Liste over Nidars produkter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er en liste over alle produkter som er produsert, eller som har blitt produsert tidligere av Nidar. Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret.

Nidars produkter med lanseringsår[rediger | rediger kilde]

Sjokolade[rediger | rediger kilde]

  • Gullbrød (1915)
  • Mokkabønner (eske) (1917)
  • Kremtopper (eske) (1920)
  • Stratos (1936)
  • Mokkatrøffel (1936)
  • Krokantrøffel (1937)
  • Cuba (1938)
  • Sfinx (konfekteske) (1939)
  • Troika (1939)
  • Talma (1940-tallet) (utgått)
  • Davy Crockett (1950-tallet) (utgått)
  • Texas (1950-tallet) (utgått)
  • Nero (1950)
  • Bergene Melk (1955) (utgått)
  • Eggecognac (1956) (utgått)
  • Krembanan (1957)
  • Crispo (1958)
  • Caramello (1958)
  • Pariser konfekt (1963) (utgått)
  • Hobby (1973)
  • Stratos Mandel (1975) (utgått)
  • Porøs Kokesjokolade (1978) (utgått)
  • Slapp'a (1978) (utgått)
  • Olympic (grønn) (melkesjokolade med hele mandler) (1979) (utgått)
  • Olympic (blå) (melkesjokolade med hele nøtter) (1979) (utgått)
  • Olympic (rød) (ren melkesjokolade) (1979) (utgått)
  • 5-minutt (1980-tallet) (utgått)
  • Smash! (pose) (1988)
  • Hobby Bringebær (1989) (utgått)
  • Hobby Tutti Frutti (1990) (utgått)
  • Relax Corn Crisp (blå) (1990) (utgått)
  • Relax Creamy Caramel (brun) (1990) (utgått)
  • Relax Nuts (grønn) (1990) (utgått)
  • Relax Nougat Crisp (1990) (utgått)
  • Relax Milk Chocolate (oransj) (1990) (utgått)
  • Relax Croquant Crisp (rosa) (1990) (utgått)
  • New Energy (1991)
  • Soho (1998) (utgått)
  • Nidar Favoritter (pose) (2001)
  • Bocca (2002)
  • Påskesjokolade storplate (2006) (utgått)
  • Yade Karamelliserte nøtter (grønn) (2007) (utgått)
  • Yade Trippelsjokolade (gul) (2007) (utgått)
  • Yade Kaffe Latte (lilla) (2007) (utgått)
  • Yade Kakaotrøffel (rød) (2007) (utgått)
  • Smash! Bar (2007) (utgått)
  • Bocca (2008) (utgått)
  • Stratos Kosepose (2008) (utgått)
  • Smash! storplate (2009)
  • Bergene melk (re-lansert 2009) (utgått)
  • New Energy SjokoFrukt Jordbær/Eple (2009) (utgått)
  • New Energy SjokoFrukt Appelsin/Eple (2009) (utgått)
  • Stratos dobbel (2010) (utgått)
  • Plommen i egget (pose) (2010) (utgått)
  • Snøkuler (pose) (2010)
  • Bergene Melk Smørbukk (2011) (utgått)
  • Smash! Minis (pose) (2011) (utgått)
  • Stratos Dobbel Boblemix (2011) (utgått)
  • Stratos SjokoStriper (2011) (utgått)
  • Nidar Smågodt (2012)
  • Smash! 4Fingers (2012) (utgått)
  • Smash! Bites (pose) (2012) (utgått)
  • Soho (re-lansert 2013) (utgått)
  • Mokka & Melkesjokolade storplate (2013)
  • Smash! Creamy Pepper (pose) (2013) (utgått)
  • Stratos Spragleknas storplate (2013)
  • Stratos Spragleknas Bar (2013)
  • Stratos SjokoKjeks (med Sætre, 2013)
  • Crispo sjokoladekjeks (med Sætre, 2013)
  • Sjokolade-egg med kremet melkefyll (2014) (pose)
  • New Energy Nøttebar Cashew & hasselnøtter (2014)
  • Cafebakeriet storplate (2014)
  • Polly Peanøtt & Karamell (2014)
  • Polly storplate (2014)
  • Smørbukk Bar (2014)
  • Smørbukk storplate (2014)
  • Små marsipanstenger (pose) (2014)
  • Gullbrød Julebiter (pose) (2014)
  • Stratos Mini (4 biter) (2015)
  • Stratos Nøtter storplate (2015)
  • Stratos Krønsj storplate (2015) (utgått)
  • Mokka & Melkesjokoladekjeks (med Sætre, 2015)
  • Hobby Cola (2015)
  • Stratos Melky (2015)
  • Stratos Melky storplate (2015)
  • Smash! Kuler (pose) (2015)
  • Crispo Kuler (pose) (2015)
  • Mokka & Melkesjokoladeboller (med Coop, 2015)
  • New Energy Müslibar Havre & Tranebær (2016)
  • Kremtopper Dark Mint (eske) (2016)
  • Smørbukk kuler (2016)
  • Melkesjokolade En bit magi (storplate) (2016)
  • Melkesjokolade En bit magi (rull) (2016)
  • Utsøkte Marsipan Skiver (eske) (2016)
  • Utsøkte Marsipanbrød (eske) (2016)
  • Lakrisgutta Salt lakris Bar (melkesjokolade fylt med myk lakris) (2017)

