Liste over Norges U21 landskamper i fotball for herrer 1990–1994

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over Norges U-21 landskamper i fotball for herrer 1990–1994


Norges U-21 landskamper 1990[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 29. januar 1990

Irak Irak 1–1 (1-1) Norge Norge Bagdad

Scoret Hagen

Norges lag:
Morten Svalstad - Ståle Andersen, Tore Pedersen, Roy Wassberg, Henning Berg, Kenneth Storvik, Bjørn Johansen, Øyvind Leonhardsen, Petter Hagen, Claus Eftevaag, Frank Strandli
Innbyttere: Gunnar Aase, Egil Østenstad


Dommer: ?
Tilskuere: 25 000

Vennskapskamp, 1. februar 1990

Irak Irak 1–0 (1-0) Norge Norge Bagdad
Norges lag:
Roar Hagen - Ståle Andersen, Tore Pedersen, Roger Nilsen, Terje Bagroen, Gunnar Aase, Kjetil Sigurdsen (Henning Berg fra 70'), Bjørn Johansen (Øyvind Leonhardsen fra 46'), Kenneth Storvik (Petter Hagen fra 46'), Egil Østenstad, Frank Strandli


Dommer: ?
Tilskuere: 4 000

Vennskapskamp, 3. april 1990

Sveits Sveits 0–2 (0-1) Norge Norge Schaffhausen, Sveits

Scoret i det 22. minutt 22' Nilsen
Scoret i det 76. minutt 76' Strand

Norges lag:
Morten Svalstad - Ståle Andersen, Tore Pedersen, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye, Tom Buer, Erik Mykland, Lars Bohinen, Øyvind Leonhardsen, Kenneth Nysæther (Kjetil Sigurdsen fra 55'), Frank Strandli (Roar Strand fra 70')


Dommer: M. Neuner, Vest-Tyskland
Tilskuere: 300

Vennskapskamp, 7. juni 1990

Norge Norge 2–3 (0-1) Danmark Danmark Lovisenlund idrettsplass, Larvik

Birkeland Scoret i det 57. minutt 57'
Birkeland Scoret i det 65. minutt 65'

Scoret i det 20. minutt 20' Madsen
Scoret i det 63. minutt 63' Molnar
Scoret i det 70. minutt 70' Frandsen

Norges lag:
Morten Svalstad - Ståle Andersen (Henning Berg), Tore Pedersen, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye, Kjetil Sigurdsen, Lars Bohinen, Øyvind Leonhardsen, Bjørn Johansen (Stein Arne Ingelstad fra 86'), Egil Østenstad (Magnar Birkeland fra 45'), Frank Strandli


Dommer: Rune Larsson, Sverige
Tilskuere: 1 470

Vennskapskamp, 21. august 1990

Norge Norge 2–0 (0-0) Sverige Sverige Alfheim stadion, Tromsø

Strand Scoret i det 48. minutt 48'
Berg Scoret i det 63. minutt 63'

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen - Ståle Andersen, Tore Pedersen, Roger Nilsen, Claus Eftevaag, Frank Våge Skårdal, Bjørn Johansen, Lars Bohinen, Øyvind Leonhardsen, Frank Strandli, Roar Strand
Innbyttere: Tor Andre Grenersen, Henning Berg, Magnar Birkeland, Erik Mykland


Dommer: Kurt Sørensen, Danmark
Tilskuere: 1 653

OL-kvalifisering, 11. september 1990

Sovjetunionen Sovjetunionen 2–2 (1-0) Norge Norge Lokomotiv stadion, Moskva

Onopko Scoret i det 15. minutt 15'
Bekkenar Scoret i det 83. minutt 83'

Scoret i det 49. minutt 49' Strand
Scoret i det 75. minutt 75' Eftevaag

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen - Roy Wassberg, Claus Eftevaag, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye, Øyvind Leonhardsen, Lars Bohinen, Erik Mykland, Bjørn Johansen (Henning Berg fra 64'), Roar Strand, Frank Strandli (Magnar Birkeland fra 87')


Dommer: Aho, Finland
Tilskuere: 2 000

OL-kvalifisering, 9. oktober 1990

Norge Norge 3–1 (2-0) Ungarn Ungarn Kristiansand stadion, Kristiansand

Strand Scoret i det 19. minutt 19'
Berg Scoret i det 45. minutt 45'
Eftevaag Scoret i det 82. minutt 82'

