Liste over Nidars produkter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over alle produkter som er produsert, eller som har blitt produsert tidligere av Nidar. Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret.

Nidars produkter med lanseringsår[rediger | rediger kilde]

Sjokolade[rediger | rediger kilde]

  • Gullbrød (1915)
  • Mokkabønner (eske) (1917)
  • Kremtopper (eske) (1920)
  • Stratos (1936)
  • Mokkatrøffel (1936)
  • Krokantrøffel (1937)
  • Cuba (1938)
  • Sfinx (konfekteske) (1939)
  • Troika (1939)
  • Talma (1940-tallet) (utgått)
  • Davy Crockett (1950-tallet) (utgått)
  • Texas (1950-tallet) (utgått)
  • Nero (1950)
  • Bergene Melk (1955) (utgått)
  • Eggecognac (1956) (utgått)
  • Krembanan (1957)
  • Crispo (1958)
  • Caramello (1958)
  • Pariser konfekt (1963) (utgått)
  • Hobby (1973)
  • Stratos Mandel (1975) (utgått)
  • Porøs Kokesjokolade (1978) (utgått)
  • Slapp'a (1978) (utgått)
  • Olympic (grønn) (melkesjokolade med hele mandler) (1979) (utgått)
  • Olympic (blå) (melkesjokolade med hele nøtter) (1979) (utgått)
  • Olympic (rød) (ren melkesjokolade) (1979) (utgått)
  • 5-minutt (1980-tallet) (utgått)
  • Smash! (pose) (1988)
  • Hobby Bringebær (1989) (utgått)
  • Hobby Tutti Frutti (1990) (utgått)
  • Relax Corn Crisp (blå) (1990) (utgått)
  • Relax Creamy Caramel (brun) (1990) (utgått)
  • Relax Nuts (grønn) (1990) (utgått)
  • Relax Nougat Crisp (1990) (utgått)
  • Relax Milk Chocolate (oransj) (1990) (utgått)
  • Relax Croquant Crisp (rosa) (1990) (utgått)
  • New Energy (1991)
  • Soho (1998) (utgått)
  • Nidar Favoritter (pose) (2001)
  • Bocca (2002)
  • Påskesjokolade storplate (2006) (utgått)
  • Yade Karamelliserte nøtter (grønn) (2007) (utgått)
  • Yade Trippelsjokolade (gul) (2007) (utgått)
  • Yade Kaffe Latte (lilla) (2007) (utgått)
  • Yade Kakaotrøffel (rød) (2007) (utgått)
  • Smash! Bar (2007) (utgått)
  • Bocca (2008) (utgått)
  • Stratos Kosepose (2008) (utgått)
  • Smash! storplate (2009)
  • Bergene melk (re-lansert 2009) (utgått)
  • New Energy SjokoFrukt Jordbær/Eple (2009) (utgått)
  • New Energy SjokoFrukt Appelsin/Eple (2009) (utgått)
  • Stratos dobbel (2010) (utgått)

