha Norte
Penha Circular Norte
Piedade Norte
Pilares Norte
Pitangueiras Norte
Portuguesa Norte
Praia da Bandeira Norte
Praça da Bandeira Norte
Praça Seca Oeste
Quintino Bocaiúva Norte
Ramos Norte
Realengo Oeste
Recreio dos Bandeirantes Oeste
Riachuelo Norte
Ribeira Norte
Ricardo de Albuquerque Norte
Rio Comprido Norte
Rocha Norte
Rocinha Sul
Rocha Miranda Norte
Saúde Centro
Sampaio Norte
Santa Cruz Oeste
Santa Teresa Centro
Santíssimo Oeste
Santo Cristo Centro
Senador Camará Oeste
Senador Vasconcelos Oeste
Sepetiba Oeste
São Conrado Sul
São Cristóvão Norte
São Franscisco Xavier Norte
Tanque Oeste
Taquara Oeste
Tauá Norte
Tijuca Norte
Todos os Santos Norte
Tomás Coelho Norte
Triagem Norte
Turiaçu Norte
Urca Sul
Vargem Grande Oeste
Vargem Pequena Oeste
Vasco da Gama Norte
Vaz Lobo Norte
Vicente de Carvalho Norte
Vidigal Sul
Vila Aliança Oeste
Vila da Penha Norte
Vila Isabel Norte
Vila Militar Oeste
Vila Kosmos Norte
Vila Valqueire Oeste
Vista Alegre Norte
Zumbi Norte

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]