Godteri[rediger | rediger kilde]

  • Julemarsipan (1915)
  • Påskemarsipan (1915)
  • IFA (1930)
  • Smørbukk (1935)
  • Knott (1960)
  • Laban Seigmenn (1965)
  • Doc' (1970)
  • Bamsemums (1975)
  • Skipper lakrisbåter (1985)
  • Smørbukk-stang (1991) (utgått)
  • Hekseskudd (Den lille sorte) (1997) (utgått)
  • Laban Seigdamer (2001) (utgått)
  • Bamsemums med banansmak (2004) (utgått)
  • Laban Sure Skrikerunger (2007) (utgått)
  • Smørbukk Karamellblanding (2007) (utgått)
  • Doc' Stærk (2008) (utgått)
  • Laban Fruktige Seigdamer (2009) (utgått)
  • Relax tyggepastiller (blå) (2010) (utgått)
  • Relax tyggepastiller (grønn) (2010) (utgått)
  • Laban Salte Rockere (2011) (utgått)
  • Doc' Sweet Peppermint (2011)
  • Nidar Smågodt (2012)
  • Laban Grillkokker (2012) (utgått)
  • Favoritter Smågodt Sur (pose) (2012)
  • Favoritter Smågodt Søt (pose) (2012)
  • Laban Deilige Damer (2013) (utgått)
  • Hjemmelaget Julemarsipan (pose) (2013) (utgått)
  • Hjemmelaget Risboller (pose) (2013) (utgått)
  • Pastill-MIX (pose) (2013)
  • Doc' Solbær (2013)
  • Doc' Urter & Honning (2013)
  • Doc' Urter & Lakris (2013)
  • Laban Gale Gårdsdyr (2014)
  • Laban Ville Jungeldyr (2014)
  • Favoritter Smågodt Søtt & Salt (pose) (2014)
  • Laban Minimenn (2014)
  • Labans Nissefest i skum og gelé (2014)
  • Laban Sure Sjødyr (2015)
  • Laban 50 år (pose) (2015) (utgått)
  • Skipper Salte Ubåter (pose) (2015)
  • IFA Superfruit (pose) (2015)
  • Smågriser (pose) (2015)
  • Laban Digge Dinosaurer (pose) (2016)
  • Crispo Bites (kjeks, pose) (med Sætre, 2016)
  • Smørbukk Bites (kjeks, pose) (med Sætre, 2016)
  • IFA Frisk Mynte (2016)
  • IFA Fruktig Acerola (2016)
  • IFA Salt Lakris (2016)

Smågodt (lansert 2012) (løsvekt)[rediger | rediger kilde]