  • Plommen i egget (pose) (2010) (utgått)
  • Snøkuler (pose) (2010)
  • Bergene Melk Smørbukk (2011) (utgått)
  • Smash! Minis (pose) (2011) (utgått)
  • Stratos Dobbel Boblemix (2011) (utgått)
  • Stratos SjokoStriper (2011) (utgått)
  • Nidar Smågodt (2012)
  • Smash! 4Fingers (2012) (utgått)
  • Smash! Bites (pose) (2012) (utgått)
  • Soho (re-lansert 2013) (utgått)
  • Mokka & Melkesjokolade storplate (2013)
  • Smash! Creamy Pepper (pose) (2013) (utgått)
  • Stratos Spragleknas storplate (2013)
  • Stratos Spragleknas Bar (2013)
  • Stratos SjokoKjeks (med Sætre, 2013)
  • Crispo sjokoladekjeks (med Sætre, 2013)
  • Sjokolade-egg med kremet melkefyll (2014) (pose)
  • New Energy Nøttebar Cashew & hasselnøtter (2014)
  • Cafebakeriet storplate (2014)
  • Polly Peanøtt & Karamell (2014)
  • Polly storplate (2014)
  • Smørbukk Bar (2014)
  • Smørbukk storplate (2014)
  • Små marsipanstenger (pose) (2014)
  • Gullbrød Julebiter (pose) (2014)
  • Stratos Mini (4 biter) (2015)
  • Stratos Nøtter storplate (2015)
  • Stratos Krønsj storplate (2015) (utgått)
  • Mokka & Melkesjokoladekjeks (med Sætre, 2015)
  • Hobby Cola (2015)
  • Stratos Melky (2015)
  • Stratos Melky storplate (2015)
  • Smash! Kuler (pose) (2015)
  • Crispo Kuler (pose) (2015)
  • Mokka & Melkesjokoladeboller (med Coop, 2015)
  • New Energy Müslibar Havre & Tranebær (2016)
  • Kremtopper Dark Mint (eske) (2016)
  • Smørbukk kuler (2016)
  • Melkesjokolade En bit magi (storplate) (2016)
  • Melkesjokolade En bit magi (rull) (2016)
  • Utsøkte Marsipan Skiver (eske) (2016)
  • Utsøkte Marsipanbrød (eske) (2016)
  • Lakrisgutta Salt lakris (bar) (melkesjokolade fylt med myk lakris) (2017)
  • Lakrisgutta Salt lakris (storplate) (melkesjokolade fylt med myk lakris) (2017)
  • Crispo Puffet ris (storplate) (2017)
  • Stratos & Litago (storplate) (2017)
  • Stratos & Litago (bar) (2017)
  • Sjokoladekongler (med kremet melkefyll) (jul 2017)
  • Utsøkte Appelsinmarsipan (pose) (påske 2018)
  • Polly Turmiks (storplate) (2018)
  • Vill Mørk Melkesjokolade (100 g) (2018)
  • Vill Mørk Melkesjokolade med hasselnøtter (100 g) (2018)
  • Vill Mørk Melkesjokolade (bar) (vinter 2018)
  • Vill Mørk Melkesjokolade med hasselnøtter (bar) (2018)
  • Vill Nøttebar (Cashew og hasselnøtter med mørk sjokolade) (2018)

Godteri[rediger | rediger kilde]

  • Julemarsipan (1915)
  • Påskemarsipan (1915)
  • IFA (1930)
  • Smørbukk (1935)
  • Knott (1960)
  • Laban Seigmenn (1965)
  • Doc' (1970)
  • Bamsemums (1975)
  • Skipper lakrisbåter (1985)
  • Smørbukk-stang (1991) (utgått)
  • Hekseskudd (Den lille sorte) (1997) (utgått)
  • Laban Seigdamer (2001) (utgått)
  • Bamsemums med banansmak (2004) (utgått)
  • Laban Sure Skrikerunger (2007) (utgått)
  • Smørbukk Karamellblanding (2007) (utgått)
  • Doc' Stærk (2008) (utgått)
  • Laban Fruktige Seigdamer (2009) (utgått)
  • Relax tyggepastiller (blå) (2010) (utgått)
  • Relax tyggepastiller (grønn) (2010) (utgått)
  • Laban Salte Rockere (2011) (utgått)
  • Doc' Sweet Peppermint (2011)
  • Nidar Smågodt (2012)
  • Laban Grillkokker (2012) (utgått)
  • Favoritter Smågodt Sur (pose) (2012)
  • Favoritter Smågodt Søt (pose) (2012)
  • Laban Deilige Damer (2013) (utgått)
  • Hjemmelaget Julemarsipan (pose) (2013) (utgått)

  • Hjemmelaget Risboller (pose) (2013) (utgått)
  • Pastill-MIX (pose) (2013)
  • Doc' Solbær (2013)
  • Doc' Urter & Honning (2013)
  • Doc' Urter & Lakris (2013)
  • Laban Gale Gårdsdyr (2014)
  • Laban Ville Jungeldyr (2014)
  • Favoritter Smågodt Søtt & Salt (pose) (2014)
  • Laban Minimenn (2014)
  • Labans Nissefest i skum og gelé (2014)
  • Laban Sure Sjødyr (2015)
  • Laban 50 år (pose) (2015) (utgått)
  • Skipper Salte Ubåter (pose) (2015)
  • IFA Superfruit (pose) (2015)
  • Smågriser (pose) (2015)
  • Laban Digge Dinosaurer (pose) (2016)
  • Crispo Bites (kjeks, pose) (med Sætre, 2016)
  • Smørbukk Bites (kjeks, pose) (med Sætre, 2016)
  • IFA Frisk Mynte (2016)
  • IFA Fruktig Acerola (2016)
  • IFA Salt Lakris (2016)
  • Labanvalget 2017: blå pose (tutti frutti) (høst 2017)
  • Labanvalget 2017: rød pose (lakris og bringebær) (høst 2017)
  • Vill Blåbær (fruktkjerner dekket med mørk sjokolade) (pose) (2018)
  • Vill Bringebær (fruktkjerner dekket med mørk sjokolade) (pose) (2018)
  • Sure og gretne Laban Ut på tur... ALLTID SUR!! (vår 2018)