Scoret i det 49. minutt 49' Cservenkai

Norges lag:
Tor Andre Grenersen - Henning Berg, Roy Wassberg, Roger Nilsen, Claus Eftevaag, Stig Inge Bjørnebye, Kjetil Sigurdsen (Bent Apneseth fra 87'), Erik Mykland, Øyvind Leonhardsen, Roar Strand, Frank Strandli (Stein Arne Ingelstad fra 75')


Dommer: Michal Listkiewicz, Polen
Tilskuere: 4 276

Norges U-21 landskamper 1991[rediger | rediger kilde]

Internasjonal turnering, 1. mars 1991

Færøyene Færøyene 1–3 (0-2) Norge Norge Tróia, Portugal

Scoret i det 82. minutt 82'

Scoret i det 33. minutt 33' Nilsen
Scoret i det 43. minutt 43' Svindal Larsen
Scoret i det 53. minutt 53' Hasund

Norges lag:
Tor Andre Grenersen (Per Andreas Haftorsen fra 46') - Roy Wassberg, Roger Nilsen, Claus Eftevaag (Alf Inge Haaland fra 46'), Frank Våge Skårdal (Stein Arne Ingelstad fra 70'), Tommy Svindal Larsen, Geir Hasund, Erik Mykland (Rolf Henning Hem fra 70'), Henning Berg, Frank Strandli, Tom Buer


Dommer: Natri, Finland
Tilskuere: 4 276

Internasjonal turnering, 3. mars 1991

Finland Finland 2–4 (1-3) Norge Norge Tróia, Portugal

Nurmela Scoret i det 10. minutt 10'
Helen Scoret i det 51. minutt 51'

Scoret i det 13. minutt 13' Berg
Scoret i det 36. minutt 36' Strandli
Scoret i det 39. minutt 39' Buer
Scoret Hasund

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen, Roy Wassberg, Alf Inge Haaland, Claus Eftevaag, Henning Berg, Frank Våge Skårdal, Tommy Svindal Larsen, Erik Mykland, Geir Hasund, Tom Buer, Frank Strandli
Innbyttere: Tor Andre Grenersen, Stein Arne Ingelstad, Bent Apneseth


Dommer: Natri, Finland

Vennskapskamp, 16. april 1991

Østerrike Østerrike 2–1 (1-1) Norge Norge

Bleyer Scoret i det 45. minutt 45'
Gager Scoret i det 74. minutt 74'

Scoret i det 39. minutt 39' Buer

Norges lag:
Tor Andre Grenersen - Roy Wassberg, Roger Nilsen, Claus Eftevaag, Henning Berg, Frank Våge Skårdal, Bjørn Johansen, Geir Hasund, Erik Mykland, Roar Strand, Frank Strandli
Innbyttere: Per Andreas Haftorsen, Tom Buer, Ole Martin Johansen, Kjetil Sigurdsen


Dommer: Karel Bohunek, Tsjekkoslovakia
Tilskuere: 500

Vennskapskamp, 23. mai 1991

Norge Norge 1–1 (0-0) Romania Romania Halden stadion, Halden

Strandli Scoret i det 88. minutt 88'

Scoret i det 73. minutt 73' Buia

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen (Tor Andre Grenersen fra 45') -
Henning Berg, Roger Nilsen, Alf Inge Haaland -
Gunnar Aase (Tom Buer fra 32'), Tommy Svindal Larsen (Ole Martin Johansen fra 76'), Erik Mykland, Geir Hasund (Bjørn Johansen fra 56'), Stig Inge Bjørnebye (Harald Brattbakk fra 45') -
Roar Strand, Frank Strandli


Dommer: Sundell, Sverige
Tilskuere: 2 200

OL-kvalifisering, 6. juni 1991

Norge Norge 6–0 (2-0) Italia Italia Stavanger stadion, Stavanger

Svindal Larsen Scoret i det 24. minutt 24'
Eftevaag Scoret i det 26. minutt 26'
Eftevaag Scoret i det 69. minutt 69'
Strand Scoret i det 72. minutt 72'
Strandli Scoret i det 76. minutt 76'
Buer Scoret i det 89. minutt 89'

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Claus Eftevaag, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye -
Gunnar Aase (Alf Inge Haaland fra 82'), Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen, Geir Hasund (Morten Pettersen fra 87'), Tom Buer -
Roar Strand, Frank Strandli


Dommer: Wielan Ziller, Tyskland
Tilskuere: 5 007

Vennskapskamp, 7. august 1991

Sverige Sverige 2–0 (2-0) Norge Norge Hofvallen, Østersund

Gudmundsson Scoret i det 12. minutt 12'
Rödlund Scoret i det 30. minutt 30'