  • Bamsemums (skumfigur dekket med melkesjokolade)
  • Bazinga
  • Bergene Melk Melkepletter (melkesjokolade)
  • Boblebrus (syrlig skum)
  • Bringebærgelé (melkesjokolade fylt med gele)
  • Bringebær lakrisskalle (seige geleskaller)
  • Bærmums (skum og gele dekket med melkesjokolade)
  • Colaflaske (frisk seig gele)
  • Elgen (frisk seig skum og gele)
  • Energitopp (mykt skum og gele rullet i sukker)
  • Farmors Mintknapper (sukkerdragerte mintputer)
  • Fersking (syrlig skum og gele rullet i sukker)
  • Festkaramell (karamell dekket med mørk sjokolade)
  • Gelétryner (frisk seig skum og gele)
  • Haglkuler (små, harde og salte kuler)
  • Hjertebank (søte gelefigurer)
  • Hobby (melkesjokolade fylt med gele og skum)
  • Jellybaluba (små, søte gelébønner)
  • Jordbærfisk () (2016)
  • Karamba (søtt skum)
  • Lakrisfudge () (2016)
  • Lakrisknas (karamellinser med lakriskjerne) (utgått)
  • Melkesjokolade () (2016)
  • Mintknask (sukkerdragerte lakrisstaver med mintfyll)
  • Panda lakris (lakris fra Pandas fabrikk i Finland)
  • Puncheknapper (overtrukket punchkrem)
  • Rekrutt (utgått)
  • Salmiakktå (seig salmiakk gele rullet i sukker)
  • Salt sopelim () (2016)
  • Salte katter (salte harde gelekatter)
  • Salte skaller (salte harde geleskaller)
  • Sjokoladefamilien (porøs melkesjokolade)
  • Sjokolademus (skumfigur dekket med mørk sjokolade)
  • Sjoko-Seigmenn
  • Speilegg (syrlig skum og gele)
  • Skiftenøkler (sur hard gele)
  • Skumbanan (bananskum dekket med melkesjokolade)
  • Slangen (syrlig skum og gele rullet i sukker)
  • Smørbukk Fudge (myk karamell dyppet i sjokolade)
  • Spesial (melkesjokolade med nougatfyll)
  • Spragleknas (melkesjokolade med sjokoladelinser)
  • Stor frisbee (syrlig seig gele)
  • Sprudle Selfie
  • Sukkertopper (søtt skum rullet i sukker)
  • Supersalt skumbanan (salt skum)
  • Sur Colasmokk (sure gelesmokker rullet i surt strø)
  • Sur Jordbær () (2016)
  • Sur Lykkefisk (store sure fisker)
  • Sur Tusenfryd (sure biter av vingummi)
  • Sure Fruktpenger (sure seige gelepenger rullet i syrestrø)
  • Sure skaller (sur hard gele)
  • Syrlige små bjørner (syrlig gele rullet i sukker)
  • Søte badeballer (søtt skum og gele)
  • Tivolilinser (sjokolade dragert med sukker)
  • Tusenfryd (seige og søte biter av vingummi)
  • TuttiFrutti (syrlig seig gele) (utgått)

Nidar-produkter med ukjent lanseringsår[rediger | rediger kilde]

Sjokolade[rediger | rediger kilde]