Smågodt (lansert 2012) (løsvekt)[rediger | rediger kilde]

  • Bamsemums (skumfigur dekket med melkesjokolade)
  • Bazinga
  • Bergene Melk Melkepletter (melkesjokolade)
  • Boblebrus (syrlig skum)
  • Bringebærgelé (melkesjokolade fylt med gele)
  • Bringebær lakrisskalle (seige geleskaller)
  • Bærmums (skum og gele dekket med melkesjokolade)
  • Colaflaske (frisk seig gele)
  • Elgen (frisk seig skum og gele)
  • Energitopp (mykt skum og gele rullet i sukker)
  • Farmors Mintknapper (sukkerdragerte mintputer)
  • Fersking (syrlig skum og gele rullet i sukker)
  • Festkaramell (karamell dekket med mørk sjokolade)
  • Gelétryner (frisk seig skum og gele)
  • Haglkuler (små, harde og salte kuler)
  • Hjertebank (søte gelefigurer)
  • Hobby (melkesjokolade fylt med gele og skum)
  • Jellybaluba (små, søte gelébønner)
  • Jordbærfisk () (2016)
  • Karamba (søtt skum)
  • Lakrisfudge () (2016)
  • Lakrisknas (karamellinser med lakriskjerne) (utgått)
  • Melkesjokolade () (2016)
  • Mintknask (sukkerdragerte lakrisstaver med mintfyll)
  • Panda lakris (lakris fra Pandas fabrikk i Finland)
  • Puncheknapper (overtrukket punchkrem)
  • Rekrutt (utgått)
  • Salmiakktå (seig salmiakk gele rullet i sukker)

  • Salt sopelim () (2016)
  • Salte katter (salte harde gelekatter)
  • Salte skaller (salte harde geleskaller)
  • Sjokoladefamilien (porøs melkesjokolade)
  • Sjokolademus (skumfigur dekket med mørk sjokolade)
  • Sjoko-Seigmenn
  • Speilegg (syrlig skum og gele)
  • Skiftenøkler (sur hard gele)
  • Skumbanan (bananskum dekket med melkesjokolade)
  • Slangen (syrlig skum og gele rullet i sukker)
  • Smørbukk Fudge (myk karamell dyppet i sjokolade)
  • Spesial (melkesjokolade med nougatfyll)
  • Spragleknas (melkesjokolade med sjokoladelinser)
  • Stor frisbee (syrlig seig gele)
  • Sprudle Selfie
  • Sukkertopper (søtt skum rullet i sukker)
  • Supersalt skumbanan (salt skum)
  • Sur Colasmokk (sure gelesmokker rullet i surt strø)
  • Sur Jordbær () (2016)
  • Sur Lykkefisk (store sure fisker)
  • Sur Tusenfryd (sure biter av vingummi)
  • Sure Fruktpenger (sure seige gelepenger rullet i syrestrø)
  • Sure skaller (sur hard gele)
  • Syrlige små bjørner (syrlig gele rullet i sukker)
  • Søte badeballer (søtt skum og gele)
  • Tivolilinser (sjokolade dragert med sukker)
  • Tusenfryd (seige og søte biter av vingummi)
  • TuttiFrutti (syrlig seig gele) (utgått)

Nidar-produkter med ukjent lanseringsår[rediger | rediger kilde]

Sjokolade[rediger | rediger kilde]