Norges lag:
Tor Andre Grenersen (Per Andreas Haftorsen fra 45') -
Roy Wassberg, Dan Eggen, Alf Inge Haaland (Sander Solberg fra 75') -
Henning Berg, Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen, Morten Pettersen, Bjørn Johansen (Knut Aga jr. fra 45') -
Frank Strandli, Tom Buer


Dommer: Oli P. Olsen, Island
Tilskuere: 3 451

OL-kvalifisering, 27. august 1991

Norge Norge 0–1 (0-1) Sovjetunionen Sovjetunionen Kristiansand

Scoret i det 10. minutt 10' Tisjkov

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Henning Berg, Claus Eftevaag, Stig Inge Bjørnebye -
Gunnar Aase (Kenneth Storvik fra 75'), Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen, Morten Pettersen, Tom Buer -
Roar Strand (Geir Hasund fra 45'), Frank Strandli


Dommer: David Magill, Nord-Irland
Tilskuere: 7 700

Vennskapskamp, 24. september 1991

Danmark Danmark 0–2 (0-1) Norge Norge Aalborg stadion, Ålborg

Scoret i det 44. minutt 44' Strandli
Scoret i det 89. minutt 89' Strand

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen (Tor Andre Grenersen fra 45'),
Henning Berg, Claus Eftevaag, Dan Eggen, Stig Inge Bjørnebye,
Gunnar Aase (Roar Strand fra 46'), Erik Mykland, Geir Hasund (Morten Pettersen fra 75'), Tom Buer (Alf Inge Haaland fra 46'),
Bjørn Tore Kvarme (Øyvind Mellemstrand fra 61'), Frank Strandli


Dommer: Anders Frisk, Sverige
Tilskuere: 750

OL-kvalifisering, 29. oktober 1991

Ungarn Ungarn 0–1 (0-0) Norge Norge Zalaegerzeg

Scoret i det 68. minutt 68' Strandli

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Henning Berg, Claus Eftevaag, Roger Nilsen, Alf Inge Haaland (Geir Hasund fra 46') -
Sander Solberg, Erik Mykland, Morten Pettersen, Tom Buer -
Roar Strand, Frank Strandli


Dommer: Daniel Roduit, Sveits
Tilskuere: 1 000

OL-kvalifisering, 13. november 1991

Italia Italia 2–1 (2-1) Norge Norge Stadio Partenio, Avellino

Melli Scoret i det 23. minutt 23'
Sordo Scoret i det 32. minutt 32'

Scoret i det 25. minutt 25' Strandli

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Henning Berg, Tore Pedersen, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye -
Lars Bohinen, Erik Mykland, Øyvind Leonhardsen, Tom Buer (Geir Hasund fra 46') -
Frank Strandli, Claus Eftevaag (Tommy Svindal Larsen fra 70')


Dommer: Zdravko Jokic, Jugoslavia
Tilskuere: 20 000

Norges U-21 landskamper 1992[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 8. januar 1992

Kuwait Kuwait 1–0 (1-0) Norge Norge Penang, Malaysia

Scoret i det 17. minutt 17'

Norges lag:
Frode Olsen (Oddgeir Hov fra 46'), Arne Vidar Moen (Thomas Hanssen Meyer fra 80'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Kenneth Jensen, Bjørn Arild Levernes, Per Egil Swift (Asle Andersen fra 60'), Roger Nilsen, Petter Rudi (Sander Solberg fra 46'), Ole Bjørn Sundgot, Egil Østenstad


Dommer: ?

Vennskapskamp, 12. januar 1992

Kuwait Kuwait 0–1 (0-0) Norge Norge Penang, Malaysia

Scoret i det 82. minutt 82' Rudi

Norges lag:
Oddgeir Hov, Thomas Hanssen Meyer, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Arne Vidar Moen, Gunnar Aase, Asle Andersen, Sander Solberg, Roger Nilsen, Morten Pedersen, Ole Bjørn Sundgot
Innbyttere: Frode Olsen, Bjørn Arild Levernes, Petter Rudi, Kenneth Jensen, Egil Østenstad


Dommer: ?