  • Ananas Cream (utgått)
  • Bispen (utgått)
  • Bravo (blå) (utgått)
  • Bravo (rød) (utgått)
  • Can Can (pose) (utgått) (utgått)
  • Casino (sjokoladepastiller) (utgått)
  • Cognac Krem (utgått)
  • Cognackuler (pose) (utgått)
  • Cognaclikør
  • Crispo (liten) (utgått)
  • Cuba (pose) (utgått)
  • Cuba rull (utgått)
  • Darling (konfekteske) (utgått)
  • Disneyland (utgått)
  • Domen kokesjokolade (utgått)
  • Donald Duck (utgått)
  • Edel (mørk sjokolade) (utgått)
  • Edelweiss (utgått)
  • Eggedosis Crem (utgått)
  • Fersken Cream (utgått)
  • Festival (konfekteske) (utgått)
  • Fjeldsæter (utgått)
  • Go'bit (utgått)
  • Gullbrød med lys sjokolade (utgått)
  • Hasselnøtt (utgått)
  • Hestesko (utgått)
  • Idyll (konfekteske) (utgått)
  • Jaffa (utgått)
  • Jarlen (utgått)
  • Joker (utgått)
  • Karamell Krem (utgått)
  • Karavan (karamellsjokolade) (utgått)
  • Katharina (utgått)
  • Kjekssjokolade (utgått)
  • Kjempe Nøtt (utgått)
  • Kokosstang (utgått)
  • Kokostopper (utgått)
  • Kong Olav (konfekteske, utgått)
  • Korsika (sjokolade med nøtter) (utgått)
  • Kosesjokolade (ekstra fin kokesjokolade) (utgått)
  • Kreta (nøttesjokolade) (utgått)
  • Kronprins Olav (konfekteske, utgått)
  • Kronprinsesse Sonja (konfekteske, utgått)
  • Mandelstang (utgått)
  • Malta (lys nøttesjokolade) (utgått)
  • Marsipan (utgått)
  • Marsipanstang (utgått)
  • Max (utgått)
  • Melke-sjokoladen (utgått)
  • Mint Cream (utgått)
  • Munken (utgått)
  • OBS! (kokossjokolade) (utgått)
  • Opal (utgått)
  • Orange-buer (appelsinsnitter med sjokolade) (utgått)
  • Pan (utgått)
  • Peppermynte (sjokolade) (utgått)
  • Pirat (utgått)
  • Proff (skumsjokolade med kokos) (utgått)
  • Proviant (utgått)
  • Ramona (konfekteske) (utgått)
  • Relieff
  • Rosita (lys nøttesjokolade med rosiner) (utgått)
  • Royal Taste (kremsjokolade med fruktsmak) (utgått)
  • Sansibar (utgått)
  • Seter (lys melkesjokolade) (utgått)
  • Setermelk (utgått)
  • Sfinx (pose) (utgått)
  • Sjokolademus
  • Sjoko-pops (hvetekorn med sjokoladetrekk) (utgått)
  • Smash Peanøttstang (utgått)
  • Speider (utgått)
  • Spesial (utgått)
  • Splendid (utgått)
  • Stratos (blå) (pose) (utgått)
  • Stratos Rød (utgått)
  • Sudan (utgått)
  • Teaterkonfekt (konfekteske) (utgått)
  • Turist (utgått)
  • Tøff (utgått)
  • Valnøtt (utgått)

Godteri[rediger | rediger kilde]