  • Ananas Cream (utgått)
  • Bispen (utgått)
  • Bravo (blå) (utgått)
  • Bravo (rød) (utgått)
  • Can Can (pose) (utgått) (utgått)
  • Casino (sjokoladepastiller) (utgått)
  • Cognac Krem (utgått)
  • Cognackuler (pose) (utgått)
  • Cognaclikør
  • Crispo (liten) (utgått)
  • Cuba (pose) (utgått)
  • Cuba rull (utgått)
  • Darling (konfekteske) (utgått)
  • Disneyland (utgått)
  • Domen kokesjokolade (utgått)
  • Donald Duck (utgått)
  • Edel (mørk sjokolade) (utgått)
  • Edelweiss (utgått)
  • Eggedosis Crem (utgått)
  • Fersken Cream (utgått)
  • Festival (konfekteske) (utgått)
  • Fjeldsæter (utgått)
  • Go'bit (utgått)
  • Gullbrød med lys sjokolade (utgått)
  • Hasselnøtt (utgått)
  • Hestesko (utgått)
  • Idyll (konfekteske) (utgått)
  • Jaffa (utgått)
  • Jarlen (utgått)
  • Joker (utgått)
  • Karamell Krem (utgått)
  • Karavan (karamellsjokolade) (utgått)
  • Katharina (utgått)
  • Kjekssjokolade (utgått)
  • Kjempe Nøtt (utgått)
  • Kokosstang (utgått)
  • Kokostopper (utgått)
  • Kong Olav (konfekteske, utgått)
  • Korsika (sjokolade med nøtter) (utgått)
  • Kosesjokolade (ekstra fin kokesjokolade) (utgått)

  • Kreta (nøttesjokolade) (utgått)
  • Kronprins Olav (konfekteske, utgått)
  • Kronprinsesse Sonja (konfekteske, utgått)
  • Mandelstang (utgått)
  • Malta (lys nøttesjokolade) (utgått)
  • Marsipan (utgått)
  • Marsipanstang (utgått)
  • Max (utgått)
  • Melke-sjokoladen (utgått)
  • Mint Cream (utgått)
  • Munken (utgått)
  • OBS! (kokossjokolade) (utgått)
  • Opal (utgått)
  • Orange-buer (appelsinsnitter med sjokolade) (utgått)
  • Pan (utgått)
  • Peppermynte (sjokolade) (utgått)
  • Pirat (utgått)
  • Proff (skumsjokolade med kokos) (utgått)
  • Proviant (utgått)
  • Ramona (konfekteske) (utgått)
  • Relieff
  • Rosita (lys nøttesjokolade med rosiner) (utgått)
  • Royal Taste (kremsjokolade med fruktsmak) (utgått)
  • Sansibar (utgått)
  • Seter (lys melkesjokolade) (utgått)
  • Setermelk (utgått)
  • Sfinx (pose) (utgått)
  • Sjokolademus
  • Sjoko-pops (hvetekorn med sjokoladetrekk) (utgått)
  • Smash Peanøttstang (utgått)
  • Speider (utgått)
  • Spesial (utgått)
  • Splendid (utgått)
  • Stratos (blå) (pose) (utgått)
  • Stratos Rød (utgått)
  • Sudan (utgått)
  • Teaterkonfekt (konfekteske) (utgått)
  • Turist (utgått)
  • Tøff (utgått)
  • Valnøtt (utgått)

Godteri[rediger | rediger kilde]

  • Ajax Nøtt (karamell) (utgått)
  • Barnetimeposen (utgått)
  • Bringebærdrops (sukkertøy) (utgått)
  • Brus UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Carnaval de Nice (utgått)
  • Cola UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Crazy mix (pose) (utgått)
  • Doc' Halslinser Sitrus
  • Doc' (grønn)
  • Ekte Kamfer (sukkertøy) (utgått)
  • Eukament (pastiller) (utgått)
  • Fjernsynsgodt (utgått)
  • Fløte (karamell) (utgått)
  • Fløtelinser (sukkertøy) (utgått)
  • Frisk (ballongtyggegummi uten sukker) (utgått)
  • Fruktpastiller (utgått)
  • Fylt Kamfer (sukkertøy) (utgått)
  • Go-On (karamell) (utgått)
  • Grustyggis (utgått)
  • Honningkamfer (sukkertøy) (utgått)
  • IFA Salt (pastiller)
  • IFA Lakris (pastiller) (utgått)
  • Kakao (karamell) (utgått)
  • Kamferdrops (sukkertøy (utgått)
  • Knott (frukt) (utgått)
  • Kolibri (utgått)
  • Konfektdrops (sukkertøy) (utgått)
  • Kongen av Danmark (sukkertøy (utgått)
  • Lakriskonfekt (utgått)