Internasjonal turnering, 6. februar 1992

Island Island 2–2 (0-0) Norge Norge Ta' Qali stadion, Malta

Scoret i det 48. minutt 48'
Einarsson Scoret i det 54. minutt 54'

Scoret i det 70. minutt 70' Solberg
Scoret i det 85. minutt 85' Andersen

Norges lag:
Frode Olsen, Arne Vidar Moen (Bjørn Arild Levernes fra 67'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Steinar Nilsen, Ole Bjørn Sundgot, Sander Solberg, Ståle Solbakken, Petter Rudi (Asle Andersen fra 67'), Per Egil Swift, Egil Østenstad


Dommer: Mintoff, Malta
Tilskuere: 300

Internasjonal turnering, 8. februar 1992

Malta Malta 0–0 (0-0) Norge Norge Ta' Qali stadion, Malta
Norges lag:
Roar Hagen (Frode Olsen), Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Steinar Nilsen, Ole Bjørn Sundgot, Sander Solberg, Ståle Solbakken, Asle Andersen (Petter Rudi fra 80'), Per Egil Swift (Bjørn Arild Levernes fra 75'), Egil Østenstad


Dommer: Micallef, Malta
Tilskuere: 1 000

Vennskapskamp, 12. mai 1992

Norge Norge 1–0 (1-0) Latvia Latvia Storstadion, Sandefjord

selvmål Scoret i det 14. minutt 14'

Norges lag:
Roar Hagen (Thomas Myhre fra 46') -
Steinar Nilsen (Arne Vidar Moen fra 54'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Gunnar Aase, Kenneth Storvik (Sjur Jarle Hauge fra 63'), Tommy Svindal Larsen, Sander Solberg -
Ole Bjørn Sundgot, Egil Østenstad


Dommer: Tore Hollung, Norge
Tilskuere: 89

Vennskapskamp, 2. juni 1992

Norge Norge 3–0 (1-0) Sveits Sveits Briskeby gressbane, Hamar

Ole Bjørn Sundgot Scoret i det 37. minutt 37'
Bjørn Arild Levernes Scoret i det 72. minutt 72'
Egil Østenstad Scoret i det 87. minutt 87'

Norges lag:
Roar Hagen(Andre Ulla fra 46') -
Rune Vindheim, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Aasmund Bjørkan (Bjørn Arild Levernes fra 58'), Kenneth Storvik, Sander Solberg, André Bergdølmo (Sjur Jarle Hauge fra 70'), Ole Bjørn Sundgot -
Egil Østenstad


Dommer: Christer Fällström, Sverige
Tilskuere: 298

Vennskapskamp, 25. august 1992

Norge Norge 1–1 (1-0) Sverige Sverige Sagbakken stadion, Mo i Rana

Aase Scoret i det 17. minutt 17'

Scoret i det 75. minutt 75' Larsson

Norges lag:
Andre Ulla, Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Gunnar Aase, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Petter Rudi, Ole Bjørn Sundgot, Egil Østenstad
innbyttere: André Bergdølmo, Tommy Svindal Larsen, Aasmund Bjørkan


Dommer: Styrbjörn Oscarsson, Finland
Tilskuere: 2 000

EM-kvalifisering, 8. september 1992

Norge Norge 3–2 (2-1) San Marino San Marino Åråsen stadion, Lillestrøm

Aase Scoret i det 10. minutt 10'
Strandli Scoret i det 25. minutt 25'
Haaland Scoret i det 80. minutt 80'

Scoret i det 19. minutt 19' Ugolini
Scoret i det 67. minutt 67' Ugolini

Norges lag:
Thomas Myhre -
Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Sander Solberg, Kenneth Storvik (Tommy Svindal Larsen fra 46'), Petter Rudi -
Gunnar Aase (Egil Østenstad fra 73'), Frank Strandli, Ole Bjørn Sundgot


Dommer: Bragi Bergmann, Island
Tilskuere: 654

EM-kvalifisering, 22. september 1992

Norge Norge 1–0 (0-0) Nederland Nederland Fredrikstad stadion, Fredrikstad

Aase Scoret i det 56. minutt 56'

Norges lag:
Andrea Ulla -
Steinar Nilsen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Gunnar Aase (Per Egil Swift fra 84'), Tommy Svindal Larsen, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Ole Bjørn Sundgot -
Egil Østenstad


Dommer: Helmut Krug, Tyskland
Tilskuere: 1 124

EM-kvalifisering, 6. oktober 1992

San Marino San Marino 0–3 (0-1) Norge Norge Stadio Olimpico di Serravalle, Serravalle

Scoret i det 26. minutt 26' Strandli
Scoret i det 57. minutt 57' Swift
Scoret i det 78. minutt 78' Rudi