  • Ajax Nøtt (karamell) (utgått)
  • Barnetimeposen (utgått)
  • Bringebærdrops (sukkertøy) (utgått)
  • Brus UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Carnaval de Nice (utgått)
  • Cola UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Crazy mix (pose) (utgått)
  • Doc' Halslinser Sitrus
  • Doc' (grønn)
  • Ekte Kamfer (sukkertøy) (utgått)
  • Eukament (pastiller) (utgått)
  • Fjernsynsgodt (utgått)
  • Fløte (karamell) (utgått)
  • Fløtelinser (sukkertøy) (utgått)
  • Frisk (ballongtyggegummi uten sukker) (utgått)
  • Fruktpastiller (utgått)
  • Fylt Kamfer (sukkertøy) (utgått)
  • Go-On (karamell) (utgått)
  • Grustyggis (utgått)
  • Honningkamfer (sukkertøy) (utgått)
  • IFA Salt (pastiller)
  • IFA Lakris (pastiller) (utgått)
  • Kakao (karamell) (utgått)
  • Kamferdrops (sukkertøy (utgått)
  • Knott (frukt) (utgått)
  • Kolibri (utgått)
  • Konfektdrops (sukkertøy) (utgått)
  • Kongen av Danmark (sukkertøy (utgått)
  • Lakriskonfekt (utgått)
  • Lakris ruller (utgått)
  • Läkerol tabletter (pastiller) (utgått)
  • Mentol hvit
  • Munk (pastiller) (utgått)
  • Peppermynte (sukkertøy (utgått)
  • Pepper UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Pirat (utgått)
  • Prosit (pastiller) (utgått)
  • Raff Frukt (karamell) (utgått)
  • Salte UFO (sukkertøy) (utgått)
  • Silkeputer (drops) (utgått)
  • Sinnataggen (pastiller) (utgått)
  • Sitrondrops (sukkertøy) (utgått)
  • Sjokoladekarameller (utgått)
  • Smørdrops (sukkertøy) (utgått)
  • Snurr (pose) (utgått)
  • Stafett (karamell) (utgått)
  • SuperSoft (frukt) (tyggegummi) (utgått)
  • SuperSoft (tropisk) (tyggegummi) (utgått)
  • Sweet Mint (utgått)
  • Syrlige drops (sukkertøy) (utgått)
  • Tato Furunål (blå) (pastiller) (utgått)
  • Tato Kamfer (grønn) (pastiller) (utgått)
  • Tato Lakris (rød) (pastiller) (utgått)
  • Tato Salt (oransj) (pastiller) (utgått)
  • TOS Frukt (pastiller) (utgått)
  • Tusenfryd (sukkertøy) (utgått)
  • TV-Godt (pose) (utgått)
  • Tygge-Mint (tyggegummi) (utgått)

Dessert[rediger | rediger kilde]

  • Bringebærsaus (utgått)
  • Ekte Karamellsaus (pose) (utgått)
  • Gele Ananas (utgått)
  • Gele Bringebær (utgått)
  • Gele Kirsebær (pulver) (utgått)
  • Gele Sitron (pulver) (utgått)
  • Jordbærsaus (utgått)
  • Kakepynt (utgått)
  • Karamellpudding (pulver) (utgått)
  • Karamellsaus (flaske) (utgått)
  • Kirsebærsaus (pulver) (utgått)
  • Mandelpudding (pulver) (utgått)
  • Mandelkjernepudding (pulver) (utgått)
  • Rød saus med Bringebærsmak (pulver) (utgått)
  • Rød saus med Jordbærsmak (pulver) (utgått)
  • Rødhette Kakefyll Rom (pulver) (utgått)
  • Rødhette Kakefyll Vanilje (pulver) (utgått)
  • Rødhette Sjokoladepudding (pulver) (utgått)
  • Selskapspudding (pulver) (utgått)
  • Sjokoladepudding (pulver) (utgått)
  • Vaniljesaus (pulver) (utgått)

Suppe[rediger | rediger kilde]

  • Aspargessuppe (blokk) (utgått)
  • Ertesuppe med bacon (blokk) (utgått)
  • Grønnsaksuppe med skinke (blokk) (utgått)
  • Kantarellsuppe (blokk) (utgått)
  • Karrysuppe med makaretti (blokk) (utgått)
  • Keisersuppe (blokk) (utgått)
  • Kyllingsuppe (blokk) (utgått)
  • Nypesuppe med mandler (blokk) (utgått)
  • Purreløksuppe (blokk) (utgått)
  • Spinatsuppe (blokk) (utgått)
  • Tomatsuppe (blokk) (utgått)
  • Trondhjemssuppe med tørrede frukter (blokk) (utgått)

Annet[rediger | rediger kilde]

  • Bakepulver (utgått)
  • Brun saus (blokk) (utgått)
  • Ekte Sjokoladepålegg (utgått)
  • Eple-marmelade (utgått)
  • Gulrot-pålegg (utgått)
  • Hvit saus (blokk) (utgått)
  • Kakao-te (utgått)
  • Paradis Appelsin-marmelade (utgått)
  • Perla (pålegg) (utgått)
  • Sjoko (pulver) (utgått)
  • Sol-Kakao (utgått)
  • Sprø (frokostrett) (utgått)
  • Taffel (saft) (utgått)
  • Vanilje-essens (utgått)
  • Viltsaus (blokk) (utgått)

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]