  • Lakris ruller (utgått)
  • Läkerol tabletter (pastiller) (utgått)
  • Mentol hvit
  • Munk (pastiller) (utgått)
  • Peppermynte (sukkertøy (utgått)
  • Pepper UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Pirat (utgått)
  • Prosit (pastiller) (utgått)
  • Raff Frukt (karamell) (utgått)
  • Salte UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Silkeputer (drops) (utgått)
  • Sinnataggen (pastiller) (utgått)
  • Sitrondrops (sukkertøy) (utgått)
  • Sjokoladekarameller (utgått)
  • Smørdrops (sukkertøy) (utgått)
  • Snurr (pose) (utgått)
  • Stafett (karamell) (utgått)
  • SuperSoft (frukt) (tyggegummi) (utgått)
  • SuperSoft (tropisk) (tyggegummi) (utgått)
  • Sweet Mint (utgått)
  • Syrlige drops (sukkertøy) (utgått)
  • Tato Furunål (blå) (pastiller) (utgått)
  • Tato Kamfer (grønn) (pastiller) (utgått)
  • Tato Lakris (rød) (pastiller) (utgått)
  • Tato Salt (oransj) (pastiller) (utgått)
  • TOS Frukt (pastiller) (utgått)
  • Tusenfryd (sukkertøy) (utgått)
  • TV-Godt (pose) (utgått)
  • Tygge-Mint (tyggegummi) (utgått)

Dessert[rediger | rediger kilde]

  • Bringebærsaus (utgått)
  • Ekte Karamellsaus (pose) (utgått)
  • Gele Ananas (utgått)
  • Gele Bringebær (utgått)
  • Gele Kirsebær (pulver) (utgått)
  • Gele Sitron (pulver) (utgått)
  • Jordbærsaus (utgått)
  • Kakepynt (utgått)
  • Karamellpudding (pulver) (utgått)
  • Karamellsaus (flaske) (utgått)
  • Kirsebærsaus (pulver) (utgått)

  • Mandelpudding (pulver) (utgått)
  • Mandelkjernepudding (pulver) (utgått)
  • Rød saus med Bringebærsmak (pulver) (utgått)
  • Rød saus med Jordbærsmak (pulver) (utgått)
  • Rødhette Kakefyll Rom (pulver) (utgått)
  • Rødhette Kakefyll Vanilje (pulver) (utgått)
  • Rødhette Sjokoladepudding (pulver) (utgått)
  • Selskapspudding (pulver) (utgått)
  • Sjokoladepudding (pulver) (utgått)
  • Vaniljesaus (pulver) (utgått)

Suppe[rediger | rediger kilde]

  • Aspargessuppe (blokk) (utgått)
  • Ertesuppe med bacon (blokk) (utgått)
  • Grønnsaksuppe med skinke (blokk) (utgått)
  • Kantarellsuppe (blokk) (utgått)
  • Karrysuppe med makaretti (blokk) (utgått)
  • Keisersuppe (blokk) (utgått)

  • Kyllingsuppe (blokk) (utgått)
  • Nypesuppe med mandler (blokk) (utgått)
  • Purreløksuppe (blokk) (utgått)
  • Spinatsuppe (blokk) (utgått)
  • Tomatsuppe (blokk) (utgått)
  • Trondhjemssuppe med tørrede frukter (blokk) (utgått)

Annet[rediger | rediger kilde]

  • Bakepulver (utgått)
  • Brun saus (blokk) (utgått)
  • Ekte Sjokoladepålegg (utgått)
  • Eple-marmelade (utgått)
  • Gulrot-pålegg (utgått)
  • Hvit saus (blokk) (utgått)
  • Kakao-te (utgått)
  • Paradis Appelsin-marmelade (utgått)

  • Perla (pålegg) (utgått)
  • Sjoko (pulver) (utgått)
  • Sol-Kakao (utgått)
  • Sprø (frokostrett) (utgått)
  • Taffel (saft) (utgått)
  • Vanilje-essens (utgått)
  • Viltsaus (blokk) (utgått)

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]