Norges lag:
Andre Ulla -
Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Steinar Nilsen -
Ole Bjørn Sundgot (Morten Pedersen fra 82'), Tommy Svindal Larsen (André Bergdølmo fra 76'), Sander Solberg, Petter Rudi, Per Egil Swift -
Frank Strandli, Egil Østenstad


Dommer: Alfred Michalief, Malta
Tilskuere: 610

EM-kvalifisering, 13. oktober 1992

England England 0–2 (0-1) Norge Norge London Road, Peterborough

Scoret i det 3. minutt 3' Strandli
Scoret i det 68. minutt 68' Haaland

Norges lag:
Andre Ulla -
Steinar Nilsen (Arne Vidar Moen fra 82'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Ole Bjørn Sundgot, Tommy Svindal Larsen (Per Egil Swift fra 61'), Kenneth Storvik, Sander Solberg, Egil Østenstad -
Frank Strandli


Dommer: Piero Ceccarini, Italia
Tilskuere: 4 918

Vennskapskamp, 28. november 1992

Malaysia Malaysia 0–6 (0-3) Norge Norge Kuala Lumpur

Scoret i det 13. minutt 13' Haaland
Scoret i det 19. minutt 19' Bjørkan
Scoret i det 24. minutt 24' Ulfstein
Scoret i det 49. minutt 49' Ulfstein
Scoret i det 54. minutt 54' Sundgot
Scoret i det 57. minutt 57' Østenstad

Norges lag:
Andre Ulla (Thomas Myhre fra 46'), Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Harald Lødemel, Kenneth Storvik (André Nevstad fra 46'), Per Egil Swift (Tommy Bergersen fra 60'), Aasmund Bjørkan (Bjørn Tore Kvarme fra 58'), Egil Østenstad (Christian Werring Clem fra 60'), Ole Bjørn Sundgot


Dommer: Saelarajan, Malaysia
Tilskuere: 200

Vennskapskamp, 30. november 1992

Malaysia Malaysia 0–2 (0-1) Norge Norge Kuala Lumpur

Scoret i det 42. minutt 42' Ulfstein
Scoret i det 88. minutt 88' Solberg

Norges lag:
Andre Ulla, Arne Vidar Moen (Bjørn Tore Kvarme fra 80'], Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Aasmund Bjørkan (Harald Lødemel fra 62'), Kenneth Storvik, Sander Solberg, Per Egil Swift (Christian Werring Clem fra 83'), Egil Østenstad, Ole Bjørn Sundgot


Dommer: Saelarajan, Malaysia
Tilskuere: 5 000

Vennskapskamp, 3. desember 1992

Singapore Singapore 0–1 (0-0) Norge Norge Singapore Nasjonalstadion

Scoret i det 70. minutt 70' Sundgot

Norges lag:
Thomas Myhre, Bjørn Tore Kvarme, Alf Inge Haaland, Egil Ulfstein, Steinar Nilsen, Aasmund Bjørkan, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Per Egil Swift, Egil Østenstad, Christian Werring Clem
Innbyttere: Arne Vidar Moen, Morten Pedersen, Harald Lødemel, Tommy Bergersen, André Nevstad, Ole Bjørn Sundgot


Dommer: ?
Tilskuere: 15 500

Norges U-21 landskamper 1993[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 9. februar 1993

Portugal Portugal 1–0 Norge Norge Loule


Dommer: ?

Vennskapskamp, 27. april 1993

Norge Norge 5–1 Tyrkia Tyrkia Hønefoss stadion


Dommer: ?

Vennskapskamp, 1. juni 1993

Norge Norge 1–1 England England Stavanger


Dommer: ?

Vennskapskamp, 8. juni 1993

Nederland Nederland 2–1 Norge Norge Utrecht


Dommer: ?

Vennskapskamp, 24. august 1993

Danmark Danmark 0–1 Norge Norge Køge


Dommer: ?

Vennskapskamp, 7. september 1993

Spania Spania 1–1 Norge Norge Albacete


Dommer: ?

Vennskapskamp, 21. september 1993

Norge Norge 3–1 Polen Polen Stavanger


Dommer: ?

Vennskapskamp, 12. oktober 1993

Polen Polen 2–0 Norge Norge Mosir, Pika


Dommer: ?

Vennskapskamp, 9. november 1993

Tyrkia Tyrkia 3–1 Norge Norge Istanbul


Dommer: ?


fotballstubbDenne fotballrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]